|
|
Stranica: 6/9.
|
[ 219 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Hum.
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 01 pro 2010, 12:26 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 01 pro 2010, 12:31 |
|
|
Hum. je napisao/la: to zaključi sam et istjeraj me
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 01 pro 2010, 13:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Alo, što mi napadate Aliju Sirotanovića? Sve osobe sa konstruktivnim stavom i mišljenjem su dobrodošle. Čini mi se dobronamjeran i evo vam šanse da se okušate u marketingu, zadatak je "prodati" ideju hrvatske ravnopravnosti, federalne jedinice, kajgod. 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 01 pro 2010, 13:51 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Alo, što mi napadate Aliju Sirotanovića? Sve osobe sa konstruktivnim stavom i mišljenjem su dobrodošle. Čini mi se dobronamjeran i evo vam šanse da se okušate u marketingu, zadatak je "prodati" ideju hrvatske ravnopravnosti, federalne jedinice, kajgod.  nemas to meni sta prodavat... nijedan Bosnjacki politicar to ne smije potpisat Kad bi potpisao Zlatko ... pojeli bi ga Silajdzic,Radoncic,Tihic kad bi potpisao Tihic pojeli bi ga ovi drugi i to je tako
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 01 pro 2010, 14:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
KaRudar je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Alo, što mi napadate Aliju Sirotanovića? Sve osobe sa konstruktivnim stavom i mišljenjem su dobrodošle. Čini mi se dobronamjeran i evo vam šanse da se okušate u marketingu, zadatak je "prodati" ideju hrvatske ravnopravnosti, federalne jedinice, kajgod.  nemas to meni sta prodavat... nijedan Bosnjacki politicar to ne smije potpisat Kad bi potpisao Zlatko ... pojeli bi ga Silajdzic,Radoncic,Tihic kad bi potpisao Tihic pojeli bi ga ovi drugi i to je tako Pa zato se i ide na najširu moguću koaliciju pod pokroviteljstvom međunarodne zajednice. Maltene nitko relevantan neće ostati u oporbi.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 05 pro 2010, 22:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84669 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 05 pro 2010, 22:36 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 20:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
KaRudar je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Alo, što mi napadate Aliju Sirotanovića? Sve osobe sa konstruktivnim stavom i mišljenjem su dobrodošle. Čini mi se dobronamjeran i evo vam šanse da se okušate u marketingu, zadatak je "prodati" ideju hrvatske ravnopravnosti, federalne jedinice, kajgod.  nemas to meni sta prodavat... nijedan Bosnjacki politicar to ne smije potpisat Kad bi potpisao Zlatko ... pojeli bi ga Silajdzic,Radoncic,Tihic kad bi potpisao Tihic pojeli bi ga ovi drugi i to je tako Hoće bošnjački potpisi imati utjecaje na događanja ali na sam čin stvaranja 3.entiteta će veći utjecaj imati hrvatski narod nego neki Tihić ili neki Lagumdžija. Slobodan Milošević je imao utjecaja na stvaranja RH ali je na kraju hrvatski narod bio taj koji se pitao a ne slobodan milošević. Tako će isto biti i sa bosanskim miloševićem-Zlatkom Lagumdžijom
|
|
Vrh |
|
 |
Bišćanin
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 05 pro 2010, 23:06 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 05 pro 2010, 23:44 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: KaRudar je napisao/la: nemas to meni sta prodavat... nijedan Bosnjacki politicar to ne smije potpisat Kad bi potpisao Zlatko ... pojeli bi ga Silajdzic,Radoncic,Tihic kad bi potpisao Tihic pojeli bi ga ovi drugi i to je tako
Hoće bošnjački potpisi imati utjecaje na događanja ali na sam čin stvaranja 3.entiteta će veći utjecaj imati hrvatski narod nego neki Tihić ili neki Lagumdžija. Slobodan Milošević je imao utjecaja na stvaranja RH ali je na kraju hrvatski narod bio taj koji se pitao a ne slobodan milošević. Tako će isto biti i sa bosanskim miloševićem-Zlatkom LagumdžijomJa mislim da pretjerujes sa ovom komparacijom
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 05 pro 2010, 23:46 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38653 Lokacija: Gl. grad regije
|
Kako ne?
Naravno, ovaj nema JNA za leđima...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 06 pro 2010, 00:26 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27541 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
KaRudar je napisao/la: Hum. je napisao/la: meni nije jasno zašto ti opće trebaš diskutovati na forumu Hrvata u BiH Jel to ne bih trebao? Jel to nisam dobrodosao zato sto sam Bosnjak? Nije već zato što si iz Kaknja. Ovdje ne vole rudare!! 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Croat
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 06 pro 2010, 12:01 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 06 pro 2010, 21:34 |
|
|
Jel ovo i Bozo izdajica ... vidim danas se skoro o svemu dogovorio sa Lagumashem :)
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 06 pro 2010, 21:35 |
|
|
Croat je napisao/la: Sta znaci to : trokustanci...??? cesto to citam
|
|
Vrh |
|
 |
Glazbenik
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 06 pro 2010, 21:45 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 6157 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
KaRudar je napisao/la: Croat je napisao/la: Sta znaci to : trokustanci...??? cesto to citam Trokut(i)stan je naziv za trokut Sarajevo-Tuzla-Zenica, a radi se o sinonimu za većinski bošnjačka područja u BiH. Tako da su Trokut(i)stanci zapravo Bošnjaci (s dijela BiH na kojem su većina). Npr. Bošnjaci Livna, Orašja ili Čapljine nisu Trokut(i)stanci.
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 06 pro 2010, 21:47 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: KaRudar je napisao/la:
Sta znaci to : trokustanci...??? cesto to citam Trokut(i)stan je naziv za trokut Sarajevo-Tuzla-Zenica, a radi se o sinonimu za većinski bošnjačka područja u BiH. Tako da su Trokut(i)stanci zapravo Bošnjaci (s dijela BiH na kojem su većina). Npr. Bošnjaci Livna, Orašja ili Čapljine nisu Trokut(i)stanci. Krajisnici takodjer? Bosnjaci Gorazda, Konjica, Jablanice i Mostara?
|
|
Vrh |
|
 |
Glazbenik
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 06 pro 2010, 22:01 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 6157 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
KaRudar je napisao/la: Krajisnici takodjer? Bosnjaci Gorazda, Konjica, Jablanice i Mostara? Nisam najkvalificiraniji za odgovor, ali dok se ne javi netko sigurniji evo par mojih opservacija: 1.) Krajišnici su Trokutistanci u širem smislu. Nitko im ne ne osporava kontrolu nad USK, ali ih se zbog fizičke odvojenosti od "Trokuta" doživljava kao drugačije od Trokutistanaca u užem smislu. 2.) Goraždani su Trokutistanci. 3.) Konjicije, Jablaničani i Mostarci su druga priča. Oni koji ih puštaju u bošnjački entitet/federalnu jedinicu ili sl. će ih tretirati kao Trokutistance, ali ima onih (možda i većina na forumu) koji cijeli Mostar vide u hrvatskoj jedinici, pa onda Bošnjaci iz Mostara nisu Trokutistanci. Isto vrijedi i za Konjic i Jablanicu, koje bi većina (moj dojam) bila spremna dati u bošnjački entitet.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 06 pro 2010, 22:11 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27541 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Evo teme za doktorsku disertaciju - Geneza trokutistanaca.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Glazbenik
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 06 pro 2010, 22:15 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Evo teme za doktorsku disertaciju - Geneza trokutistanaca. Daj svoj prilog na temu. Je li Bošnjaci iz USK uopće Trokutistanci, a ako da u kojim slučajevima?
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 06 pro 2010, 22:21 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: KaRudar je napisao/la: Krajisnici takodjer? Bosnjaci Gorazda, Konjica, Jablanice i Mostara? Nisam najkvalificiraniji za odgovor, ali dok se ne javi netko sigurniji evo par mojih opservacija: 1.) Krajišnici su Trokutistanci u širem smislu. Nitko im ne ne osporava kontrolu nad USK, ali ih se zbog fizičke odvojenosti od "Trokuta" doživljava kao drugačije od Trokutistanaca u užem smislu. 2.) Goraždani su Trokutistanci. 3.) Konjicije, Jablaničani i Mostarci su druga priča. Oni koji ih puštaju u bošnjački entitet/federalnu jedinicu ili sl. će ih tretirati kao Trokutistance, ali ima onih (možda i većina na forumu) koji cijeli Mostar vide u hrvatskoj jedinici, pa onda Bošnjaci iz Mostara nisu Trokutistanci. Isto vrijedi i za Konjic i Jablanicu, koje bi većina (moj dojam) bila spremna dati u bošnjački entitet. A kako se zove ovo podrucje gdje su hrvati vecina ... Livno-Siroki brijeg -ravno??? jel i to trokut, krug, kvadrat?
|
|
Vrh |
|
 |
Glazbenik
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 06 pro 2010, 22:22 |
|
|
KaRudar je napisao/la: A kako se zove ovo podrucje gdje su hrvati vecina ... Livno-Siroki brijeg -ravno??? jel i to trokut, krug, kvadrat? Hercegovina, premda je Livno u Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
osa
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 06 pro 2010, 22:25 |
|
|
KaRudar je napisao/la: Glazbenik je napisao/la: Nisam najkvalificiraniji za odgovor, ali dok se ne javi netko sigurniji evo par mojih opservacija:
1.) Krajišnici su Trokutistanci u širem smislu. Nitko im ne ne osporava kontrolu nad USK, ali ih se zbog fizičke odvojenosti od "Trokuta" doživljava kao drugačije od Trokutistanaca u užem smislu.
2.) Goraždani su Trokutistanci.
3.) Konjicije, Jablaničani i Mostarci su druga priča. Oni koji ih puštaju u bošnjački entitet/federalnu jedinicu ili sl. će ih tretirati kao Trokutistance, ali ima onih (možda i većina na forumu) koji cijeli Mostar vide u hrvatskoj jedinici, pa onda Bošnjaci iz Mostara nisu Trokutistanci. Isto vrijedi i za Konjic i Jablanicu, koje bi većina (moj dojam) bila spremna dati u bošnjački entitet.
A kako se zove ovo podrucje gdje su hrvati vecina ... Livno-Siroki brijeg -ravno??? jel i to trokut, krug, kvadrat? ne to je dio herceg-bosne..
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 06 pro 2010, 22:25 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38653 Lokacija: Gl. grad regije
|
Trokutistanci su zajedno sa plemenima Hrvata, Srba, i Bosona tribeom (?) naselili u 6. stoljeću balkanski poluotok, islam su im darovali prije nego je službeno Muhamed i kročio zemljom.
Trokut je najstariji simbol na svijetu i može se, ako se bolje pogleda, vidjeti svugdje oko nas, u prirodi, u objektima i sl. Ponekad su dva trokuta spojena te čine pravokutnik no to je samo optička iluzija zapravo su to dva trokuta.
Budući je trokut temelj svega, Trokutaši polažu temeljno pravo na sve trokutove u krajevima u kojima žive. Iako se počesto skrivaju iza petokrake, ako malo bolje pogledate i sama petokraka je skup više trokuta, jasno je da nisu petokrakaši nego Trokutaši.
Trokutaši zbog prednosti svog geometrijskog tijela u donosu na druga su napredniji od nas koji nismo skloni pravilnim formama. Trokutaši stoga znaju što je bolje za nas jer trokut kad se vrti čini krug koji se vrti, obično prema naprijed.
Ukoliko malo bolje razmislite i pogledate kartu vidjet ćete da i vi živite u trokutu nekom što implicira da smo svi nastali od Trokutaša.
Ukratko, nemoj da bi se ko zajebav'o, osim ako oni to žele, obraćat im se drukčije nego Trokutistanci, jer oni su znali da su u Trokutu oduvijek samo nisu smjeli reći.
Ali danas je trokut opet poželjna i popularna forma te se mogu trokutat do mile volje bez straha.
Svoji na svom, za Trokut spremni!
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 06 pro 2010, 22:31 |
|
|
osa je napisao/la: ne to je dio herceg-bosne.. a zepce, Orasje, Odzak?
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 06 pro 2010, 22:31 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Trokutistanci su zajedno sa plemenima Hrvata, Srba, i Bosona tribeom (?) naselili u 6. stoljeću balkanski poluotok, islam su im darovali prije nego je službeno Muhamed i kročio zemljom.
Trokut je najstariji simbol na svijetu i može se, ako se bolje pogleda, vidjeti svugdje oko nas, u prirodi, u objektima i sl. Ponekad su dva trokuta spojena te čine pravokutnik no to je samo optička iluzija zapravo su to dva trokuta.
Budući je trokut temelj svega, Trokutaši polažu temeljno pravo na sve trokutove u krajevima u kojima žive. Iako se počesto skrivaju iza petokrake, ako malo bolje pogledate i sama petokraka je skup više trokuta, jasno je da nisu petokrakaši nego Trokutaši.
Trokutaši zbog prednosti svog geometrijskog tijela u donosu na druga su napredniji od nas koji nismo skloni pravilnim formama. Trokutaši stoga znaju što je bolje za nas jer trokut kad se vrti čini krug koji se vrti, obično prema naprijed.
Ukoliko malo bolje razmislite i pogledate kartu vidjet ćete da i vi živite u trokutu nekom što implicira da smo svi nastali od Trokutaša.
Ukratko, nemoj da bi se ko zajebav'o, osim ako oni to žele, obraćat im se drukčije nego Trokutistanci, jer oni su znali da su u Trokutu oduvijek samo nisu smjeli reći.
Ali danas je trokut opet poželjna i popularna forma te se mogu trokutat do mile volje bez straha.
Svoji na svom, za Trokut spremni! Nije dzaba trokut na zastavi hehe :))
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|