HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 13 stu 2025, 12:00.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 34006 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 503, 504, 505, 506, 507, 508, 509 ... 1361  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj
PostPostano: 09 svi 2018, 20:19 

Dodik se priprema za sutrasnji nastup u NSRS povodom rasprave o slucaju smrti Davida Dragicevica

http://www.rtvbn.com/3906734/dodik-brifuje-poslanike-vecine

Vrh

PostPostano: 09 svi 2018, 20:41 

Rezim, RTRS i fantomski mediji na sve moguce nacine pokusavaju da skrenu temu o smrti Davida Dragicevica

http://www.rtvbn.com/3906748/spinovanje-rezim-izmislja-medije

Zanimljivo kako su se sada sjetili da pricaju o tome. Providni su. I o tome treba pricati, ali na nekoj prvoj sljedecoj posebnoj sjednici NSRS.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2018, 20:51 

I bend Dubioza kolektiv se pruzio podrsku prijateljima i porodici ubijenog Davida Dragicevica

http://www.rtvbn.com/3906757/bend-dubioza-pravda-za-davida

Vrh

PostPostano: 09 svi 2018, 20:55 

I danas protesti u Banja Luci povodom ubistva Davida Dragicevica. Dodikov rezim opet tjera svoj inat

http://www.rtvbn.com/3906761/nastavljena-okupljanja-na-trgu-krajine-ekipi-bn-tv-bio-zabranjen-ulazak-u-ns-rs

Vrh

PostPostano: 09 svi 2018, 21:05 

Zakljucnonsa danasnim danom i momentom pisanja ovog posta Facebook grupa "Pravda za Davida" ima 225.575 clanova sto je za jos koji dan koliko je Dodik osvojio glasova na Parlamentarnim izborima 2014. :smajl007

I vi mozete podrzati ovu Facebook grupu uclanjenjem u istu.

https://www.facebook.com/groups/156284631703837?view=info&ref=group_header

Pravda za Davida! Sloboda narodu!

Vrh

PostPostano: 09 svi 2018, 21:12 

147.000 i trećina muslimana.

Ko nas bre braćo zavadi, pa tako sve do unitarne i bošnjačke nacionalne države.
Trebala bi vama jedna "obojena revolucija" da se probudite iz sna. I to krvava jedna.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2018, 21:53 

Taj njegov otac je krkan pravi. Nije čudo što nije znao što mu sin radi i što je tako završio.
U krvi mu pronašli tragove Marihuane i LSD a roditelji govore krvnici ga "nakljukali drogama" da ga lakše ubace u rijeku.

David na svom FB profilu propagira(o) pušenje Marihuane. Mislim....

Vrh

PostPostano: 09 svi 2018, 21:54 

Na oglasima prodavao "leptir" nož. Ma krasan sin, anđeo.

https://www.olx.ba/artikal/28526728/lep ... a-ostrica/

Vrh

PostPostano: 09 svi 2018, 22:36 

BBC je napisao/la:
147.000 i trećina muslimana.

Ko nas bre braćo zavadi, pa tako sve do unitarne i bošnjačke nacionalne države.
Trebala bi vama jedna "obojena revolucija" da se probudite iz sna. I to krvava jedna.

Ima i Hrvata. Niko im ne brani. RS je slobodna zemlja, za razliku od aktuelnog rezima iste koji koji zabranjuje jednoj televiziji ulazak u Skupstinu sto je samo jos jedan od pokazatelja da zivimo u diktaturi sjevernokorejskog tipa.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2018, 22:41 

Ne razmem te.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2018, 22:44 

BBC je napisao/la:
Taj njegov otac je krkan pravi. Nije čudo što nije znao što mu sin radi i što je tako završio.
U krvi mu pronašli tragove Marihuane i LSD a roditelji govore krvnici ga "nakljukali drogama" da ga lakše ubace u rijeku.

David na svom FB profilu propagira(o) pušenje Marihuane. Mislim....

U situaciji u kojoj je on, i ti bi da se nadjes u takvoj situaciji. Jos kada dodas na to ovakav rezim koji je ogrezao u tome protiv cega je i sam otac pokojnog Davida, sasvom je ocekivana njegova reakcija, smozda cak i blaga.

I ti si na svom forumskom profilu jedno vrijeme propagirao konzumaciju vina pa te opet niko te nije prozvao zbog toga.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2018, 22:52 

BBC je napisao/la:
Na oglasima prodavao "leptir" nož. Ma krasan sin, anđeo.

https://www.olx.ba/artikal/28526728/lep ... a-ostrica/

Na oglasima ljudi prodaju i pistolje pa nisu u sukobu sa zakonom. Ljudi (18-20+) koji prodaju sitne elektronske dzidza-bidze prodaju i svajcarske dzepne nozice tako da....kako si krenuo jos samo da set kuhinjskih nozeva, viljuski i kasika proglasis za oruzje opasno oruzje. :001_rolleyes

Vrh

PostPostano: 09 svi 2018, 22:54 

BBC je napisao/la:
Ne razmem te.

I Hrvati su prisutni u toj grupi, mada dominatno ima Srba, ponajvise banjaluckih.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2018, 22:59 

Fascinantan mi izbor simbola. CIA favorit za "obojene revolucije".
Tko je registrirao domenu: pravdazadavida.com preko registranta u Kanadi koji garantira skrivenost osobnih podataka ? I to samo 6 dana nakon što su ga pronašli u rijeci.

slika

slika

slika

Vrh

PostPostano: 09 svi 2018, 23:00 

Vlado odjebi. Ne moraš svaki moj komentar citirati. Pišem zbog Hrvata i "obojenih revolucija" protiv Čovića. Bolje učiti na greškama drugih naroda.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2018, 23:24 

BBC je napisao/la:
Tko je registrirao domenu: pravdazadavida.com preko registranta u Kanadi koji garantira skrivenost osobnih podataka ? I to samo 6 dana nakon što su ga pronašli u rijeci.

slika

slika

slika

Zanimljivo ko jos koristi uzdignutu saku.

slika

To sto pise Kanada, ne mora znaciti da je i osoba koja je registrovala domen iz Kanade. Moze biti iz bilo kojeg dijela svijeta, pa iz RS zahvaljujuci proxy serverima ili VPN servisima preko kojih, u slucaju da npr. strahujes da ce ti lokalna policija prijetiti mozes zastiti svoj identitet i anonimno surfovati internetom tako da policija moze te uhvatiti samo uz sudski nalog, a za to mora postojati osnova. Osim toga, iole ozbiljna (prometna) web stranica iza koje ne stoji firma, ili u podacima ima administrativni kontakt firme kod koje je sajt smjesten (hostovan) ili je ime vlasnika zasticeno usljed npr. izbjegavanja spama i npr. pitanja da li bi prodao veb sajt. Kriminalci ne koriste zastitu podataka jer kad tad iovako ionako, zahvaljujuci upravo sudskom nalogu, najebu, pa cak i vlasnici torrent i file sharing sajtova. Ovdje je drugi slucaj. Ovdje je prisutan strah od odmazde, maltretiranja ili cak prijetnje po zivot onog ko stoji iza tog sajta. Nije bolest sve sto boli. Ti kao IT-jevac (strucnjak za IT) bi ovo sto ja pisem trebao najbolje znati. ;)

Vrh

PostPostano: 09 svi 2018, 23:33 

Rekoh odjebi majmune.

Amire, Amire....

Citat:
Amir Barakovic
21 hrs · Tuzla, Bosnia and Herzegovina

Iz Tuzle sam, hocu da kazem da dugo nisam vidio ljude iz BiH i sire da su se ujedinili zbog momka Davida koji je prerano izgubio zivot tj.ubijen nazalost, dokaza za to ima i treba istrajat u tome, trebamo se svi konacno dignut i stati u kraj Dodiku, Covicu, Bakiru itd. Danas neko moze drugi bit na mjestu Davida, vise mi nije vazno ko ce vodit drzavu dajte ljudi da se rijesimo bagre na vlasti, izadjimo na izbore kad budu i mijenjajmo pa ovi nas ubijaju i tjeraju sistematski iz drzave ovdje uskoro nece biti zivota i napredka za nas mlade, podrska za oca i svaka cast na borbi, lijep pozdrav za sve dobre ljude u ovoj napacenoj drzavi...

Vrh

PostPostano: 09 svi 2018, 23:33 

BBC je napisao/la:

slika

slika

slika

Ne znam za ostale države, ali hvala CIA-i ako je pomogla u revoluciji 5. oktobra 2000, ipak je jedna užasna vlast u Srbiji skinuta, kakvi god da su poslije došli (a došli su bolji, iako možda nedovoljno dobri). To uostalom i Dodik misli.

Što se mene tiče, to što se ljudi konačno bude, nažalost nakon smrti jednog djeteta praktično, ali svakako bude i protestuju je prelijepa stvar. Sistem je truo i odavno je trebalo da se dignu ljudi. Nije u pitanju ova vlast, sistem je loš bio i ostao.

Nadam se da će se riješiti ovaj slučaj.

To što napadate Davora Dragičevića da ruši Republiku Srpsku je vama na čast (mislim na forumaše koji to pišu), kad se čovjek sam borio za tu istu RS.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2018, 23:34 

Tko ga napada. Čudak kojeg iskorištavaju. I roditelji koji se zbog smrti djeteta srame sebi priznati da nisu vidjeli kakvo im je dijete. Nije rijetka pojava.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2018, 23:35 

BBC je napisao/la:
Vlado odjebi. Ne moraš svaki moj komentar citirati. Pišem zbog Hrvata i "obojenih revolucija" protiv Čovića. Bolje učiti na greškama drugih naroda.

Ne, ne mogu da te ostavim u nimalo naivnoj propagandi. Sem toga imas temu o Covicu, ako bi da pises o Covicu. Obojenu revoluciju sanjaju obicno oni koji su i sami tome skloni, dok u slucaju Dodika to se i desilo. On je sa Zapadom vec sproveo jednu obojenu revoluciju u RS, a nakon koje su mnoge fabrike zavrsile pod katancem, ukljucujuci i one koje su zaposljavale najveci broj radnika, poput Cajaveca koji je nekad imao 10000 radnika, a danas je ta firma tj. imovina te firme pretvorena u moderni trzni centar, salu za svadbe i druge svecane priredbe, medijski studio i ko zna sta sve ne. Od proizvodnje televizora do prostora gdje ce Dodik moci da pjeva bezukusne narodnjake.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2018, 23:37 

Inače dosta povezano sa ovima, jer su mu u krvi pronašli da je uzimao LSD. Ne tako davno je sin od Nick Cave pod utjecajem istog "poletio" sa litice. Naravno nije više živ, ali LSD mu je dao do znanja da zna letjeti.
I sad ako roditelj ne vidi da mu dijete uživa LSD. Doduše nisu ni moji, bar nisam primjetio. Ali moji sigurno ne bi cirkus na trgovima pravili da se meni nešto dogodilo.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2018, 23:43 

BBC je napisao/la:
Rekoh odjebi majmune.

Amire, Amire....

Citat:
Amir Barakovic
21 hrs · Tuzla, Bosnia and Herzegovina

Iz Tuzle sam, hocu da kazem da dugo nisam vidio ljude iz BiH i sire da su se ujedinili zbog momka Davida koji je prerano izgubio zivot tj.ubijen nazalost, dokaza za to ima i treba istrajat u tome, trebamo se svi konacno dignut i stati u kraj Dodiku, Covicu, Bakiru itd. Danas neko moze drugi bit na mjestu Davida, vise mi nije vazno ko ce vodit drzavu dajte ljudi da se rijesimo bagre na vlasti, izadjimo na izbore kad budu i mijenjajmo pa ovi nas ubijaju i tjeraju sistematski iz drzave ovdje uskoro nece biti zivota i napredka za nas mlade, podrska za oca i svaka cast na borbi, lijep pozdrav za sve dobre ljude u ovoj napacenoj drzavi...

Pogresna je ovo noc, da se manem alkohola

Vrh

PostPostano: 09 svi 2018, 23:50 

Čudak, vidio bih tebe da ti nastrada dijete kako bi se ponašao. Što se tiče momka, ako je njegova najveća krivica što je konzumirao marihuanu (kao uostalom i masa ljudi njegovih godina) onda sam tek siguran da nije zaslužio smrt. Prodavao čakiju na piku, strašno stvarno..

Čak i da je ovdje momak sam stradao, u nekom drugom slučaju neki drugi momak je stradao krivicom policije, tužilaštva itd. Ljudima je preko glave toga više, zbog toga protesti.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2018, 23:53 

BBC je napisao/la:
Tko ga napada. Čudak kojeg iskorištavaju. I roditelji koji se zbog smrti djeteta srame sebi priznati da nisu vidjeli kakvo im je dijete. Nije rijetka pojava.

Odrastao covjek pa ga iskoristavaju ( :001_rolleyes ), a ne situacija u kojoj se nasao, a koja ga je oblikovala najvjerovatnije zasvagda, od momenta kada je izgubio najstarijeg nasljednika pa u buduce. Sto ja to pisem, pa to najbolje znaju oni koji su licno bili u takvoj situaciji.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2018, 23:54 

Nitko ne "zaslužuje" smrt. Osim ISIL-ovaca možda.
Nije riječ o "protestima" već o eventualnim sponzoriranjem izvana da se prave pizdarije.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 34006 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 503, 504, 505, 506, 507, 508, 509 ... 1361  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: goran2hr, Naša Kvačica, Zmaj_od_patrijote i 31 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: