|
|
Stranica: 413/1357.
|
[ 33903 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 ruj 2017, 19:58 |
|
|
ludi mujo je napisao/la: Cekamo referendum o nezavisnosti. Taman da se prva bh haubica isproba na zivoj meti. Bez ratnohuškačkih provokacija.
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 ruj 2017, 20:03 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3516 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
ludi mujo je napisao/la: Cekamo referendum o nezavisnosti. Taman da se prva bh haubica isproba na zivoj meti. Vama su i haubice nacionalno podeljene.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 ruj 2017, 20:07 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: ludi mujo je napisao/la: Cekamo referendum o nezavisnosti. Taman da se prva bh haubica isproba na zivoj meti. Vama su i haubice nacionalno podeljene. Podijeljena je namjenska industrija.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 ruj 2017, 20:24 |
|
|
ludi mujo je napisao/la: Cekamo referendum o nezavisnosti. Taman da se prva bh haubica isproba na zivoj meti. Baš ćeš odozdo vidjeti gdje pucaš.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 ruj 2017, 20:28 |
|
|
ludi mujo je napisao/la: Cekamo referendum o nezavisnosti. Taman da se prva bh haubica isproba na zivoj meti.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
ludi mujo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ruj 2017, 17:14 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: ludi mujo je napisao/la: Cekamo referendum o nezavisnosti. Taman da se prva bh haubica isproba na zivoj meti. Vama su i haubice nacionalno podeljene. Nista nije podijeljeno nego je sve sto valja pod kontrolom Bosnjaka. Ko hoce da pogleda i bude objektivan vidjet ce da sam upravu. Informisi se sta danas proizvodi bh namjenska industrija u Konjicu, Gorazdu, Travniku i td. Iz godine sve vise jacaju i sve vise proizvoda stvaraju. Al otom potom.
|
|
Vrh |
|
|
ludi mujo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ruj 2017, 17:15 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: ludi mujo je napisao/la: Cekamo referendum o nezavisnosti. Taman da se prva bh haubica isproba na zivoj meti. Takvi kao ti prvi se uhvate granice, ako vec nisi vani.
|
|
Vrh |
|
|
Obradjivac
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ruj 2017, 19:50 |
|
|
Bude li rata, vjerujem da ce ogroman dio sva 3 naroda pobjeci cim se malo vise zapuca. Jedino ako se dobro zatvore granice i sprijeci dezertiranje ali mislim da nijedna strana nece imati dovoljno dobru organizaciju za tako nesto.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ruj 2017, 20:27 |
|
|
|
Vrh |
|
|
ludi mujo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ruj 2017, 20:54 |
|
|
Ko govori da smo jedini. Citas li ti komentare, napisao sam da sve sto valja je kod Bosnjaka. A to sto se pravi a pravit ce se jos razlicitog oruzja je vise nego dovoljno za odbranu drzave. Haubice koje bi sad imali na kilo 92-e pa i kasnije su bile misaona imenica za nas. Uz novac od islamske brace mozemo kupiti sve ostalo sto se na trzistu ponudi. Al to cemo planirati tek kad mile povede RS u nezavisnost.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ruj 2017, 21:08 |
|
|
Ja za razliku od tebe ne razmišljam o ratu, ali ako ga bude, džaba vam što i vi imate naoružanje kada nemate zaleđe. Zapravo ste jedini konstitutivni narod u BiH koji nema zaleđe. Kad već spomenuh zaleđe, ne treba ni da govorim koliko Hrvatska i Srbija ulažu u namjensku industriju - toliko da namjenska industrija u BiH je sparam istih beznačajna.
|
|
Vrh |
|
|
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ruj 2017, 21:50 |
|
Pridružen/a: 19 kol 2016, 03:44 Postovi: 1440 Lokacija: Velika župa Vrhbosna
|
Citat: Ja za razliku od tebe ne razmišljam o ratu, ali ako ga bude, džaba vam što i vi imate naoružanje kada nemate zaleđe. Zapravo ste jedini konstitutivni narod koji nema zaleđe. Kad već spomenuh zaleđe, ne treba ni da govorim koliko Hrvatska i Srbija ulaže u namjensku industriju - toliko da namjenska industrija u BiH je sparam istih beznačajna. Ne brini se ti o nama. Ako vam Hrvati i katolički svijet ulete još ćete gore proć nego mi.
_________________ Ljubi sestre Hrvatice ! Poštuj braću Hrvate !
Brat je mio, koje vjere bio, kada bratski čini i postupa ...
|
|
Vrh |
|
|
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ruj 2017, 21:51 |
|
|
Vlada RS ko fol podržava demografski rast, a natovarila poslodavcima trudnice.
Izgleda da tuđe kitovanje djece neće da podržavaju ni vlada ni poslodavci.
|
|
Vrh |
|
|
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ruj 2017, 21:53 |
|
|
I u RS-u veliki dijelovi entiteta nemaju vode.
|
|
Vrh |
|
|
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ruj 2017, 21:57 |
|
|
Ovo je bruka za čitavu BiH, a ne samo za RS i Srbe. Jadno dijete. A o bagri koja ne pazi na djecu ... nemam riječi.
|
|
Vrh |
|
|
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ruj 2017, 22:01 |
|
|
Запјевал се шта Војводо samo krkaj junače ... A Srbi nek doručkuju ponedjeljkom, ručaju srijedom, a za večeru ćemo vidjet nekad za vikend ...
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ruj 2017, 23:05 |
|
|
Baron je napisao/la: Ovo je bruka za čitavu BiH, a ne samo za RS i Srbe. Jadno dijete. A o bagri koja ne pazi na djecu ... nemam riječi. Ni ja. Da sam Musliman zahtjevao bi da se 24% odvoji od RS. Ne mogu Bošnjaci više da trpe tu sramotu što žive sa Srbima. Nisu Bošnjaci gnjide pa da žele zajednicu sa Srbima.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 ruj 2017, 10:38 |
|
|
Nema ni teoretske šanse da će biti nekog rata u bih. Možda dan, dva puškaranja između lokalnih policija (mada je i za to kvota 10.000+). Prestanite da se palite o nekim vojnim rešenjima, to je realno koliko i da pošaljemo istraživački rover na Ganimed.
|
|
Vrh |
|
|
ludi mujo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 ruj 2017, 11:37 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Ja za razliku od tebe ne razmišljam o ratu, ali ako ga bude, džaba vam što i vi imate naoružanje kada nemate zaleđe. Zapravo ste jedini konstitutivni narod u BiH koji nema zaleđe. Kad već spomenuh zaleđe, ne treba ni da govorim koliko Hrvatska i Srbija ulažu u namjensku industriju - toliko da namjenska industrija u BiH je sparam istih beznačajna. Nije realno poredjenje ali pokusat cu da ti docaram. Izrael nema zaledje, ima ih 6 miliona, oko njih je ogromno zaledje Arapa.Sto nisu nestali? Cedo uz dobro oruzje( ne mislim nuklearno) nema potrebe za zaledjem. Ovo sto pravimo i ono sto Turska, Iran, Pakistan, SA posalju je dovoljno za bilo koga od vas. Uz to nije iskljuceno da neki turski brod malo navrati do Neuma.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 ruj 2017, 11:42 |
|
|
ludi mujo je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Ja za razliku od tebe ne razmišljam o ratu, ali ako ga bude, džaba vam što i vi imate naoružanje kada nemate zaleđe. Zapravo ste jedini konstitutivni narod u BiH koji nema zaleđe. Kad već spomenuh zaleđe, ne treba ni da govorim koliko Hrvatska i Srbija ulažu u namjensku industriju - toliko da namjenska industrija u BiH je sparam istih beznačajna. Nije realno poredjenje ali pokusat cu da ti docaram. Izrael nema zaledje, ima ih 6 miliona, oko njih je ogromno zaledje Arapa.Sto nisu nestali? Cedo uz dobro oruzje( ne mislim nuklearno) nema potrebe za zaledjem. Ovo sto pravimo i ono sto Turska, Iran, Pakistan, SA posalju je dovoljno za bilo koga od vas. Uz to nije iskljuceno da neki turski brod malo navrati do Neuma. A gdje je vama oruzje? 2-3 MIGa u jednom letu brisu sa lica zemlje svu vasu "industriju" ko sto je Izrael u jednom letu unistio Egipatsku. Kud ce da ti posalje Iran? Kroz Hrvatsku i Herceg Bosnu ili kroz Srbiju i Republiku Srpsku? I sta cete onda? Opet help Baznija i vodovodnu cijev u ruke.
|
|
Vrh |
|
|
ludi mujo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 ruj 2017, 11:44 |
|
|
Šanse za rat su 1000% moguće ako dodje do referenduma za nezavisnost. U tom slučaju Bošnjačka policija će preći u gradove i sela širom RS-a da zaštiti Bošnjačke povratnike, neko iz Rs-a to neće dati i kreće klanje . Narod koji živi u RS nece prihvatiti da zivi u nekakoj genocidnoj drzavi i tu krece pobuna. U tom scenariju RS ce nestati. U Dejtonu je jasno receno da se entiteti ne smiju odvajati, i mi samo cekamo da krenete kolektivno zabijati prst u oko MZ a prije svega tvorcima Dejtona SAD-u. Ocigledno nista o politici niste naucili.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 ruj 2017, 11:50 |
|
|
ludi mujo je napisao/la: Šanse za rat su 1000% moguće ako dodje do referenduma za nezavisnost. U tom slučaju Bošnjačka policija će preći u gradove i sela širom RS-a da zaštiti Bošnjačke povratnike, neko iz Rs-a to neće dati i kreće klanje . Narod koji živi u RS nece prihvatiti da zivi u nekakoj genocidnoj drzavi i tu krece pobuna. U tom scenariju RS ce nestati. U Dejtonu je jasno receno da se entiteti ne smiju odvajati, i mi samo cekamo da krenete kolektivno zabijati prst u oko MZ a prije svega tvorcima Dejtona SAD-u. Ocigledno nista o politici niste naucili. Do referenduma ce opet doci tako da slobodno se spremajte za rat. I sad samo cekamo povod i dobru priliku za referendum-e. Mi smo mislili da ćete nas napasti zbog onog prošlog, bar ja vaš general tako izjavio, kad ono ništa. Vi bi ratovali al možda kad bi nas napala i Hrvatska i NATO pa da se ukljucite. Malo je u svijetu kukavica ko sto su tzv. Bosnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
ludi mujo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 ruj 2017, 11:52 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: ludi mujo je napisao/la: Nije realno poredjenje ali pokusat cu da ti docaram. Izrael nema zaledje, ima ih 6 miliona, oko njih je ogromno zaledje Arapa.Sto nisu nestali? Cedo uz dobro oruzje( ne mislim nuklearno) nema potrebe za zaledjem. Ovo sto pravimo i ono sto Turska, Iran, Pakistan, SA posalju je dovoljno za bilo koga od vas. Uz to nije iskljuceno da neki turski brod malo navrati do Neuma. A gdje je vama oruzje? 2-3 MIGa u jednom letu brisu sa lica zemlje svu vasu "industriju" ko sto je Izrael u jednom letu unistio Egipatsku. Kud ce da ti posalje Iran? Kroz Hrvatsku i Herceg Bosnu ili kroz Srbiju i Republiku Srpsku? I sta cete onda? Opet help Baznija i vodovodnu cijev u ruke. A ti inace nikad čuo za Stingere i sl oruzje.Oruzje bi dolazilo preko juga drzave BiH nikakve HB.A moze i zrakom. Takodje sada kad kontrolisemo OSU i granicnu policiju necemo cekati zadnji dan napada da kupimo oruzje nepismeni covjece. Cak i u onim tedkim vremenima smo uspjeli proturiti nesto oruzja, koliko bi tek sad doslo. Ako bi se Srbija umijesala mi bi pozvali Islamski svijet taman da uzmemo Sandzak a Albanci do Nisa. Jednom ste imali JNA i dobili dominantn kote sad cete dobiti *** sko krenete.
|
|
Vrh |
|
|
ludi mujo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 ruj 2017, 11:56 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: ludi mujo je napisao/la: Šanse za rat su 1000% moguće ako dodje do referenduma za nezavisnost. U tom slučaju Bošnjačka policija će preći u gradove i sela širom RS-a da zaštiti Bošnjačke povratnike, neko iz Rs-a to neće dati i kreće klanje . Narod koji živi u RS nece prihvatiti da zivi u nekakoj genocidnoj drzavi i tu krece pobuna. U tom scenariju RS ce nestati. U Dejtonu je jasno receno da se entiteti ne smiju odvajati, i mi samo cekamo da krenete kolektivno zabijati prst u oko MZ a prije svega tvorcima Dejtona SAD-u. Ocigledno nista o politici niste naucili. Do referenduma ce opet doci tako da slobodno se spremajte za rat. I sad samo cekamo povod i dobru priliku za referendum-e. Mi smo mislili da ćete nas napasti zbog onog prošlog, bar ja vaš general tako izjavio, kad ono ništa. Vi bi ratovali al možda kad bi nas napala i Hrvatska i NATO pa da se ukljucite. Malo je u svijetu kukavica ko sto su tzv. Bosnjaci. Proslu anketu je Baja brzo ponistio i bacio u kantu. Popio sankcije SAD i direktno sebe i RS stavio na stranu gubitnika i lrotivnika SAD-a.Ne treba nama NATO vi proglasite nezavisnost mi cemo vas ukinuti trajno. Mi znamo sta radimo.To je prosto.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 ruj 2017, 12:01 |
|
|
ludi mujo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: A gdje je vama oruzje? 2-3 MIGa u jednom letu brisu sa lica zemlje svu vasu "industriju" ko sto je Izrael u jednom letu unistio Egipatsku. Kud ce da ti posalje Iran? Kroz Hrvatsku i Herceg Bosnu ili kroz Srbiju i Republiku Srpsku? I sta cete onda? Opet help Baznija i vodovodnu cijev u ruke. A ti inace nikad čuo za Stingere i sl oruzje.Oruzje bi dolazilo preko juga drzave BiH nikakve HB.A moze i zrakom. Takodje sada kad kontrolisemo OSU i granicnu policiju necemo cekati zadnji dan napada da kupimo oruzje nepismeni covjece. Cak i u onim tedkim vremenima smo uspjeli proturiti nesto oruzja, koliko bi tek sad doslo. Ako bi se Srbija umijesala mi bi pozvali Islamski svijet taman da uzmemo Sandzak a Albanci do Nisa. Jednom ste imali JNA i dobili dominantn kote sad cete dobiti *** sko krenete. Mujo ti nisi lud ti si budala. Tipicna bosnjacka. Spusti glavu i ne talasaj puno da ne bi bio zeljan Ikara. Ne daj boze opet rata, kolika je mrznja u BiH 1992-95. bi bila djecija igra.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|