|
|
Stranica: 11/132.
|
[ 3298 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dodik potpisao Postano: 05 ožu 2025, 21:50 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
|
Sta ovo Milance se ne javlja da podrzi druga Dodu?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Dodik potpisao Postano: 05 ožu 2025, 21:51 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 4248 Lokacija: Herceg-Bosna
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Sta ovo Milance se ne javlja da podrzi druga Dodu? Ako Dodika ne uhapse večeras onda će ga podržati sutra.
_________________ Treba otvoriti kovčege djeda i njegove braće, stari stil se u modu vraće!
|
|
Vrh |
|
 |
DŽorDŽ
|
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 15:54 Postovi: 1974 Lokacija: Ustrojbeno mjesto
|
Robbie MO je napisao/la: Nezavisna RS na Ramazan  Mislim da Rafali trebaju sada umiriti Turke probijanjem zvučnog zida iznad Sarajeva. Prva opcija je mirno razdruživanje mic po mic, a u slučaju druge, čeka se da muslimani prvi krenu, ali neće pa neće. Zato se nastavlja s prvom (boljom) opcijom.
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 40889 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
oak je napisao/la: Kitarović je nebitna danas u rangu Jakova  Zar ona nema neku funkciju u Olimpijskom odboru, veze s politikom nema.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Dodik potpisao Postano: 05 ožu 2025, 21:52 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8509 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Naša Kvačica je napisao/la: Čović poziva sve strane na jačanje saradnje i traženje rješenja.  Trolanje.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
Diablo
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Sta ovo Milance se ne javlja da podrzi druga Dodu? Ne srljamo prije nego izvidimo situaciju. Dodik nam dođe kao lakmus papir...
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
 |
Banya
|
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 19:58 Postovi: 2109 Lokacija: Hrvatinićev grad
|
Patriota je napisao/la: Jel moguce da cemo Srbe ponizit ovoliko? Nije.
_________________ ...and these villages of yours...
Utinam Vlachus non imperet!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dodik potpisao Postano: 05 ožu 2025, 21:53 |
|
|
potocnj je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Sta ovo Milance se ne javlja da podrzi druga Dodu? Ako Dodika ne uhapse večeras onda će ga podržati sutra. Nista ja ovo ne oriznajem dok ne izvuce MUP na entitetsku liniju i ujutro vrati sve Bosnje i Hrvate koji Krenz u SIPU na posao.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Old Fridolin
|
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 15:32 Postovi: 6595 Lokacija: Izvan sebe
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Cak ni Dodikovo potonuce mi ne donosi toliko radost, koliko ce potonuce vas pojedinaca koji ste pro dodikovci i SrbofiliLOL Mi smo u momentu samo neutralci. Cekamo na razvoj situacije. Naravno da ima navijaca jedne i druge opcije, ali to je u momentu relaksirano. Puno ce se vise znati za mjesec dva.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 40889 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Graničar Jozo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Čović poziva sve strane na jačanje saradnje i traženje rješenja.  Trolanje. Idealan političar za ovu priliku, slika i prilika lukavog Latina.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Diablo
|
Naslov: Re: Dodik potpisao Postano: 05 ožu 2025, 21:54 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: potocnj je napisao/la: Ako Dodika ne uhapse večeras onda će ga podržati sutra.
Nista ja ovo ne oriznajem dok ne izvuce MUP na entitetsku liniju i ujutro vrati sve Bosnje i Hrvate koji Krenz u SIPU na posao. Nakon što to uradi ,imat ćeš nove zahtjeve. Potpisan je državni udar , nešto nezamislivo prije samo pola godine pa di je reakcija ?
|
|
Vrh |
|
 |
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Dodik potpisao Postano: 05 ožu 2025, 21:55 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Srbi su očito pripremili ovu akciju koliko su bolje mogli. Sve je konzultirano sa svima koji trebaju biti konzultirani.
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
Vrh |
|
 |
Banya
|
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 19:58 Postovi: 2109 Lokacija: Hrvatinićev grad
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Klub Bosnjaka namjerno nije povukao VNI. Morao je podpisati Dodo. Sve nade su mu bile da se ovo razvuce na najače. Ali shebase ga muski. Idemo sad na najave ovo rijesiti jednom zauvjek! Lol. Klub Bosnjaka nije povukao jer je SDA izradila legitimnu vecinu turaka koji su htjeli zastitu vitalnog…
_________________ ...and these villages of yours...
Utinam Vlachus non imperet!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
|
|
Diablo je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Nista ja ovo ne oriznajem dok ne izvuce MUP na entitetsku liniju i ujutro vrati sve Bosnje i Hrvate koji Krenz u SIPU na posao.
Nakon što to uradi ,imat ćeš nove zahtjeve. Potpisan je državni udar , nešto nezamislivo prije samo pola godine pa di je reakcija ? Prvo sve ovo ujutro mora objaviti u sluzbenom listu. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Dodik potpisao Postano: 05 ožu 2025, 21:56 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8509 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Da, kao da je u paralelnom svemiru.
Spremite šaharu. Ide opet vezivanje momci! 
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Dodik potpisao Postano: 05 ožu 2025, 21:56 |
|
|
potocnj je napisao/la: Ma nema Zagreb veze s ovim, osim što je voljan ignorirati događaje jer su muslimani uspjeli raspizdit svakog hrvatskog političara koji je trenutno u vlasti.
Inače Hrvatsku se ovdje preskočilo, potezi su koordinirani na relaciji Vučić-Orban i poluge kod Trumpa. Nije. Dužnost nam je da se pravimo zbunjeni.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Dodik potpisao Postano: 05 ožu 2025, 21:57 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17914 Lokacija: Drina je na granici!
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Sta ovo Milance se ne javlja da podrzi druga Dodu? Dodo pomirio Milančeta i Plenkija. Danas prvi put razgovarali nakog dugo vremena.
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Dodik potpisao Postano: 05 ožu 2025, 21:57 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 4248 Lokacija: Herceg-Bosna
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: potocnj je napisao/la: Ako Dodika ne uhapse večeras onda će ga podržati sutra. Nista ja ovo ne oriznajem dok ne izvuce MUP na entitetsku liniju i ujutro vrati sve Bosnje i Hrvate koji Krenz u SIPU na posao.U petak će vratiti samo one koji budu htjeli ući u zgrade SIPA-e a preko entitetskih granica se može kretati slobodno. Ili si toliko uplašena od povratka u BiH da se bojiš da će ti na entitetskoj granici netko tražiti legitimaciju? Zato ja kažem da su najgori auslenderi, izvana nešto laju, huškaju, a kada bi vamo boje se svoje sjene.
_________________ Treba otvoriti kovčege djeda i njegove braće, stari stil se u modu vraće!
|
|
Vrh |
|
 |
Eminencija
|
Naslov: Re: Dodik potpisao Postano: 05 ožu 2025, 21:59 |
|
|
oak je napisao/la: U konačnici se Srbi bore za ustav koji je narušen. Nema šta pametno igraju. Nakon ovoga ide i odcjepljenje vjerojatno  Zukan, Ramo? pa da za ustav koji je narusen al izagarantiran a predhodno bosnjaci dovedenio u stanje u kojem nemogu izdrzat taj ustav,genijalno. Ovo je bosnajma znanstvena fantastika.Nedajmu sta je njegovo krivi su,daj mu sta je njegovo gotovi su.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
|
|
Kao sto rekoh, pad Dodika i Vjerovatno Vucica, nece mi ni upola donijeti toliko radosti, koliko razocarenje pro Dodikovacai forumskih Srbofila.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Eminencija
|
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: I što ćemo sad? bas sta mi radimo,quo vadis?
|
|
Vrh |
|
 |
DŽorDŽ
|
|
|
Hagresor je napisao/la: Dobro i kaže Suljaga. Bolje i “Kipar” nego ovo. Samo ima jedan problem; ne vidjeh ni da netko više nudi ni “Kipar”. Ustvari, ciparski scenarij nije moguć jer Italija nije Turska ili ako hoćete, baznija mazlamz nisu Talijani.
|
|
Vrh |
|
 |
fazlagicakula
|
Naslov: Re: Dodik potpisao Postano: 05 ožu 2025, 22:00 |
|
|
Nebula je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: I što ćemo sad? Sutra izlazi u sluzbenom glasniku RSa Odmah sutra ujutro ide apelacija US BiH US BiH sutra donosi odluku o stavljanju van snage ovih odluka RS se poziva na svoju raniju odluku da ne postuje odluke US I dolazi petak 7.3.2025....... U petak 300 pripadnika SIPE Srba daje otkaz u SIPI. Ujutro 600 pripadnika SIPE Bosnjaka i Hrvata krece na posao u Lukavicu (RS). Dobar dio njih naoruzan. Ali njima je zabranjeno djelovanje tamo gdje im se nalazi radno mjesto. Sta tada? Da li ce Dodikov direktor SIPE u cetvrtak izdati naredjenje da u petak ne dolaze na posao? Da li ce MUP RSa opkoliti zgradu SIPE u Lukavici? Da li ce MUP RSa na entitetskoj liniji zaustavljati svako vozilo i hapsiti uposlenike SIPE koji su krenuli na posao? Pred nama je  Vjeovatno ce svi koji dodju na posao biti pohaposeni a hapsice ih kolege Srbi koji ce preci u MUP RS kao 1992 povjest se ponavlja Inace Dodik je promjenio i kazneni zakon ,ko diodje na posao i bude uhapsen rizikuje kaznu zatvora do 5 god Službeno ili odgovorno lice u instituciji Republike Srpske ili jedinici lokalne samouprave ili bilo kojem organu jedinice lokalne samouprave, kao i službeno ili odgovorno lice iz Republike Srpske koje obavlja dužnost u institucijama Bosne i Hercegovine, koje ne primijeni, ne sprovede, ne izvrši ili na drugi način ne poštuje odluku institucija ili organa Republike Srpske ili koje spriječi, odnosno na drugi način omete primjenu, sprovođenje ili izvršenje takve odluke, kazniće se kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina.
|
|
Vrh |
|
 |
Diablo
|
Naslov: Re: Dodik potpisao Postano: 05 ožu 2025, 22:00 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Diablo je napisao/la: Nakon što to uradi ,imat ćeš nove zahtjeve. Potpisan je državni udar , nešto nezamislivo prije samo pola godine pa di je reakcija ? Prvo sve ovo ujutro mora objaviti u sluzbenom listu.  Za pola godine ćeš govorit , neka da vidimo hoće li ih Srbija sebi pridruzit 
|
|
Vrh |
|
 |
Eminencija
|
Naslov: Re: Dodik potpisao Postano: 05 ožu 2025, 22:01 |
|
|
potocnj je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: I što ćemo sad? Jedini odgovor na ovo može biti: Visoki predstavnik stavlja van snage sve zakone koje je donijela NSRS u zadnje vrijeme, Dodika smjenjuje, raspušta NSRS i raspisuje nove izbore uz zabranu kandidiranja svih koji su ovo podržali. EUFOR patrolira Banja Lukom i Istočnim Sarajevom, srbe se pretresa da nisu negdje kakve dokaze na telefone skrili. Mislim, što drugo možemo očekivati? Treba i mora ovako. Ja mislim da drugcije nije pobjeda a znamo kome jedino alah donosi pobjeduIMABONETAKBIRALAHUAKBAR!!!
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|