|
|
Stranica: 412/1357.
|
[ 33903 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 03 ruj 2017, 12:12 |
|
|
Baron je napisao/la: E sad smo na tragu prave istine. Žoharima Bošnjake smatraju oni Srbi koji imaju misleću nacionalnu svijest, a usput i izlaze na izbore. Ipak, pola Srba ne izlazi na izbore, jer su umorni, nezainteresirani, razočarani, i drže da ih nitko ne predstavlja. Kolika je njihova nacionalna svijest - ne zna se, a teško da je vatrena i ogromna. Pored toga imaš i Srbe iz Srbije koji su daleko tolerantniji i otvoreniji od BH Srba. S njima sam imao i daleko najbolja iskustva. Sa domaćima sam slabo i bio u kontaktu. Ono što sam vidio u istočnom Sarajevu i Banjoj Luci nije bilo ni blizu onome što sam vidio kod Srbijanaca, osobito Beograđana i Novosađana. Eto ti znas zasto pola Srba ne izlazi na izbore. Ja npr. ne izlazim na izbore jer se trijeznim od subote, ne bih za pare nedeljom izlazio iz kuce. Uostalom 50% je vise nego dovoljan uzorak. Srbi iz Srbije jesu tolerantniji prema vama jer ste im nebitni ko nama npr. Slovenci. Al zato mrze Siptare isto ko mi vas. Baron je napisao/la: Da - svjestan sam ja toga. Potpuno si u pravu kad tvrdiš da značajan broj Srba ipak ne vari Bošnjake u većoj mjeri. Mnogi Srbi stereotipno ne poznaju mjeru. Ili pretjeruju sa srdačnošću u miru ili obično u ratu biju izreda. Naprosto to je srpski kulturni kod, i mnogi Bošnjaci su svoju pogrešnu procjenu srpske srdačnosti koja se razumjela kao akt bratstva i jedinstva u SFRJ platili glavom. Pretjeranom srdačnošću se može maskirati i prezir, pa i mržnja, tj. to može biti i glumatanje. U pravu si kad veliš da kod Srba ima dosta toga.
Ipak se ne usuđujem reći da među Srbima nema i vrlo normalnih ljudi koji gledaju svoja posla, osobito onih iz Srbije, pa pogotovo iz Vojvodine. Pribroj i one koji su razočarani nacionalnom opcijom i lako možeš imati krug poznanika Srba, a da se ne otvaraju nacionalne teme uopće ... 99,9% Srba su potpuno normalni ljudi. Mrznja je poput ljubavi normalna ljudska emocija. Uostalom trenutno najveca mrznja u regionu dolazi iz 24%. Meni to uopste ne smeta niti vas smatram nenormalnim zbog toga. Smatram vas budalama iz drugih razloga a izmedju ostalog i zbog vase urodjene nedosljednosti. Kako su vam preci promjenili vjeru tako i vi mjenjate ponasanje iz sata u sat. Ujutro bi gradili multikulti drustvo a navece bi ratovali. E tako i ti. Ako mi ne vjerujes samo procitaj svojih zadnjih nr. 50 postova pa ces se uvjeriti da si, bez uvrede, klasicna bosnjacka budala.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 03 ruj 2017, 12:15 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Nikad u životu nisam ni čuo ni pročitao od ijednog Hrvata formulaciju kao "muslimani napravili genocid nad Hrvatima srednje Bosne". Zna se koji je konstitutivni narod opterećen tim Đemo-sajd glupostima.
Uživaju se lažno predstavljati kao Hrvati, pa onda stalno povlačiti neke primitivne i nazadne teorije. I onda na kraju kao šlag "Hrvati = ustaše" i ide obredno kurban klanje.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 03 ruj 2017, 15:54 |
|
Pridružen/a: 19 kol 2016, 03:44 Postovi: 1440 Lokacija: Velika župa Vrhbosna
|
Citat: Eto ti znas zasto pola Srba ne izlazi na izbore. Ja npr. ne izlazim na izbore jer se trijeznim od subote, ne bih za pare nedeljom izlazio iz kuce. Uostalom 50% je vise nego dovoljan uzorak. Srbi iz Srbije jesu tolerantniji prema vama jer ste im nebitni ko nama npr. Slovenci. Al zato mrze Siptare isto ko mi vas.
Da - nacija pjanaca koji se trijezne nedeljom, pa ne mogu na izbore. To je objašnjenje. Citat: 99,9% Srba su potpuno normalni ljudi. Mrznja je poput ljubavi normalna ljudska emocija. Uostalom trenutno najveca mrznja u regionu dolazi iz 24%. Meni to uopste ne smeta niti vas smatram nenormalnim zbog toga. Smatram vas budalama iz drugih razloga a izmedju ostalog i zbog vase urodjene nedosljednosti. Kako su vam preci promjenili vjeru tako i vi mjenjate ponasanje iz sata u sat. Ujutro bi gradili multikulti drustvo a navece bi ratovali. E tako i ti. Ako mi ne vjerujes samo procitaj svojih zadnjih nr. 50 postova pa ces se uvjeriti da si, bez uvrede, klasicna bosnjacka budala. Da - najveća mržnja dolazi iz bošnjačkog dijela federacije, a ono što Dodik i dodikovići svaki dan trube po medijima, srpski mediji, komentari na srpskim sajtovima, i ovdje srpski forumaši su tečna ljubav. Ne znam kako to dosada ne primjetismo. Napadnem te, pobijem, izrešetam, porušim, a onda osuđujem kontra-reakciju. Jebo sve ovih srpskih šaldžija. Moji postovi nemaju veze sa nedosljednošću, već sa pozornim vaganjem političkih stavova. Nije se lako suprotstavljati jednoj politici, a u isto vrijeme ne širiti nesporazume i mržnju prema narodu iz kojeg dolazi. ... jer ipak veliki broj ljudi nije nizašto kriv ... Da li u zapadnom multikulturnom i demokratskom društvu možeš jebat državu i većinu političke javnosti kako ti hoćeš ?
_________________ Ljubi sestre Hrvatice ! Poštuj braću Hrvate !
Brat je mio, koje vjere bio, kada bratski čini i postupa ...
|
|
Vrh |
|
|
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 03 ruj 2017, 16:07 |
|
|
Citat: Nikad u životu nisam ni čuo ni pročitao od ijednog Hrvata formulaciju kao "muslimani napravili genocid nad Hrvatima srednje Bosne". Zna se koji je konstitutivni narod opterećen tim Đemo-sajd glupostima. Pa nećeš ni čuti jer nisu. Usporedi situaciju u Srebrenici i Prijedoru za Bošnjake i stanje BH Hrvata u srednjoj Bosni. Ko nebo i zemlja ... Citat: Uživaju se lažno predstavljati kao Hrvati, pa onda stalno povlačiti neke primitivne i nazadne teorije. I onda na kraju kao šlag "Hrvati = ustaše" i ide obredno kurban klanje. Mnogo ovisi o definicije Hrvata. Ako je Hrvat etnička i kulturna odrednica, poneki Mujo i može biti Hrvat. Ako je Hrvat konfesionalna odrednica tipa Hrvat = rimo-katolik, nemamo o čemu pričat. Bez obzira na zvaničnu politiku NDH, su se oko ovog i među ustašama lomila koplja. 1991-1993 je trijumfirala klero-nacionalna opcija i sretan im put. Ovo sad je logična posljedica.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 03 ruj 2017, 17:13 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ba ne seri. Kako ti se da.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 03 ruj 2017, 17:49 |
|
|
Citat: Ba ne seri. Kako ti se da. Argumenti dragi prijatelju, ne uvrede, već argumente molim ...
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 03 ruj 2017, 19:45 |
|
|
Baron je napisao/la: Citat: Ba ne seri. Kako ti se da. Argumenti dragi prijatelju, ne uvrede, već argumente molim ... Koja je svrha? Ja ti dobronamjerno kazem da tebe i tvoje Srbi smatraju budalama a ti ne vjerujes, trazis argumente. Tako da, nista, zaboravi, nastavite graditi multietnicko drustvo mozda vam se i posreci, ako ne ide milom probajte silom. Tasko je budali i objasniti da je glup i koliko je besmisleno sve sto radite i govorite.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 04 ruj 2017, 01:01 |
|
|
Baron je napisao/la: Citat: Eto ti znas zasto pola Srba ne izlazi na izbore. Ja npr. ne izlazim na izbore jer se trijeznim od subote, ne bih za pare nedeljom izlazio iz kuce. Uostalom 50% je vise nego dovoljan uzorak. Srbi iz Srbije jesu tolerantniji prema vama jer ste im nebitni ko nama npr. Slovenci. Al zato mrze Siptare isto ko mi vas.
Da - nacija pjanaca koji se trijezne nedeljom, pa ne mogu na izbore. To je objašnjenje. Citat: 99,9% Srba su potpuno normalni ljudi. Mrznja je poput ljubavi normalna ljudska emocija. Uostalom trenutno najveca mrznja u regionu dolazi iz 24%. Meni to uopste ne smeta niti vas smatram nenormalnim zbog toga. Smatram vas budalama iz drugih razloga a izmedju ostalog i zbog vase urodjene nedosljednosti. Kako su vam preci promjenili vjeru tako i vi mjenjate ponasanje iz sata u sat. Ujutro bi gradili multikulti drustvo a navece bi ratovali. E tako i ti. Ako mi ne vjerujes samo procitaj svojih zadnjih nr. 50 postova pa ces se uvjeriti da si, bez uvrede, klasicna bosnjacka budala. Da - najveća mržnja dolazi iz bošnjačkog dijela federacije, a ono što Dodik i dodikovići svaki dan trube po medijima, srpski mediji, komentari na srpskim sajtovima, i ovdje srpski forumaši su tečna ljubav. Ne znam kako to dosada ne primjetismo. Napadnem te, pobijem, izrešetam, porušim, a onda osuđujem kontra-reakciju. Jebo sve ovih srpskih šaldžija. Moji postovi nemaju veze sa nedosljednošću, već sa pozornim vaganjem političkih stavova. Nije se lako suprotstavljati jednoj politici, a u isto vrijeme ne širiti nesporazume i mržnju prema narodu iz kojeg dolazi. ... jer ipak veliki broj ljudi nije nizašto kriv ... Da li u zapadnom multikulturnom i demokratskom društvu možeš jebat državu i većinu političke javnosti kako ti hoćeš ? BiH onakva kakvom je ti zamišljaš i kakvoj težiš ne postoji nije postojala i nikad neće biti.Bih nije nikakva država već državna zajednica.Kakva većina?Bih je zajednica konstitutivnih naroda.U toj takvoj državnoj zajednici vi imate vlast na 23% zajedničke nam bih.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 04 ruj 2017, 01:26 |
|
|
Baron je napisao/la: Citat: Prošla su ta vremena. Iz Podrinja ste iseljeni, gdje ste se množili kao pacovi. Više nikada nećete biti demografski faktor i prijetnja srpskom narodu u Republici Srpskoj.
Da ne govorim kako se prostori u muslimanskim kantonima prazne. Prođi malo kroz Sanski Most, Ključ, Vareš, Kladanj, da vidiš pustahiju. Sve se više zbijate u Sarajevo, a mali stanovi i urbanizacija su smrt za natalitet.
Vi ste jedan nebitan i jadan polu-narod koji u potpunosti zavisi od dobre volje i raspoloženja svojih susjeda.
Nikad ne reci nikad. Veći dio RS je pustinja za koje je USK Las Vegas. Kad smo nebitni što se ne otcijepite, postavite granične prijelaze i eto vi niste polu-narod. Da mi od nekog ovisimo, odavno nas ne bi bilo. Samo o puške o ramenu ovisimo i tako će biti i dalje, a vi ćete i dalje biti dio BiH... Domet. Skromnih 300 km. 200Kg bojeva glava. Obećanje. Više niko nikad neće ubijati Srbe nekažnjeno Šta se čeka? Da bude referendum?Bio je.Biće opet.Da proglasimo nezavisnost?I to će biti. Bolje ti povedi računa da Sarajevska kotlina ne postane pustinja. Nisi svestan koliko si smešan kad počneš da pretiš. Vaših pretnji niko se ne boji,nije se bojao i neće nikad.Samo ispadate klovnovi.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 04 ruj 2017, 01:26 |
|
|
Citat: Koja je svrha? Ja ti dobronamjerno kazem da tebe i tvoje Srbi smatraju budalama a ti ne vjerujes, trazis argumente. Tako da, nista, zaboravi, nastavite graditi multietnicko drustvo mozda vam se i posreci, ako ne ide milom probajte silom. Tasko je budali i objasniti da je glup i koliko je besmisleno sve sto radite i govorite.
Ja volim bit budala koja govori o miru i ne širi mržnju prema običnom narodu, neg pametan u histeriji mržnje prema nečijoj ženi, babi, djetetu, ili nekom tipu koji se ne bavi politikom i nema pojma o meni, a kamoli da gaji stavove. Postoje Srbi osobito iz Srbije, koji ne znaju ni riječ musliman da izgovore (čuo sam sve inačice od musleman, mosleman do musliuman itd.), još nisu čuli za Bošnjake, i gaje predstave o Sarajevu iz 1984. I nema ih malo. I među mladima. Što im imam za reći kad se sretnemo ? Nisam ni jedno predavanje o našoj politici strancima u životu napravio, a da nisam rekao da postoji razlika između srpskog naroda i srpske politike. Govoriti ružno o bilo kome od nas sa ovih prostora pred strancima nas sve stavlja u jako ružno svjetlo i snižava nam vrijednost. Bljuvanje o bilo kome ide svima na štetu, i meni je u interesu da se niko ne sotonizira. Ne znam kako vi to budućnost zamišljate, nadam se ne u ratovima, stalnom konfliktu i krvoproliću, jer je miran suživot, gledanje svog posla i tolerancija pa makar jednih pored drugih u odvojenim oblastima, entitetima, i instutucijama JEDINI način. I za život jednih pored drugih nam treba ogromna tolerancija.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 04 ruj 2017, 01:35 |
|
|
Nada poslednja umire.Živećemo u miru kad više ne bude bilo BiH zajednice.
|
|
Vrh |
|
|
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 04 ruj 2017, 01:39 |
|
|
Citat: BiH onakva kakvom je ti zamišljaš i kakvoj težiš ne postoji nije postojala i nikad neće biti.Bih nije nikakva država već državna zajednica.Kakva većina?Bih je zajednica konstitutivnih naroda.U toj takvoj državnoj zajednici vi imate vlast na 23% zajedničke nam bih. I Dodik priznaje da BiH ima eksterni suverenitet, a da je prema unutra podijeljena zemlja. Tako je promatraju i stranci, i kad dođu kod nas u Sarajevo tako se i ponašaju. Većina stranaca niti zna niti razumije pojam konstitutivni narod. To je nešto što stvarno razumiju Titovi komunisti koji su ga i izmislili. Samo pitaju koji su narodi i koja im je brojnost, eventualno koje su vjere. Većina iz zapadnih zemalja reagira otprilike ovako : Bošnjaci 50 % - OK, Srbi - 30 % - još ih je puno majku mu, ne možete u NATO, Hrvati 15 % - koji Hrvati !? Većina dolazi iz zemalja sa puno stranaca i učinit će sve na svijetu da unište tu konstitutivnost da se ne prenese ko zaraza drugima. Zamislite Nijemce sa Turcima kao konstitutivnim narodom, ili Francuze sa Arapima i sl. Oni ne vole da se o tome i priča ...
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 04 ruj 2017, 01:54 |
|
|
Baron je napisao/la: Citat: BiH onakva kakvom je ti zamišljaš i kakvoj težiš ne postoji nije postojala i nikad neće biti.Bih nije nikakva država već državna zajednica.Kakva većina?Bih je zajednica konstitutivnih naroda.U toj takvoj državnoj zajednici vi imate vlast na 23% zajedničke nam bih. I Dodik priznaje da BiH ima eksterni suverenitet, a da je prema unutra podijeljena zemlja. Tako je promatraju i stranci, i kad dođu kod nas u Sarajevo tako se i ponašaju. Većina stranaca niti zna niti razumije pojam konstitutivni narod. To je nešto što stvarno razumiju Titovi komunisti koji su ga i izmislili. Samo pitaju koji su narodi i koja im je brojnost, eventualno koje su vjere. Većina iz zapadnih zemalja reagira otprilike ovako : Bošnjaci 50 % - OK, Srbi - 30 % - još ih je puno majku mu, ne možete u NATO, Hrvati 15 % - koji Hrvati !? Većina dolazi iz zemalja sa puno stranaca i učinit će sve na svijetu da unište tu konstitutivnost da se ne prenese ko zaraza drugima. Zamislite Nijemce sa Turcima kao konstitutivnim narodom, ili Francuze sa Arapima i sl. Oni ne vole da se o tome i priča ... I u Belgiji je isto tako Tito izmislio,Švajcarskoj..?Vidi.To što ćeš ti stalno da pišeš iste gluposti neće ništa promeniti.Bih postoji upravo zbog te podeljenosti i konstitutivnosti.Drugačije ne bi postojala.Nikada nećete ostvariti svoj plan.. Eto ti kako si jadan.U zadnja tri posta-pretiš,pričaš o miroljubivosti,nadaš se da će ti stranci ostvariti vojne ciljeve i napraviti državu.Jel ti jasno zašto si na nivou žohara?Naravno ne samo ti.
|
|
Vrh |
|
|
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 04 ruj 2017, 02:10 |
|
|
Citat: I u Belgiji je isto tako Tito izmislio,Švajcarskoj..?Vidi.To što ćeš ti stalno da pišeš iste gluposti neće ništa promeniti.Bih postoji upravo zbog te podeljenosti i konstitutivnosti.Drugačije ne bi postojala.Nikada nećete ostvariti svoj plan.. Eto ti kako si jadan.U zadnja tri posta-pretiš,pričaš o miroljubivosti,nadaš se da će ti stranci ostvariti vojne ciljeve i napraviti državu.Jel ti jasno zašto si na nivou žohara?Naravno ne samo ti. Nisam baš siguran da Belgija i Švicarska imaju konstitutivnost kao kod nas i da se to tako zove i prakticira. U švicarskom ustavu nema spomena etničkim grupama ili konstitutivnim narodima, tako možeš odmah njih da prekrižiš. Belgijanci imaju tzv. zajednice koje nisu konstitutivni narodi, i izjednačena građanska i etnička prava. Tako da i to ne pije vode. BiH je jedinstven slučaj u čitavoj Europi. Konstitutivnost je ipak komunistička izmišljotina iz arsenala "narodne demokracije" V.I. Lenjina. Ja da imam neki plan sad ne bih sa tobom pričao, nego bih pravio 4 ili 5-to dijete, da doprinesem stvaranju apsolutne bošnjačke većine u BiH. To je učinkovitije nego da se ovdje naganjamo.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 04 ruj 2017, 09:13 |
|
|
Baron je napisao/la: Ja volim bit budala koja govori o miru i ne širi mržnju prema običnom narodu, neg pametan u histeriji mržnje prema nečijoj ženi, babi, djetetu, ili nekom tipu koji se ne bavi politikom i nema pojma o meni, a kamoli da gaji stavove. Postoje Srbi osobito iz Srbije, koji ne znaju ni riječ musliman da izgovore (čuo sam sve inačice od musleman, mosleman do musliuman itd.), još nisu čuli za Bošnjake, i gaje predstave o Sarajevu iz 1984. I nema ih malo. I među mladima. Što im imam za reći kad se sretnemo ? Dobro ali zašto misliš da je npr. meni bitno da li ti govoris o miru ili ratu? Bas me briga. Meni je isti Bosnjak sovinista i Bosnjak multikultibudala. Nemam interes da zivim ni sa jednim ni sa drugim. Ko ono Iračani, baš me briga kakvi su oni zaista meni su to sve isti kozojebi. Zato slobodno se opusti i piši šta misliš. Što se tiče Srba i Srbije, u pravu si, njima si kao što rekoh potpuno nebitan jer oni nemaju pojma o vama, i ono što su znali su zaboravili ali isto tako mi im za 5 min. možemo objasniti ko što smo im objasnili 1992. I ko što Kolinda danas Hrvatima u Hrvatskoj objašnjava da vi niste likovi iz viceva nego teroristi. Baron je napisao/la: Nisam ni jedno predavanje o našoj politici strancima u životu napravio, a da nisam rekao da postoji razlika između srpskog naroda i srpske politike. Govoriti ružno o bilo kome od nas sa ovih prostora pred strancima nas sve stavlja u jako ružno svjetlo i snižava nam vrijednost. Bljuvanje o bilo kome ide svima na štetu, i meni je u interesu da se niko ne sotonizira.
Ne znam kako vi to budućnost zamišljate, nadam se ne u ratovima, stalnom konfliktu i krvoproliću, jer je miran suživot, gledanje svog posla i tolerancija pa makar jednih pored drugih u odvojenim oblastima, entitetima, i instutucijama JEDINI način. I za život jednih pored drugih nam treba ogromna tolerancija. Srpska politika je odraz srpskog naroda a to šta ti pričaš strancima je tvoje mišljenje sa kojim se taj stranac može složiti ili ne. Što se tiče naše budućnosti, tebe tu u kalkulaciji svakako nema osim ako ti se ne ratuje. Ako ti se ratuje onda ulaziš u kalkulaciju svakako.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 04 ruj 2017, 09:16 |
|
|
Baron je napisao/la: Citat: BiH onakva kakvom je ti zamišljaš i kakvoj težiš ne postoji nije postojala i nikad neće biti.Bih nije nikakva država već državna zajednica.Kakva većina?Bih je zajednica konstitutivnih naroda.U toj takvoj državnoj zajednici vi imate vlast na 23% zajedničke nam bih. I Dodik priznaje da BiH ima eksterni suverenitet, a da je prema unutra podijeljena zemlja. Tako je promatraju i stranci, i kad dođu kod nas u Sarajevo tako se i ponašaju. Većina stranaca niti zna niti razumije pojam konstitutivni narod. To je nešto što stvarno razumiju Titovi komunisti koji su ga i izmislili. Samo pitaju koji su narodi i koja im je brojnost, eventualno koje su vjere. Većina iz zapadnih zemalja reagira otprilike ovako : Bošnjaci 50 % - OK, Srbi - 30 % - još ih je puno majku mu, ne možete u NATO, Hrvati 15 % - koji Hrvati !? Većina dolazi iz zemalja sa puno stranaca i učinit će sve na svijetu da unište tu konstitutivnost da se ne prenese ko zaraza drugima. Zamislite Nijemce sa Turcima kao konstitutivnim narodom, ili Francuze sa Arapima i sl. Oni ne vole da se o tome i priča ... Nikakav problem. Čim nestane BiH nestaće i konstitutivnost. Konstitutivnost je glupost isto kao što je BiH glupost. Zato mi tu konstitutivnost u RS ne hebemo ni 2%. Bošnjaci i Hrvati su kod nas obična manjina kao bilo gdje u svijetu.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 04 ruj 2017, 09:16 |
|
|
Jedna nepolitička vijest. Reprezentativac Srbije gospodin Nemanja Majdov (21) iz Istočnog Sarajeva, prvak svijeta u džudou.
|
|
Vrh |
|
|
Obradjivac
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 04 ruj 2017, 10:26 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Jedna nepolitička vijest. Reprezentativac Srbije gospodin Nemanja Majdov (21) iz Istočnog Sarajeva, prvak svijeta u džudou. Sve cestitke mladom sportisti, svaka mu cast
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 ruj 2017, 14:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76889 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Nakon Kolinde i Vučić postao negativac u Sarajevu.
Nije lako upratit zašto, ali čini se da je zbog onog Srbija-RS sporazuma/deklaracije.
Primjetno je u zadnje vrijeme da i Srbija i RH jačaju veze sa svojim sunarodnjacima u BiH. Izgleda kao neko pozicioniranje.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 ruj 2017, 16:18 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Jedna nepolitička vijest. Reprezentativac Srbije gospodin Nemanja Majdov (21) iz Istočnog Sarajeva, prvak svijeta u džudou. Ima li seher-Sarajvo svjetskog prvaka u nekom sportu ?
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 ruj 2017, 17:35 |
|
|
Ima, ima. Sjedeća odbojka, sjedeci fudbal, sjedeći tenis, sjedeći vaterpolo i sjedeće skijanje na vodi, uglavnom oni sportovi koji se vjezbaju u džamiji. Samo baciš loptu među njiha.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 ruj 2017, 19:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76889 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Za devete razrede skola Tuzlanskog kantona, Vlada je u novi skolski program uvela "Obavezan odlazak u Potočare".
Na taj nacin ce dugorocno osigurati da je svaki stanovnik tog kantona bio u Potocarima.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 ruj 2017, 19:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60135 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: Za devete razrede skola Tuzlanskog kantona, Vlada je u novi skolski program uvela "Obavezan odlazak u Potočare".
Na taj nacin ce dugorocno osigurati da je svaki stanovnik tog kantona bio u Potocarima. tamo će učiti da Srbe treba mrziti i gubiti svoju energiju.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 ruj 2017, 19:48 |
|
|
Citat: Ko to tamo stvarno laže? Nakon izjave generalnog direktora RTRS Draška Milinovića da je "rtv sistem u raspadu, definitivno", uprava RTRS optužila je BN televiziju da iznosi laži, tvrdeći da to generalni direktor nikada nije izrekao. Očigledno je da kolege RTRS nisu pažljivo ispratili pres konferenciju svog direktora, namjerno ili slučajno izbacujući ono što im se ne sviđa pa su u toj zaslijepljenosti zaboravili šta je stvarno i rekao!? S obzirom da to niste mogli vidjeti na RTRS-u jer se očito drže pravila - Ne vjerujte svojim očima i ušima nego meni,BN vam omogućava da vidite šta je zaista rečeno na pres konferenciji generalnog direktora RTRS Draška Milinovića. Pogledajte video prilog: BN televizija Izvor: http://www.rtvbn.com/3878362/ko-to-tamo-stvarno-lazeOpa, direktor RTRS-a priznao da je RTV sistem pred kolapsom.
|
|
Vrh |
|
|
ludi mujo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 ruj 2017, 19:54 |
|
|
Cekamo referendum o nezavisnosti. Taman da se prva bh haubica isproba na zivoj meti.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|