|
|
Stranica: 7/9.
|
[ 219 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bobovac
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 06 pro 2010, 22:34 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27315 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Nije ti ovo kviz.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
epikur27
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 08 pro 2010, 03:07 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 08 pro 2010, 03:10 |
|
|
Pamet u glavu, ne se sad diliti jebemu mater.
Vrh |
|
 |
epikur27
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 08 pro 2010, 03:10 |
|
|
No bit će opet da dnevnik.ba odrađuje posao za svoje sarajevske kumove :)
U blok, u blok...tako treba prema ovim nastojanjima. Hrvatska koalicija prije svega, tko napusti, Juda je.
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 08 pro 2010, 03:12 |
|
|
epikur27 je napisao/la: No bit će opet da dnevnik.ba odrađuje posao za svoje sarajevske kumove :)
U blok, u blok...tako treba prema ovim nastojanjima. Hrvatska koalicija prije svega, tko napusti, Juda je. Vec zamisljam Bosnjacku koaliciju sa 95% birackog tijela
|
|
Vrh |
|
 |
epikur27
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 08 pro 2010, 03:12 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: Pamet u glavu, ne se sad diliti jebemu mater. Ako sad puknu, piši kući propalo. Svatko normalan će dići ruke od hrvtaske stavri u BiH. Već gledam kako se zubar raduje a s njim i turci u sarajevu.
|
|
Vrh |
|
 |
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 08 pro 2010, 03:20 |
|
|
epikur27 je napisao/la: Bog-i-Hrvati je napisao/la: Pamet u glavu, ne se sad diliti jebemu mater. Ako sad puknu, piši kući propalo. Svatko normalan će dići ruke od hrvtaske stavri u BiH. Već gledam kako se zubar raduje a s njim i turci u sarajevu. Ako sad puknu onda smo nažalost sve to sami zaslužili. A obojicu triba vezati za stup srama, imamo mi u Zadru dva antička pa van ih posudimo... Kamenja fala Bogu imate Jer ako se prokleta taština ne more zanemariti kad je u pitanju VITALNI INTERES hrvatskog naroda o kojem ovisi egzistencija našeg naroda u BiH onda sve u pizdu materinu. Makar, ja mislin da od nekog raskola neće biti ništa, ako do njega dođe obojica su politički mrtvaci. A to teško da žele. Ako ovo nije potpuno izmišljena situacija (što je moguće) onda mislin da je zapravo samo vješta suptilna poruka Čoviću od strane Ljubića da nije sam sa sobom u koaliciji 
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 08 pro 2010, 03:22 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: epikur27 je napisao/la: Ako sad puknu, piši kući propalo. Svatko normalan će dići ruke od hrvtaske stavri u BiH. Već gledam kako se zubar raduje a s njim i turci u sarajevu.
Ako sad puknu onda smo nažalost sve to sami zaslužili. A obojicu triba vezati za stup srama, imamo mi u Zadru dva antička pa van ih posudimo... Kamenja fala Bogu imate Jer ako se prokleta taština ne more zanemariti kad je u pitanju VITALNI INTERES hrvatskog naroda o kojem ovisi egzistencija našeg naroda u BiH onda sve u pizdu materinu. Makar, ja mislin da od nekog raskola neće biti ništa, ako do njega dođe obojica su politički mrtvaci. A to teško da žele. Ako ovo nije potpuno izmišljena situacija (što je moguće) onda mislin da je zapravo samo vješta suptilna poruka Čoviću od strane Ljubića da nije sam sa sobom u koaliciji  Nisam Hrvat a da jesam razmisljao bih ovako: Ko ce s kim u koaliciju nije bitno Bitno je da se svi sloze oko ustavne reforme i institucionalne ravnopravnosti hrvata
|
|
Vrh |
|
 |
epikur27
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 08 pro 2010, 03:24 |
|
|
Ako većinski hrvatski legitimitet ne uđe u vlast, znak će to biti da je zadnja politička bitka izgubljena. Hrvati mogu onda samo spakirati svoje konstitutivne političke kufere i ići vanka. Na njih će se primijeniti manjinska politika pod bošnjačkom dominacijom, a svi znamo što je to.
Dakle, oči javnosti su uprte u ovu zadnju mogućnost da nešto napravimo, ako izdaju, zatvorit ćemo oči, pognuti i okrenuti glavu. Bit će kraj priče.
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 08 pro 2010, 03:59 |
|
|
epikur27 je napisao/la: Ako većinski hrvatski legitimitet ne uđe u vlast, znak će to biti da je zadnja politička bitka izgubljena. Hrvati mogu onda samo spakirati svoje konstitutivne političke kufere i ići vanka. Na njih će se primijeniti manjinska politika pod bošnjačkom dominacijom, a svi znamo što je to.
Dakle, oči javnosti su uprte u ovu zadnju mogućnost da nešto napravimo, ako izdaju, zatvorit ćemo oči, pognuti i okrenuti glavu. Bit će kraj priče. Ne mislis valjda tako brzo odustati ... Svejedno ko bude cinio vlast... Sve Hrvatske stranke moraju insistirati i predlagati rijesenja koja ce donijeti dobro Hrvatskom a Boga mi i drugim narodima.. Za pocetak ono o cemu su se slozili SDP i HDZ1990 a to je da se izbor clanova predsjednistva vrsi u Parlamentu BiH
|
|
Vrh |
|
 |
StariTorcidaš
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 08 pro 2010, 07:19 |
|
Pridružen/a: 01 ruj 2010, 04:09 Postovi: 225 Lokacija: Prelijepa Naša
|
KaRudar je napisao/la: epikur27 je napisao/la: No bit će opet da dnevnik.ba odrađuje posao za svoje sarajevske kumove :)
U blok, u blok...tako treba prema ovim nastojanjima. Hrvatska koalicija prije svega, tko napusti, Juda je. Vec zamisljam Bosnjacku koaliciju sa 95% birackog tijela Bome ti je i ova dobra ! Dooooo-bra !! Kad se Suljo i Ivan "stide" i "ustručavaju" da naprave - neku svoju - prirodnu koaliciju, onda neka ovako ostane. A ako ovako ostane, onda će - jednog lijepog dana - i Zagorje doći na red. I Medjimurje ! Nažalost.
_________________ Ispiranje mozga počinje punjenjem ušiju ! ....
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 08 pro 2010, 11:15 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 20:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
epikur27 je napisao/la: Ako većinski hrvatski legitimitet ne uđe u vlast, znak će to biti da je zadnja politička bitka izgubljena. Hrvati mogu onda samo spakirati svoje konstitutivne političke kufere i ići vanka. Na njih će se primijeniti manjinska politika pod bošnjačkom dominacijom, a svi znamo što je to.
Dakle, oči javnosti su uprte u ovu zadnju mogućnost da nešto napravimo, ako izdaju, zatvorit ćemo oči, pognuti i okrenuti glavu. Bit će kraj priče. Koja imbecilna izjava. KAo da nema mladih ljudi u hercegbosanskom narodu, sa barem mrvom morala i žara za borbom za razliku od gnomova kakvi su Čović, Lijanović ili Jurišić. Baš je suprotno od onoga što ti tvrdiš. Nama BiH Hrvatima je problem kada takve nakaze uđu u vladu a ne kad su izvan nje. Koje pognute glave i koji kraj priče. Borba tek počinje imbecilu jedan. A tek kad ode ova jadna komunistička gamad (Čović, Jović, Lozančić) i ostala bratija a dođu neki mlađi ljudi, to će milina biti gledati i učestvovati u tome
|
|
Vrh |
|
 |
StariTorcidaš
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 08 pro 2010, 11:47 |
|
Pridružen/a: 01 ruj 2010, 04:09 Postovi: 225 Lokacija: Prelijepa Naša
|
vipera ammodytes je napisao/la: epikur27 je napisao/la: Ako većinski hrvatski legitimitet ne uđe u vlast, znak će to biti da je zadnja politička bitka izgubljena. Hrvati mogu onda samo spakirati svoje konstitutivne političke kufere i ići vanka. Na njih će se primijeniti manjinska politika pod bošnjačkom dominacijom, a svi znamo što je to.
Dakle, oči javnosti su uprte u ovu zadnju mogućnost da nešto napravimo, ako izdaju, zatvorit ćemo oči, pognuti i okrenuti glavu. Bit će kraj priče. Koja imbecilna izjava. KAo da nema mladih ljudi u hercegbosanskom narodu, sa barem mrvom morala i žara za borbom za razliku od gnomova kakvi su Čović, Lijanović ili Jurišić. Baš je suprotno od onoga što ti tvrdiš. Nama BiH Hrvatima je problem kada takve nakaze uđu u vladu a ne kad su izvan nje. Koje pognute glave i koji kraj priče. Borba tek počinje imbecilu jedan. A tek kad ode ova jadna komunistička gamad (Čović, Jović, Lozančić) i ostala bratija a dođu neki mlađi ljudi, to će milina biti gledati i učestvovati u tome Eeeee moja 'zmijo', ovaj put se sa tobom potpuno slažem. ( Osim što si ga nepotrebno izvrijedjao. ) Udario si po "crvenim kmerima" : Opravdano ! Udario si po lažnoj ( "državotvornoj" ) desnici : Opravdano ! Spomenuo si i konkretna imena : Aplaudiram ! Vjeruješ u postojanje mladih, pametnih, poštenih... : I ja ! Ali me opeklo !! Pa ipak : Držimo im palčeve. Ako dodju ! ..
_________________ Ispiranje mozga počinje punjenjem ušiju ! ....
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Čović i Ljubić trilema Postano: 08 pro 2010, 13:53 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić trilema Postano: 08 pro 2010, 14:07 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: http://www.hercegbosna.org/vijesti/bih/hrvatski-blok-na-klimavim-nogama-covic-i-lagumdzija-doveli-devedesetku-u-trilemu!-2487.html 1.Jedina dobra stvar je koalicija dva HDZ-a u svemu ovome, ako se to prekine SDP je uspio u svojoj nakani. 2.Baš me interesira kojih to 5% programa ne prihvaća SDP? 3.Volja hrvatskog naroda je ono što misli većina a ne nekih 3%, sve je majorizacija ako se ne poštuje volja naroda.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 08 pro 2010, 14:26 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8817 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Glazbenik je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Evo teme za doktorsku disertaciju - Geneza trokutistanaca. Daj svoj prilog na temu. Je li Bošnjaci iz USK uopće Trokutistanci, a ako da u kojim slučajevima? jel se sa ovim novim biometrijskim putovnicama kontroliraju i krvna zrnca? odgovor na ovo pitanje uobličiti će sliku o USK i njegovim stanovništvom.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
Vrh |
|
 |
OldSkul
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 08 pro 2010, 15:13 |
|
|
epikur27 je napisao/la: No bit će opet da dnevnik.ba odrađuje posao za svoje sarajevske kumove :) Dobar je Šutalo, nemoj tako.
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
Vrh |
|
 |
epikur27
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 08 pro 2010, 15:18 |
|
|
OldSkul je napisao/la: epikur27 je napisao/la: No bit će opet da dnevnik.ba odrađuje posao za svoje sarajevske kumove :) Dobar je Šutalo, nemoj tako. Ma dobro jeste, upratio sam neke kolumne. Svejedno čini mi se kako pincom nema jasnu političku poziciju. Klati se tamo-vamo, neznaju kud bi i za što.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 08 pro 2010, 15:20 |
|
|
Ma ja,đe bi 90-ka izdala,to samo HSP može,cccc...
|
|
Vrh |
|
 |
epikur27
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 08 pro 2010, 15:24 |
|
|
Na kraju mislim da Ljubić neće izaći iz ovog bloka, prevažno je, velik je pritisak javnosti a već su išli sa zajedničkom pozicijom prema drugima.
Sada izaći značilo bi potpuni gubitak integriteta 90.-ke, stranka bi se raspala.
|
|
Vrh |
|
 |
OldSkul
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 08 pro 2010, 15:30 |
|
|
epikur27 je napisao/la: Na kraju mislim da Ljubić neće izaći iz ovog bloka, prevažno je, velik je pritisak javnosti a već su išli sa zajedničkom pozicijom prema drugima.
Sada izaći značilo bi potpuni gubitak integriteta 90.-ke, stranka bi se raspala. Ne znam zašto, jes bezmudi ljigavac telećeg pogleda koji ne zna ko mu glavu nosa, ali ja nonstop čekam da će se trznut taj Božo više i doć sebi. Najiskrenije se nadam da neće zajebat ovaj put. Koja je to tragična strankica. Ima pametnih ljudi, ali njome vladaju kaosi, korist i linija manjeg otpora, a što debljeg novčanika. Kad bi se samo "unormalizovali". De bola Božo, Uzarića ti... 
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 08 pro 2010, 17:01 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
epikur27
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 08 pro 2010, 17:09 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
epikur27
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 08 pro 2010, 17:13 |
|
|
Citat: Koja imbecilna izjava. Dobro de :) Ja samo naglašavam važnost ovog momenta. Ali dobro znaš da je jako važno da nas ne razjebu sad.
|
|
Vrh |
|
 |
osa
|
Naslov: Re: Čović i Ljubić potpisali sporazum: federalna jedinica s hrvatskom većinom Postano: 08 pro 2010, 17:16 |
|
|
epikur27 je napisao/la: trenutno se dobro nose sa situacijom, kako će biti dalje, vidjet ćemo...
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|