|
|
Stranica: 105/173.
|
[ 4316 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Machak
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 19 ožu 2025, 12:14 |
|
|
Opet seirite i preuranjeno se radujete. To dođe ko momčić kad prvi put vidi onu stvar i ufleka gaće prije nego je i dotakne 
|
|
Vrh |
|
 |
Banya
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 19 ožu 2025, 12:17 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 20:58 Postovi: 2748 Lokacija: Hrvatinićev grad
|
Machak je napisao/la: Opet seirite i preuranjeno se radujete. To dođe ko momčić kad prvi put vidi onu stvar i ufleka gaće prije nego je i dotakne  Jbga, Vlasi nemaju tradiciju sabura kao vi.
_________________ ...and these villages of yours...
ut Vlachus non imperet!
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 19 ožu 2025, 12:20 |
|
|
Banya je napisao/la: Machak je napisao/la: Opet seirite i preuranjeno se radujete. To dođe ko momčić kad prvi put vidi onu stvar i ufleka gaće prije nego je i dotakne  Jbga, Vlasi nemaju tradiciju sabura kao vi. A da je vidjeti da krenemo na Banja Luku, jel 
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 19 ožu 2025, 12:32 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 5923 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Stevandić se vratio iz Srbije!
Nitko ga nije hapsio. Srbi beleže još 2 boda. https://www.klix.ba/vijesti/bih/stevand ... /250319048
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
|
|
Vrh |
|
 |
micko52
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 19 ožu 2025, 12:32 |
|
|
Najveća tragedija muslimana je što lažu sami sebe kako bi se osokolili. Ali izgleda je da im je jedino to preostalo s obzirom da više nikoga ne mogu prevariti ni slagati, s obzirom da svi znaju o kakvim se fukarama radi.
_________________ Nit' je kuja okotila vuka, nit' je bula rodila hajduka!
|
|
Vrh |
|
 |
micko52
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 19 ožu 2025, 12:33 |
|
|
potocnj je napisao/la: Stevandić se vratio iz Srbije!
Nitko ga nije hapsio. Srbi beleže još 2 boda. https://www.klix.ba/vijesti/bih/stevand ... /250319048 Sad će hapšenje samo da Vukan postane ministar! 
_________________ Nit' je kuja okotila vuka, nit' je bula rodila hajduka!
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 19 ožu 2025, 12:42 |
|
|
potocnj je napisao/la: Stevandić se vratio iz Srbije!
Nitko ga nije hapsio. Srbi beleže još 2 boda. https://www.klix.ba/vijesti/bih/stevand ... /250319048 Prešao ilegalno u gepeku. Javio vraća se u petak, došao danas. Stara je to varalica. Oko Viškovića nosaju torbe sa pancirima 
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 19 ožu 2025, 12:43 |
|
|
micko52 je napisao/la: Najveća tragedija muslimana je što lažu sami sebe kako bi se osokolili. Ali izgleda je da im je jedino to preostalo s obzirom da više nikoga ne mogu prevariti ni slagati, s obzirom da svi znaju o kakvim se fukarama radi. E čuj mi lažemo sebe, a Srbija ti dođe kao poligon za laganje, farma uživo, ne zna se ko koga i čiji je u čijoj.
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 19 ožu 2025, 13:13 |
|
|
Machak je napisao/la: E čuj mi lažemo sebe, a Srbija ti dođe kao poligon za laganje, farma uživo, ne zna se ko koga i čiji je u čijoj. A zašto je BiH onda poligon? Stevandić prijeđe preko granice, a prevelik je da bi stao u gepek.
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 19 ožu 2025, 14:08 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 19 ožu 2025, 14:10 |
|
|
potocnj je napisao/la: Machak je napisao/la: E čuj mi lažemo sebe, a Srbija ti dođe kao poligon za laganje, farma uživo, ne zna se ko koga i čiji je u čijoj. A zašto je BiH onda poligon? Stevandić prijeđe preko granice, a prevelik je da bi stao u gepek. U pasata lubeničara stanu i Stevandić i još tri prasca. Al pitanje ti je na mjestu, BiH je neuređena država po pitanju mnogo toga. Dok Srbija nema naše probleme, a opet imaju cirkus cijelo vrijeme. Mi se bar ne gađamo dimnim bombama u parlamentu.
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 19 ožu 2025, 14:14 |
|
|
Super, ako je presao granicu u gepeku, eno ga sad u Banjaluci, sto ga ne hapsite?
|
|
Vrh |
|
 |
SavaSavanovic
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 19 ožu 2025, 14:18 |
|
|
Machak je napisao/la: potocnj je napisao/la: Stevandić se vratio iz Srbije!
Nitko ga nije hapsio. Srbi beleže još 2 boda. https://www.klix.ba/vijesti/bih/stevand ... /250319048 Prešao ilegalno u gepeku. Javio vraća se u petak, došao danas. Stara je to varalica. Oko Viškovića nosaju torbe sa pancirima  eto zasto je zajednicka GP nesposobna nisu u stanju ni gepek da otvore zato i sve ilegalno prolazi preko granice droga,migranti,islamski teroristi,bijelo roblje,kindapovana djeca ( one 6alije u Brckom sto su prije mjesec dana otkriveni ) niste vi sposobni da vodite tezgu na pijecu a kamoli drzavu,paraziti koji samo traze gdje da se zakace kao pantlicara,zato su vam se i preci poturcili ili mozda tvrdis da su znali da tumace kuran napisan na arapskom,kad pratis malo postove 6alijandera nevjerovatno koliko su nepismeni,jednu prostu recenicu ne znaju napisati bez pravopisne greske a vamo znali su boolan citat kuran,kakvi se najbolje se vidi u ekonomskim,sportskim,kulturolskim i obrazovnim rezultatima -nema vas gorih cak i oni divlji Arbanasi su na visoj razini ali u klevetanju,mrznji,lelecenju,kukanju,lazima,korpuciji,kradji tu ste ispred svih i na vjekove nedostizni
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 19 ožu 2025, 14:20 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Super, ako je presao granicu u gepeku, eno ga sad u Banjaluci, sto ga ne hapsite? Jok, bolje da ide za njim odred ličnog osiguranja i nosi mu pancire, a on napunio gaće.
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 19 ožu 2025, 14:22 |
|
|
SavaSavanovic je napisao/la: Machak je napisao/la: Prešao ilegalno u gepeku. Javio vraća se u petak, došao danas. Stara je to varalica. Oko Viškovića nosaju torbe sa pancirima  eto zasto je zajednicka GP nesposobna nisu u stanju ni gepek da otvore zato i sve ilegalno prolazi preko granice droga,migranti,islamski teroristi,bijelo roblje,kindapovana djeca ( one 6alije u Brckom sto su prije mjesec dana otkriveni ) niste vi sposobni da vodite tezgu na pijecu a kamoli drzavu,paraziti koji samo traze gdje da se zakace kao pantlicara,zato su vam se i preci poturcili ili mozda tvrdis da su znali da tumace kuran napisan na arapskom,kad pratis malo postove 6alijandera nevjerovatno koliko su nepismeni,jednu prostu recenicu ne znaju napisati bez pravopisne greske a vamo znali su boolan citat kuran,kakvi se najbolje se vidi u ekonomskim,sportskim,kulturolskim i obrazovnim rezultatima -nema vas gorih cak i oni divlji Arbanasi su na visoj razini ali u klevetanju,mrznji,lelecenju,kukanju,lazima,korpuciji,kradji tu ste ispred svih i na vjekove nedostizni A odakle prolazi? Iz Srbije. Ko je tu onda nesposobniji? Isto da je na granici BiH bezdan, pa su samo bh graničari problem. Moj Savo, napisao si gomilu gluposti u tekstu bez odvajanja, ne isplati se čitati. kuran alah turci bla bla.... I tebi pojeo mozak Informer.
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 19 ožu 2025, 14:39 |
|
|
Sve u svemu raduje me razvoj situacije. Svi smo znali da će ovo kad tad doći to jest da će RS kad tad krenuti u nezavisnost. Ali nismo znali kako će se situacija razvijati. Ovo do sada je savršen razvoj situacije. Niko sa "ove" strane se ne postavlja u smislu "mi Bošnjaci" pa čak ni u smislu "mi FBiH" već isključivo u smislu "mi BiH". Insitucije države protiv pobunjenika. I polako. Narod relaksiran, niko se ne uzbuđuje. Neka institucije rade svoj posao. U najgorem slučaju RS će biti izolovana, nepriznata i pod brojnim sankcijama. Ali nasilje jok 
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 19 ožu 2025, 14:45 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33 Postovi: 11722 Lokacija: 🇮🇷 Upozorenja: 1
|
Nebula je napisao/la: Sve u svemu raduje me razvoj situacije. Svi smo znali da će ovo kad tad doći to jest da će RS kad tad krenuti u nezavisnost. Ali nismo znali kako će se situacija razvijati. Ovo do sada je savršen razvoj situacije. Niko sa "ove" strane se ne postavlja u smislu "mi Bošnjaci" pa čak ni u smislu "mi FBiH" već isključivo u smislu "mi BiH". Insitucije države protiv pobunjenika. I polako. Narod relaksiran, niko se ne uzbuđuje. Neka institucije rade svoj posao. U najgorem slučaju RS će biti izolovana, nepriznata i pod brojnim sankcijama. Ali nasilje jok  Ma jok, treba Bakir da pocede narod 
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 19 ožu 2025, 14:47 |
|
|
Sve posljedica što bude treba natovariti RS. Što zakuhate to i kusajte. Željka potpisala projekat kao premijer RS, Centralna banka da plaća? Jok. Naplatiti od RS. Kreditni rejting padne? Tužiti RS. Zatezne kamate da plate. Kad budu igrali kao cirkuska mečka, onda ćemo pričati.
|
|
Vrh |
|
 |
Hagresor
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 19 ožu 2025, 14:48 |
|
|
Koliko već traje “državni udar” muslimanima? I dalje smrde u bliskoistočnom Sarajevu i ne hapse nit pomišljaju uvesti reda u “svoju državu”. Otužno
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 19 ožu 2025, 14:49 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43589 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Kako će jedan nepriznati entitet biti pod sankcijama? Narod (čitaj Bošnjaci) su relaksirani jer je RS praktično odvojena od rata tako da ne osjećaju nikakve promjene sve dok postoji sloboda kretanja.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 19 ožu 2025, 14:50 |
|
|
Machak je napisao/la: A odakle prolazi? Iz Srbije. Ko je tu onda nesposobniji?
Nije mu Srbija izdala potjernicu, a ti se glupiraš da je prošao u gepeku, nitko više. Prošao normalno.
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 19 ožu 2025, 14:52 |
|
|
Ovakva reakcija "Sarajeva" je velika pobjeda. Čitav svijet vidi da se radi o mirnom civilizovanom narodu koji odgovara na civilizovan i institucionalan način. Samo se zapitati šta bi neki radikalni islamisti uradili? Pa odmah sukob naravno. Trojka evropski, civilizovano, papirima 
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 19 ožu 2025, 14:52 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33 Postovi: 11722 Lokacija: 🇮🇷 Upozorenja: 1
|
Nebula je napisao/la: Sve u svemu raduje me razvoj situacije. Svi smo znali da će ovo kad tad doći to jest da će RS kad tad krenuti u nezavisnost. Ali nismo znali kako će se situacija razvijati. Ovo do sada je savršen razvoj situacije. Niko sa "ove" strane se ne postavlja u smislu "mi Bošnjaci" pa čak ni u smislu "mi FBiH" već isključivo u smislu "mi BiH". Insitucije države protiv pobunjenika. I polako. Narod relaksiran, niko se ne uzbuđuje. Neka institucije rade svoj posao. U najgorem slučaju RS će biti izolovana, nepriznata i pod brojnim sankcijama. Ali nasilje jok  Ma jok, treba Bakir da pocede narod 
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 19 ožu 2025, 14:53 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Koliko već traje “državni udar” muslimanima? I dalje smrde u bliskoistočnom Sarajevu i ne hapse nit pomišljaju uvesti reda u “svoju državu”. Otužno To bi ti volio. Hapsiće se kad se steknu uslovi. Dotad, hajdučija.
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 19 ožu 2025, 14:55 |
|
|
potocnj je napisao/la: Machak je napisao/la: A odakle prolazi? Iz Srbije. Ko je tu onda nesposobniji?
Nije mu Srbija izdala potjernicu, a ti se glupiraš da je prošao u gepeku, nitko više. Prošao normalno. Provjereno kao i moje u gepeku. Ono što znamo, Višković hoda po BL okružen obezbjeđenjem koje nosi pancir-kofere.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|