|
|
Stranica: 41/1361.
|
[ 34004 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 22:07 |
|
|
teranova je napisao/la: Aga, pa čestitaj mi bre! Ode Tadić ko jaje s groba! Vjerujte mi da sam sasma zaboravio na izbore u Srbiji i da ih uopšte ne pratim. Daklem, šta je bilo, tko je pobednikom 
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 22:07 |
|
|
Čestitaj ti njemu  On se isto raduje 
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 22:08 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: teranova je napisao/la: Aga, pa čestitaj mi bre! Ode Tadić ko jaje s groba! Vjerujte mi da sam sasma zaboravio na izbore u Srbiji i da ih uopšte ne pratim. Daklem, šta je bilo, tko je pobednikom  Ne zezaj da ne znaš. Bar mene ne.
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 22:11 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: teranova je napisao/la: Aga, pa čestitaj mi bre! Ode Tadić ko jaje s groba! Vjerujte mi da sam sasma zaboravio na izbore u Srbiji i da ih uopšte ne pratim. Daklem, šta je bilo, tko je pobednikom  Pobjednik je onaj otpisani 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 22:12 |
|
|
teranova je napisao/la: Ne zezaj da ne znaš. Bar mene ne.
Najozbiljnije. Znao sam da su danas izbori i znao da se rezultati očekuju naveče ali potpuno sam smetnuo s uma te izbore cijeli dan tako da mi niste to rekli sad, vjerovatno i ne bih znao do sutra šta je bilo jer sam ih , kao što rekoh, smetnuo s uma. Dakle, čestitam 
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 22:13 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: teranova je napisao/la: Ne zezaj da ne znaš. Bar mene ne.
Najozbiljnije. Znao sam da su danas izbori i znao da se rezultati očekuju naveče ali potpuno sam smetnuo s uma te izbore cijeli dan tako da mi niste to rekli sad, vjerovatno i ne bih znao do sutra šta je bilo jer sam ih , kao što rekoh, smetnuo s uma. Dakle, čestitam  Dodo se malo zajebao, ali opraštamo mu sve. 
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2012, 02:23 |
|
|
Inače što se tiče demografije. Ukupno krštenih 2009.: 900 Ukupno rođenih po FZS 2009.: 658 Srednjebosanska županija. Hrvati normalno. Doduše možda ima i koji Bosanski katolik. E sad možda je Aleksandar iz Zagreba (imamo i mi takvih) rođen u Novoj Bili ali pobogu zašto bi se onda tamo i krstio? Statistike su tu varljive. Moguće je da je stanje Srbeka ponešto bolje kao što je zasigurno kod Hrvata. Megalomani nek varaju sebe ako hoće.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
licanhh
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 svi 2012, 19:19 |
|
Pridružen/a: 23 lip 2010, 19:12 Postovi: 670 Lokacija: Trokutistan
|
Zadar1993 je napisao/la: obamabarak je napisao/la: nakon par komentara od likova ja ko da sam na nekom radikalnom srbskom forumu a ne na forumu hrvata Pozdrav sa Pala , evo mene i dva moja pajdaša  :  Dogodine u Zadru ! sve je moje i moji pajdasa od brckoga pa do ilija...do paleta 
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2012, 17:27 |
|
|
Ne znam u koju temu da stavim, pa ajde neka simbolično bude u RS. Citat: Ukinuta supervizija za Brčko
Tanjug | 23. 05. 2012. - 17:07h |
Veće za implementaciju mira (PIK) u Sarajevu ukinulo je danas superviziju za distrikt Brčko, potvrdio je ambasador Rusije u Bosni i Hercegovini Aleksandar Bocan-Harčenko.
Visoki predstavnik u BiH doneće odluku o zatvaranju kancelarije u Brčkom, a takođe će biti suspendovana i ovlašćenja supervizora. Protiv ove odluke na sednici PIK-a bila je Turska. - Ovo je pozitivan korak za BiH i prvi konkretan korak za zatvaranje Kancelarije visokog predstavnika u Sarajevu (OHR), za šta se Rusija zalaže - rekao je ambasador Bocan-Harčenko, preneli su banjalučki mediji.
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je ranije danas u Sarajevu da je superviziju u Brčkom trebalo davno ukinuti, kao i da se ona održavala zahvaljujući nekim spekulacijama stranaca. Dodik je kazao i da Srpska odavno ispunjava uslove koji su pred nju stavljeni. On je ukazao da Veće za implementaciju mira po Dejtonskom sporazumu ne poštoji. - To je skup predstavnika najmoćnijih zemalja u svetu, ali to još ne znači da mi moramo da kažemo da je to formalno u redu, bez obzira na to koliko oni moćni bili. Oni mogu da ostanu koliko hoće, ali za nas više ta supervizija i njene odluke ne postoje - kazao je Dodik. Dodo blista.
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2012, 18:09 |
|
|
Brčko nije u RS, pogledaj službenu kartu.
Treba pričati o vedrijim stvarima, kao npr o fudbalskoj reprezentaciji RS, čitam da je traže sada kad je Kosovo dobilo svoju.
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2012, 18:24 |
|
|
Ne htedoh otvarati temu. Nek' prebace ako smeta.
A da, čuh da će FSRS tražiti to... Međutim UEFA je pritisla FIFA pa izgleda da će "Kosovo" ispasti iz kombinacije.
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2012, 18:34 |
|
|
Ne kužim tolko pompe oko repke Kosova. Pa jesu li Wales i Farski Otoci države? Nisu. Imaju li repku ...
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2012, 18:38 |
|
|
Nisu oni za poređenje. Vels, Škotska, S.Irska imaju priznate FS, "Kosovo" nema. To mu dođe rang Abhazije, Osetije, T.Kipra i sličnih. Nek' igraju sami sa sobom. Svaka porodica po 11 igrača. Može i liga šampiona.
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2012, 19:07 |
|
|
Pa Kosovo će dobit reprezentaciju. To je samo pitanje vremena. Ako može jedan Wales il još bolje Farski Otoci što Kosovo ne bi moglo ?!
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2012, 19:24 |
|
|
Zato što za većinu zemalja sveta ne postoji. Kao i dosad, svako malo će obijati neki prag, malo Evrovizija, malo rukomet, malo fudbal... ali ništa od toga.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2012, 19:33 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
I što znači to u Brčkom sad ? Dva naroda će moći izbaciti trećeg iz igre potpuno ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2012, 20:26 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
Ibar je napisao/la: Ne kužim tolko pompe oko repke Kosova. Pa jesu li Wales i Farski Otoci države? Nisu. Imaju li repku ... Pogledaj prvo kako je do toga došlo ,to dvoje je neusporedivo s Kosovom. FSRS ima više prava nego Kosovo u tom slučaju jer je član FS/NS BiH koja je priznata članica FIFA-e pa da vidimo Seppa Blattera kako drži do do svojih riječi.Svi UEFA-ini delegati su bili protiv te odluke tako da je to pirov uspjeh.
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 25 svi 2012, 09:51 |
|
|
Pa nek ima i Republika Srpska svoju.. Kažem nemoraš biti nužno država da bi imao reprezentaciju. Prema tome nek proba i Srpska svoju napravit 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 02 lip 2012, 23:05 |
|
|
Energetski pakt "gospodin Milorad - gospodin Zoran": Uskoro projekti vrijedni milijarde (24SI) - Usprkos često napetim političkim odnosima, na pomolu je energetski pakt Hrvatske i Republike Srpske, te zajednički projekti vrijedni više milijardi kuna. Gospoda Zoran i Milorad Već otprilike tri mjeseca vode se intenzivni pregovori između predstavnika Hrvatske elektroprivrede i Elektroprivrede Republike Srpske s ciljem rješavanja sporova koji između dviju kompanija postoje već godinama. Bude li postignut dogovor, bit će stvoreni svi uvjeti za gradnju nove hidroelektrane Dubrovnik 2, ali i ulaganje HEP-a u gradnju novog bloka termoelektrane Gacko. Osim tih dviju visokoprofitabilnih investicija, takav scenarij praktički bi bio početak šire suradnje između Hrvatske i Republike Srpske, u sklopu koje bi hrvatske kompanije dobile mogućnost investicija u energetske objekte na području tog dijela BiH. Radi se o projektima potencijalne vrijednosti više desetaka milijardi eura, a temelj toj suradnji sklopljen je u visokoj politici – potkraj veljače kad se hrvatski premijer Zoran Milanović u Sarajevu na neformalnom radnom ručku susreo s predsjednikom Vlade Republike Srpske Aleksandrom Džombićem.
Milanović i Džombić razgovarali su i o zajedničkim energetskim projektima. Dogovoreno je da se sva otvorena pitanja pokušaju riješiti pregovorima. Radi se o sporovima koji traju već godinama. Republika Srpska od Hrvatske tako potražuje neisporučenu električnu energiju temeljem ugovora o gradnji hidroelektrane Dubrovnik, dok s druge strane HEP smatra da ima pravo na dio proizvodnje termoelektrane Gacko. Slučajevi su slični. Potraživanje Elektroprivrede Republike Srpske temelji se na činjenici da se HE Dubrovnik vodom napaja iz akumulacijskog jezera Bileća kod Trebinja. Kad je elektrana građena sklopljen je ugovor temeljem kojeg je ERS-u trebalo pripasti 70 posto proizvedene energije, ali kako tvrde, HEP im je isporučivao znatno manje.
S druge strane, HEP je početkom osamdesetih uložio znatna sredstva u gradnju termoelektrana u drugim jugoslavenskim republikama. Zbog tog ulaganja imao je i pravo na dio proizvedene energije, ali je nije dobivao. Nastao je dug, koji je dijelom riješen kad se HEP nagodio s Elektroprivredom FBiH koja je pristala dug vratiti u električnoj energiji. Ostao je dug TE Obrenovac u Srbiji i TE Gacko u Republici Srpskoj. Ideja pregovora je da se ti dugovi riješe u sklopu jednih pregovora, a kako je za Večernji list potvrdio visoki izvor iz Ministarstva gospodarstva, pregovori su teški, no napreduju.
– Elektroprivreda Republike Srpske traži 100 milijuna eura. Nema šanse da pristanemo na taj zahtjev, no smatram to tek uobičajenim dijelom pregovora. Bitno je da na obje strane postoji dobra volja da se stvar riješi. Nama je hidroelektrana Dubrovnik 2, snage 300 megavata, jedan od potencijalno najunosnijih projekata, a bez dogovora s Republikom Srpskom ne možemo ga realizirati, jer ona kontrolira vodu. Zato nam je u interesu da se spor što prije riješi – kaže naš sugovornik. Ideja da HEP bude investitor u gradnji novog bloka termoelektrane Gacko u vrhu naše elektroenergetske kompanije postoji već godinama, no kako tvrdi sugovornik Večernjeg lista iz HEP-a, u Republici Srpskoj ima još projekata u koje bi vrijedilo ulagati.
– Svakom energetičaru je jasno da nama zbog ravnoteže i ekonomičnosti sustava treba još elektrana na ugljen, no u Hrvatskoj je prevelik otpor ekologa za gradnju takvih objekata. Ulaganjem u TE Gacko, a možda i TE Ugljevik, dobili bismo mogućnost trajne opskrbe jeftinom energijom iz ugljena. S druge strane, nakon povlačenja češkog ČEZ-a, ni oni nemaju partnera za gradnju drugog bloka te termoelektrane, te bismo zato mogli naći zajednički interes – smatra HEP-ov stručnjak. Bude li sve u skladu s planom, pregovori o rješavanju međusobnih potraživanja trebali bi završiti do kraja 2012. godine, a pripreme najavljenih investicija započeti već u prvim mjesecima 2013. godine.
HE Dubrovnik: Hidroelektrana ovisi o akumulacijskom jezeru Bileća u BiH. U Republici Srpskoj smatraju da im pripada veći omjer proizvedene energije nego što je HEP daje. HEP želi novu elektranu, ali ne može bez pristanka RS.
TE Gacko: Termoelektrana s vlastitim rudnikom ugljena. HEP je financirao gradnju, a sad potražuje novac za neisporučenu energiju. Želio bi sudjelovati i u gradnji novog bloka elektrane.http://www.24sata.info/vijesti/bosna-i- ... jarde.html
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 lip 2012, 21:25 |
|
|
Đuro iz Modriče 
|
|
Vrh |
|
 |
glx
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 lip 2012, 04:18 |
|
|
http://www.nezavisne.com/novosti/hronika/Bacio-bombu-na-svoj-automobil-jer-se-iznervirao-144476.htmlBacio bombu na svoj automobil jer se »iznervirao«ISTOČNO SARAJEVO - Paljanin Bratislav G., koji je krajem maja prijavio da je pod njegov mercedes postavljena bomba, sam ju je postavio, jer se "iznervirao" nakon što nije mogao upaliti svoje vozilo, saopšteno je u petak iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo. Prilikom pretresa kuće i objekata koje koristi Bratislav G. policajci su pronašli veliki arsenal oružja. Policajci su pronašli tri automatske i jednu poluautomatsku pušku, protivavionski top sa pet okvira, priborom i 109 metaka, sanduk sa više od 1.500 metaka kalibra 7,65 i ručni bacač raketa. Bratislav G. je 22. maja prijavio da je nepoznata osoba, ili više njih, postavila bombu pod haubu njegovog mercedesa. Kazao je da je bombu aktivirao prilikom otvaranja haube, kada je htio da provjeri ulje, ali da bomba, srećom, nije eksplodirala. Nakon što je vlasnik mercedesa prijavio slučaj policiji pripadnici Civilne zaštite su uklonili bombu. Vozilo je pregledano i druga minsko-eksplozivna sredstva nisu pronađena. Istragom CJB Istočno Sarajevo utvrđeno je da je Bratislav G. sam postavio bombu u svoj automobil. Priveden je u prostorije policije te je policajcima priznao da je to učinio. "Prilikom kriminalističke obrade priznao je da je nakon što nije mogao upaliti vozilo uzeo ručnu bombu i bacio je u motorni prostor sa ciljem da uništi vozilo. Pošto bomba nije eksplodirala obavijestio je policiju i lažno prijavio da mu je nepoznata osoba bacila eksplozivnu napravu", saopšteno je iz CJB Istočno Sarajevo.
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2012, 13:43 |
|
|
Citat: "Kusturica napravio stravičan napad na kulturu i historiju Trebinja" 15. jun 2012. Emir Kusturica napravio je stravičan napad na kulturu i historiju Trebinja, rušeći utvrđenja stara više od 100 godina bagerima, uz svesrdnu podršku lokalnog klera i lokalne vlasti, ocijenio je danas u izjavi Feni predsjednik Alternativnog kluba Trebinje Blažo Stevović. "Da Kusturica ne stoji sam iza ovog varvarizma potvrđuju mi pozivi na uzdržanost iz najužeg rukovodstva vladajuće stranke u RS-u, kao i sinoćnji iznenadni poziv da se ja, Blažo Stevović, obratim povodom svega medijima u RS-u, što bi samo po sebi značilo izdaju mojih principa. Paradoksalno je da oni koji moje izjave kao disidenta ne objavljuju od 2006.godine hoće sada da ih objave. Vjerovatno misle da stojim iza "trebinjske bune" i ostalih buna, koje svesrdno podržavam, kao što je ona u Banjoj Luci", kaže Stevović.
Naglašavjući da on ne stoji iza ovih "buna", Stevović poručuje Rajku Vasiću, izvršnom sekretaru vladajućeg SNSD-a, da ne stoje ni lideri opozicionig partija, DP-a i PDP-a, Dragan Čavić i Mladen Ivanić.
- No, neću da ulazim u prljave varvarske duše Kusturice i njegovih mentora od Grigorija, Dodika, Ćuka, Koštunice, Tadića i drugih. Oduševljen sam narodom, a naročito mladima, koji su i jučer i danas i sutra spremni da kažu Kusturici, Grigoriju, Dodiku, i Ćuku "Ne"!, kaže Stevović.
Naglašava da je jutros s advokatskim timom do 10 sati pokušavao stupiti u kontakt sa Slobodanom Raduljom, pravobraniocem Republike Srpske, ali nije uspio.
- Bilo kako bilo, Emir Kusturica, koji ima očiglednu "zaleđinu", morat će na sud. Valjda postoji sud i za Emira Kusturicu, dobitnika Ordena "Svetog Save". Molim sve pripadnike nevladinih organizacija i ostale građane da mirno učestvuju na braniku svoga grada i ne dozvole nikakav upliv tzv. političara u akcije zaštite kulturno-historijskog naslijeđa našeg drevnog Trebinja. Hvala i komšijama Bošnjacima koji su unijeli novu injekciju odvažnosti u zaštiti našeg grada. Došlo je vrijeme da zajedno možemo sve, poručuje Stevović.
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2012, 13:46 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
dobro su bljeskovci napisali na fb - odnosno opisali, jednom riječju: "hajdučija"
|
|
Vrh |
|
 |
Real gone
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2012, 15:16 |
|
|
Citat: Kusturica: Kamenje sam uzeo uz dopuštenje gradonačelnika Trebinja
N.N. - 16.06.2012 10:58
TREBINJE - Grupa Trebinjaca okupila se juče na brdu Strač iznad Trebinja, odakle su radnici iz Višegrada koji su radili za reditelja Emira Kusturicu pokušali da odvezu kamen sa austrougarske kule Petrinja za potrebe izgradnje Andrićgrada u Višegradu. Stanovnici Trebinja su automobilima blokirali put i zaustavili radove.
- Za potrebe autentičnog izgleda Andrićgrada pokupili smo uleglo kamenje obraslo korovom uz verbalno dopuštenje Dobroslava Ćuka, načelnika opštine Trebinje. Moji Hercegovci bi rekli da se „od muhe pravi međed“ - kaže za „Blic“ Emir Kusturica.
Načelnik opštine Trebinje Dobroslav Ćuk je pokušao da objasni okupljenim građanima situaciju i priznao da je znao za cijeli projekat, ali da je bio uvjeren da je u pitanju „loše stanje tvrđave“.
Naime, Kusturica je dobio dozvolu da sruši više starih objekata na području Trebinja i Hercegovine, kako bi iskoristio klesani kamen za gradnju objekta koji će mu poslužiti za snimanje filma.
Tako se nakon napuštenih starih kuća i štala koje su srušene u selima Grebci, Dračevo i u Popovom polju, Kusturica okomio i na austrougarsko utvrđenje Petrinja iznad grada, koje predstavlja kulturno-istorijski spomenik.
- Nedavno dok sam bio u Beogradu, ponovo me je zvao Kusturica i pitao da li može da uzme kamenje sa neke porušene tvrđave, za koju je tvrdio da je u veoma lošem stanju i da je ranije srušena. Rekao sam da može ako mu to dozvole i druge nadležne institucije - kazao je Ćuk.
On navodi da je odmah po saznanju da se skida kamen otišao na teren i zaustavio radove i da nijedan kamen nije odnesen.
Svjetski priznati reditelj kaže da zna iz čije „kuhinje“ dolaze optužbe da uništava kulturnu baštinu Bosne i Hercegovine i da ti ljudi opsesivno prate svaki njegov korak.
- Andrićgrad će biti mjesto mira i prosperiteta. Prostor u kojem ljudi trguju i razmenjuju ideje, gde se spajaju Otomansko carstvo i Vizantija, neoklasicizam i renesansa - pojašnjava Emir Kusturica.
Prekrajanje istorije izmišljanjem zbilja
Predsjednica Komisije za zaštitu nacionalnih spomenika kulture u BiH Amra Hadžimuhamedović za Deutsche Welle kako sam Andrićgrad predstavlja nasilno mjenjanje istorije Višegrada izmišljanjem zbilje, za čiju se izgradnju koriste stari objekti iz istočne Hercegovine i Trebinja, čija je istorijska jezgra na privremenoj listi, a uskoro bi trebala biti proglašena nacionalnim spomenikom kulture u BiH.
To, prema njenim riječima, znači da su objekti u toj historijskoj jezgri, uključujući i tvrđavu Petrinja, pod režimom zaštite i da se svako mora suzdržati od radnji kojima njihovo stanje može biti dovedeno u opasnost.
„Ovo je drugi slučaj gdje mi imamo alarm iz Trebinja. Prvi slučaj je bio željeznički most u selu Perovići i tad su se stanovnici pobunili da taj most bude demontiran i premješten u Višegrad za potrebe Kusturičinog grada“, kaže Hadžimuhamedović.
Hadžimuhamedović kaže i kako će Komisija razmatrati slučaj devastacije tvrđave Petrinja. „U ovakvim slučajevima uobičajno je da od nadležne inspekcije, resornog entitetskog ministarstva i vlade zatražimo da to zaustave, a ako oni to ne učine, Komisija pokreće i sudski postupak protiv odgovornih“. Zašto Bošnjaci toliko pizde na Andrić-grad? Totalna je parodija svesti da oni nekome prebacuju "prekrajanje istorijske zbilje".
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2012, 20:34 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kusturica postao krkan. Bar bi on trebao biti pirmjer drugima.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|