|
|
Stranica: 36/132.
|
[ 3287 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 22:24 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Bezveze ste to palili, EU rezolucija ostaje.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 22:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Kum Bečo je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Bisca je se usutio kad se Lipovaca zakacio s Zlajom. Biscanin se zvao, dobro si Simpatičan momak.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
zomby
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 22:25 |
|
|
[youtube]http://www.youtube.com/results?search_query=budjav%20lebac&sm=1[/youtube]
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 22:26 |
|
|
Citat: NAJZAD MALO SVJETLA U FEDERACIJI, GORE ZGRADE VLADA
 Joj, jest dobro kad komšiji crkne i punica barem. A i jesu prizivali građane. Jebo Vicku. Građani pa Građani. Samo mi žao što nema onog Američkog Ambasadora, da čovjek malo uživa u Strit Demokratiji. Kad će to u Americi da doživi. Ipak. Nekoliko je ozbiljnih činjenica izbilo na vidjelo. Neredi su veoma dobro organizovani i nemaju nikakve veze sa propalim firmama i otpuštenim radnicima jer su učesnici uglavnom unuci onih koji su nekad tvorili radničku Tuzlu. Paljenje zgrada vlada bio je unaprijed pripremljen plan. Obavještajna služba je saučesnik u neredima jer je očito da su onima koji bi trebalo da znaju šta se sprema, prešutjeli informacije. Kao što je Radončić koji je ladno planirao posjetu Efbiaju. Kao što je i policija koja nije pripremila ni vodene topove niti osigurala strateške saobraćajnice prohodnim. Ako OBA nije znala, onda je to za raspuštanje. Isključeni su i neobaviješteni Incko i ostale međunarodne lujke, što je još jedan dokaz da je ovo isključivo Bošnjačka Visibabovina. Bošnjačko Revolucionarno Proljeće. Policija Federacije, po kantonima, pokazala se kao potpuno neorganizovana i nesposobna da samostalno organizuje aktvinosti prilagođene uslovima puta. Lakoća organizacije, samo za smiješne analnitičare pije vodu to da ih se postrojavalo, i naređivalo Na Mjestu Voljno, preko društvenih mreža, otkriva i zahtjevačku konfuziju, konfuziju ciljeva i konfuziju u zastupanju. Nije jasno šta su zahtjevi, nije jasno koji su ciljevi i nije jasno koje slojeve demonstranti i anarhisti zastupaju. To može da bude i programirana tehnologija kako bi se privuklo što više učesnika. Konfuzija i anarhija jednim dobrim dijelom je i posljedica višedecenijskog sluđivanja muslimana i Bošnjaka. Jednostavno, njima se ništa jasno nije predstavilo kao putokaz kolektivnog vjerskog, narodnog pa i, ako hoće, nacionalnog angažmana. To im nije predočeno ni prije rata, ni u ratu, ni poslije rata. To im nije predočeno ni kada su natjerani da glasaju za Komšića zbog čega su izgubili osam godina. Sada izgubljene godine dolaze na naplatu. Dio paljevine svakako je podsvjesno inspirisan unutrašnjim glasom Dokle ćete nas zajebavati. Dio paljevine i anarhije nosi i sljedeću poruku Bavite se samo Srbima, Hrvatima i Državom. I mi postojimo. Neredi i anarhija dijelom su i posljedica radikalizacije muslimana u BiH. Još se nije sve pokazalo. Naredni dani će otkriti nove tragove i aktere. Ako se Cenka ofarba u plavo i oplete pletenicu oko glavuše, sve će mi biti jasno. Rajko Vasić
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 22:33 |
|
|
Citat: Premijer Hercegovačko-neretvanske županije Denis Lasić ocijenio je kako su neredi izrežirani te da su smišljeno prebačeni u Hercegovinu iz Bosne.
|
|
Vrh |
|
 |
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 22:36 |
|
|
Hercegvci su nekada bili ekspeditivniji i promućurniji od nas Bosanaca. Sada se stvar obrnula
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
 |
aladin
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 22:36 |
|
|
Sad vec mediji sataniziraju proteste,bas zanimljiv epilog,od jutros pale masu,a sad naslovi tipa "Sramota za nase drustvo"
Kako neki diskutuju,cini mi se da vlada ispada u svemu ovome dobrica zrtva
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 22:44 |
|
|
Da li je u toj HDZ zgradi i sjedište gospodina Dragana za kojeg je glasalo 90% hrvatskog biračkog puka? Mislim, ako jeste onda nije mala stvar doći tu i zapaliti je.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 22:44 |
|
|
20 uhićeniih u Mostaru.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 22:47 |
|
|
Citat: Val nasilja prelio se danas tijekom poslijepodneva i u Mostar gdje su gorjeli vladini objekti. Huligani su zapalili zgrade vlade Hercegovačko-neretvanske županije i gradske vijećnice u Mostaru. Oko 17 sati plameni jezici koji su se nekoliko desetina metara dizali u zrak gutali su zgradu županije vlade HNŽ-a u Mostaru. Zapalili su je prosvjednici koji su se sat prije okupili na središnjem gradskom trgu te su došli do županijskih institucija. Na središnjem gradskom, Španjolskom trgu koji je sagrađen kao simbol mira između dvaju dijelova podijeljenoga grada, prosvjednici koji su uglavnom došli iz istočnog, većinski bošnjačkog dijela grada izvikivali su poruke “Ovo je Mostar” i “Ovo je Bosna”.
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 22:47 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Da li je u toj HDZ zgradi i sjedište gospodina Dragana za kojeg je glasalo 90% hrvatskog biračkog puka? Mislim, ako jeste onda nije mala stvar doći tu i zapaliti je. Druže mogo si i ti doći i zapaliti je, tu nije bilo nikoga, a policija se očito u cijeloj federaciji sklonila zato i jesu dobili degeneka.
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 22:48 |
|
|
Citat: U jednome trenutku nekoliko mladića izvadilo je hrvatsku zastavu ispred županijske vlade, nakon čega je između okupljenih prosvjednika došlo do manjeg sukoba.
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 22:49 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8185 Lokacija: Republic of Srpska
|
Ajde Hrvati riješite to sad je vrijeme za Treći! Idealna prilika. Lobirajte i podjelite Fedu,dok još uvijek mi pripomažemo indirektno.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 22:50 |
|
|
storaB je napisao/la: Ajde Hrvati riješite to sad je vrijeme za Treći! Idealna prilika. Lobirajte i podjelite Fedu,dok još uvijek mi pripomažemo indirektno. Moramo uzeti i dio RS.a
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 22:52 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: storaB je napisao/la: Ajde Hrvati riješite to sad je vrijeme za Treći! Idealna prilika. Lobirajte i podjelite Fedu,dok još uvijek mi pripomažemo indirektno. Moramo uzeti i dio RS.a Normalno da će malo platiti hrvatsku volju za srpsko Brčko.
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 22:53 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8185 Lokacija: Republic of Srpska
|
ManInBlack je napisao/la: storaB je napisao/la: Ajde Hrvati riješite to sad je vrijeme za Treći! Idealna prilika. Lobirajte i podjelite Fedu,dok još uvijek mi pripomažemo indirektno. Moramo uzeti i dio RS.a S tim stavom bojim se da se opravdava pasivnost. Nemate lidere sposobne za taj čin. Čin koji neće donijeti sreću Srbima ili išta Srbima,već samim Hrvatima. Imajte u vidu da kada se otcjepi RS, ostajete u zajednici. Zajednici u kojoj neće biti tri naroda, već dva. Nisam baš siguran koliko vam odugovlačenje pomaže. Ali opet to su vaše stvari, februar je idealan trenutak. U oktobru bi moglo biti kasno.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 22:55 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Druže mogo si i ti doći i zapaliti je, tu nije bilo nikoga, a policija se očito u cijeloj federaciji sklonila zato i jesu dobili degeneka. Znam da nije problem zapaliti nešto što nije čuvano ali fora je u tome što se baš radi o toj zgradi. Da je kojim slučajem planulo sjedište HDZ u Zenici ili Tuzli, ne bih se ni osvrnuo na to ali Mostar je nešto drugo. Stolni grad, prostorije gospodina Dragana itd.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 22:58 |
|
|
Najveći udarac bošnjačkim političarima je da se policija u Tuzli priključila prosvjednicima. (čitaj i onima koji su palili) Ne usuđuju se to spomenuti javno jer otvaraju pandorinu kutiju i morali bi dati neka logična objašnjenja.
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 23:00 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Druže mogo si i ti doći i zapaliti je, tu nije bilo nikoga, a policija se očito u cijeloj federaciji sklonila zato i jesu dobili degeneka. Znam da nije problem zapaliti nešto što nije čuvano ali fora je u tome što se baš radi o toj zgradi. Da je kojim slučajem planulo sjedište HDZ u Zenici ili Tuzli, ne bih se ni osvrnuo na to ali Mostar je nešto drugo. Stolni grad, prostorije gospodina Dragana itd. O tome neka se brine Gosp. Čović a neću ja, uostalom ima vilu od 5 miliona neće mu to teško pasti. Mostar meni nije stolni grad, prije bi to mogao biti bilo koji grad sa 90% Hrvata a ne ovaj 50% 50% kao poznato predratno komunjrsko leglo i muti oaza, ovo je na silu hastalni po meni, što se i vidi po reakcijama.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 23:00 |
|
|
Ćiro Slučajni Prolaznik. Citat: Ćiro Blažević, trener FK "Sloboda" izjavio je da on koji je tek došao u Tuzlu ne razumije zašto se to događa.
"Deprimiran sam kad čujem takve stvari i ne volim to jednostavno... Ja bih htio da je sve uredu i meni koji sam tek došao u Tuzlu nije jasno zašto se to događa" kazao je Ćiro za BrzeVijesti.
|
|
Vrh |
|
 |
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 23:01 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 23:02 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26875 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Moguće da su ovakvim posljedicama i mlakoj reakciji policije kumovale i jučerašnje iznimno oštre kritike na djelatnost policije u Tuzli. Stoga su policijski funkcionari danas bili iznimno pažljivi da "ne pretjeraju". Sarajevo danas. 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 23:03 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Druže mogo si i ti doći i zapaliti je, tu nije bilo nikoga, a policija se očito u cijeloj federaciji sklonila zato i jesu dobili degeneka. Znam da nije problem zapaliti nešto što nije čuvano ali fora je u tome što se baš radi o toj zgradi. Da je kojim slučajem planulo sjedište HDZ u Zenici ili Tuzli, ne bih se ni osvrnuo na to ali Mostar je nešto drugo. Stolni grad, prostorije gospodina Dragana itd. Oćel biti sta kontra Dode?
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 23:05 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Sad ce Dodo malo narucit nerede. Sto i njemu ne bi zapalili svu dokumentaciju i u vladi i u stranci?! 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 23:06 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: što se i vidi po reakcijama. A one su nikakve ili sam ja nešto propustio. Uglavnom, iznenadila me je pasivnost zap. Mostaraca, barem onih iz navijačkih grupa koje se inače kao vole busati u prsa i pominjati nekakva kućna pravila tamo gdje dominiraju a ono šiš, ni mukajeta.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 47 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|