|
|
Stranica: 38/1358.
|
[ 33949 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 18:01 |
|
|
Aga kao domaćin u sredini, mladi Zadar desno, nosi tradicionalnu dalmatinsku kapu.  obamabarak je napisao/la: ko da sam na nekom radikalnom srbskom forumu Kao da ima srBskih foruma koji nisu radikalni....
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmatia
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 18:02 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: P.S. Ja sam Dalmatinac , ali također i Dinamovac. Ipak sam bolji izbor od Ibra koji je garant Purger i Dinamovac  znači i ti dinamovac evo sad i ibar govori da ima dalmatinske korijene kome sad virovat u pm Ibar je napisao/la: Zato rađe vjeruj meni koji imam dalmatinske korijene nego  Zadru Ma obojica smo u pravu! Živjeli Zagreb i Dalmacija naša Hrvatska bliži se EURO ljudi bit će ludilo  nek se drže irci nataliteta,ali nama bodovi na euru
_________________ CENZURA
|
|
Vrh |
|
 |
obamabarak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 18:02 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 18:03 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Dalmatia je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: P.S. Ja sam Dalmatinac , ali također i Dinamovac. Ipak sam bolji izbor od Ibra koji je garant Purger i Dinamovac  znači i ti dinamovac evo sad i ibar govori da ima dalmatinske korijene kome sad virovat u pm Ibar je napisao/la: Zato rađe vjeruj meni koji imam dalmatinske korijene nego  Zadru Ma obojica smo u pravu! Živjeli Zagreb i Dalmacija naša Hrvatska bliži se EURO ljudi bit će ludilo  nek se drže irci nataliteta,ali nama bodovi na euru E vidiš ipak postoji razlika ja jesam Dalmatinac, a on ima samo dalmatinske korijene 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 18:04 |
|
|
Moj otac je rođen u Cetingradu (Lika-Kordun) i odrastao u Slavoniji. Al naši daljni korijeni su u Sinju to jest u cetinskoj krajini. Jedino neznam jel to racunas pod Dalmaciju il su to za tebe sve tamo oni neki vlaji 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 18:06 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ibar je napisao/la: Moj otac je rođen u Cetingradu (Lika-Kordun) i odrastao u Slavoniji. Al naši daljni korijeni su u Sinju to jest u cetinskoj krajini. Jedino neznam jel to racunas pod Dalmaciju il su to za tebe sve tamo oni neki vlaji  boduli+vlaji=Dalmatinci
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Zenicanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 18:07 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2011, 02:39 Postovi: 1187 Lokacija: Bosna i Hercegovina (Herceg Bosna)
|
Agathonikos je napisao/la: Zenicanin je napisao/la: Prije da ce vas Hrvati priklopit toliko vam je los prirastaj  Tek na ovo nemam komentar Gospodine Zeničanin, budimo ozbiljni jer i ovaj forum teži biti ozbiljnim   Ali bez zajebancije katastrofalan je vam prirastaj pogledaj malo ono sto sam postavio... Pazite na Rome u gradu da vas ne poklope Evo video koji sam mislio postaviti, a ne onaj gore
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmatia
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 18:09 |
|
|
Ibar je napisao/la: Al naši daljni korijeni su u Sinju to jest u cetinskoj krajini. Jedino neznam jel to racunas pod Dalmaciju il su to za tebe sve tamo oni neki vlaji  ma sve je to dalmacija Zadar1993 je napisao/la: E vidiš ipak postoji razlika ja jesam Dalmatinac, a on ima samo dalmatinske korijene  tebi odsad virujen 
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 18:11 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Ibar je napisao/la: Moj otac je rođen u Cetingradu (Lika-Kordun) i odrastao u Slavoniji. Al naši daljni korijeni su u Sinju to jest u cetinskoj krajini. Jedino neznam jel to racunas pod Dalmaciju il su to za tebe sve tamo oni neki vlaji  boduli+vlaji=Dalmatinci JEdan moj prijatelj iz Baćine mi kaže da su njemu a i mnogima diljem priobalja Dalmatinci samo boduli i ljudi koji žive na potezu od Zadra to Ploča( dakle bez Neretljana, Vlaja i Dubrovčana) Dubrovčani kaže još nekako ovi nikako 
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 18:14 |
|
|
Zenicanin je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Tek na ovo nemam komentar Gospodine Zeničanin, budimo ozbiljni jer i ovaj forum teži biti ozbiljnim   Ali bez zajebancije katastrofalan je vam prirastaj pogledaj malo ono sto sam postavio... Pazite na Rome u gradu da vas ne poklope Evo video koji sam mislio postaviti, a ne onaj gore Ma u komi su Srbi al niste niti vi puno bolji pogotovo vasi u Srpskoj. S druge strane u Srpsku se polako slijeva i ono malo Srba sto je ostalo u Federaciji pa cak i neki iz Hrvatske te se ona dodatno Srbizira. Vaših je tamo malo i natalitet im je los i emigracija ih jede.
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmatia
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 18:16 |
|
|
Ibar je napisao/la: JEdan moj prijatelj iz Baćine mi kaže da su njemu a i mnogima diljem priobalja Dalmatinci samo boduli i ljudi koji žive na potezu od Zadra to Ploča( dakle bez Neretljana, Vlaja i Dubrovčana) Dubrovčani kaže još nekako ovi nikako  iman par prijatelja otočana,bodula neki od njih kažu da za njih su svi dalmatinci i boduli i vlaji,ali da su boduli samo otočani,a ovi na kopnu uz more šta žive da nisu,nego vlaji dok jeli neki sa kopna šta žive uz more glumataju bodule 
|
|
Vrh |
|
 |
obamabarak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 18:17 |
|
|
da vas upitam sta se desava u omanjem bh entitetu?nesto se slabo intresujem za vas?kad ce povratak prognanica i izbjeglica
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 18:17 |
|
|
Zenicanin je napisao/la: Evo video koji sam mislio postaviti, a ne onaj gore
Niste ga trebali ni postavljati jer tu se baš tvrdi da će stanovništvo tzv. biH u dogledno vrijeme nestati ako prosjek po porodici ne bude barem 4 djece, i to sad odmah A koliko vi znate porodica da imaju barem 4 djece a koliko znate onih koji imaju 1-2? Mislim, radujete se nestanku Srbeka a i sami ćete nestati 
|
|
Vrh |
|
 |
Zenicanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 18:20 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2011, 02:39 Postovi: 1187 Lokacija: Bosna i Hercegovina (Herceg Bosna)
|
Ibar je napisao/la: Zenicanin je napisao/la:  Ali bez zajebancije katastrofalan je vam prirastaj pogledaj malo ono sto sam postavio... Pazite na Rome u gradu da vas ne poklope Evo video koji sam mislio postaviti, a ne onaj gore Ma u komi su Srbi al niste niti vi puno bolji pogotovo vasi u Srpskoj. S druge strane u Srpsku se polako slijeva i ono malo Srba sto je ostalo u Federaciji pa cak i neki iz Hrvatske te se ona dodatno Srbizira. Vaših je tamo malo i natalitet im je los i emigracija ih jede. Pa zar nisi vidio ovo sto sam postavio  
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 18:21 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Zenicanin je napisao/la: Evo video koji sam mislio postaviti, a ne onaj gore
Niste ga trebali ni postavljati jer tu se baš tvrdi da će stanovništvo tzv. biH u dogledno vrijeme nestati ako prosjek po porodici ne bude barem 4 djece, i to sad odmah A koliko vi znate porodica da imaju barem 4 djece a koliko znate onih koji imaju 1-2? Mislim, radujete se nestanku Srbeka a i sami ćete nestati  Možda idu na šemu 100 ljudi 80 Bošnjaka i onda izglasaju šta hoće 
|
|
Vrh |
|
 |
obamabarak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 18:24 |
|
|
zasto vas toliko zanima herceg bosna jer ste bas prisutni na ovom forumu.sta vi mislite da je to entitet kao i srpska ili
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 18:26 |
|
|
Zenicanin je napisao/la: Pa zar nisi vidio ovo sto sam postavio
Ma ne interesuju me te tabelice gospodine Zeničanin. To prebrojavanje mrtvih i rođenih mi je krajnje degutantno a posebno bi mi bilo mahati s tim kao političkim poklapačkim manifestom a da i sam znam da i u mom narodu ne cvjetaju ruže po tom pitanju, kao što forumski Bošnjaci rade, ne samo na ovom forumu već, gdje god zavirite, od tabela ne možete ni prdnuti. Mislim daj, lakše malo s tim, postaće vam opsesija pa kad dođe popis i vidite da vas nema ni blizu onom čemu se nadate, biće fatanja za glavušu 
|
|
Vrh |
|
 |
Zenicanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 18:28 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Zenicanin je napisao/la: Evo video koji sam mislio postaviti, a ne onaj gore
Niste ga trebali ni postavljati jer tu se baš tvrdi da će stanovništvo tzv. biH u dogledno vrijeme nestati ako prosjek po porodici ne bude barem 4 djece, i to sad odmah A koliko vi znate porodica da imaju barem 4 djece a koliko znate onih koji imaju 1-2? Mislim, radujete se nestanku Srbeka a i sami ćete nestati  Pa znam dosta prodica u BiH sa 3 djece, to je normalno po selima. Pa pogdedaj bolje video  Da si ga bolje pogledo cito bi mozda iza konteksta, shvatio bi da je federacija u plusa a genocidska u jakom minusu.  Znaci kako moze neko nestat kad je u plusu. A kad pogledas ono rezultate statistickog zavoda federacije onda znas ko je u plusu i koje u minusu. ;) Gospodine Agamendos 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 18:32 |
|
|
Zenicanin je napisao/la: Pa znam dosta prodica u BiH sa 3 djece, to je normalno po selima.
Pa mislim, po selima. Znam i ja takvih i to je na selu i danas sasvim uobičajeno, čak neki imaju po 5-6 djece ali kad govorimo o prosjeku, onda se takvi tope u moru onih koji imaju po 1-2 a takvih je većina i kod vas i kod nas i kod onih trećih Inače, bezveze vam je ta priča. U Srpskoj smo dominirajući i uvijek ćemo biti, bez obzira na vaše opsesivne tabelarne ekskurzije po forumima 
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 18:33 |
|
|
A na brdima znam župnika don Darko  Ma da Brda su ti nešto tipa Dubrava u zagrebu 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 18:35 |
|
|
Zenicanin je napisao/la: Da si ga bolje pogledo cito bi mozda iza konteksta, shvatio bi da je federacija u plusa a genocidska u jakom minusu.  ) Šta kao, U Srpskoj je svake godine 100 000 manje a u FbiH 100 000 više Mislim, najmo se zajebavat gospodine Zeničanin. Bilo je vas više i 92. pa ste sad sprčeni na 23%, tako da su te ćapri o poklapanju zadnje na koje se vi trebate pozivati 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 18:42 |
|
|
Inače, moram vas malo i razočarati jer nije sve onako kako piše u tim tabelama, gospodine Zeničanin. Masa žena iz istočne Srpske ide na porođaj u Srbiju, masa iz istočne Hercegovine ide na porođaj u Podgoricu i Nikšić tako da ta djeca nisu zavedena ni u Srpskoj ni u Srbiji. Znači, jeste da se ne rađamo kao nekad ali daleko je to od vaših snova o poklapanju, a posebno zato što ste i vi poprilično slabašni jebači te ni od vas nejma ništa, nestaćete 
|
|
Vrh |
|
 |
Zenicanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 18:45 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Inače, moram vas malo i razočarati jer nije sve onako kako piše u tim tabelama, gospodine Zeničanin. Masa žena iz istočne Srpske ide na porođaj u Srbiju, masa iz istočne Hercegovine ide na porođaj u Podgoricu i Nikšić tako da ta djeca nisu zavedena ni u Srpskoj ni u Srbiji. Znači, jeste da se ne rađamo kao nekad ali daleko je to od vaših snova o poklapanju, a posebno zato što ste i vi poprilično slabašni jebači te ni od vas nejma ništa, nestaćete  Pa znaci u Srbija jos gore prirstaja nego sto je dokumentiran? 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 18:49 |
|
|
Zenicanin je napisao/la: Pa znaci u Srbija jos gore prirstaja nego sto je dokumentiran?  Kažem vam, djeca koja su rođena u Srbiji i Crnoj Gori nisu zavedena ni u statistike Srpske ni Srbije ni Crne Gore mada su živa i zdrava i žive ovde, na veliku žalost tabelarnih manijaka na ovom i ostalim forumima 
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 18:50 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
Vidim da je ovaj "Zeničan" poštarov pajdaš.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|