|
|
Stranica: 34/133.
|
[ 3313 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
SDB
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 20:34 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 12:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ma tipični Srboljubac je BBC, a nije ni Ministar bolji. On samo voli bošnjačke zenke!
Pali ga pokriveno, zakukuljeno i zamumuljeno.
Inače Srbofil!
Nisam Srbofil nego Jugofil, molim lijepo. A za ovo drugo, jbg. zabranjeno voće je najslađe. Vratimo se protestima. 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Betandwin
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 20:35 |
|
|
|
evo legende :
Primjer KS Suad Zeljković na Face TV kaže: "Koji gladni radnici i koja gladna djeca u Sarajevu?"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 20:36 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Betandwin je napisao/la: ništa ,nek ginu naša djeca ,a on i njemu slični nek slažu euriće a ? Ma tipični Srboljubac je BBC, a nije ni Ministar bolji. On samo voli bošnjačke zenke! Pali ga pokriveno, zakukuljeno i zamumuljeno. Inače Srbofil!  Ekstra! Za Ministra ne znam , ali znam da BBC sigurno nije srboljubac , on je jednostavno samo lažov. Uglavnom htedoh reći da ekumenska braća kršćani i hrišćani ne pale svoje zgrade i ne ruše svoje gradove , i u tome se civilizacijski razlikuje krst od nekrsti. Jednostavno hrišćanski iliti kršćanski kulturni krug ne rabi nasilne metode političke borbe. 
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
witj
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 20:37 |
|
|
Malo humora 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 20:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Betandwin je napisao/la: evo legende :
Primjer KS Suad Zeljković na Face TV kaže: "Koji gladni radnici i koja gladna djeca u Sarajevu?" Pa dobro, nije mislio da ih nema, nego je htio da novinar precizira točno o kojim se gladnim pojedincima radi. A ako bacaju jaja, valjda imaju šta za papat.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 20:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
joe enter je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ma tipični Srboljubac je BBC, a nije ni Ministar bolji. On samo voli bošnjačke zenke!
Pali ga pokriveno, zakukuljeno i zamumuljeno.
Inače Srbofil!  Ekstra! Za Ministra ne znam , ali znam da BBC sigurno nije srboljubac , on je jednostavno samo lažov. Uglavnom htedoh reći da ekumenska braća kršćani i hrišćani ne pale svoje zgrade i ne ruše svoje gradove , i u tome se razlikuju civilizacijski razlikuje krst od nekrsti. Jednostavno hrišćanski iliti kršćanski kulturni krug ne rabi nasilne metode političke borbe.  Ova količina opsjednutosti (fucking unbelievable, idi bre leči se, to ti poručuje neko ko isto ne vjeruje u te budalaštine) vjerskim zajednicama može biti objašnjena samo činjenicom da su te u prošlom životu spalili kao neku vješticu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Betandwin
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 20:40 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Betandwin je napisao/la: evo legende :
Primjer KS Suad Zeljković na Face TV kaže: "Koji gladni radnici i koja gladna djeca u Sarajevu?" Pa dobro, nije mislio da ih nema, nego je htio da novinar precizira točno o kojim se gladnim pojedincima radi. A ako bacaju jaja, valjda imaju šta za papat. ima logike to sto velis LOL
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 20:41 |
|
|
Odlična analiza BBCja, ne ovog forumskog već onog londonskog, ko prstom u govno: Citat: The BBC's Balkans correspondent Guy De Launey says exasperation at years of inertia and incompetence in Bosnia is at the root of the protests.
Bosnia-Hercegovina is made up of two separate entities: a Bosniak-Croat Federation of Bosnia and Hercegovina, and the Bosnian Serb Republic, or Republika Srpska, each with its own president, government, parliament, police and other bodies.
The complex administrative framework and deep divisions have led to political stagnation and vulnerability to corruption. Citat: The administration is split along ethnic lines - and seems incapable of agreeing on anything but its own above-average pay packets.
This has left the rest of Bosnia's citizens struggling to move forward.
Even practical matters like national identity cards get mired in ethnic politics. At one point last year, desperate mothers formed a human chain around the main government building, begging for identity cards for their babies. 
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 20:42 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
Betandwin je napisao/la: pa dignut ce kredit kod banaka,a pojacati namete za zaposlene ,cijene centralnog grijanaj,plina,goriva ,struje ,telefona i drugog odakle namicu pare ... pametnije bi bilo upregnut piromane i huligane da poprave što su razbili i zapalili. nek rade malo, za promjenu. popravak stolarije, krečenje zidova, šivanje zastava...drugi put bi malo mućnuli glavom prije nego što uzmu kamenje u ruke.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 20:44 |
|
|
|
Treba obračunat, koliko su vlasti pokrale u ovih 25 godina, a koliko je danas polupano, pa da se vidi ko je kome dužan...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 20:46 |
|
|
Metemma je napisao/la: Treba obračunat, koliko su vlasti pokrale u ovih 25 godina, a koliko je danas polupano, pa da se vidi ko je kome dužan... ako ti je susjed ili rođak lopov, opravdava li to tvoj lopovluk?
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 20:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88633 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Procjena ukupne štete?
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ironičan ton na Avazu. Ne sviđa im se izostanak hrvatske podrške. Citat: Dvadesetak Ljubušaka dalo podršku demonstrantima
U Ljubuškom se danas oko 13 sati okupilo dvadesetak građana koji su željeli dati podršku protestima radnika i građana koji se održavaju širom BiH.
Protestanti su istaknuli nekoliko transparenata i „druželjubivo“ razgovarali s policijom. Nakon nekih „satak“ vremena mirno su se razišli.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
|
|
Robbie MO je napisao/la: Inicijalno su prosvjedi počeli spontano, prvi dan barem, a onda su drugi i treći dan preuzeli huligani, a vjerojatno se pokušali (neuspješno) volonterski ugraditi i pojedinci iz stranačke mladeži raznih konkurentskih stranaka. Nego,gdje su snage za stabilizaciju,mirno gledaju sve,kao da znaju da nema potrebe da se oglase?Osim ambasade SAD,tko se oglasio?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
|
|
ZGabriel je napisao/la: Metemma je napisao/la: Treba obračunat, koliko su vlasti pokrale u ovih 25 godina, a koliko je danas polupano, pa da se vidi ko je kome dužan... ako ti je susjed ili rođak lopov, opravdava li to tvoj lopovluk? Licemjerje je plakat nad polupanim prozorima dok se milijarde kradu i upropaštavaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 20:49 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Da Met, to je to. Etnicka podijeljenost je razlog sto muslici nemaju sto jest. I to pise BBC koji dolazi iz drzave koja je etnicki podijeljena na 4 dijela pa niko ne gladuje zbog toga.
EU se malo jace ukljuci u BiH i odmah Ameri i Englezi naprave sranje. Jebali im gradjani vise mater. Oni i jesu stvorili beznadnost i sebi i drugima.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 20:50 |
|
|
Metemma je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ako ti je susjed ili rođak lopov, opravdava li to tvoj lopovluk?
Licemjerje je plakat nad polupanim prozorima dok se milijarde kradu i upropaštavaju. ne kradem ih ja, niti plješćem lopovima. samo osjećam posljedice. kao što će i roditelji ove zaigrane balavurdije osjećati posljedice. nije vlast za sve kriva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 20:51 |
|
|
|
Počeli ste muslimane tući njihovom propagandom. Sviđa mi se to, nastavite.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 20:51 |
|
|
Narod koji ima ovakvu omladinu, ne treba brinuti za svoju budućnost 
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 20:53 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: joe enter je napisao/la:  Ekstra! Za Ministra ne znam , ali znam da BBC sigurno nije srboljubac , on je jednostavno samo lažov. Uglavnom htedoh reći da ekumenska braća kršćani i hrišćani ne pale svoje zgrade i ne ruše svoje gradove , i u tome se razlikuju civilizacijski razlikuje krst od nekrsti. Jednostavno hrišćanski iliti kršćanski kulturni krug ne rabi nasilne metode političke borbe.  Ova količina opsjednutosti (fucking unbelievable, idi bre leči se, to ti poručuje neko ko isto ne vjeruje u te budalaštine) vjerskim zajednicama može biti objašnjena samo činjenicom da su te u prošlom životu spalili kao neku vješticu. Ti ne kontaš da narodi u BiH nisu narodi već verske skupine iliti bolje rečeno njihov jedini identitet je "konfesijski turbo folk" ma kako sebe nazivali. I ja ih s'hodno sa time tako identifikujem , jer to je za mene jedini istinski nazivnik za taj društveni fenomem zvani narodi u državi BiH. Ako te to živcira ja ti ne mogu pomoći. Ako je promena društvene paradigme uslov za napredak društva na ovim prostorima , onda se mora sa problemom uvek suočiti u njegovom korenu , jer ako je u jednom društvu verska organizacija glavno merilo morala i društvenog ponašanja onda je to društvo debelo u problemu u samom korenu , a to je zato što je u pitanju emotivno-versko.nacionalna identifikacija.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 20:55 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 20:55 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Ajde neka se raspadne trulo vise. Da ne gradimo most dzaba. Jebes Treci. Za raspad.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 20:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88633 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Je li sutra nova epizoda, ili je kraj serije?
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 20:56 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Narod koji ima ovakvu omladinu, ne treba brinuti za svoju budućnost  Vidi se da je kokuz, nema ni za SIM!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 20:57 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Je li sutra nova epizoda, ili je kraj serije? Mislim da su se ispuhali. Dobili su ostavke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|