HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 06 lip 2026, 20:40.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 400 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Daidže
PostPostano: 31 srp 2012, 21:59 

nedim je napisao/la:

ako ti toliko smeta onda slobodno predji u HR, nije daleko..

Vidim počeli smo citirati i Šešelja koji je to isto govorio Albancima na Kosovu prije 20 godina. Imaš dobre uzore.

Stoga marš u Tursku đubre islamističko.

Marš tamo ako ti nije pravo što se na 77% teritorija BiH viju Srpske i Hrvatske zastave a BiH nema ni na vidiku.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2012, 14:54 

Ovo je forum drug moj, mozes pisati sta hoces i mene nijedan anonimni komentar na internetu nemoze uvrijediti tako da ovo sto pises potpuno nepotrebno.. Valjda bi bio cilj svake teme da ima diskusije a ne da se pljuje po pojedincu, to sigurno nece niko da cita..

Da evo opet pojasnim, posto u Bosni zive tri naroda, negdje ima vise jednih a negdje drugih a negdje isto.. ti bi da zanemaris "svoju bracu" sa drgih podrucja i da sebe ogradis entitetom ili necim drugim.

77% nista neznaci, jer i dalje su svi narodi "rasprseni" po Bosni, tako da jos jednom posjetim Bosna se nije odvojila na vise djelova jer i nemoze iz istog razloga...

Po tvome sada bi svaki grad u Bosni trebao da bude drzava..

Meni ne smeta sto ima srba i hrvata vise nego bosnjaka, ili sto ima vise bosnjaka od hrvata.. to znam jer zivim u citavoj BiH a ne u hereg-bosni :)
Tako da si ti taj "Šešelj" i a ja kazem ako mrzis muslimane, nazivas ih turcima, onda slobodno idi u HR, jer tu gdje trenutno zivis ima i muslimana i srba.. dakle idi tamo gdje je cisto i uzivaj.

Ne znam koje si ti gosite ali djeca se fino slazu i u skolama, tamo kod Mostara i dalje (gdje ima vise hrvata), slazu se i u Sarajevu (gdje ima vise muslimana)..

I tako se oni slazu.. i onda dodju na forum i citaju tvoje komentare i slicne pa se pocnu "trovat"..

Vrh

PostPostano: 11 kol 2012, 14:55 

Izgleda još niste odustali od fix ideja da 5 SDP Hrvata iz Goražda biraju hrvatskom narodu predstavnike u Domovima.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2012, 20:52 

nedim je napisao/la:

Da evo opet pojasnim, posto u Bosni zive tri naroda, negdje ima vise jednih a negdje drugih a negdje isto.. ti bi da zanemaris "svoju bracu" sa drgih podrucja i da sebe ogradis entitetom ili necim drugim.

Ne bih ja zanemario svoju braću jer bi moj kraj, Kakanj i Kraljeva Sutjeska ostali na vašoj muslimanskoj strani. U biti ništa se ne bi ni promijenilo - džamahirija sada i tada.

Citat:
77% nista neznaci, jer i dalje su svi narodi "rasprseni" po Bosni, tako da jos jednom posjetim Bosna se nije odvojila na vise djelova jer i nemoze iz istog razloga...

Mali, to je nekoć bilo, idući popis će pokazati da nema više leopardove kože, osim u nekoliko općina gdje je na vlasti bio HVO i gdje je jedino ostvaren povratak za razliku od muslimanskog teritorija.

Citat:
Meni ne smeta sto ima srba i hrvata vise nego bosnjaka, ili sto ima vise bosnjaka od hrvata.. to znam jer zivim u citavoj BiH a ne u hereg-bosni :)

Pa koliko to ti imaš adresa i prebivališta kad živiš u cijeloj BiH?? :laugh

Citat:
Tako da si ti taj "Šešelj" i a ja kazem ako mrzis muslimane, nazivas ih turcima, onda slobodno idi u HR, jer tu gdje trenutno zivis ima i muslimana i srba.. dakle idi tamo gdje je cisto i uzivaj.

A ako tebi smeta što na 77% teritorija BiH nema BiH obilježja niti se isti poštuju, onda se izvoli seliti tamo gdje ti je bolje a ne kritizirati stanovnike tih 77%.

Citat:
Ne znam koje si ti gosite ali djeca se fino slazu i u skolama, tamo kod Mostara i dalje (gdje ima vise hrvata), slazu se i u Sarajevu (gdje ima vise muslimana)..

I tako se oni slazu.. i onda dodju na forum i citaju tvoje komentare i slicne pa se pocnu "trovat"..

Uzalud ti trud sljedbeniku Šešeljeve ideologije koja tjera na odlazak svih onih koji su drugačiji ili drugačije misle, fašisto i nacisto, jebo te tvoj Hitler i Musolini i Pavelić.

Vrh

PostPostano: 28 kol 2012, 10:20 

Evo ga još jedan: https://www.facebook.com/hercegbosna.or ... ed_comment

slika

https://www.facebook.com/ivan.juric.161

Citat:
Ivan Juric mozda republika hercegovina....nema tu ostatka bosne, a ni hrvata u ostatku BiH

Citat:
Ivan Juric pa dobro po vasem skromnom misljenju, tko bi imao tu cast biti predsjednik tako svete tvorevine??

Citat:
Ivan Juric Da je vise Fra Markesica u BiH, bilo bih i vise Hrvata!!!!

Citat:
Dana 21. svibnja 2010. godine naš je Red i Zajednicu napustio bogoslov treće godine teologije fra Ivan Jurić. Fra Ivan zahvaljuje svima u Zajednici koji su mu pomogli na bilokoji način???

Ivan Jurić, bivši potpredsjednik HSP Središnja Bosna: HSP nije nikakva alternativa HDZ-u
http://www.prometej.ba/index.php/home-2 ... tiva-hdz-u

Vrh

PostPostano: 28 kol 2012, 10:57 

Teologija na Nedžarićima - leglo pedofila.

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

PostPostano: 17 lis 2012, 00:25 

@Bobovac

Citat:
Pa koliko to ti imaš adresa i prebivališta kad živiš u cijeloj BiH??

Kazem da me zanima cijela BiH a ne samo tamo gdje se nalazim.

Citat:
A ako tebi smeta što na 77% teritorija BiH nema BiH obilježja niti se isti poštuju, onda se izvoli seliti tamo gdje ti je bolje a ne kritizirati stanovnike tih 77%.

Meni ne smeta, ali rezultat je ovakvo razmisljanje kao i tvoje, gdje takvim kao ti smeta. 77% nema drugo misljenje kao ja, to je procenat koliko je ne-muslimana.
Nije niko glup ali vrlo je lako ljude uvjeriti u nesto.. Recimo gledanja BiH u procentima po nacionalnosti, i samo se oko toga vrtiti i nemati nista drugo reci.

Citat:
Uzalud ti trud sljedbeniku Šešeljeve ideologije koja tjera na odlazak svih onih koji su drugačiji ili drugačije misle, fašisto i nacisto, jebo te tvoj Hitler i Musolini i Pavelić.

Upravo tvoj odgovor govori da ti tako razmisljas a ne ja! Zar ne vidis? Ja cim se zovem Nedim i imam drugi nacin gledanja situacije (a iznosim samo svoja misljenja a nista ne tvrdim) od pocetka dobijam negativne komentare od tebe i vrijedanje (i od drugih), ne zelis cuti razlicita misljenja od tvog. Gdje sam onda ja tu u tvojoj ne-šešeljskoj ideologiji? Molim te reci mi.
Kako onda mene vrijedjas sto mi smeta, a ja tebe ne smijem vrijedjat sto tebi smeta? Ako obojici smeta onda smo jednaki, nema razloga za svadju.
Naravno meni ne smeta, ali ti do sad cijelo vrijeme goviris da ti smeta.

Da li imas ijednu jos opciju osim entiteta? Nije moguce da samo to imas za reci i o tome pricati, nista vise za BiH i buducnost? Kakve bi jos promjene u drzavi zelio, osim entiteta? Imas li ih?

I hajde jos jednom da se zapitamo, kako znas ista sto ti kazes (ili ja) da je ispravno i tacno? Nalazis se na hercegbosna forumu, na stranici gdje se samo vidi HRVATSKA strana i "hercegbosna" dio.. Dakle ako spomenes entitete naravno da su svi za, ako neko pocne pljuvati muslimane naravno da su svi za.. kad procitas clanak na web stranici, gdje u svakom clanku gdje god se spominje politika se spominju muslimani i bosnjaci u negativnom smislu... i u komentarima - naravno sa su svi za.

I sada neko kaze da su neki glupi, zatucani, zato sto su neke vjere ili na nekom dijelu BiH se nalaze..

Vrh

PostPostano: 17 lis 2012, 00:31 

nedim je napisao/la:
@Bobovac

Citat:
Pa koliko to ti imaš adresa i prebivališta kad živiš u cijeloj BiH??

Kazem da me zanima cijela BiH a ne samo tamo gdje se nalazim.

Cvijetu moj dragi ,prestani pušit Drinu i pređi na nešto kvalitetnije.
slika

Vrh

PostPostano: 17 lis 2012, 00:38 

sta to znaci? Gledaj svoj vecinski dio i budi miran kao ti?

Vrh

PostPostano: 17 lis 2012, 00:43 

nedim je napisao/la:
sta to znaci? Gledaj svoj vecinski dio i budi miran kao ti?

Tako je ,i ne samo gledat svoj većinski dio . Nego se izborit i za ravnopravnost(entitet,federalno jedinicu) i člana predsjedništva itd i itd...

Vrh

PostPostano: 17 lis 2012, 00:44 

koristan komentar, dva

Vrh

PostPostano: 17 lis 2012, 00:49 

nedim je napisao/la:
koristan komentar, dva

Vi padobranci furate svi istu priču . Moraš sebi utuvit u glavu da nemožeš ti nekom nametat svoju volju i svoja rješenja. Mi Hrvati ćemo se sami pobrinut za sebe i to je to. Nema ti tu neke matematike.

Vrh

PostPostano: 17 lis 2012, 01:05 

Naravno, ali ako zivim i ja u BiH, a politika nam je zajednicka kao i drzava, valjda je dobro znati i sta drugi misle, ne-hrvati.. jer i od njih zavisis isto kao i ja sto zavisim o drugim.. Tako da ja ne gledam samo svoj dio nego sve..

Ja ne namecem svoju volju, samo pisem sta ja mislim i ocekuem odgovor ko ce se sa mnom sloziti ili nece i sto... Ako dobijem neki odgovor koji ne potice diskusiju, onda je za mene nepotreban. Ali vidim da su svi ovdje kao sto i kazes, samo jedno "furaju" i ne zele cuti za nesto drugo.

Ja ne namecem nista, samo dakle diskutujem, da vidimo sta ko misli i kako, zasto.. Ne razumijem sta je tu problem.

Ne mozes nametnuti svoju volju, ali mozes vidjeti ko sta misli i otprilike vidjeti sta te ceka narednih 5-10 godina...

Vrh

PostPostano: 17 lis 2012, 06:21 

Baš su u kurcu, nevjerojatno. Oni nikako da vide da su postali mali fašisti.

Vrh

PostPostano: 17 lis 2012, 10:00 

Naravno, bas si ti pametan :)

Hajdemo ovako. Za sve sto imas stav moras imati i neki dokaz (imao ga vec, ili ces ga imati nakon nekog vremena).
Ako glasas za stranku koja tvrdi da ce ukinuti RS ili napraviti novi slican entitet, a za 4, 8, 12 godina ne ukine ili se ne napravi, hoces li i dalje glasati za iste radi tog razloga?
Ako glasas za stranku koja tvrdi da ce biti svima bolje, a za 4,8,12 godina ne bude, hoces opet glasati za nju?

Hoces i dalje razmisljati isto kao i prije 4,8,12 godina? Naravno svako ima pravo, ali koliko je realno i pametno...

Ako za 4,8 godina se vidi neki napredak za ono sto si glasao - onda glasaj opet - Jer imas CINJENICE da si upravu ili da nece uspjeti nesto na takav nacin
Ako za 4,8 godina ne vidis napredak - onda pocni razmisljati drugacije i glasati za drugog! - Jer imas CINJENICE da nisi upravu ili da ce uspjeti nesto na takav nacin

Evo stav (kako sam mislio prije, a kao je potvrdjeno):
- Dodik ne valja, previse je nacionalist.
dokaz > rezultati izbora

- ljude je lako manipulisati
dokaz > glasali prvo za dodika sto je realan, drugi put glasali sto je nacionalist, treci put (stranka opada na popularnosti) ce da izgubi (dokaz za 2 godine, razlog radi rezultata ovih izbora)

....Ostalo, vecinom sto se moze zakljuciti i preko ovog foruma
dokaz > sastali se svi na hercegbosna.org, svaki politicki clanak na portalu se svodi da muslimani ne valjaju, a samim tim su samo takvi i na forumu i ne dobijas realnu sliku niceg.. ovo je vise kao neka grupa na facebooku 'ubijmo sve pse' -> pa oni koji su u grupi naravno da zele i da su oni upravu.
dokaz > na ovom forumu govore ne valjaju muslimani ili sarajevo jer oni vide samo sebe (sto nije istina) a vi to isto radite.
dokaz > nas nije briga cijele BiH, samo tamo gdje smo mi (pa zato i jeste stanje ovakvo kako jeste u BiH).
dokaz > dodik spomenuo takodjer da bi mogao biti treci entitet - i evo sada dodik valja na ovom forumu, i svi srbi valjaju odjednom..
dokaz > vecina srba smatra da milosevic nije kriv, a hrvati smatraju da je kriv - kako onda pljujete po srbima kad se to spomene, a kad se spomene treci entitet onda su dobri i idu sve pohvale..
dokaz > na ovom forumu i stranici, posto dolaze oni koji vole da pljuju po drugima (pogledajte odgovor na svaki moj post, bilo koji clanak ili temu.. a vec sam rekao da ovaj forum ne prikazuje realnu sliku), oni misle da izvan hercegbosna.com nijedan hrvat ne misli dobro o muslimanima. (dokaz > spominju se procenti 77, 24)
dokaz > bilo koji komentar sto sam ostavio svaka je bila pskovka

- treceg entiteta nece biti u narednih 20 godina
dokaz > vec se dosta godina o tome vrti, s obzirom da sada i dodik vise nije onaj sto je bio (nece ga narod vise), tu su jos manje sanse..
dokaz > vidi se da iz tog razloga muslimani ove izbore glasali za SDA a ne za neku drugu stranku (bas iz tih nacionalnih, a razlog su tenzije u protekliklih 4-6 godina - odnosi se na one muslimane sto nisu prije glasali za SDA), sto znaci ili cemo se svi sloziti u necemu ili nece niko.

Vrh

PostPostano: 17 lis 2012, 10:48 

uspjet ćemo jarane, ako treba repetirat ćemo izbore 200x, ali ova nakaza neće ići naprijed dok se ne izbije Muslimanima i njihovim podgužnjacima iz glavurde da mogu birati i preglasavati Hrvate kako im qrcu ćeif, a vi i dalje glasajte za SDA i svakog onog koji bi etnički čistio i centralizirao ovu državu, a onda pričaš o mržnji i netoleranciji. Takve politike i stranke ne smiju postojati u 21.stoljeću, posebno terorizam kojeg SDA njeguje podmuklo.
Izbroj koliko % muslimana živi u gradovima gdje su Hrvati u većini, a koliko Hrvata gdje su Muslimani u većini, pa će ti se ta muslimanska mržnja prema nevjernicima možda malo vizualizirati, a i multietničnost, povratak Muslimana i suživot tamo gdje su Hrvati u većini. Nije idealno naravno ali je za usporedbu sa Sarajevom, Zenicom, Konjicom koji su etnički očišćeni od nemuslimana skoro svaki grad gdje su Hrvati većina raj za manjine. To ćemo uskoro obznaniti nakon popisa, dakle istine koju je SDA odgađala svih ovih godina pričom o povratku istovremeno opstruirajući povratak Hrvata i Srba u Federaciju gdje su većina pričom o RSu, ili jednostavno sa Topalovićem i ubojstvima povratnika, na kraju isti qrac čak i gori nego RS.

Znaš kad će biti samo "bosna" bez Hercegovine i Hrvata manjine kako je većina muslimanskih političara od milja zove, sanja i planira, a i daidže redovno? NIKAD.

Hoćeš dokaz> ako je niste uspjeli napraviti silom u ratu, poslje rata sa SFORom i OHRom nećete nikada, zato ćete biti još dugo getoizirani narod koji sam sebe samoizolira glumeći neku silu bez osnove, kako vojne tako i ekonomske. Nazadujete, tonete u ambis i sada pokušavate povući za sobom što se dadne ščepati. Svak normalan bježi iz Trokutistana, to ti je svakodnevna činjenica, pogledaj prijave za azile po ambasadama, a uskoro se ostaje i bez toga.

Ma napredujete jelde, sinoć ZmajOvi pobjedili..., samo vi svoje, a mi ćemo svoje, pa ko izdura.

Vrh

PostPostano: 17 lis 2012, 10:51 

nedim je napisao/la:
- treceg entiteta nece biti u narednih 20 godina
dokaz > vec se dosta godina o tome vrti, s obzirom da sada i dodik vise nije onaj sto je bio (nece ga narod vise), tu su jos manje sanse..
dokaz > vidi se da iz tog razloga muslimani ove izbore glasali za SDA a ne za neku drugu stranku (bas iz tih nacionalnih, a razlog su tenzije u protekliklih 4-6 godina - odnosi se na one muslimane sto nisu prije glasali za SDA), sto znaci ili cemo se svi sloziti u necemu ili nece niko.

dokaz > Hrvati trenutno nemaju političara sa mudima, oni koji su imali muda suspendirani su nedemokratskim metodama od strane sfora i visokog predstavnika.

Vrh

PostPostano: 17 lis 2012, 11:02 

dokaz> Muslimani glasali za SDA i za to su krivi Hrvati i Srbi? :smijeh

Ja bih prije rekao vraćanje skrivanim i maskiranim korijenima. Ne treba imat iluzije. Inače ih osjetiš na svojoj koži.

Vrh

PostPostano: 17 lis 2012, 11:12 

Nedime ti si najbolji primjer kada netko gleda samo sebe, a što je najgore glumi multikulturalnost i ko fol uvažava drugo mišljenje.. Zanimljivo je kako se u ovom svom izlaganju ni jednom nisi osvrnuo na to kako tvoj narod bira Hrvatima njihove predstavnike i to već nekih 5-6 godina, pa se malo zamisli tko je stvorio ovu krizu..I jednu stvar zapamti, i u međunarodnoj zajednici nema još uvijek stava o bih, tj oni dvoje na koji način riješiti položaj Hrvata, bilo institucionalno bilo kroz teritorijalno razgraničenje sa vama, ali baš NITKO iz međunarodne zajednice nije za to da "tvoja voljena" Bih bude unitarna, to nikad nećeš doživit, i što god se prije s tim pomiriš biti će ti lakše, i tebi, i tebi sličnima, a ima vas..

Vrh

PostPostano: 17 lis 2012, 11:32 

Koliko god nam teško palo što je SDA pobijedila na zadnjim izborima, skupimo snagu i sjetimo se onih kojima je gore nego nama. Vjerujte daidžama je još puno teže. :whistling

Vrh

PostPostano: 17 lis 2012, 11:34 

ma kome je tesko, Junuze? Kao da ima neke razlike medju njima. Zapravo, najgora opcija je SDP posto isto pusu u velikomuslimansku politiku, al pod maskom graDzanstva. Za ove je svima jasno (a najvaznije vani) da su islamisti, nacionalisti itd...

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 17 lis 2012, 11:46 

Nije najgora opcija SDP, dapače, iz Ljubuškog Hrvati neće nestat zato što npr. im neko govori da su Bosna ali ako im nasade džamiju umjesto Agram towera - hoće. :D

No, dobro, pozitivno u ovome je što su daidže izgubile tlo pod nogama. Bilo je i za očekivat kako će prije ili kasnije i Bošnjaci pokazat svoje pravo lice. Jebiga, prevelika je laž da bi mnoštvo ljudi dugo je moglo podržavat. Ako te što tješi, oni su prvi na picku.

Koliko god bilo teško priznat nekima, SNSD sa Dodikom je socijaldemokratska stranka pod kojom se u RS ne proganjaju ni Bošnjaci ni Hrvati, zajebava ih se ali ne proganja, dok je današnji HDZ sličniji SDP-u RH nego HDZ-u RH. Drugim narodima na području gdje su Hrvati nastanjeni u većoj mjeri ne fali ama baš ništa, više, a s druge strane SDA je stranka koja je ravno povezana s onom ratnom, sa svim onim obavještajnim podzemljem koje je u međuvremenu pustilo pipke u gospodarstvo a sad opet će izgleda i u državne kanale. Oni direktno su pod utjecajem likova ala Ejup Ganić ili Bakir Izetbegović koji su pak povezani i s islamistima, i imaju ratnu repove.

Idealno je da je SDP kod Bošnjaka a da ne seru i zajebavaju Hrvate. Bili smo blizu toga, zapravo, mislim da smo još uvijek.

Uglavnom, ako ima pametnih daidža sad će napokon locirat gdje je u BiH najveći problem. Mimikriju i prikrivanje backgrounda sad pokušavaju s gradonačelnikom Sarajeva, no valjda neće niko relevantan nasjest. Uostalom, ako jednog D. Lovrenovića nazivaju ustašom, ne treba bolja opomena, a to je tek početak.

Vrh

PostPostano: 17 lis 2012, 12:27 

Ako se sve svodi na zajebavanje putem biranja Komšiča i HSP-a to će biti brzo gotovo. Treba smišljati novu strategiju za otcijepljenje.

Vrh

PostPostano: 17 lis 2012, 12:34 

Lebowski je napisao/la:
Ako se sve svodi na zajebavanje putem biranja Komšiča i HSP-a to će biti brzo gotovo. Treba smišljati novu strategiju za otcijepljenje.

Ti si pomiješao vlahe izgleda. :zubati

Odcjepljuju se Srbi, a HSP i Komšić baš i nemaju vezu s njima. Prvo neka to "brzo" bude gotovo, ustavnim promjenama, a onda ćemo dalje. Dotad su pritužbe i ljudi ovdje na forumu opravdane.

Vrh

PostPostano: 17 lis 2012, 13:22 

Lebowski je napisao/la:

Ne znam... bojim se da nakon muslimanskog saveza sa HSP-om, jednom ustaškom, nacističkom strankom, nema više mogućnosti za zajednički život. Jer se time i ne samo time pokazalo da među muslimanima ima dosta pristalica ustaške ideologije a to je za nas Hrvate, koji smo odavno raskrstili sa komunizmom, fašizmom i nacizmom - neprihvaljivo!!
Jedino rješenje je mirni razlaz jer BiH Hrvati neće da žive u ustaškoj državi!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 400 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: Begovska sablja, Fredericktown, pakovic, Robbie MO, sejdo.komsoglu i 54 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: