|
|
Stranica: 416/1357.
|
[ 33903 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ludi mujo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 ruj 2017, 21:55 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: ludi mujo je napisao/la: Samo se ti tjesi zato se ceka u redu za vizu. Elem nejse, poglup si ti za toga. Bosnjaci su ns preko 17 000 prvacica,a uskoro cemo znati i tacan broj. Ma ja vi po staroj, nas i Rusa 300 miliona. Koga boli *** za Srbijom kad ovdje izumirete, kad ovdje nestanete tsman da vas tamo ima 10 miliona cemu korist. Vi idete u pravcu Bg a na obrnuto. Kad je neko iz Bg doselio u Vlasenicu ili Focu. A mi u Sandzaku imamo rasadnik od 200 000 Bosnjaka koji dolaze da studiraju i tu ostaju. U svakom slucaju bolji polozaj od vas. A ta tvoja Srbija godisnje izgubi cca 70 000 ljudi. Da je pravda da mi nestanemo ne bi Islam ovako rastao. Rastao? Pa drzali ste cijeli Balkan prije 200 godina a sad spali na frtalj tzv. BiH. Ako je to rast da bog da vi nama tako debilni rasli uvijek. Nema potrebe da se niko doseljava iz Srbije u Srpsku jer mi suvereno vladamo. Nema nikoga da ugrozava suverenitet Srpske. Bosnjaka u RS se rodilo 500, to je ono taman 5% lijepa manjina ko sto smo planirali. Koliko si ti ogranicen lik. S kim ja diskutujem. Pa u svijetu mentolu Islam raste ne na Balkanu. U Evropi nas je sve vise. U nekoliko metropola nacelnici. Ogroman broj rodjenih. Nas u RS ima 180 000 u Brckom svo velika vecjna sa tendencijom rasta jos vise. Dovoljno da vas drzimo u klijestima dok ne pocrkate ili se iselite.
|
|
Vrh |
|
|
sivi vuk
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 ruj 2017, 22:33 |
|
|
Baron je napisao/la: Citat: - 30 prvaka Ovo nije 92-ga i nasuprot sebe nemate zbunjene i dezorijentirane bošnjačke civile. -NATO -HVO -HV Nemamo još što šta protiv sebe.Jeli tako?
_________________ "Ovdje mjenjamo žive za žive, a mrtve za mrtve".
|
|
Vrh |
|
|
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 ruj 2017, 22:46 |
|
Pridružen/a: 19 kol 2016, 03:44 Postovi: 1440 Lokacija: Velika župa Vrhbosna
|
Citat: -NATO -HVO -HV Nemamo još što šta protiv sebe.Jeli tako?
Katolička milicija HVO je jedino što je realno na listi. NATO ne vodi ratove za teritorijalnu ekspanziju svojih članica i ne znam kako se tu našao. Da će BH Hrvati sad nešto ratovat i kvarit superirornu poziciju koju imaju ... pa zašto bi ?
_________________ Ljubi sestre Hrvatice ! Poštuj braću Hrvate !
Brat je mio, koje vjere bio, kada bratski čini i postupa ...
|
|
Vrh |
|
|
sivi vuk
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 ruj 2017, 22:51 |
|
|
Baron je napisao/la: Citat: -NATO -HVO -HV Nemamo još što šta protiv sebe.Jeli tako?
Katolička milicija HVO je jedino što je realno na listi. NATO ne vodi ratove za teritorijalnu ekspanziju svojih članica i ne znam kako se tu našao. Da će BH Hrvati sad nešto ratovat i kvarit superirornu poziciju koju imaju ... pa zašto bi ? Čime ti pretiš i na šta se oslanjaš?Vi ste ništa.
|
|
Vrh |
|
|
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 ruj 2017, 22:58 |
|
|
Citat: Čime ti pretiš i na šta se oslanjaš?Vi ste ništa. Jedan narod je nemoguće uništit. Nikome ja ne prijetim ... Ali ... branit ću svoje kao i svi ostali. Jok tvoje, već svoje ...
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 ruj 2017, 23:06 |
|
|
Baron je napisao/la: Citat: Čime ti pretiš i na šta se oslanjaš?Vi ste ništa. Jedan narod je nemoguće uništit. Nikome ja ne prijetim ... Ali ... branit ću svoje kao i svi ostali. Jok tvoje, već svoje ... Pa tvoje nece niko ni dirati. Eto vam 24% pa uzivajte. Al ako mislite da je i pedalj RS vas, onda imamo problem. Mi vas dirati prvi necemo a dirnete li vi nas bice svasta.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
sivi vuk
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 ruj 2017, 23:18 |
|
|
Baron je napisao/la: Citat: Čime ti pretiš i na šta se oslanjaš?Vi ste ništa. Jedan narod je nemoguće uništit. Nikome ja ne prijetim ... Ali ... branit ću svoje kao i svi ostali. Jok tvoje, već svoje ... Proverićemo to. To što ti misliš da je tvoje moje je.I to što sad imaš od mene si oteo.
|
|
Vrh |
|
|
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 ruj 2017, 02:41 |
|
|
Srpska posla. Koriste vehabije da se svete jedni drugima.
|
|
Vrh |
|
|
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 ruj 2017, 02:43 |
|
|
Brutalno iskorištavanje radničke sirotinje u RS-u. Nitko ne zna kako su nastali milijunski dugovi, a djelatnici nemaju plaće dulje vrijeme :
|
|
Vrh |
|
|
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 ruj 2017, 02:46 |
|
|
Štrajk glađu radničke sirotinje iz Željeznica RS - geslo : Hoćemo pare. Osjećamo se prevareno. Borili se za RS - dobili duplo golo :
|
|
Vrh |
|
|
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 ruj 2017, 02:52 |
|
|
Pravoslavne NVO ishodile zabranu proslave Noći vještica u RS-u !!! Srbi se vraćaju u doba progona vještica i pokazuju netrpeljivost prema anglo-saksonskoj kulturi, i paganskoj tradiciji Europe ... Jel ovo Afganistan ili RS ?
|
|
Vrh |
|
|
sivi vuk
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 ruj 2017, 06:35 |
|
|
Aj sad malo o dzemocidu nad islamistima.I ubaci neke bebe i devojčice.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 ruj 2017, 09:02 |
|
|
Baron je napisao/la: Pravoslavne NVO ishodile zabranu proslave Noći vještica u RS-u !!! Srbi se vraćaju u doba progona vještica i pokazuju netrpeljivost prema anglo-saksonskoj kulturi, i paganskoj tradiciji Europe ... Jel ovo Afganistan ili RS ? Kako ide Helouvin u Federejšn erijas with Maslim mejdžoriti?
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 ruj 2017, 11:05 |
|
|
Metemma je napisao/la: Baron je napisao/la: Pravoslavne NVO ishodile zabranu proslave Noći vještica u RS-u !!! Srbi se vraćaju u doba progona vještica i pokazuju netrpeljivost prema anglo-saksonskoj kulturi, i paganskoj tradiciji Europe ... Jel ovo Afganistan ili RS ? Kako ide Helouvin u Federejšn erijas with Maslim mejdžoriti? Njima je svaki dan Noc vjestica
|
|
Vrh |
|
|
Sandalj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 ruj 2017, 21:40 |
|
Pridružen/a: 15 srp 2010, 17:04 Postovi: 1878 Lokacija: Stara Hercegovina
|
Baron je napisao/la: Svi Srbi s kojima sam kontaktirao su bili otvoreni za suradnju, osobito poslovnu, a nisu bili ni protiv da popiju koju i zapjevaju. Od Hrvatica sam odbijan zbog vjersko-nacionalnih razloga, a od Srpkinja nikada. Ako joj se sviđaš sviđaš, ako ne - ne. Mogo sam barem nekoliko puta postat srpski zet da je bilo sudbine. Navedeno mogu potvditi samo za bh. Hrvatice, Hrvaćanke su mnogo fleksibilnije.
_________________ Čovjek je neprijatelj onoga što ne poznaje. (Ali ibn Ebu Talib)
Borba za slobodu čovjeka i nije drugo nego borba za oslobođenje od predrasuda. (Miroslav Krleža)
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 ruj 2017, 23:00 |
|
|
Naravno da mozete skupa, srodniji ste si i bliskiji u svakom smislu. Kao sto rekoh kod nas se kcer odgaja- mozes sta oces, al za muslimana nikad
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 ruj 2017, 23:04 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
s one strane dinare je napisao/la: Naravno da mozete skupa, srodniji ste si i bliskiji u svakom smislu. Kao sto rekoh kod nas se kcer odgaja- mozes sta oces, al za muslimana nikad Kakvi ste vi to katolibani. Talabani su za vas onda zapadnouljudbena gospoda.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 ruj 2017, 23:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60135 Lokacija: DAZP HQ
|
s one strane dinare je napisao/la: Naravno da mozete skupa, srodniji ste si i bliskiji u svakom smislu. Kao sto rekoh kod nas se kcer odgaja- mozes sta oces, al za muslimana nikad Meni je pokojni djed rekao- ako mi dovedeš muslimanku pred oči plus pet za nas.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 ruj 2017, 23:24 |
|
|
dudu je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: Naravno da mozete skupa, srodniji ste si i bliskiji u svakom smislu. Kao sto rekoh kod nas se kcer odgaja- mozes sta oces, al za muslimana nikad Meni je pokojni djed rekao- ako mi dovedeš muslimanku pred oči plus pet za nas. Rodjak mi se zajebavao s nekom muslimankom iz livna, kad mu je to saznao stric iz njemacke - "mali ako muslimanku ozenis- ti sta kazes, to cu ti dotrat." Drago stricu samo tako. To je taj poklapateljski mentalitet
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 ruj 2017, 23:29 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7152 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Baron je napisao/la: Citat: - 30 prvaka Ovo nije 92-ga i nasuprot sebe nemate zbunjene i dezorijentirane bošnjačke civile. Pa da vidiš ni 92 nije falilo "kurčenja".Te nećemo katune te Šesta flota ofo ono
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ruj 2017, 11:39 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: Naravno da mozete skupa, srodniji ste si i bliskiji u svakom smislu. Kao sto rekoh kod nas se kcer odgaja- mozes sta oces, al za muslimana nikad Jel to ovo
|
|
Vrh |
|
|
nosferatu
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ruj 2017, 11:49 |
|
Pridružen/a: 22 ožu 2011, 01:44 Postovi: 1617 Lokacija: big shit
|
Srpsčanin je napisao/la: Baron je napisao/la: Ovo nije 92-ga i nasuprot sebe nemate zbunjene i dezorijentirane bošnjačke civile.
Pa da vidiš ni 92 nije falilo "kurčenja".Te nećemo katune te Šesta flota ofo ono I tada su govorili da nije vise 1943 da imamo probudjen i organizovan mulimanski narod bla bla bla Otidjite na youtube preslusajte govore sa predratnih mitinga 1990,91 SDA ..... Evo jedan iz Foce Na 3,28 minutu govori Alija Izmetbegovic .....nije vise 1943 sad pred sobom imaju probudjeni organizaovan muslimanski narod
_________________ Potpisi Alija neka je ko avlija!
|
|
Vrh |
|
|
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ruj 2017, 17:29 |
|
|
Citat: Pa da vidiš ni 92 nije falilo "kurčenja".Te nećemo katune te Šesta flota ofo ono I kad te tuku prijeti. To je prvo pravilo koje se nauči na sarajevskim ulicama u borbi za opstanak. Sad imamo 300.000 dugih cijevi kod naroda, par tisuća komada topništva raznih kalibara, i nekoliko tvornica koje proizvode streljivo. Vrlo brzo ćemo imati i proizvodnju RB-ova ... A gdje je iskusan vojni kadar ... sa akademija i ratišta ... Ovo stvarno nije 92-ga ...
|
|
Vrh |
|
|
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ruj 2017, 17:36 |
|
|
Bajina policija zavodi red nad opozicijom u Narodnoj Skupštini RS ... Аферим Војводо ...
|
|
Vrh |
|
|
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ruj 2017, 17:46 |
|
|
Štrajk glađu radnika Željeznica RS se širi. Valjda jer im je dobro u životu :
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|