|
|
Stranica: 52/82.
|
[ 2028 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 26 lip 2025, 19:17 |
|
|
Šporet je napisao/la: Ceha je napisao/la: Postoji jasna IFORova karta. To je upravo netočno. Za lociranje potrebnih kota ta sveukupna slika je nejasna i neprecizna... Onda si ipak na a) ? Pa daj se odluči već 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 26 lip 2025, 19:18 |
|
|
horus je napisao/la: :ucelo  Ma show program  S time da i ja isto, pol godine se navlačim s ovim low-iquerom 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 26 lip 2025, 19:35 |
|
|
Možeš li prestati trolati i odgovoriti na pitanje od kojega bježiš već gotovo 50 stranica; Dakle, pošto ne postoji niti jedan kontra dokaz činjeničnoj istini da je FBiH kontrolirala teritorij do navedenih kota što nam potvrđuju brojni izvori i dokazi najviše detaljnosti i kvalitete, u čemu je problem priznati tu činjeničnu istinu? Sam si rekao da IFOR-ova sveukupna slika može prikazivati tri kote pod kontrolom FBiH, što znači da je ne možeš čak niti po vlastitom standardu koristiti za nepriznavanje činjenične istine dokazane nizom izvora i dokaza protiv kojih ne postoji niti jedan kontra dokaz. Također sveukupna i neprecizna slika IFOR-a je, kako sama kaže, loša kopija slike iz Daytona koja se praktično u potpunosti slaže s činjenicom da je tri kote kontrolirala FBiH Možeš li priznati činjeničnu istinu da je FBiH kontrolirala teritorij do navedene tri kote protiv čega ne postoji niti jedan dokaz ili izvor koji bi tvrdio suprotno?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mrnjav
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 26 lip 2025, 22:43 |
|
|
|
Strah me iti pomisliti na pandorinu kutiju koja bi se otvorila kada bi riješili ove tri kote kod Gradačca...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 26 lip 2025, 22:57 |
|
|
Al kako se trol ne da... Šporet je napisao/la: Možeš li prestati trolati...
A) ili b) ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 26 lip 2025, 22:58 |
|
|
mrnjav je napisao/la: Strah me iti pomisliti na pandorinu kutiju koja bi se otvorila kada bi riješili ove tri kote kod Gradačca... A našao sam mu greške na karti i sam kmeči. Već pola godine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 27 lip 2025, 08:16 |
|
|
mrnjav je napisao/la: Strah me iti pomisliti na pandorinu kutiju koja bi se otvorila kada bi riješili ove tri kote kod Gradačca... Sve je riješeno odavno, prije cca 40 stranica, od tada su svi dokazi i izvori na temi, kontra dokaza nema, ali u nedostatku moderacije primorani smo40 stranica gledati ovo u povijesti interneta neviđeno javno sramoćenje i razotkrivanje neznalice jer je odlučio prestati surađivati i priznavati svoje laži i odlučio se za trolanje i kreveljenje. Evo popisa koje laži je do sada priznao; 1. Širio je promuslimansku propagandu da je arbih, a ne samo i isključivo Hrvati, u Daytonu vraćala Srbima i odrcala se stotina km kvadratnih teritorija koje je po njemu vojno držala 2. Lagao je da su Muslimani Srbima predavali teritorij kod Ozrena i Doboja. 3. Lagao je da teritorij kod Kalesije nije darovan Muslimanima u Daytonu, nego da je ArBiH taj teritorij kontrolirala vojno i prije Daytona. 4. Lagao je da nije bilo pomicanja ratnih linija oko Gradačca od pada Broda 1992. do kraja rata. 5. Lagao je da se nije dogodila operacija Istok-94. ...i sad smo tu stali na priznanju istine o razgraničenju na području hrvatskih sela na istoku Gradačca, gdje je nakon svih ovih priznanja odjednom prestao surađivati i priznavati nego je izabrao trolanje i sramoćenje. Nakon Gradačca imamo još par lokaliteta gdje je iznio lažne optužbe i netočna izmišljanja o linijama razgraničenja i onda smo gotovi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 27 lip 2025, 08:21 |
|
|
Ceha je napisao/la: Al kako se trol ne da... Šporet je napisao/la: Možeš li prestati trolati...
A) ili b) ? Tolika si uplašena kukavica da nemaš hrabrosti niti komentirati moj odgovor iako ti je postan već desetak puta, jer znaš da bi te izmlatio argumentima i dokazima kao što i činim već 40ak stranica. Zato kukavički samo copypasteas isti trol post kako ne bi sudjelovao u diskusiji. Prestani biti kukavica i sudjeluj u raspravi, te konacno odgovori na pitanje od kojega bježiš 40 stranica; Dakle, pošto ne postoji niti jedan kontra dokaz činjeničnoj istini da je FBiH kontrolirala teritorij do navedenih kota što nam potvrđuju brojni izvori i dokazi najviše detaljnosti i kvalitete, u čemu je problem priznati tu činjeničnu istinu? Sam si rekao da IFOR-ova sveukupna slika može prikazivati tri kote pod kontrolom FBiH, što znači da je ne možeš čak niti po vlastitom standardu koristiti za nepriznavanje činjenične istine dokazane nizom izvora i dokaza protiv kojih ne postoji niti jedan kontra dokaz. Također sveukupna i neprecizna slika IFOR-a je, kako sama kaže, loša kopija slike iz Daytona koja se praktično u potpunosti slaže s činjenicom da je tri kote kontrolirala FBiH Možeš li priznati činjeničnu istinu da je FBiH kontrolirala teritorij do navedene tri kote protiv čega ne postoji niti jedan dokaz ili izvor koji bi tvrdio suprotno?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 27 lip 2025, 13:21 |
|
|
Šporet je napisao/la: ... Lažljivac i dalje laže. S kakvom budalom se ja prepucavam 50ak stranica...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 27 lip 2025, 13:23 |
|
|
Šporet je napisao/la: ... A) ili b) Lažovčino? Fakat, lik laže u facu, pola godine kao zadnji idiot vrti jedno te isto pitanje i onda priča o kukavičluku  A) ili b)? Lažovčino 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 27 lip 2025, 13:37 |
|
|
Kukavica nastavlja trolati spamanjem i potpunim odbijanjem sudjelovanja u ikakvoj diskusiji. Tolika je kukavica da se čak boji iskomentirati odgovor na vlastito pitanje koji mu je postavljen preko deset puta. Prestani biti kukavica i sudjeluj u diskusiji; Očekujem da neki moderator konačno odvoji par minuta vremena da mu u jednom postu sažeto iznesem sve priložene dokaze i izvore kako bi potvrdio činjeničnu istinu da možemo krenuti dalje. Po deveti put ti je postavljeno očitovanje i o tvom pitanju i ponovno postavljeno pitanje od kojeg kukavički bježiš 40 stranica, ; Dao sam ekstenzivan odgovor prepun argumenata i kvalifikatora. Ti si u svom kukavičkom jadu došao do toliko sramotne razine da nemaš snage niti hrabrosti ništa više komentirati i sudjelovati u temi jer znaš da bi se samo još više ukopao i razotkrio pošto je istina i svi argumenti na mojoj strani i svi su jasno prezentirani, pa si se odlučio za još jednu razinu javnogsramoćenja više (nisam mislio da je moguće propasti još više od onoga što si sve izvodio na zadnjih 50 stranica) samo da bi kukavički bježao od suočavanja s činjenicama i argumentima. Tvoje pitanje je lažna dihotomija te je kao takvo logička pogreška. Već sam napisao da je moj stav o IFOR-ovoj skici u kontekstu lociranja topografskih kota do kojih je teritorij kontrolirala FBiH konzistentan i nepromjenjiv, a to je da je ta sveukupna slika uoptpunosti irelevantna za lociranje toliko preciznih topografskih oznaka zbog svoje nepreciznosti i karikaturalnosti. Ti si se sa tim nakon 40 stranica trolanja konačno složio rekavši kako po tebi IFOR-ova skica može pokazivati tri kote pod kontrolom FBiH, što ironično znači da bi ovo pitanje trebao postaviti sam sebi jer si ti u konfrontaciji sa samim sobom je u isto vrijeme govoriš da IFOR-ova karta može prikazivati tri kote pod kontrolom FBiH, a onda kada si logikom i dokazima doveden pred zid, za bježanje od priznanja koristiš istu sliku za koju si sam rekao da po tebi nije u koliziji s dokazima i izvorima. Tvoje pitanje je ilogično, pitaš da je pod a) 2+2=3 ili pod b) 2+2=5, dok si 40 stranica ti sam tvrdio i a) i b) ali i konačno nakon 40 stranica priznao da je 2+2 ipak 4, međutim kako te to priznanje dovelo pred konačan logički zid i jedini mogući logički konzistentan odgovor, kako ne bi odgovorio počeo si ovo infantilno trolanje. Sada bi nakon preko 40 stranica mogao konačno odgovoriti na pitanje i iznesene argumente; Možeš li sada odgovoriti na pitanje; Dakle, pošto ne postoji niti jedan kontra dokaz činjeničnoj istini da je FBiH kontrolirala teritorij do navedenih kota što nam potvrđuju brojni izvori i dokazi najviše detaljnosti i kvalitete, u čemu je problem priznati tu činjeničnu istinu? Sam si rekao da IFOR-ova sveukupna slika može prikazivati tri kote pod kontrolom FBiH, što znači da je ne možeš čak niti po vlastitom standardu koristiti za nepriznavanje činjenične istine dokazane nizom izvora i dokaza protiv kojih ne postoji niti jedan kontra dokaz. Također sveukupna i neprecizna slika IFOR-a je, kako sama kaže, loša kopija slike iz Daytona koja se praktično u potpunosti slaže s činjenicom da je tri kote kontrolirala FBiH Možeš li priznati činjeničnu istinu da je FBiH kontrolirala teritorij do navedene tri kote protiv čega ne postoji niti jedan dokaz ili izvor koji bi tvrdio suprotno?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 27 lip 2025, 15:57 |
|
|
|
A) ili b)?
Lažov nastavlja lagati, čas mu je IFOR ova karta kriva, čas potvršuje njegove fantazmagorije. Besramna lažovčina, u nedostatku argumenata radi samo ono što najbolje zna...
A pitanje stoji. A) ili b)?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 27 lip 2025, 18:50 |
|
|
Ceha je napisao/la: čas potvršuje njegove fantazmagorije. Navedi gdje sam tvrdio da IFOR-ova karta potvrđuje ijednu moju tvrdnju?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 27 lip 2025, 20:06 |
|
|
Što si ovdje kokodakao? Šporet je napisao/la: Također sveukupna i neprecizna slika IFOR-a je, kako sama kaže, loša kopija slike iz Daytona koja se praktično u potpunosti slaže s činjenicom da je tri kote kontrolirala FBiH  Šporet je napisao/la: Također sveukupna i neprecizna slika IFOR-a je, kako sama kaže, loša kopija slike iz Daytona koja se praktično u potpunosti slaže s činjenicom da je tri kote kontrolirala FBiH 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 27 lip 2025, 20:36 |
|
|
To nije IFOR-ova karta nego ilustracija iz Daytona po kojoj je odokativno precrtana IFOR-ova karta, kao što na njoj samoj piše. Kao što se vidi iz ilustracije po kojoj je iskopirana IFOR-ova, crta je praktično na nuli, baš kao što sugeriraju pozicije tri kote. Potpuno je jasno iz ove dvije ilustracije vidjeti da je IFOR-ova sveukupna slika samo odokativna karikatura, a ne nekakva precizna karta, te je kao takva u potpunosti irelevantna za utvrđivanje činjenice do kojih kota je FBiH kontrolirala teritorij. Misliš li sada odgovoriti na pitanje; Dakle, pošto ne postoji niti jedan kontra dokaz činjeničnoj istini da je FBiH kontrolirala teritorij do navedenih kota što nam potvrđuju brojni izvori i dokazi najviše detaljnosti i kvalitete, u čemu je problem priznati tu činjeničnu istinu? Sam si rekao da IFOR-ova sveukupna slika može prikazivati tri kote pod kontrolom FBiH, što znači da je ne možeš čak niti po vlastitom standardu koristiti za nepriznavanje činjenične istine dokazane nizom izvora i dokaza protiv kojih ne postoji niti jedan kontra dokaz. Također sveukupna i neprecizna slika IFOR-a je, kako sama kaže, loša kopija slike iz Daytona koja se praktično u potpunosti slaže s činjenicom da je tri kote kontrolirala FBiH Možeš li priznati činjeničnu istinu da je FBiH kontrolirala teritorij do navedene tri kote protiv čega ne postoji niti jedan dokaz ili izvor koji bi tvrdio suprotno?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 27 lip 2025, 21:28 |
|
|
Šporet je napisao/la: To nije IFOR-ova karta nego ilustracija iz Daytona po kojoj je odokativno precrtana IFOR-ova karta, kao što na njoj samoj piše. Kao što se vidi iz ilustracije po kojoj je iskopirana IFOR-ova, crta je praktično na nuli, baš kao što sugeriraju pozicije tri kote.
Mislim da sam dobio odgovor na pitanje. Iskreno rečeno, nakon svega prođenog, iskreno mi se čini ni da ona pogrešna karta nije tvoja. Kako osoba koja izvali ovoliku glupost, uopće može nacrtati bilo što?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 27 lip 2025, 22:04 |
|
|
|
Što ti nije jasno iz podcrtane rečenice?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 27 lip 2025, 23:02 |
|
|
|
Kako, nakon što si trubio pola godine da karta nije točna, imaš obraza sada tvrditi da je točna i da pokazuje ono što cijelo vrijeme pričaš?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 27 lip 2025, 23:41 |
|
|
|
Koja karta? Ti si 40 stranica trolao sa sveukupnom slikom IFOR-a, da bi konačno priznao da po tebi može pokazivati tri kote pod kontrolom FBiH. Kada sam te nakon tog priznanja pitao da odgovoriš na pitanje o priznanju činjenične istine da je FBiH kontrolirala teritorij do tri kote, ti si rekao da ne želiš ponovno zbog IFOR-ove slike, iako si sam rekao da po tebi može prikazivati tri kote pod kontrolom FBiH, dakle od tada si u kontradikciji si sa samim sobom.
Odgovori na pitanje;
Dakle, pošto ne postoji niti jedan kontra dokaz činjeničnoj istini da je FBiH kontrolirala teritorij do navedenih kota što nam potvrđuju brojni izvori i dokazi najviše detaljnosti i kvalitete, u čemu je problem priznati tu činjeničnu istinu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 28 lip 2025, 12:21 |
|
|
|
Ti nisi normalan.
Mislim, ova polugodišnja rasprava to dokazuje.
Uspio si zaboraviti i o kojoj karti je riječ....
Mislim, zbilja....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 28 lip 2025, 13:14 |
|
|
Ceha je napisao/la: Uspio si zaboraviti i o kojoj karti je riječ.... O kojoj karti je riječ? Zalijepi je tu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 28 lip 2025, 13:39 |
|
|
|
Čekaj, pola godine raspravljaš o nečemu i onda si zaboravio o čemu raspravljaš?
Koji trol...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 28 lip 2025, 14:27 |
|
|
|
Zašto ne želiš zalijepiti tu kartu koju upravo spominješ i govoriš da sam ju zaboravio?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 28 lip 2025, 18:37 |
|
|
I ovo mi je vrh. Nakon pola godine rasprave, nakon gro stranica, gledanja te karte uzduž i poprijeko... Trol prvo laže da karta potvrđuje njegove črčkarije, a zatim je ne može ni naći  Ma 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 28 lip 2025, 19:08 |
|
|
|
Zašto po treći put odbijaš zalijepiti tu kartu za koju govoriš da nije IFOR-ova s kojom si trolao 40 stranica, da bi na kraju priznao da po tebi može pokazivati tri kote pod kontrolom FBiH?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 40 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|