|
|
Stranica: 16/53.
|
[ 1317 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 14:40 |
|
|
Matijaševo je napisao/la: NSOS je napisao/la: Kumovi kazu da nas bombarduju zbog nekakvog Sarajeva.  Znaci da ju vam batinu jer se barbarski ponašate kontra Muslimana, ali vam onda daju mrkvu spašavajući vas od Hrvata. Stvar je perspektive iz kojega kuta gledaš. Moji postovi su prvenstveno napisani zbog narativa kojega ovdje provlači dobar dio forumaša kako su jadni Srbi uvijek (napominjem uvijek) bili sami kontra Amerike dok su zločesti i prefrigrani Hrvati imali plebiscitarnu podršku Amerike za svoje interese. Kada se malo bolje prouči takva situacija shvati se kako ipak nije bilo tako. A onda idu s pričom kako je Amerika odlikovala Dražu. I sad ti budi pametan jesu li sa ili protiv Amerike 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 14:42 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: A onda idu s pričom kako je Amerika odlikovala Dražu. I sad ti budi pametan jesu li sa ili protiv Amerike  Pa jeste ga odlikovala. Kakve veze ima Draza sa bombardovanjem 1995.?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 14:44 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Da li muslimani traže granicu samo sa ćetnicima ili žele odmah riješiti i pitanje granice sa uzepeovcima? Neka, ne gurajte se. Ovo je dan ćetnika. Ne otimajte im slavu  Pa kad već naručujete punktove i barikade, nabavite odmah za sve hagresore na jednu jedinu. Jeftinije izađe kad kupite masovno. To bi bila jedna od kvalitetnijih nabavki za recimo gospon Fadila.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 14:47 |
|
|
NSOS je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: A onda idu s pričom kako je Amerika odlikovala Dražu. I sad ti budi pametan jesu li sa ili protiv Amerike  Pa jeste ga odlikovala. Kakve veze ima Draza sa bombardovanjem 1995.? Pa jeste li onda protiv Amerike ili ste s Amerikom?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 14:47 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Neka, ne gurajte se. Ovo je dan ćetnika. Ne otimajte im slavu  Pa kad već naručujete punktove i barikade, nabavite odmah za sve hagresore na jednu jedinu. Jeftinije izađe kad kupite masovno. To bi bila jedna od kvalitetnijih nabavki za recimo gospon Fadila. Nismo toliko jaki. Jedni po jedni, u red 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 14:49 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Pa jeste li onda protiv Amerike ili ste s Amerikom? A vi? Malo ih volite malo im rusite zgrade po Nujorku. Nista nije vecno. Samo Republika Srpska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 14:52 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
Matijaševo je napisao/la: NSOS je napisao/la: Kumovi kazu da nas bombarduju zbog nekakvog Sarajeva.  Znaci da ju vam batinu jer se barbarski ponašate kontra Muslimana, ali vam onda daju mrkvu spašavajući vas od Hrvata. Stvar je perspektive iz kojega kuta gledaš. Moji postovi su prvenstveno napisani zbog narativa kojega ovdje provlači dobar dio forumaša kako su jadni Srbi uvijek (napominjem uvijek) bili sami kontra Amerike dok su zločesti i prefrigrani Hrvati imali plebiscitarnu podršku Amerike za svoje interese. Kada se malo bolje prouči takva situacija shvati se kako ipak nije bilo tako. Da su nas podržavali Republika Srpska bi bila nezavisna . Šta tu nije jasno ,
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 14:53 |
|
|
NSOS je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Pa jeste li onda protiv Amerike ili ste s Amerikom? A vi? Malo ih volite malo im rusite zgrade po Nujorku. Nista nije vecno. Samo Republika Srpska. Daj ba, fakat si povjerovao u američku diverziju? Da su ono izveli nepismeni talibani? Pa jesi li vidio da ne znaju podići helikoptere koje su im ostavili na afganistanskom aerodromu? I oni sposobni da udare na blizance, Pentagon? I koji to ''mi''? Nemamo mi nikakve veze s tim talibanima niti smo rušili nekom nešto. To isto da sam ja tebi pripisao nekog ruskog tajnog agenta koji je rovario po Americi, pa rekao, eee, to ste vi. RS je kategorija u mirovnom sporazumu. Kako to može biti vječno?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 14:53 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Pa kad već naručujete punktove i barikade, nabavite odmah za sve hagresore na jednu jedinu. Jeftinije izađe kad kupite masovno. To bi bila jedna od kvalitetnijih nabavki za recimo gospon Fadila.
Nismo toliko jaki. Jedni po jedni, u red  Misliš Hamrika nije toliko jaka . Vi ste kerov kurac.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 14:55 |
|
|
NSOS je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Pa jeste li onda protiv Amerike ili ste s Amerikom? A vi? Malo ih volite malo im rusite zgrade po Nujorku. Nista nije vecno. Samo Republika Srpska. Sad će smrad lojavi da napiše , kako on neopravdava terorizam , "ali je fakat da se Blizanske ne huklapaju u Njurojški hokoliš ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 14:58 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Pićke su ako ovo prođe federalnom Sarajvu. Zašto ? Pa u vašem delu bi postavlali barikade ne u našem . Mujo se ponaša kao debelo razmaženo derište .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Matijaševo
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 15:00 |
|
|
storarare je napisao/la: Matijaševo je napisao/la: Znaci da ju vam batinu jer se barbarski ponašate kontra Muslimana, ali vam onda daju mrkvu spašavajući vas od Hrvata. Stvar je perspektive iz kojega kuta gledaš. Moji postovi su prvenstveno napisani zbog narativa kojega ovdje provlači dobar dio forumaša kako su jadni Srbi uvijek (napominjem uvijek) bili sami kontra Amerike dok su zločesti i prefrigrani Hrvati imali plebiscitarnu podršku Amerike za svoje interese. Kada se malo bolje prouči takva situacija shvati se kako ipak nije bilo tako. Da su nas podržavali Republika Srpska bi bila nezavisna . Šta tu nije jasno , Vidim kako tebi nije jasno pa probaj čitati s razumijevanjem. Vi tvrdite kako je Amerika uvijek radila kontra vaših interesa u BiH, a ja tvrdim kako to baš nije tako jer je pri kraju rata stala na vašu stranu i osigurala vam entitet s 49% teritorija dok je svojim saveznicima zaustavila ofenzivu i ostavila ih bez entiteta , što ne mijenja činjenicu da je NATO tu i tamo bacio koju bombu na položaje VRS zbog vašeg divljačkog odnosa prema Muslimanima.
_________________ Dok se u Zagrebu i Mostaru šuti, u Sarajevu i Banjoj Luci protiv Hrvata se muti.
Etatisti, unitaristi, velikobošnjački šovinisti nude nam Bosnu i Hercegovinu kakvu ne želimo i nećemo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 15:04 |
|
|
storarare je napisao/la: NSOS je napisao/la: A vi? Malo ih volite malo im rusite zgrade po Nujorku. Nista nije vecno. Samo Republika Srpska. Sad će smrad lojavi da napiše , kako on neopravdava terorizam , "ali je fakat da se Blizanske ne huklapaju u Njurojški hokoliš ". Usrani, smiri. Mogu ti komšije Sandžaklije saznati kakav si, pa da te malo zaplaše.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 15:06 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Daj ba, fakat si povjerovao u američku diverziju? Da su ono izveli nepismeni talibani? Pa jesi li vidio da ne znaju podići helikoptere koje su im ostavili na afganistanskom aerodromu? I oni sposobni da udare na blizance, Pentagon?
I koji to ''mi''? Nemamo mi nikakve veze s tim talibanima niti smo rušili nekom nešto. To isto da sam ja tebi pripisao nekog ruskog tajnog agenta koji je rovario po Americi, pa rekao, eee, to ste vi.
RS je kategorija u mirovnom sporazumu. Kako to može biti vječno? Bin Laden je imao pasos BiH. I jos neki umesani u napade. I prethodno su se borili ili pomagali muslimansku stranu u ratu u BiH. To je zvanicna verzija. Sta je stvarno bilo 11.9. ne znamo ni ja ni ti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 15:07 |
|
|
NSOS je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Daj ba, fakat si povjerovao u američku diverziju? Da su ono izveli nepismeni talibani? Pa jesi li vidio da ne znaju podići helikoptere koje su im ostavili na afganistanskom aerodromu? I oni sposobni da udare na blizance, Pentagon?
I koji to ''mi''? Nemamo mi nikakve veze s tim talibanima niti smo rušili nekom nešto. To isto da sam ja tebi pripisao nekog ruskog tajnog agenta koji je rovario po Americi, pa rekao, eee, to ste vi.
RS je kategorija u mirovnom sporazumu. Kako to može biti vječno? Bin Laden je imao pasos BiH. I jos neki umesani u napade. I prethodno su se borili ili pomagali muslimansku stranu u ratu u BiH. To je zvanicna verzija. Sta je stvarno bilo 11.9. ne znamo ni ja ni ti. Jah, na kraju je Bin Laden zapravo Haso iz Maglaja. Jel negdje Amerika optužila BiH za to? Koliko znam nije. Dakle, pričaš svoju priču koja nema nikakvo utemljenje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 15:07 |
|
|
|
Koju bombu? Pa da nije bilo tog bombardovanja nikad ne bi bile presečene linije komunikacija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 15:08 |
|
|
Matijaševo je napisao/la: Vidim kako tebi nije jasno pa probaj čitati s razumijevanjem. Vi tvrdite kako je Amerika uvijek radila kontra vaših interesa u BiH, a ja tvrdim kako to baš nije tako jer je pri kraju rata stala na vašu stranu i osigurala vam entitet s 49% teritorija dok je svojim saveznicima zaustavila ofenzivu i ostavila ih bez entiteta , što ne mijenja činjenicu da je NATO tu i tamo bacio koju bombu na položaje VRS zbog vašeg divljačkog odnosa prema Muslimanima. Da tokom rata nije stajala na hrvatskoj i muslimanskoj strani, cela BiH ili bar 3/4 bi bili srpski. Od tih vasih slavnih ofanziva bez njih ne bi bilo ni o. E sad sto nisu pobili ili proterali sve Srbe kao sto su se neki nadali, valjda za to treba da im budemo zahvalni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 15:09 |
|
|
NSOS je napisao/la: Matijaševo je napisao/la: Vidim kako tebi nije jasno pa probaj čitati s razumijevanjem. Vi tvrdite kako je Amerika uvijek radila kontra vaših interesa u BiH, a ja tvrdim kako to baš nije tako jer je pri kraju rata stala na vašu stranu i osigurala vam entitet s 49% teritorija dok je svojim saveznicima zaustavila ofenzivu i ostavila ih bez entiteta , što ne mijenja činjenicu da je NATO tu i tamo bacio koju bombu na položaje VRS zbog vašeg divljačkog odnosa prema Muslimanima. Da tokom rata nije stajala na hrvatskoj i muslimanskoj strani, cela BiH ili bar 3/4 bi bili srpski. Od tih vasih slavnih ofanziva bez njih ne bi bilo ni o. Pustili su vam 5 godina da izvojevujete svoje. Onda rekli dosta je.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Matijaševo
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 15:21 |
|
|
NSOS je napisao/la: Matijaševo je napisao/la: Vidim kako tebi nije jasno pa probaj čitati s razumijevanjem. Vi tvrdite kako je Amerika uvijek radila kontra vaših interesa u BiH, a ja tvrdim kako to baš nije tako jer je pri kraju rata stala na vašu stranu i osigurala vam entitet s 49% teritorija dok je svojim saveznicima zaustavila ofenzivu i ostavila ih bez entiteta , što ne mijenja činjenicu da je NATO tu i tamo bacio koju bombu na položaje VRS zbog vašeg divljačkog odnosa prema Muslimanima. Da tokom rata nije stajala na hrvatskoj i muslimanskoj strani, cela BiH ili bar 3/4 bi bili srpski. Od tih vasih slavnih ofanziva bez njih ne bi bilo ni o. E sad sto nisu pobili ili proterali sve Srbe kao sto su se neki nadali, valjda za to treba da im budemo zahvalni. Hrvatskoj lupili embargo pa eto Hrvati tucite se nabavite oružje kako znate i umijete. To je bas pravi saveznički potez . NATO vam je kriv sto niste 1992. uzeli Orašje, Livno, Mostar? Od kraja 1992. izuzev operacije "UNA 95" skupili ste poraze od hrvatskih snaga i na konto toga dobijete samo 49% BiH. Eh da su nama takvi neprijatelji kao sto su vama Amerikanci bili u BiH.
_________________ Dok se u Zagrebu i Mostaru šuti, u Sarajevu i Banjoj Luci protiv Hrvata se muti.
Etatisti, unitaristi, velikobošnjački šovinisti nude nam Bosnu i Hercegovinu kakvu ne želimo i nećemo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 15:25 |
|
|
NSOS je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Daj ba, fakat si povjerovao u američku diverziju? Da su ono izveli nepismeni talibani? Pa jesi li vidio da ne znaju podići helikoptere koje su im ostavili na afganistanskom aerodromu? I oni sposobni da udare na blizance, Pentagon?
RS je kategorija u mirovnom sporazumu. Kako to može biti vječno? Bin Laden je imao pasos BiH. I jos neki umesani u napade. I prethodno su se borili ili pomagali muslimansku stranu u ratu u BiH. To je zvanicna verzija. Sta je stvarno bilo 11.9. ne znamo ni ja ni ti. Ne bi bio lojavko kad ne bi relativizovao .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 15:25 |
|
|
|
ko je ova benjamina karić?
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 15:27 |
|
|
storarare je napisao/la: NSOS je napisao/la: Bin Laden je imao pasos BiH. I jos neki umesani u napade. I prethodno su se borili ili pomagali muslimansku stranu u ratu u BiH. To je zvanicna verzija. Sta je stvarno bilo 11.9. ne znamo ni ja ni ti. Ne bi bio lojavko kad ne bi relativizovao . Keru, šta sam relativizovao? Jebo te ba Bin Laden a ti njega. On s Bosnom ima veze ko i ti. Zapravo i manje, ti si tu preko granice, on u pm negdje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Matijaševo
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 15:28 |
|
|
Eminencija je napisao/la: ko je ova benjamina karić? Gradonačelnica Šehera. Benjamina Karić ex Londrc kako je navodila prije po društvenim mrežama
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 15:30 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: storarare je napisao/la: Ne bi bio lojavko kad ne bi relativizovao . Keru, šta sam relativizovao? Jebo te ba Bin Laden a ti njega. On s Bosnom ima veze ko i ti. Zapravo i manje, ti si tu preko granice, on u pm negdje. Samo što on ima vaše državljanstvo , Slao je Talibane kao podrška harmijašima .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 15:31 |
|
|
Eminencija je napisao/la: ko je ova benjamina karić? Benjamina je tipičan primer islamo -građanistkinje. A smeta joj film o Republici Srpskoj . Da stvarno veruju u svoj narativ pustili bi projekciju filma . Ali i sami znaju da je njihov narativ na jako klimavim nogama postavljen . Više ni na zapadu ne veruju u njihov narativ . Potrošili su kredit Srebrenice .
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|