|
|
Stranica: 52/1358.
|
[ 33949 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lis 2012, 22:28 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Zašto je forum cenzurirao srpskog policajca ? Nema tu ništa nacionalno Lebowski, vidiš da je nasrnuo na svoje. A sad bez šale. Ne kužim kakvu kitu i državu bi pravili sa narodom kojeg nenormalno mrzite ? To jednostavno ne ide. Na vama je imperativ da izmirujete sa Srbima, jer oni ne žele sa vama. Vi se trpate sa njima u istu zajednicu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lis 2012, 22:36 |
|
|
Ali zato volimo Hrvate i želimo praviti državu sa vama. 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lis 2012, 22:38 |
|
|
To tek morate dokazati, slabo vam ide.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lis 2012, 22:41 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ali zato volimo Hrvate i želimo praviti državu sa vama.  Da, toliko ih volite da čak i glasate za njih, ono kao da se ne pate i ne čekaju u redovima 
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lis 2012, 22:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
Stovani g. Aga, ja sam dao glas za NE. Pozdravite mi prekrasnog g. Milorada. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lis 2012, 22:46 |
|
|
Hoću, gospodine Aztec. Pozdravite i vi meni prijatelja mog predsednika, šarmantnog gospodina Dragana 
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lis 2012, 22:50 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Stvarno su ovi Srbi čudni. Kad oduzmeš penzionere, dječicu, pedere, trandze, psihičke bolesnike, mafijaše, četnike i nacionaliste, siledzije, ratne zločince, invalide, ozračene malo ostane normalnih. Smeće.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lis 2012, 22:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
Agathonikos je napisao/la: Hoću, gospodine Aztec. Pozdravite i vi meni prijatelja mog predsednika, šarmantnog gospodina Dragana  Svakako. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lis 2012, 22:52 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Stvarno su ovi Srbi čudni. Kad oduzmeš penzionere, dječicu, pedere, trandze, psihičke bolesnike, mafijaše, četnike i nacionaliste, siledzije, ratne zločince, invalide, ozračene malo ostane normalnih. Smeće.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lis 2012, 22:54 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lis 2012, 23:00 |
|
|
Što si tako neuludben Met?
Nisam ja to tako mislio, al moraš priznati da srpsko društvo i sistem vrijednosti proizvodi najviše ološa od svih naroda Balkana.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lis 2012, 23:20 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38370 Lokacija: Gl. grad regije
|
Metemma je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Stvarno su ovi Srbi čudni. Kad oduzmeš penzionere, dječicu, pedere, trandze, psihičke bolesnike, mafijaše, četnike i nacionaliste, siledzije, ratne zločince, invalide, ozračene malo ostane normalnih. Smeće. Vidi ovo. Dva meni najdraža forumaša (no hommo) nemog etnikuma ovako (ko)municiraju. Em još i zemljaci. Vas dvojica bi trebali pokušat uspostavit normalnu komunikaciju, eto ja mislim da bi mogli. Jer, ako vi ne možete, onda ne može niko a siguran sam da to nije tako.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lis 2012, 23:26 |
|
|
Junuz se obraća Srbima kao da su debili. Mrkve i batina, Junuz Inzko glavom i bradom.
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lis 2012, 23:28 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Metemma je napisao/la: Smeće.
Vidi ovo. Dva meni najdraža forumaša (no hommo) nemog etnikuma ovako (ko)municiraju. Em još i zemljaci. Vas dvojica bi trebali pokušat uspostavit normalnu komunikaciju, eto ja mislim da bi mogli. Jer, ako vi ne možete, onda ne može niko a siguran sam da to nije tako. Gotovo je, neće da se javi ni na PP. 
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lis 2012, 23:45 |
|
|
Sva ljepota ljubavi i jeste u tome što ne nudi nikakve garancije
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 lis 2012, 08:30 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38370 Lokacija: Gl. grad regije
|
Nebula je napisao/la: Sva ljepota ljubavi i jeste u tome što ne nudi nikakve garancije Postade i ti Hamzist, tako i on, njemu islam emocija, ljubav koja ga ispunjava, bez ikakve garancije.  Put ka cilju je bitan valjda, a ne sam cilj.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 lis 2012, 09:09 |
|
|
BBC je napisao/la: Junuz se obraća Srbima kao da su debili. Mrkve i batina, Junuz Inzko glavom i bradom. Pa nisu bas ni ideal pameti. Ipak su bosnje ucile od njih pa vidi sta ispade
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 lis 2012, 15:31 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Što si tako neuludben Met?
Nisam ja to tako mislio, al moraš priznati da srpsko društvo i sistem vrijednosti proizvodi najviše ološa od svih naroda Balkana. Barem ne uvozimo idelogje koje za rezultat imaju pucanje na strane ambasade i dizanje policijskih stanica u vazduh.
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 lis 2012, 15:57 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Što si tako neuludben Met?
Nisam ja to tako mislio, al moraš priznati da srpsko društvo i sistem vrijednosti proizvodi najviše ološa od svih naroda Balkana. Barem ne uvozimo idelogje koje za rezultat imaju pucanje na strane ambasade i dizanje policijskih stanica u vazduh. Je, strašno. Što je strana ambasada vrijednija od nečeg našeg? Uništili ste pola Jugoslavije, od spomenika do kulturnog blaga a smetaju vam napadi na strane ambasade, ambasade zemlje koja vas je malo bombardirala.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 lis 2012, 19:13 |
|
|
Niđe veze tvoje paralele. Ako želiš da te drugi poštuju, onda i ti moraš poštovati druge. Kada bhi gledao ko nas je bombardovao i protiv koga smo sve ratovali, onda, po toj logici, ne bih ni sa kim na ovom svijetu pričao. 
|
|
Vrh |
|
 |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 lis 2012, 20:11 |
|
|
Strane ambasade (uključujući hrvatsku) su prije par godina gorile u Beogradu!
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 lis 2012, 21:13 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Strane ambasade (uključujući hrvatsku) su prije par godina gorile u Beogradu! Bilo pa prošlo. 
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 lis 2012, 22:43 |
|
|
A mi ovamo svaki dan iz dosade rušimo ambasade.
|
|
Vrh |
|
 |
Kovach
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 lis 2012, 14:24 |
|
Pridružen/a: 10 lis 2012, 10:36 Postovi: 608 Lokacija: Bošnjački institut
|
Vladimir RUS je napisao/la: Divlja svinja5 je napisao/la: Strane ambasade (uključujući hrvatsku) su prije par godina gorile u Beogradu! Bilo pa prošlo.  Mnogo bre seres.
_________________ ˝Ovdje leži div, hb.org-in stid i sram, što bijaše kriv, jer bijaše Bošnjak"
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 29 lis 2012, 16:08 |
|
|
Citat: PRVI BALKANSKI CARINSKI RAT
Rajko Vasić
Pozivi da Država BiH zabrani uvoz mesa i hranbenih produkata iz Hrvatske, a i iz Srbije, čudi me da niko ne pominje Tursku kao najbližeg susjeda, nemaju nikakve osnove. Iz dva razloga. Ne postoji Država BiH. I Hrvatska i Srbija rijetko donose neke državne mjere koje bi mogle da rezultiraju kontramjerama. A tu su i Cefta, EU i druga evropska sranija liberaloidne provenijencije. U tom slučaju bi nas mogli optužiti da ne želimo u EU što je netačno. Bože me oprosti. Republika Srpska mora ovdje da djeluje Samostalno I Odmah. Mora biti svjesna činjenice da ulaskom Hrvatske u EU, počinje Prvi Balkanski Carinski Rat koji će trajati najmanje dvije decenije. Republika Srpska mora Hitno otvoriti svoj front. Jedina alatka koju ima u rukama jesu inspekcijske službe. Potrebno je odmah donijeti uredbe za inspekcijske djelatnosti i uskladiti ih sa standardima EU. Šta traži EU, traži i Inspekcija Republike Srpske. Nema Kroz Prste. Nečitka deklaracija. Povuci proizvod. Nema sastava ovog ili onog. Povuci Ga. Datum blizu isteka. Povuci Ga. Neodgovarajuća težina. Povuci Ga. Neevropsko pakovanje. Povuci ga. Sumnjiva vlažnost proizvoda. Povuci Ga. Malo čvrste tvari. Povuci Tvrđu Stvar. Nema kalcijuma. Povuci Ga. Nema sastava piva na Srpskom Jeziku i na ćirilici. Povuci Klipaču. Pa da vidiš kako guja krsno ime služi. Cilj ovog carinskog rata mora biti zaštita domaće poljopriviredne i prerađivačke proizvodnje. I to ne treba kriti ni od Hrvatske i Srbije, niti od EU. Koliko rogonje iz Srbije, toliko Nektaruše u Srbiju. Ja sam jednom za četiri sekunde. Koliko Žuje Vamo, toliko Nektara tamo. A piju ga u ZGB. Provjereno. To mora da bude jedna od alatki pretvaranja Srpskog Sela u održiv životni prostor. Inače će posljedice puta na evropskim integracijama biti to da ćemo svi hodati bez gaća. A oni imućiniji sa klinovima od crnog graba u međuguzju. Jer je crni grab najtvrđi i najžilaviji, od njega se prave batovi, pa nema klina kojim bi se mogao izbiti 10/10
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|