|
|
Stranica: 54/1361.
|
[ 34005 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 stu 2012, 16:39 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Metemma je napisao/la: Našle junačine djevojku... stoka azijatska. Ovako se smije pisati? Bojiš se da ne uvrijedim stoku koja je napala djevojku? Jebote, al si tankoćutan...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 stu 2012, 16:42 |
|
|
|
Napiši onda tako, nije ti prvi put da nazivaš čitav jedan narod azijatima i stokom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 stu 2012, 16:46 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Napiši onda tako, nije ti prvi put da nazivaš čitav jedan narod azijatima i stokom. Pa šta su Turci nego Azijati?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 stu 2012, 16:48 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Napiši onda tako, nije ti prvi put da nazivaš čitav jedan narod azijatima i stokom. A ko ovde govori o cijelom narodu koji qrac?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 stu 2012, 16:58 |
|
|
Metemma je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Napiši onda tako, nije ti prvi put da nazivaš čitav jedan narod azijatima i stokom. A ko ovde govori o cijelom narodu koji qrac? Ti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 stu 2012, 17:04 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Metemma je napisao/la: A ko ovde govori o cijelom narodu koji qrac?
Ti. Ajde da se citiram: Našle junačine djevojku... stoka azijatska. Dakle, ti si tako mlad i naivan, mislio da je cijeli narod napao jednu djevojku u Banjaluci? Ko francuska sobarica si mi naivan...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 stu 2012, 17:21 |
|
|
Nemojmo se zajebavati. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 stu 2012, 17:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
Hahahaha... a ko ce nego Turci...  Dok ovi onaniraju na bracu Turke, u to vrijeme ih ovi samaraju. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 stu 2012, 18:12 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 stu 2012, 18:29 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Metemma je napisao/la: Ajde da se citiram: Našle junačine djevojku... stoka azijatska.
Dakle, ti si tako mlad i naivan, mislio da je cijeli narod napao jednu djevojku u Banjaluci? Ko francuska sobarica si mi naivan...
Izvinjavam se, cijelo vrijeme mislim da si komentar napisao na ovoj temi. politika/teror-nad-hrvatima-bugojna-i-posle-mla-e-majka-i-ja-ivimo-u-strahu-oduzeli-su-nam-stan-na-koji-po-t8757.htmlNisam ni čitao ovo što piše na ovoj temi i da se komentar odnosi na Turke.  Ne vjerujem ti, al ovo si ipak lukavo izveo :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 stu 2012, 20:29 |
|
|
BBC je napisao/la: Kako Srna nezvanično sazaje, pripadnici tuzlanskog LOT tima EUFOR-a su državljani Turske. U pitanju su Austrijanci a ne Turci. Inače, ta govna imaju imunitet i policija im ne može ništa osim poslati u bazu odakle su i došli.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 stu 2012, 20:36 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 6178 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Agathonikos je napisao/la: BBC je napisao/la: Kako Srna nezvanično sazaje, pripadnici tuzlanskog LOT tima EUFOR-a su državljani Turske. U pitanju su Austrijanci a ne Turci. Inače, ta govna imaju imunitet i policija im ne može ništa osim poslati u bazu odakle su i došli. Citat: Zapovjednik turske bojne pri snagama EUFOR-a u BiH, brigadni general Fatih Ilhan demantirao je navode o uhićenju pripadnika turskih snaga zbog napada. - Privedena dvojica vojnika nemaju veze s turskom bojnom. Oni su pripadnici austrijske vojske - rekao je Ilhan. On je podsjetio na navode iz kojih je moguće izvesti zaključak da su turski vojnici bili čimbenici spomenutog incidenta, što je, kako je rekao, pogrešno. Ilhan je rekao da je zapovjedništvo turske bojne istražilo taj slučaj i došlo do zaključka da vojnici obavljaju dužnost u austrijskoj vojsci i da je jedan od njih turski državljanin. http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/352509/Pijani-vojnici-Eufora-napali-dvoje-mladih-BanjalucanaJedan od Austrijanaca je Turčin.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 stu 2012, 20:39 |
|
|
|
Znači Turčin u austrijskoj vojsci, pod simbolima EU, vršeći dužnost UN, zavodi red stvaranjem nereda u navodno nezavisnoj zemlji koja povodom toga ne može ništa uraditi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 stu 2012, 20:45 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: BBC je napisao/la: Kako Srna nezvanično sazaje, pripadnici tuzlanskog LOT tima EUFOR-a su državljani Turske. U pitanju su Austrijanci a ne Turci. Inače, ta govna imaju imunitet i policija im ne može ništa osim poslati u bazu odakle su i došli. A ako bi ih neki savesni građanin izrešetao, ko bi mu sudio? Domaće pravosuđe ili neki međunarodni sud. Kad već đubrad ima imunitet... a i kako je to moguće uopšte da imaju imunitet, ja znam da je "Država" protektorat, ali niste baš ni Avganistan jbt..... i koji će moj Turci u RS-u, što ih nisu stacionirali u ćaršiji, a na biseru sa Vrbasa da šetaju braća Rusi, Grci....kad već mora neka strana vojska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Alex
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 stu 2012, 20:54 |
|
Pridružen/a: 12 sij 2010, 16:05 Postovi: 630 Lokacija: Beograd, Srbija
|
|
Eto još jedan od primera da je BIH kvazi-država, ograničenog suvereniteta. Nekada se to zvalo kolonija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kovach
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 stu 2012, 20:58 |
|
Pridružen/a: 10 lis 2012, 10:36 Postovi: 608 Lokacija: Bošnjački institut
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Agathonikos je napisao/la:
U pitanju su Austrijanci a ne Turci. Inače, ta govna imaju imunitet i policija im ne može ništa osim poslati u bazu odakle su i došli.
A ako bi ih neki savesni građanin izrešetao, ko bi mu sudio? Domaće pravosuđe ili neki međunarodni sud. Kad već đubrad ima imunitet... a i kako je to moguće uopšte da imaju imunitet, ja znam da je "Država" protektorat, ali niste baš ni Avganistan jbt..... i koji će moj Turci u RS-u, što ih nisu stacionirali u ćaršiji, a na biseru sa Vrbasa da šetaju braća Rusi, Grci....kad već mora neka strana vojska. Grci setaju Ugljevikom.
_________________ ˝Ovdje leži div, hb.org-in stid i sram, što bijaše kriv, jer bijaše Bošnjak"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 stu 2012, 21:03 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: A ako bi ih neki savesni građanin izrešetao, ko bi mu sudio? Domaće pravosuđe ili neki međunarodni sud. Kad već đubrad ima imunitet... a i kako je to moguće uopšte da imaju imunitet, ja znam da je "Država" protektorat, ali niste baš ni Avganistan jbt..... i koji će moj Turci u RS-u, što ih nisu stacionirali u ćaršiji, a na biseru sa Vrbasa da šetaju braća Rusi, Grci....kad već mora neka strana vojska. Da je Afganistan, možda bi ih i žive oderali ali pošto nije, izvlače se na fore sa imunitetom. Šta s takvima biva i da li ih kažnjavaju, ne znam. Inače, ovi su iz Tuzle a ne Banja Luke a ako se ne varam, pripadnika EUFOR-a i nema u Banja Luci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 stu 2012, 21:07 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: BBC je napisao/la: Kako Srna nezvanično sazaje, pripadnici tuzlanskog LOT tima EUFOR-a su državljani Turske. U pitanju su Austrijanci a ne Turci. Inače, ta govna imaju imunitet i policija im ne može ništa osim poslati u bazu odakle su i došli. a jebi ga. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 stu 2012, 21:09 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Agathonikos je napisao/la:
U pitanju su Austrijanci a ne Turci. Inače, ta govna imaju imunitet i policija im ne može ništa osim poslati u bazu odakle su i došli.
A ako bi ih neki savesni građanin izrešetao, ko bi mu sudio? Domaće pravosuđe ili neki međunarodni sud. Kad već đubrad ima imunitet... a i kako je to moguće uopšte da imaju imunitet, ja znam da je "Država" protektorat, ali niste baš ni Avganistan jbt..... i koji će moj Turci u RS-u, što ih nisu stacionirali u ćaršiji, a na biseru sa Vrbasa da šetaju braća Rusi, Grci....kad već mora neka strana vojska. domace pravosudje (koje ionako drze stranci).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 stu 2012, 21:09 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: A ako bi ih neki savesni građanin izrešetao, ko bi mu sudio? Domaće pravosuđe ili neki međunarodni sud. Kad već đubrad ima imunitet... a i kako je to moguće uopšte da imaju imunitet, ja znam da je "Država" protektorat, ali niste baš ni Avganistan jbt..... i koji će moj Turci u RS-u, što ih nisu stacionirali u ćaršiji, a na biseru sa Vrbasa da šetaju braća Rusi, Grci....kad već mora neka strana vojska. Da je Afganistan, možda bi ih i žive oderali ali pošto nije, izvlače se na fore sa imunitetom. Šta s takvima biva i da li ih kažnjavaju, ne znam. Inače, ovi su iz Tuzle a ne Banja Luke a ako se ne varam, pripadnika EUFOR-a i nema u Banja Luci. Šta oni su došli turistički u Banja Luku da maltretiraju devojku (junaci jbt).....šteta što se nije našao neko sa barem pištoljem da im objasni neke stvari 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 stu 2012, 21:28 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Šta oni su došli turistički u Banja Luku da maltretiraju devojku (junaci jbt).....šteta što se nije našao neko sa barem pištoljem da im objasni neke stvari  Imali su i sreće jer to je bilo u ranim jutarnjim časovima pošto su cijelu noć derali po alkoholu i bili pijani ko guzice. Da je bilo u ponoć ili poslije ponoći kad ulicama BL šetaju mnogo luđi od njih, bilo bi tu razbijenih pičoka, to je sigurno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 stu 2012, 21:31 |
|
|
|
Auuu, jesam fulao... ja mislio ovo se dogodilo u Tuzli. Nisam ni vidio naziv teme...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 stu 2012, 22:38 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Ljudi dajte da skupimo neki novac pa posjetimo Emt ? Čim se ona više ne javlja na ovu temu razbolila se.
A i ovi Srbi se pravo razbacali otkad nje nema.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 stu 2012, 23:38 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 stu 2012, 12:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43701 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Citat: MILIĆ BLAŽANOVIĆ UBIJEN NAKON ŠTO JE "ODBIO DA SPAVA S VLADIKOM "Majka bogoslova: Moj sin je ubijen zbog Kačavende Odluka Sinoda Srpske pravoslavne crkve da u četvrtak penzioniše vladiku zvorničko-tuzlanskog Vasilija Kačavendu bila je znak da u javnost napokon mogu da isplivaju sve kriminalne radnje za koje se sumnja da je u njima učestvovao vladika. Zbog straha od njegove moći informacije tek pomalo cure, ali srbijanski dnevnik „Blic“ uspio je da dođe do najvažnijih detalja. Jedan od najšokantnijih slučajeva je slučaj mladog bogoslova Milića Blažanovića, koji se, prema zvaničnoj verziji događaja, 1999. godine ubio bombom u manastiru u Papraću kod Šekovića. Njegova porodica je, uz pomoć advokata Duška Tomića, tek sad pokrenula slučaj. Blažanovićeva majka Dragica Jovičić je za srbijanski "Blic" istakla da vjeruje da je njen sin ubijen jer je odbio spavati s vladikom Vasilijem. Ona se prisjeća se da je sinu savjetovala da se čuva vladike „jer se pričalo da je pedofil“. On ju je poslušao i trudio se da ne ostane sam s njim u prostoriji. Ipak, opazio je da ga vladika "gleda". "Nikada mi nije pričao o tome. Međutim, nakon njegove smrti majka mi je ispričala šta je njoj rekao i zakleo je da nikome ništa ne kaže. Ispričao joj je da je jednu večer u crkvu u Doboju došao Kačavenda. Bio je pijan i Miliću je bacio ključeve od sobe, navodno da ode da je pospremi. Nije otišao. Preplakao je cijelu noć i ujutro je prebačen u manastir u Papraću jer nije pristao na ono što je vladika tražio. Znala sam da je tamo leglo pedofilije", ispričala je Jovičićeva za "Blic". Nekoliko dana nakon premještanja u manastir u Papraću, Milić je nađen mrtav u svojoj sobi. Iz manastira niko nije pozvao roditelje da im javi za smrt. "Oni su to tokom noći sve sredili. Prostorija je bila okrečena pa je izgledalo kao da se ništa nije desilo. Milić se nije ubio. Znam njegov karakter. Sigurno je znao više nego što je trebalo i morao je da umre. Kada sam smogla snage i otišla u manastir, na dužnosti je bio sveštenik Stefan. Rekao mi je da se Milić taj dan ponašao normalno i da su nakon nekog krštenja svi otišli u svoje sobe na odmor. Ništa više nije smio da mi kaže. Poručio mi je da šutim. Nakon sedam dana Milićevi prijatelji su mi javili da je otac Stefan premešten u Srbiju. Imala sam želju da posjetim Stefana, ali je umro", ispričala je potresnu ispovijest Dragica Jovičić. Nekoliko godina nakon smrti Milića Blažanovića, kod Mostara je pronađen mrtav i njegov ujak, prijevoznik voća iz Crne Gore. Kako piše Blic, tragedija se dogodila nakon što se u jednoj kafani na putu požalio kako mu je sestrić nastradao zbog vladike Kačavende. Advokat Duško Tomić otkriva da je o Milićevoj smrti obavijestio Tužilaštvo BiH, Specijalno tužilaštvo RS i okružna tužilaštva u Bijeljini i Istočnom Sarajevu. Ističe da je prva istraga Milićeve smrti bila toliko traljava da su njegovo tijelo sahranili na Ozrenu, a da su nakon toga delovi glave i ruku nađeni u sobi u kojoj se tragedija desila, te su tajno sahranjeni u Papraći. - Članovi Sinoda i Anketnog odbora SPC bili su kod majke, djeda i bake i od njih su uzeli izjavu. Lično sam Sinodu pisao pre godinu dana, kao i bivši đakon Kačavende Bojan Jovanović. On je dao iskaz i Anketnom odboru SPC i potvrdio da mu se Milić žalio na Kačavendu. Sada tvrditi da Kačavenda odlazi jer je bolestan i moliti ga da ostane do maja skandalozno je - kaže Tomić.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|