|
|
Stranica: 17/53.
|
[ 1317 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 15:35 |
|
|
storarare je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Keru, šta sam relativizovao? Jebo te ba Bin Laden a ti njega. On s Bosnom ima veze ko i ti. Zapravo i manje, ti si tu preko granice, on u pm negdje. Samo što on ima vaše državljanstvo , Slao je Talibane kao podrška harmijašima . Pa? Ima i vaše onaj majmun što je pucao na američku ambasadu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 15:50 |
|
|
Matijaševo je napisao/la: Hrvatskoj lupili embargo pa eto Hrvati tucite se nabavite oružje kako znate i umijete. To je bas pravi saveznički potez . NATO vam je kriv sto niste 1992. uzeli Orašje, Livno, Mostar? Od kraja 1992. izuzev operacije "UNA 95" skupili ste poraze od hrvatskih snaga i na konto toga dobijete samo 49% BiH. Eh da su nama takvi neprijatelji kao sto su vama Amerikanci bili u BiH. Eh da su nama takvi neprijatelji kakve smo imali ali bez zapadne pomoci. Nego, prestani da trolujes temu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 16:35 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 17:46 Postovi: 7508 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
|
Ne znam zašto Muslimani ne vole 9 januar kad su se tog dana odvojili od mrskih četnika ili četnici od njih sasvim svejedno.Za očekivati bi bilo da taj datum odnosno ono što taj datum simbolizuje opažaju kao nešto milo
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 17:01 |
|
|
Matijaševo je napisao/la: Zanimljivo kako druge narode prozivaš za "amerikančenje", a na sva zvona slavite subjekt kojem je Amerika bila kum na krštenju. Budite dosljedni pa odje..ite ovakvu političku situaciju u BiH (gdje na 49% teritorija imate kontrolu) koju je američka kuhinja skuhala. Da ne bi bilo zabune na vašem mjestu odnosno da moj narod u BiH ima ono što vi imate u BiH ja bih još više slavio takav praznik. Hebiga zato (kako vi tvrdite) što je nama Amerika bila saveznik u BiH moramo se radovati mrvicama sa Šmitovoga stola dok je vama vaš vekovni neprijatelj Amerika de facto osigurala prevlast na pola teritorija BiH. Nitko nije više napravio za Srbe i njihove geopolitičke interese u 20om stoljeću od Amerikanaca i druga dva glavna predstavnika zapada Engleza i Francuza. Ako bi itko na balkanu trebao slaviti zapad kao njihove glavne zaštitnike to su Srbi. Matijaševo je napisao/la: Hrvatskoj lupili embargo pa eto Hrvati tucite se nabavite oružje kako znate i umijete. To je bas pravi saveznički potez . NATO vam je kriv sto niste 1992. uzeli Orašje, Livno, Mostar? Od kraja 1992. izuzev operacije "UNA 95" skupili ste poraze od hrvatskih snaga i na konto toga dobijete samo 49% BiH. Eh da su nama takvi neprijatelji kao sto su vama Amerikanci bili u BiH. Da su 91. uloge bile obrnute i da su Hrvati s JNA i svim ostalim napali Srbe, a da su Srbi imali ono što su 91 imali Hrvati, Srbi bi daleko nadmašili stari i postavili novi rekord bježanja na Krf, reli Paris - Dakar bi bio ništa za reli Beograd - Krf. Da stvar bude bolja i iz takve dominacije koju su imali 91 su svejedno za samo 4 godine opet došli u situaciju da su startne pozicije za reli Banja Luka - Beograd - Krf bile spremne, ali eto, opet su se iskazali njihovi zapadni zaštitnici, ovaj puta Amerikanci i darovali im RS.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 17:07 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8639 Lokacija: Tu negde
|
|
Kako da ne pa Srpsku je NATO bombardovao . Da nas nisu bombardovali ne bi nam bili presečene komunikacije - Da nam nisu preselene linije komunikacije ne bin nastao haos . Sve ostalo je jezuitska logika .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 17:09 |
|
|
NSOS je napisao/la: Da nije bilo te Amerike i jos nekih cije zastave Srbi ne vole, BiH i jos neke teritorije bi danas bile deo Srbije. Tako da neka ih nose neki drugi. Da nije bilo Francuza, Engleza i Amerike danas bi svi Srbi bili na Krfu. NSOS je napisao/la: Ovo je poklon od tih kumova 1995. ne, ovo je poklon od kumova:  NSOS je napisao/la: Kumovi kazu da nas bombarduju zbog nekakvog Sarajeva. Koliko lelekanja zbog tri bombice. I to im još Amerikanci nakon te tri bombice darovali državu u državi na 50% teritorija Savezničko bombardiranje hrvatskih gradova za vrijeme WW2 je u usporedbi sa "bombardiranjem" Srba 1995 kao nuklearna bomba naspram petarde. NSOS je napisao/la: Da tokom rata nije stajala na hrvatskoj i muslimanskoj strani, cela BiH ili bar 3/4 bi bili srpski. Od tih vasih slavnih ofanziva bez njih ne bi bilo ni o. E sad sto nisu pobili ili proterali sve Srbe kao sto su se neki nadali, valjda za to treba da im budemo zahvalni. Da tokom rata zapad nije cijelo vrijeme samo gledao kako Srbima napraviti državu zapadno od Drine, svi bi bili pobacani preko puno prije 95., a da Francuzi nisu 1918. poklonili Srbima sav teritorij Kraljevine Srbije plus Vojvodinu na dar, danas bi svi Srbi stali pod jednu krušku na Krfu. Zato slavite Zapad i Amerikance 9. siječnja. Ima zašto. NSOS je napisao/la: Eh da su nama takvi neprijatelji kakve smo imali ali bez zapadne pomoci. Eh da su nama takvi neprijatelji, koji nam prvo oslobode državu do Drine i Zemuna, dok smo mi na odmoru na Brijunima, a onda nam 70 godina kasnije naprave Hrvatsku Republiku od Subotice do Banata u nezavisnoj Vojvodini. Sad prestani trolati temu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 17:37 |
|
|
Pejtonac sa juga je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Kad čovjek vidi ovu srpsku livadu i prostranstvo ne može da se načudi zašto Muslimani sebe nabijaju u memla brda i guzno crijevo.  Smiješno je prigovarati Sarajevu tako nešto. Sarajevo je jednostavno tu nastalo kao grad, valjda zbog tada dobre lokacije. Isto tako, vi ste zbog gubitka Sarajeva tu završili na ledini pa vam je sada najveća fora kako ste na ravnici. A većina ravnice uopšte nije tu, već je i to u federalnom dijelu. Ilidža, od Hrasnice i Butmira pa sve do Vlakova je u potpunoj ravnici. Istočno Sarajevo je ravno samo negdje do Kasindola, pa opet počinju romanijska brda, i kasnije brdovita istočna Bosna. Samo mi to ne potenciramo jer nam nije jedini adut, kao nekom drugom. Air-snimak Dogloda  Samo budale bi napravile grad na toj lokaciji. Jesi li vidio Zagreb, Beograd, Banja Luku itd. gdje su izgrađeni? Samo vi pravite gradove u guznim crijevima i onda kunete alaha što ne možete disati pola godine i što silazite kližući se na guzici do grada.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 17:42 |
|
|
Matijaševo je napisao/la: Nije provokacija. Zanima me zašto nisu istaknute američke zastave? S obzirom kako je Amerika svojim diplomatskim pritiscima zaustavila ofenzivu hrvatskih snaga i na taj način spasila RS od možebitnog raspada odnosno od gubitka velikoga teritorija (ovdje prvenstveno mislim na "zapadni dio" RS-a), a prije za vrijeme i nakon toga je bila glavni staratelj podjele 51% - 49%. S ovakvom odlukom posebno s današnjeg gledišta Srbi su de facto pobjednici rata u BiH dok su Hrvati najveći gubitnici rata u BiH (ako je potrebno mogu objasniti zašto sam iznio ovakvu konstataciju). Nastavno na ovo RS je u ovakvim entitetskim granicama zapravo čedo američke politike. Smatram kako je bezobrazno što nisu istaknuti simboli zemlje koja je uvelike utjecala stvaranju subjekta koji se 9.1. slavi širom BiH. Bolje pitaj Šnjoku zašto slavi Hameriku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 17:44 |
|
|
Matijaševo je napisao/la: storarare je napisao/la: Zato što mi nismo lažni narodi s lažnom verom. Zato što nismo derivati . Amerikančenje ide uz lažne narode tj derivate Srba . Zanimljivo kako druge narode prozivaš za "amerikančenje", a na sva zvona slavite subjekt kojem je Amerika bila kum na krštenju. Budite dosljedni pa odje..ite ovakvu političku situaciju u BiH (gdje na 49% teritorija imate kontrolu) koju je američka kuhinja skuhala. Da ne bi bilo zabune na vašem mjestu odnosno da moj narod u BiH ima ono što vi imate u BiH ja bih još više slavio takav praznik. Hebiga zato (kako vi tvrdite) što je nama Amerika bila saveznik u BiH moramo se radovati mrvicama sa Šmitovoga stola dok je vama vaš vekovni neprijatelj Amerika de facto osigurala prevlast na pola teritorija BiH. Nas je Amerika bombardovala. I to dva puta. Spin ti je za kurac. Da nije bilo Amerike BiH bi umrla već 1992.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 17:45 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Matijaševo je napisao/la: Nije provokacija. Zanima me zašto nisu istaknute američke zastave? S obzirom kako je Amerika svojim diplomatskim pritiscima zaustavila ofenzivu hrvatskih snaga i na taj način spasila RS od možebitnog raspada odnosno od gubitka velikoga teritorija (ovdje prvenstveno mislim na "zapadni dio" RS-a), a prije za vrijeme i nakon toga je bila glavni staratelj podjele 51% - 49%. S ovakvom odlukom posebno s današnjeg gledišta Srbi su de facto pobjednici rata u BiH dok su Hrvati najveći gubitnici rata u BiH (ako je potrebno mogu objasniti zašto sam iznio ovakvu konstataciju). Nastavno na ovo RS je u ovakvim entitetskim granicama zapravo čedo američke politike. Smatram kako je bezobrazno što nisu istaknuti simboli zemlje koja je uvelike utjecala stvaranju subjekta koji se 9.1. slavi širom BiH. Uz to je Amerika i dovela Mileta na vlast u RS. Ne nego Muslimani. Vi ste glasali za Dodika kad ste imali četvrtinu poslanika u RS. Zajebo vas Dodik. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Megatron
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 17:49 |
|
|
NSOS je napisao/la: Matijaševo je napisao/la: Nije provokacija. Zanima me zašto nisu istaknute američke zastave? S obzirom kako je Amerika svojim diplomatskim pritiscima zaustavila ofenzivu hrvatskih snaga i na taj način spasila RS od možebitnog raspada odnosno od gubitka velikoga teritorija (ovdje prvenstveno mislim na "zapadni dio" RS-a), a prije za vrijeme i nakon toga je bila glavni staratelj podjele 51% - 49%. S ovakvom odlukom posebno s današnjeg gledišta Srbi su de facto pobjednici rata u BiH dok su Hrvati najveći gubitnici rata u BiH (ako je potrebno mogu objasniti zašto sam iznio ovakvu konstataciju). Nastavno na ovo RS je u ovakvim entitetskim granicama zapravo čedo američke politike. Smatram kako je bezobrazno što nisu istaknuti simboli zemlje koja je uvelike utjecala stvaranju subjekta koji se 9.1. slavi širom BiH. Da nije bilo te Amerike i jos nekih cije zastave Srbi ne vole, BiH i jos neke teritorije bi danas bile deo Srbije. Tako da neka ih nose neki drugi. Prestani da se pecaš na ove trolove sumnjive provenijencije koji svaku raspravu vuku na srpsko-hrvatsku svađu, u nekoliko tema su te ovako uhvatili. Samo ignore, nema nikakve svrhe ulaziti u ovakve rasprave kao odgovor na provokacije.
_________________ ex Skeletor
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 17:51 |
|
|
Matijaševo je napisao/la: NSOS je napisao/la: Kumovi kazu da nas bombarduju zbog nekakvog Sarajeva.  Znaci da ju vam batinu jer se barbarski ponašate kontra Muslimana, ali vam onda daju mrkvu spašavajući vas od Hrvata. Stvar je perspektive iz kojega kuta gledaš. Moji postovi su prvenstveno napisani zbog narativa kojega ovdje provlači dobar dio forumaša kako su jadni Srbi uvijek (napominjem uvijek) bili sami kontra Amerike dok su zločesti i prefrigrani Hrvati imali plebiscitarnu podršku Amerike za svoje interese. Kada se malo bolje prouči takva situacija shvati se kako ipak nije bilo tako. Jok eto Amerika je bombardovala Zagreb i Sarajevo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 17:52 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Matijaševo je napisao/la: Znaci da ju vam batinu jer se barbarski ponašate kontra Muslimana, ali vam onda daju mrkvu spašavajući vas od Hrvata. Stvar je perspektive iz kojega kuta gledaš. Moji postovi su prvenstveno napisani zbog narativa kojega ovdje provlači dobar dio forumaša kako su jadni Srbi uvijek (napominjem uvijek) bili sami kontra Amerike dok su zločesti i prefrigrani Hrvati imali plebiscitarnu podršku Amerike za svoje interese. Kada se malo bolje prouči takva situacija shvati se kako ipak nije bilo tako. A onda idu s pričom kako je Amerika odlikovala Dražu. I sad ti budi pametan jesu li sa ili protiv Amerike  Amerika se menja kako se menjaju ljudi na vlasti. Amerikom od devedesetih vladaju Nacisti. Vratiće se Amerika i izviniti Srbima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 17:55 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: NSOS je napisao/la: A vi? Malo ih volite malo im rusite zgrade po Nujorku. Nista nije vecno. Samo Republika Srpska. Daj ba, fakat si povjerovao u američku diverziju? Da su ono izveli nepismeni talibani? Pa jesi li vidio da ne znaju podići helikoptere koje su im ostavili na afganistanskom aerodromu? I oni sposobni da udare na blizance, Pentagon? I koji to ''mi''? Nemamo mi nikakve veze s tim talibanima niti smo rušili nekom nešto. To isto da sam ja tebi pripisao nekog ruskog tajnog agenta koji je rovario po Americi, pa rekao, eee, to ste vi. RS je kategorija u mirovnom sporazumu. Kako to može biti vječno? Sve će to Mujo jednog dana vama biti ugurano u nos. Citat: Sa Izetbegovićem planirao pokolj Srba! Bin Laden dva puta dolazio na Balkan tokom rata u Bosnihttps://www.alo.rs/vesti/region/sa-izet ... 77591/vest I to od Hamera koji vam uvode aparthejd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Megatron
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 17:57 |
|
|
Šporet je napisao/la: Da nije bilo Francuza, Engleza i Amerike danas bi svi Srbi bili na Krfu. Da nije bilo pretnje NATO intervencijom i sankcija protiv SRJ, ona bi bila otvoreno uključena u rat i ishod bi bio drugačiji, ali to je sve nebitno, prošlo vreme, treba gledati u budućnost, raspad nakarade, skidanje muslimanskih okova, a to se nazire. Oni profitiraju od srpsko-hrvatskog sukoba, profitirali su između dva rata kada Hrvatski poslanici nisu dozvolili njihovu i šiptarsku masovnu deportaciju u tursku, profitirali su tokom WW2 a njihovi zločini su pripisani Hrvatima, profitirali su u SFRJ kad su se namnožili kao pacovi, a profitirali su i tokom ovog poslednjeg rata. Srbi i Hrvati su se razgraničili, mi smo ispušili Krajinu, vi Posavinu, jbg, ne mogu svi da budu zadovoljni, ali posle ko zna koliko godina nemamo neke teritorijalne sporove i možemo ljudski da se raziđemo pod uslovom da ne nasedamo na provokacije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 17:57 |
|
|
Šporet je napisao/la:
Da su 91. uloge bile obrnute i da su Hrvati s JNA i svim ostalim napali Srbe, a da su Srbi imali ono što su 91 imali Hrvati, Srbi bi daleko nadmašili stari i postavili novi rekord bježanja na Krf, reli Paris - Dakar bi bio ništa za reli Beograd - Krf. Mi smo njih 95-te nalemali kao blesave a HVO+HV je imao manje tenkova i topova od VRS-a, zamisli to. Što bi tek bilo da smo imali onakvu nadmoć, doslovno bi im u Beograd ušetali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 18:01 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Megatron
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 18:03 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Vi ste glasali za Dodika kad ste imali četvrtinu poslanika u RS. Zajebo vas Dodik.   Baš ih je rosno zajebao. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 18:10 |
|
|
Megatron je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Vi ste glasali za Dodika kad ste imali četvrtinu poslanika u RS. Zajebo vas Dodik.   Baš ih je rosno zajebao.  Alija se vrti u grobu ko ventilator u trošnom hotelu u Nigeriji.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 18:10 |
|
|
Megatron je napisao/la: Šporet je napisao/la: Da nije bilo Francuza, Engleza i Amerike danas bi svi Srbi bili na Krfu. Da nije bilo pretnje NATO intervencijom i sankcija protiv SRJ, ona bi bila otvoreno uključena u rat i ishod bi bio drugačiji, ali to je sve nebitno, prošlo vreme, treba gledati u budućnost, raspad nakarade, skidanje muslimanskih okova, a to se nazire. Oni profitiraju od srpsko-hrvatskog sukoba, profitirali su između dva rata kada Hrvatski poslanici nisu dozvolili njihovu i šiptarsku masovnu deportaciju u tursku, profitirali su tokom WW2 a njihovi zločini su pripisani Hrvatima, profitirali su u SFRJ kad su se namnožili kao pacovi, a profitirali su i tokom ovog poslednjeg rata. Srbi i Hrvati su se razgraničili, mi smo ispušili Krajinu, vi Posavinu, jbg, ne mogu svi da budu zadovoljni, ali posle ko zna koliko godina nemamo neke teritorijalne sporove i možemo ljudski da se raziđemo pod uslovom da ne nasedamo na provokacije. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1607 of 2558 - 62.82%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 19:03 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8639 Lokacija: Tu negde
|
Šporet je napisao/la: Nas su i žešće a bogami i duže bombardovali .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 19:27 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Muslimani najavili proteste. Kome protestuju i čemu se nadaju?  Đeje protest?  Citat: Borci i civilne žrtve rata u KS se okupljaju sutra zbog proslave 9. januarahttps://www.klix.ba/vijesti/bih/borci-i ... /230103038 Bošnjaci samo lažu. Naročito lažu ove njihove civilne žrtve rata i borci koji najave protest pa bude kurčina. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 19:31 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47321 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Nije valjda opet ispred Schmidtovog ureda? Opet hoćemo državu - nećemo državu, hoćemo punktove posred Bosne - nećemo dijeliti Bosnu.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 20:14 |
|
|
storarare je napisao/la: Nas su i žešće nisu storarare je napisao/la: a bogami i duže bombardovali . i nisu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 20:30 |
|
|
Šporet je napisao/la: storarare je napisao/la: Nas su i žešće nisu storarare je napisao/la: a bogami i duže bombardovali . i nisu. Sem Broda i nesto malo Zagreba ostalo je beznacajno. Ne racunajuci Brod vise bombi je 1944. palo na Nis nego na celu Hrvatsku u danasnjim granicama.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 35 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|