|
|
Stranica: 549/1358.
|
[ 33949 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 02 pro 2018, 20:01 |
|
|
S tim da je Mesic rasturio Jugoslaviju dok je bila na vrhuncu, dok je Vukota digao SDS dok je se cinilo da je ta stranka propala.
|
|
Vrh |
|
 |
stratilat
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 02 pro 2018, 21:42 |
|
|
U vrijeme Jugoslavije u tom vrhuncu ti nisi mlijecne zube kompletirao.U vrijeme vrhunca vladavine SDS-a i njihove kradje privrednih giganata pomenuti "Farmalend" je bio tek zemljoradnicka zadruga.Tebi kao i balijama kojima istorija pocinje '92.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 02 pro 2018, 23:25 |
|
|
Sad nije ni zemljoradnicka zadruga. Ostala samo zemlja, hale i staro gvozdje, a krave prodate i firma u stecaju. Tako je to pod Dodikom.
|
|
Vrh |
|
 |
stratilat
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 02 pro 2018, 23:45 |
|
|
TAS,Energoinvest...po Banjaluci:Kosmos,Cajevec,Jelsingrad,Vitaminka,Incel,Univerzal,Rotas,Autoprevoz...ne sjecas se ratnih poreza i prvog pokusaja privatizacije zrijebanjem i uplatom pet maraka?Ne sjecas se bravura Kikonje,Obrvana,Dragana Kalinica,Borivoje Sendica,Brdjanina,Vukica...
|
|
Vrh |
|
 |
Fudbaler
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 pro 2018, 15:11 |
|
|
Kakva je po vama situacija za ovu godinu sto se tice rodjenih u odnosu na proslu, koje regije ce biti u plus a koje u minus?
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 pro 2018, 18:49 |
|
|
stratilat je napisao/la: TAS,Energoinvest...po Banjaluci:Kosmos,Cajevec,Jelsingrad,Vitaminka,Incel,Univerzal,Rotas,Autoprevoz...ne sjecas se ratnih poreza i prvog pokusaja privatizacije zrijebanjem i uplatom pet maraka?Ne sjecas se bravura Kikonje,Obrvana,Dragana Kalinica,Borivoje Sendica,Brdjanina,Vukica... TAS tj. Volkswagen Sarajevo je unistila Federacija. Volkswagenova fabrika u BiH je radila sve do 2009. dok su postojale subvencije i dok je trziste bilo optereceno carinama na uvoz automobila iz EU, kao i dok je trziste novih automobila bilo jace nego sto je sad. Cim je sve to nestalo, Volkswagen je otisao iz Vogosce, Cajavec je privatizovao Dodik i od firme koja je radila televizore i drugu elektroniku napravio ttzni centar, salon za svadbe i sahrane itd. Cajavec, kao i sam pocetak privatizacije u RS Dodikovog rezima je ruku (ne)djelo. Od tada je RS pocela da se zaduzuje kod MMF-a dok prije, u doba SDS-a, niko nije znao sta je kredit, a kamoli krediti MMF-a. Pljackasku privatizaciju i lihvarski MMF u RS doveo je svojevremrno Dodik i nastavio uvodjenjem PDV-a i ponovnim zaduzivanjem koje traje i dan danas. Naime, nedavno je RS zaduzena kod MMF-a i to za dodatnih nekoliko stotina miliona KM. Sve veca dubioza kolektiv! Izgleda da novi mandatar nastavlja stopama Dodikove vlasti u kontinuitetu propasti RS. 
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 pro 2018, 21:33 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10230 Lokacija: Banja Luka
|
Vladimir RUS je napisao/la: I tako godinama neki kazu da SDS se raspada, a cinjenica kaze da je SDS zapeo negdje u blizini SNSD-a i tu se drzi. Ako je to propast, onda kako zaista izgleda propast?  Jbte Ruse , svaki put kad citam nesto poput ovog ,stvarno se zapitam jesi li kompletiran u glavi ili ti nedostaju neki fajlovi ? SDS puca ko lubenica . Nista poslije izbora ih nije dopalo ,al bukvalno ...ni jaje .. da bi covjek onda mogo reci , aj makar su jajare . A za SNSD, koji je bukvalno poklopio i kontrolise SVE , ne samo u Srpskoj nego u vecoj mjeri nego ikad i BiH ( u kojoj je takodje najjaca stranka ) kazes da je u krizi . Razumijem da si simpatizer SDS-e , da ti je iz nekih razloga SNSD mrzak , ali smanji malo dozivljaj Ruse . Sticem utisak iz tvojih pisanija , da bi volio da Dodik padne , pa makar to i Srpsku dovelo u tesku situaciju Nadji si stogod toplog piceta , ne odustaj ... jbte i SDS i SNSD , i Vukota i Dodik, pregorices totalno .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
nema veze
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 pro 2018, 21:54 |
|
|
bice da mu je dodik kriv i za to sto nema djevojku
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 pro 2018, 23:47 |
|
|
Svarog je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: I tako godinama neki kazu da SDS se raspada, a cinjenica kaze da je SDS zapeo negdje u blizini SNSD-a i tu se drzi. Ako je to propast, onda kako zaista izgleda propast?  Jbte Ruse , svaki put kad citam nesto poput ovog ,stvarno se zapitam jesi li kompletiran u glavi ili ti nedostaju neki fajlovi ? SDS puca ko lubenica . Nista poslije izbora ih nije dopalo ,al bukvalno ...ni jaje .. da bi covjek onda mogo reci , aj makar su jajare . A za SNSD, koji je bukvalno poklopio i kontrolise SVE , ne samo u Srpskoj nego u vecoj mjeri nego ikad i BiH ( u kojoj je takodje najjaca stranka ) kazes da je u krizi . Razumijem da si simpatizer SDS-e , da ti je iz nekih razloga SNSD mrzak , ali smanji malo dozivljaj Ruse . Sticem utisak iz tvojih pisanija , da bi volio da Dodik padne , pa makar to i Srpsku dovelo u tesku situaciju Nadji si stogod toplog piceta , ne odustaj ... jbte i SDS i SNSD , i Vukota i Dodik, pregorices totalno . To mozda u vasim glavama je propao i tu pricu forsirate jos od 2006. Kako je SDS raspao, a meta uvijek ista, kao i rastojamje manje-vise, nekad vise, a nekad manje, ali uvijek tu blizu da nervira takve sto misle da je SDS propao. Osim toga, zaboravljamo cinjenicu da je i Dodik sam opao i da se isti slojepa spomocu reda stranaka u koaliciji i reda papaka, uz "cudne stvari" koje su se desavale sa glasackim listicima (izborni inzinjering) posto sasvim je ocigledno da Dodik i SNSD sami nebi mogli da pobjede jer da mogu, nebi radili sve ove kombinacije, sto legalne, sto iza kulisa. Kada Dodik sam osvoji preko 50 odsto ili i vise, kao Vucic u Srbiji, onda bi ovo sto pricas imalo nekog smisla, posto svi znamo na koji nacin i spomocu koje kombinatorike Dodik je glavni, ostaje mi samo da se nasmijem i zijevnem. Dodik nikada nece biti prrdsjednik svih nas. Sama cinjenica da su najpopularnije one politicke Facebook grupe koje su protiv njegovog nakaradnog nacina vladanja dovoljno govori da ta njegova skrpljena armija od 350000 ljudi nije vecinska u ukupnom broju stanovnika RS od preko milion tako da prostom matematickom racunicom da se zakljuciti da je na sceni vec godinama teror msnjine nad vecinom, s tim da je i dio tih sto su podrzali Dodika, to uradio iz straha od odmazde, otkaza ili iz zahvalnosti usljed dobijanja mrvica ili zbog sve nakaradnijeg misljenja da Dodik je najbolje rijesenje. I jeste, ako si operisan od mozga. Cak jedno pola od tih sto su glasali spada u neku od ovih navedenih grupa tako da, ovih drugih su jedine prave pristalice i to ne samo Dodika vec neki od njih Pavica, neki Djokica, neki Stevandica tako da stvarni presijek stanja stvarne Dodikove politicke moci mozemo samo da nagadjamo. Ja cak mislim da je Dodik nebitan lik, za sta sam i iznio argumente u ovom postu, a ti se, bas kao i drugi SNSD botovi slobodno zavaravajte kako vam je vodja bitan ili neki faktor, a toliki je faktor da je od nekog nivoa vlasti ispod nivoa americkog predsjednika dobio sankcije i cak ni to ne moze da skine. Ostaje mu samo da se slika sa Putin kao i uvijek dosad, na kvarno sto bi se zargonski reklo.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 pro 2018, 23:51 |
|
|
nema veze je napisao/la: bice da mu je dodik kriv i za to sto nema djevojku Izgleda da je ponavljacka skola botovanja, trolovanja i spamovanja dobila novog bota tj. botkinju u nastajanju. Djevojku, djevojku, djev, djevojku, djevojku... 
|
|
Vrh |
|
 |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 pro 2018, 17:11 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2810 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
nema veze je napisao/la: bice da mu je dodik kriv i za to sto nema djevojku 
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
 |
Eminencija
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 pro 2018, 18:39 |
|
|
što nenađe bulu,volil on guzlate?
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 pro 2018, 19:19 |
|
|
Vas dvojica izgleda nista ne jebete cim ste se usred subote dohvatili da komentarisete te stvari i to na politickoj temi. Drugovi zgubidanci, nije vama la(h)ko. 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 pro 2018, 20:02 |
|
|
Eminencija je napisao/la: što nenađe bulu,volil on guzlate? Neće ga ni one. Osim ako neka ne pobijegne sa psihijatrije pa nabasa na brata po pameti. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 pro 2018, 20:07 |
|
|
Na psihijatriji su normalni ljudi, a i neki ovdje pisu kao normalni. 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 pro 2018, 20:15 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Na psihijatriji su normalni ljudi, a i neki ovdje pisu kao normalni.  Npr.ti. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 pro 2018, 20:19 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Na psihijatriji su normalni ljudi, a i neki ovdje pisu kao normalni.  Npr.ti.  Ne, ja sam lud. 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 pro 2018, 20:23 |
|
|
Znamo da jesi,ne trebaš se hvalit.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 pro 2018, 20:50 |
|
|
Cim ne udaram, pljujem i ne psujem po mrtvom djetetu, to znaci da sam lud u doba normalnih. 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 pro 2018, 21:07 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Cim ne udaram, pljujem i ne psujem po mrtvom djetetu, to znaci da sam lud u doba normalnih.  Opet si pomiješo stanice i teme.Klasika. Tema nije mrtvo djete. Vidiš da nisi svoj.
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 pro 2018, 21:42 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7388 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Svarog je napisao/la: Jbte Ruse , svaki put kad citam nesto poput ovog ,stvarno se zapitam Da može da shvati koliko je glup,shvatio bi prije nego što mu ti to kažeš ili neko drugi od nas na forumu. Vahidin je isključivo za ignorisanje.Bilo kakva diskusija s njim je duboko pogrešna.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 22 pro 2018, 21:58 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10230 Lokacija: Banja Luka
|
Vladimir RUS je napisao/la: Svarog je napisao/la: Jbte Ruse , svaki put kad citam nesto poput ovog ,stvarno se zapitam jesi li kompletiran u glavi ili ti nedostaju neki fajlovi ? SDS puca ko lubenica . Nista poslije izbora ih nije dopalo ,al bukvalno ...ni jaje .. da bi covjek onda mogo reci , aj makar su jajare . A za SNSD, koji je bukvalno poklopio i kontrolise SVE , ne samo u Srpskoj nego u vecoj mjeri nego ikad i BiH ( u kojoj je takodje najjaca stranka ) kazes da je u krizi . Razumijem da si simpatizer SDS-e , da ti je iz nekih razloga SNSD mrzak , ali smanji malo dozivljaj Ruse . Sticem utisak iz tvojih pisanija , da bi volio da Dodik padne , pa makar to i Srpsku dovelo u tesku situaciju
Nadji si stogod toplog piceta , ne odustaj ... jbte i SDS i SNSD , i Vukota i Dodik, pregorices totalno .
To mozda u vasim glavama je propao i tu pricu forsirate jos od 2006. Kako je SDS raspao, a meta uvijek ista, kao i rastojamje manje-vise, nekad vise, a nekad manje, ali uvijek tu blizu da nervira takve sto misle da je SDS propao. Osim toga, zaboravljamo cinjenicu da je i Dodik sam opao i da se isti slojepa spomocu reda stranaka u koaliciji i reda papaka, uz "cudne stvari" koje su se desavale sa glasackim listicima (izborni inzinjering) posto sasvim je ocigledno da Dodik i SNSD sami nebi mogli da pobjede jer da mogu, nebi radili sve ove kombinacije, sto legalne, sto iza kulisa. Kada Dodik sam osvoji preko 50 odsto ili i vise, kao Vucic u Srbiji, onda bi ovo sto pricas imalo nekog smisla, posto svi znamo na koji nacin i spomocu koje kombinatorike Dodik je glavni, ostaje mi samo da se nasmijem i zijevnem. Dodik nikada nece biti prrdsjednik svih nas. Sama cinjenica da su najpopularnije one politicke Facebook grupe koje su protiv njegovog nakaradnog nacina vladanja dovoljno govori da ta njegova skrpljena armija od 350000 ljudi nije vecinska u ukupnom broju stanovnika RS od preko milion tako da prostom matematickom racunicom da se zakljuciti da je na sceni vec godinama teror msnjine nad vecinom, s tim da je i dio tih sto su podrzali Dodika, to uradio iz straha od odmazde, otkaza ili iz zahvalnosti usljed dobijanja mrvica ili zbog sve nakaradnijeg misljenja da Dodik je najbolje rijesenje. I jeste, ako si operisan od mozga. Cak jedno pola od tih sto su glasali spada u neku od ovih navedenih grupa tako da, ovih drugih su jedine prave pristalice i to ne samo Dodika vec neki od njih Pavica, neki Djokica, neki Stevandica tako da stvarni presijek stanja stvarne Dodikove politicke moci mozemo samo da nagadjamo. Ja cak mislim da je Dodik nebitan lik, za sta sam i iznio argumente u ovom postu, a ti se, bas kao i drugi SNSD botovi slobodno zavaravajte kako vam je vodja bitan ili neki faktor, a toliki je faktor da je od nekog nivoa vlasti ispod nivoa americkog predsjednika dobio sankcije i cak ni to ne moze da skine. Ostaje mu samo da se slika sa Putin kao i uvijek dosad, na kvarno sto bi se zargonski reklo. Opusti se sinko .. Vukota Prvovjencani i SDS ce jednom pobjediti Zlog Dodona , te u Srpsku donijeti pravdu i postenje . Radjace nam ,od tad, psenica bjelica ko nikad ... Bice meda , mlijeka ,orasa , a bome i suvijeh sljiva . Mjesto Vrbasa teci ce piva , a male ce nam laste veselo doljetati sa juga ... i sve tako . Ruse , ti si dobar..dobar...dobar...dobar.... 
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 pro 2018, 00:39 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Cim ne udaram, pljujem i ne psujem po mrtvom djetetu, to znaci da sam lud u doba normalnih.  Opet si pomiješo stanice i teme.Klasika. Tema nije mrtvo djete. Vidiš da nisi svoj. To je tema i za ovu temu.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 pro 2018, 00:47 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Svarog je napisao/la: Jbte Ruse , svaki put kad citam nesto poput ovog ,stvarno se zapitam Da može da shvati koliko je glup,shvatio bi prije nego što mu ti to kažeš ili neko drugi od nas na forumu. Vahidin je isključivo za ignorisanje.Bilo kakva diskusija s njim je duboko pogrešna. Vi iz Dodikove rezimske skole botovanja ste se toliko izlizali sa nekim forama. Morate malo promjeniti plocu i da ukljucite mozak i iskljucite RTRS u terminu kad je Dnevnik jer je dokazano psihijatrijskim nalazima da vam je vodja koga bezrezervno slijedite ima psihicku bolest tako da gledanje i slusanje takvog covjeka moze da bude zarazno i ima losiji uticaj po zdravlje i od zagadjenja.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 pro 2018, 01:03 |
|
|
Svarog je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: To mozda u vasim glavama je propao i tu pricu forsirate jos od 2006. Kako je SDS raspao, a meta uvijek ista, kao i rastojamje manje-vise, nekad vise, a nekad manje, ali uvijek tu blizu da nervira takve sto misle da je SDS propao. Osim toga, zaboravljamo cinjenicu da je i Dodik sam opao i da se isti slojepa spomocu reda stranaka u koaliciji i reda papaka, uz "cudne stvari" koje su se desavale sa glasackim listicima (izborni inzinjering) posto sasvim je ocigledno da Dodik i SNSD sami nebi mogli da pobjede jer da mogu, nebi radili sve ove kombinacije, sto legalne, sto iza kulisa. Kada Dodik sam osvoji preko 50 odsto ili i vise, kao Vucic u Srbiji, onda bi ovo sto pricas imalo nekog smisla, posto svi znamo na koji nacin i spomocu koje kombinatorike Dodik je glavni, ostaje mi samo da se nasmijem i zijevnem. Dodik nikada nece biti prrdsjednik svih nas. Sama cinjenica da su najpopularnije one politicke Facebook grupe koje su protiv njegovog nakaradnog nacina vladanja dovoljno govori da ta njegova skrpljena armija od 350000 ljudi nije vecinska u ukupnom broju stanovnika RS od preko milion tako da prostom matematickom racunicom da se zakljuciti da je na sceni vec godinama teror msnjine nad vecinom, s tim da je i dio tih sto su podrzali Dodika, to uradio iz straha od odmazde, otkaza ili iz zahvalnosti usljed dobijanja mrvica ili zbog sve nakaradnijeg misljenja da Dodik je najbolje rijesenje. I jeste, ako si operisan od mozga. Cak jedno pola od tih sto su glasali spada u neku od ovih navedenih grupa tako da, ovih drugih su jedine prave pristalice i to ne samo Dodika vec neki od njih Pavica, neki Djokica, neki Stevandica tako da stvarni presijek stanja stvarne Dodikove politicke moci mozemo samo da nagadjamo. Ja cak mislim da je Dodik nebitan lik, za sta sam i iznio argumente u ovom postu, a ti se, bas kao i drugi SNSD botovi slobodno zavaravajte kako vam je vodja bitan ili neki faktor, a toliki je faktor da je od nekog nivoa vlasti ispod nivoa americkog predsjednika dobio sankcije i cak ni to ne moze da skine. Ostaje mu samo da se slika sa Putin kao i uvijek dosad, na kvarno sto bi se zargonski reklo. Opusti se sinko .. Vukota Prvovjencani i SDS ce jednom pobjediti Zlog Dodona , te u Srpsku donijeti pravdu i postenje . Radjace nam ,od tad, psenica bjelica ko nikad ... Bice meda , mlijeka ,orasa , a bome i suvijeh sljiva . Mjesto Vrbasa teci ce piva , a male ce nam laste veselo doljetati sa juga ... i sve tako . Ruse , ti si dobar..dobar...dobar...dobar....  NIsam dobar, ja sam los. Znas kako ljudi kazu, dobar dobro jeban, los jako jeben. Ja vjerujem u vodju. Sad kad mu je budzet skresan. Jadan nas vodja. Imao je budzet od 10 miliona evra na raspologanju kao Predsjednik RS, a sad kad je srpski clan Predsjednistva BiH i prvi Predsjedavajuci Predsjednistva BiH, ima na desetine puta manji budzet kojeg uz to mora da dijeli sa ostalom dvojicom clanova troclanog Predsjednistva. Jadan nas Mile. 
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|