|
|
Stranica: 410/1357.
|
[ 33903 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Kačamak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 01 ruj 2017, 00:00 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Baron je napisao/la: U RS se nalazi 10 općina u kojima su Bošnjaci bili većina 1992 ili barem imaju većinski udjel ili značajan udio u vlasništvu nad zemljom. U tim općinama je i većina naših povratnika (140.000 ljudi).
Pored toga je RS integralni dio BiH.
Pokušate li nam to oteti - vodit ćemo bitku sa vama ako treba do zadnjeg (koga zadnjeg, to će se tek vidjet). Narod bez zemlje nije ništa. Tuđe nećemo, svoje nedamo.
Svi ljudski i božiji zakoni nam daju za pravo, a ti možeš da misliš što želiš.
Pa vi ste vec 10 opstina iz 24% prodali Arapima. Mujkane umij se ako imas sa cim i polaHko na spavanje, jutro je pametnije od veceri. Trebali ste do sad naučiti da se Srbima ne prijeti. Jos se niste pošteno ni iskopali a opet trazite da dobijete po guJici. Koja je to stoka neuračunljiva.Prete oni ko da su SAD ili Rusija.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 01 ruj 2017, 00:03 |
|
Pridružen/a: 19 kol 2016, 03:44 Postovi: 1440 Lokacija: Velika župa Vrhbosna
|
Citat: Na teritoriji današnjeg Unsko-sanskog kantona Srbi su bili apsolutna većina na svim austrijskim i jugoslovenskim popisima od 1885. do 1931. godine. Danas na istom prostoru Srbi čine 3% stanovništva.
Na svim tim popisima Srbi su bili najbrojniji narod u BiH, sa oko 44% u ukupnom stanovništvu.
Ako je to prošlost, prošlost su i tih 10 opština iz 1991. Ne možeš ti mahati popisom 1991, jer ja mogu onim iz 1931. prije ustaških zločina i iseljavanja koja su nad Srbima počinjena.
Muslimana u Srpskoj trentno nema više od 80.000, sa tendencijom ubrzanog nestanka te pretežno staračke populacije. I nad nama su vršeni zločini i etnička čišćenja 1875, 1941/42 i 1992 s vaše strane, tako da bi i naš broj bio mnogo veći nego da toga nije bilo, tako da ti argumentacija ne važi odn. važi i za nas. Svatko je kovač svoje sreće i kako ste vi 1992 pravili faktička stanja, i mi ćemo morati ako nas prisilite na to.
_________________ Ljubi sestre Hrvatice ! Poštuj braću Hrvate !
Brat je mio, koje vjere bio, kada bratski čini i postupa ...
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 01 ruj 2017, 00:07 |
|
|
Kačamak je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa vi ste vec 10 opstina iz 24% prodali Arapima. Mujkane umij se ako imas sa cim i polaHko na spavanje, jutro je pametnije od veceri. Trebali ste do sad naučiti da se Srbima ne prijeti. Jos se niste pošteno ni iskopali a opet trazite da dobijete po guJici. Koja je to stoka neuračunljiva.Prete oni ko da su SAD ili Rusija. Pa prijete jer su pičke. Rusija ne prijeti nikome. Samo kukavice prijete a ne rade nista. Smijesni su majke mi.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 01 ruj 2017, 00:08 |
|
|
Baron je napisao/la: Citat: Na teritoriji današnjeg Unsko-sanskog kantona Srbi su bili apsolutna većina na svim austrijskim i jugoslovenskim popisima od 1885. do 1931. godine. Danas na istom prostoru Srbi čine 3% stanovništva.
Na svim tim popisima Srbi su bili najbrojniji narod u BiH, sa oko 44% u ukupnom stanovništvu.
Ako je to prošlost, prošlost su i tih 10 opština iz 1991. Ne možeš ti mahati popisom 1991, jer ja mogu onim iz 1931. prije ustaških zločina i iseljavanja koja su nad Srbima počinjena.
Muslimana u Srpskoj trentno nema više od 80.000, sa tendencijom ubrzanog nestanka te pretežno staračke populacije. I nad nama su vršeni zločini i etnička čišćenja 1875, 1941/42 i 1992 s vaše strane, tako da bi i naš broj bio mnogo veći nego da toga nije bilo, tako da ti argumentacija ne važi odn. važi i za nas. Svatko je kovač svoje sreće i kako ste vi 1992 pravili faktička stanja, i mi ćemo morati ako nas prisilite na to. Aj da skratimo priču.Kad će te ponovo da žrtvujete mir?
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 01 ruj 2017, 00:08 |
|
|
Baron je napisao/la: Citat: Na teritoriji današnjeg Unsko-sanskog kantona Srbi su bili apsolutna većina na svim austrijskim i jugoslovenskim popisima od 1885. do 1931. godine. Danas na istom prostoru Srbi čine 3% stanovništva.
Muslimana u Srpskoj trentno nema više od 80.000, sa tendencijom ubrzanog nestanka te pretežno staračke populacije. I nad nama su vršeni zločini i etnička čišćenja 1875, 1941/42 i 1992 s vaše strane, tako da bi i naš broj bio mnogo veći nego da toga nije bilo, tako da ti argumentacija ne važi odn. važi i za nas. Svatko je kovač svoje sreće i kako ste vi 1992 pravili faktička stanja, i mi ćemo morati ako nas prisilite na to. Pa mi vas prisiljavamo cetvrt vijeka a vi nista. Ni da mrdnete. Stvarno ste pičke.
|
|
Vrh |
|
|
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 01 ruj 2017, 00:09 |
|
|
Citat: Pa vi ste vec 10 opstina iz 24% prodali Arapima. Mujkane umij se ako imas sa cim i polaHko na spavanje, jutro je pametnije od veceri. Trebali ste do sad naučiti da se Srbima ne prijeti. Jos se niste pošteno ni iskopali a opet trazite da dobijete po guJici. To je bilo na foru i na krilima jugoslavenske propagande i nadmoći JNA. Zar niste naučili da se jedan narod ne može uništiti i zaplašiti represijom.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 01 ruj 2017, 00:11 |
|
|
Muslimana u Srpskoj trentno nema više od 80.000, sa tendencijom ubrzanog nestanka te pretežno staračke populacije. I nad nama su vršeni zločini i etnička čišćenja 1875, 1941/42 i 1992 s vaše strane, tako da bi i naš broj bio mnogo veći nego da toga nije bilo, tako da ti argumentacija ne važi odn. važi i za nas. Svatko je kovač svoje sreće i kako ste vi 1992 pravili faktička stanja, i mi ćemo morati ako nas prisilite na to. Jesu, jesu ogromni zločini sa kojima vam udio u stanovništvu konstantno raste od drugog svjetskog rata na ovamo. Pokušajte, al onda ne kmečite opet za palim šehidima koje paćenički nazivate đenosajdom. Jer toga će biti još ako vam padne na pamet agresija na Srpsku. U komadićima će se vraćati u Federaciju.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 01 ruj 2017, 00:14 |
|
|
Baron je napisao/la: Citat: Pa vi ste vec 10 opstina iz 24% prodali Arapima. Mujkane umij se ako imas sa cim i polaHko na spavanje, jutro je pametnije od veceri. Trebali ste do sad naučiti da se Srbima ne prijeti. Jos se niste pošteno ni iskopali a opet trazite da dobijete po guJici. To je bilo na foru i na krilima jugoslavenske propagande i nadmoći JNA. Zar niste naučili da se jedan narod ne može uništiti i zaplašiti represijom. Pa dobro, u pravu si, vjerovatno ne moze. Al, kad skontas koliko vam je bilo Osmansko carstvo, moras prizati da smo vas poprilicno lijepo spakovali u 24%.
|
|
Vrh |
|
|
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 01 ruj 2017, 00:14 |
|
|
Citat: Pa onda vodite.Koliko puta treba da ti se kaže da vaše pretnje izazivaju samo smeh.
Nisu se onomad tvoji u Beogradu smijali kad su im Bakir i Sefer poslali jasnu poruku. Naprotiv. Bilo je svega. I bijesa, i iznenađenja, i ljutine, ali smijeha nije bilo. Ja sam odrastao na ulicama Sarajeva. Jedno od osnovnih pravila opstanka na ulici je da prijetiš i kad te tuku.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 01 ruj 2017, 00:17 |
|
|
Baron je napisao/la: Citat: Pa onda vodite.Koliko puta treba da ti se kaže da vaše pretnje izazivaju samo smeh.
Nisu se onomad tvoji u Beogradu smijali kad su im Bakir i Sefer poslali jasnu poruku. Naprotiv. Bilo je svega. I bijesa, i iznenađenja, i ljutine, ali smijeha nije bilo. Ja sam odrastao na ulicama Sarajeva. Jedno od osnovnih pravila opstanka na ulici je da prijetiš i kad te tuku. Pa sto bi se smijali. Dobili ste lijep odgovor na prijetnju pa ste se nesto naglo ućutili. Vi bi ratovali al ipak ne bi. Jedino da nas alah kazni.
|
|
Vrh |
|
|
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 01 ruj 2017, 00:19 |
|
|
Citat: Koja je to stoka neuračunljiva.Prete oni ko da su SAD ili Rusija. Poznajem osobno ili preko virtuelnog kontakta sve i jednog mlađeg bošnjačkog političara, mada nisam i ne želim biti jedan od njih. Ne slažemo se u nekim stvarima. Oko jednog se slažemo, a to je da bez dogovora i novog razgraničenja nema raspada BiH. Ni jedan nije za razgraničenje po sadašnjim nemogućim granicama. To je jedno od rijetkih pitanja gdje imamo visok stupanj nacionalnog jedinstva. Nije to moj stav, već generalni stav svih.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 01 ruj 2017, 00:23 |
|
|
Baron je napisao/la: Citat: Koja je to stoka neuračunljiva.Prete oni ko da su SAD ili Rusija. Poznajem osobno ili preko virtuelnog kontakta sve i jednog mlađeg bošnjačkog političara, mada nisam i ne želim biti jedan od njih. Ne slažemo se u nekim stvarima. Oko jednog se slažemo, a to je da bez dogovora i novog razgraničenja nema raspada BiH. Ni jedan nije za razgraničenje po sadašnjim nemogućim granicama. To je jedno od rijetkih pitanja gdje imamo visok stupanj nacionalnog jedinstva. Nije to moj stav, već generalni stav svih. E pozdravi ih i prenesi im, da sto se tice teritorije RS, mogu dobiti onoliko zemlje koliko im stane na fes.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 01 ruj 2017, 00:23 |
|
|
Baron je napisao/la: Citat: Pa vi ste vec 10 opstina iz 24% prodali Arapima. Mujkane umij se ako imas sa cim i polaHko na spavanje, jutro je pametnije od veceri. Trebali ste do sad naučiti da se Srbima ne prijeti. Jos se niste pošteno ni iskopali a opet trazite da dobijete po guJici. To je bilo na foru i na krilima jugoslavenske propagande i nadmoći JNA. Zar niste naučili da se jedan narod ne može uništiti i zaplašiti represijom. Na krilima JNA ...A đe NATO?HV?HVO?Jel zato ljubiš Hrvate u guzicu? Na krilima JNA.. Evo ti nova krila.Bez JNA. Domet. Skromnih 300 km. 200Kg bojeva glava. Obećanje. Više niko nikad neće ubijati Srbe nekažnjeno. Šta ti misliš o tome?
|
|
Vrh |
|
|
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 01 ruj 2017, 00:24 |
|
|
Citat: Pa prijete jer su pičke. Rusija ne prijeti nikome. Samo kukavice prijete a ne rade nista. Smijesni su majke mi. E jesi našao da uspoređuješ supersilu i balkanske zemljice. Nikad dosad BH Srbi nisu prešli crvenu crtu i izazvali bošnjačku reakciju. Dosad je bilo, vi svoj poso, mi svoj poso... status quo Dajte napravite recimo granične prijelaze na entitetskim crtama ili bacite koji balvan na magistralne komunikacije pa probajte ...
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 01 ruj 2017, 00:30 |
|
|
Baron je napisao/la: Citat: Pa prijete jer su pičke. Rusija ne prijeti nikome. Samo kukavice prijete a ne rade nista. Smijesni su majke mi. E jesi našao da uspoređuješ supersilu i balkanske zemljice. Nikad dosad BH Srbi nisu prešli crvenu crtu i izazvali bošnjačku reakciju. Dosad je bilo, vi svoj poso, mi svoj poso... status quo Dajte napravite recimo granične prijelaze na entitetskim crtama ili bacite koji balvan na magistralne komunikacije pa probajte ... Uz dozvolu MZ stavićemo kulturan granični prelaz.Onda sve dalje zavisi od vas.Do tada..davićemo vas ko zmija žabu.Malo mi.Malo Hrvati.Dok potpuno ne skrenete.A idete u tom pravcu.I kad poludite skroz.Žrtvovaćete-mir.Onda sledi ono odozgo sa slike i mnogo toga i novog i starog.Ko na vašaru.Za svakog po nešto.
|
|
Vrh |
|
|
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 01 ruj 2017, 00:36 |
|
|
Citat: Aj da skratimo priču.Kad će te ponovo da žrtvujete mir? Nadam se nikad, nisam pobornik rata. To je nužda i prinuda.
|
|
Vrh |
|
|
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 01 ruj 2017, 00:40 |
|
|
Citat: Pa mi vas prisiljavamo cetvrt vijeka a vi nista. Ni da mrdnete. Stvarno ste pičke. Ma kakvo prisiljavanje. Igrate se države u entitetu RS. Ni manje ni više. Dok ste dio BiH nama ne smeta. Možete lansirati i satelit u kozmos. Nema problema.
|
|
Vrh |
|
|
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 01 ruj 2017, 00:46 |
|
|
Citat: Jesu, jesu ogromni zločini sa kojima vam udio u stanovništvu konstantno raste od drugog svjetskog rata na ovamo.
Ja vam nisam kriv što Bošnjo voli da prca i pravi djecu. Moš mislit kolko bi nas bilo da nije bilo krvave Drine... Citat: Pokušajte, al onda ne kmečite opet za palim šehidima koje paćenički nazivate đenosajdom. Jer toga će biti još ako vam padne na pamet agresija na Srpsku. U komadićima će se vraćati u Federaciju. Postoje dijelovi RS kroz koje komotno može promarširat brigada da ne sretne nikoga sem međeda i lisica, i da joj ni za pare ne uspije ubijedit Srbe da se bore.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 01 ruj 2017, 00:49 |
|
|
Baron je napisao/la: Citat: Pa prijete jer su pičke. Rusija ne prijeti nikome. Samo kukavice prijete a ne rade nista. Smijesni su majke mi. E jesi našao da uspoređuješ supersilu i balkanske zemljice. Nikad dosad BH Srbi nisu prešli crvenu crtu i izazvali bošnjačku reakciju. Dosad je bilo, vi svoj poso, mi svoj poso... status quo Dajte napravite recimo granične prijelaze na entitetskim crtama ili bacite koji balvan na magistralne komunikacije pa probajte ... Ko ce znati vise sta je vama crvena crta. Do nedavno je bila nepostovanje ustavnog suda i referendum. Sad se izgleda pomakla. Sudeci po proslom ratu vama je crvena crta kad vam zakucamo na vrata. Ma jebo vas, mi sa svijetom imamo posla. Da se sutra ukaze prilika i promjene budale koje sad sjede na celu evropskih drzava, odosmo mi a vi gledajte sta cete.
|
|
Vrh |
|
|
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 01 ruj 2017, 00:52 |
|
|
Citat: Pa dobro, u pravu si, vjerovatno ne moze. Al, kad skontas koliko vam je bilo Osmansko carstvo, moras prizati da smo vas poprilicno lijepo spakovali u 24%. Pa nije baš sa Carstva, ali jeste sa bosanskog ejaleta. Imali ste jakih lidera u prošlosti, naivan narod koji je rado ginuo za ideale, povoljne međunarodne okolnosti i sreće više no što ste teški. Ni Srbi više nisu što su nekad bili, ni 1995, a nekamoli oni Srbi iz 19. stoljeća. Omudrili su Srbi danas dobro. Pametnije igraju osobno, ali na uštrb kolektiva.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 01 ruj 2017, 00:54 |
|
|
Baron je napisao/la: Postoje dijelovi RS kroz koje komotno može promarširat brigada da ne sretne nikoga sem međeda i lisica, i da joj ni za pare ne uspije ubijedit Srbe da se bore.
Postoji i u Rusiji. Kroz Sibir mozes proci hiljadu kilometara a da ne vidis nista. Al ajd stisni muda i promarsiraj kroz Rusiju. E tako i vi. Teoretski sila a u stvari niko i nista, nula od naroda.
|
|
Vrh |
|
|
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 01 ruj 2017, 00:59 |
|
|
Citat: Pa sto bi se smijali. Dobili ste lijep odgovor na prijetnju pa ste se nesto naglo ućutili. Vi bi ratovali al ipak ne bi. Jedino da nas alah kazni. Ne bi ratovali ako ne moramo. Vi ste već pod božijom kaznom, eno vam crne kronike pa čitaj. Previše je ono sve da bi bilo slučajnost. Citat: E pozdravi ih i prenesi im, da sto se tice teritorije RS, mogu dobiti onoliko zemlje koliko im stane na fes. Što ja da ih pozdravljam. Obučeš fino majicu sa natpisom Srbija i tocilom pa na vrata neke od stranaka. Tamo im fino veliš za tu zemlju i fes i vidi kako će da reagiraju.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 01 ruj 2017, 01:03 |
|
|
Baron je napisao/la: Što ja da ih pozdravljam. Obučeš fino majicu sa natpisom Srbija i tocilom pa na vrata neke od stranaka. Tamo im fino veliš za tu zemlju i fes i vidi kako će da reagiraju. Na žalost ne zalazim u islamske dijelove planete Zemlje. Jbg, gadljiv sam.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 01 ruj 2017, 18:32 |
|
|
Baron je napisao/la: Citat: Jesu, jesu ogromni zločini sa kojima vam udio u stanovništvu konstantno raste od drugog svjetskog rata na ovamo.
Ja vam nisam kriv što Bošnjo voli da prca i pravi djecu. Moš mislit kolko bi nas bilo da nije bilo krvave Drine... Citat: Pokušajte, al onda ne kmečite opet za palim šehidima koje paćenički nazivate đenosajdom. Jer toga će biti još ako vam padne na pamet agresija na Srpsku. U komadićima će se vraćati u Federaciju. Postoje dijelovi RS kroz koje komotno može promarširat brigada da ne sretne nikoga sem međeda i lisica, i da joj ni za pare ne uspije ubijedit Srbe da se bore. Prošla su ta vremena. Iz Podrinja ste iseljeni, gdje ste se množili kao pacovi. Više nikada nećete biti demografski faktor i prijetnja srpskom narodu u Republici Srpskoj. Da ne govorim kako se prostori u muslimanskim kantonima prazne. Prođi malo kroz Sanski Most, Ključ, Vareš, Kladanj, da vidiš pustahiju. Sve se više zbijate u Sarajevo, a mali stanovi i urbanizacija su smrt za natalitet. Vi ste jedan nebitan i jadan polu-narod koji u potpunosti zavisi od dobre volje i raspoloženja svojih susjeda.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 01 ruj 2017, 19:14 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7152 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Vujadin je napisao/la: Baron je napisao/la: Ja vam nisam kriv što Bošnjo voli da prca i pravi djecu. Moš mislit kolko bi nas bilo da nije bilo krvave Drine...
Postoje dijelovi RS kroz koje komotno može promarširat brigada da ne sretne nikoga sem međeda i lisica, i da joj ni za pare ne uspije ubijedit Srbe da se bore.
Prošla su ta vremena. Iz Podrinja ste iseljeni, gdje ste se množili kao pacovi. Više nikada nećete biti demografski faktor i prijetnja srpskom narodu u Republici Srpskoj. Da ne govorim kako se prostori u muslimanskim kantonima prazne. Prođi malo kroz Sanski Most, Ključ, Vareš, Kladanj, da vidiš pustahiju. Sve se više zbijate u Sarajevo, a mali stanovi i urbanizacija su smrt za natalitet. Vi ste jedan nebitan i jadan polu-narod koji u potpunosti zavisi od dobre volje i raspoloženja svojih susjeda. Ne treba generalizovati.Postoje i pošteni Muslimani ili kako neki kažu Bošnjaci koji su građani Republike Srpske i koji Republiku Srpsku opažaju kao svoju državu i domovinu.Naravno,postoje i oni drugi koji su pod uticajem velikomuslimanstva ili islamofašizma ali je generalizacija u svakom slučaju nepotrebna i štetna.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Junak i 29 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|