|
|
Stranica: 551/1358.
|
[ 33949 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vujadin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 04 sij 2019, 15:32 |
|
|
Bliži se 9. januar - Dan Republike Srpske. 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 04 sij 2019, 15:36 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Na koji fazon su uspjeli prikupiti rekordno novca od poreza ikada ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 sij 2019, 13:25 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2810 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Citat: U Kravici kod Bratunca sjećanje na stradale Srbe U Kravici kod Bratunca služen je parastos za 158 Srba iz ovog mjesta i susjednih zaselaka, stradalih u Odbrambeno-otadžbinskom ratu, od kojih su 49, muslimanske snage iz Srebrenice ubile na Božić, 7. januara 1993. godine. Parastos je služen kod centralnog spomen-obilježja u Kravici za 3.267 stradalih Srba iz regije Birač. Na ovaj način biće obilježeno 26 godina od velikog srpskog stradanja na području ove bratunačke mjesne zajednice. Parastosu je prisustvovao premijer Srpske Radovan Višković i ministar rada i boračko-invalidske zaštite Duško Milunović. 
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 06 sij 2019, 00:52 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38440 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Vrh |
|
 |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 sij 2019, 12:56 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2810 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
BRAĆO I SESTRE SREĆAN BOŽIĆ ! MIR BOŽIJI HRISTOS SE RODI !
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
|
|
Vrh |
|
 |
Vujadin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 sij 2019, 15:24 |
|
|
Ваистину се роди! Срећан Божић!
|
|
Vrh |
|
 |
Vujadin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 sij 2019, 15:26 |
|
|
Badnje veče u srpskoj Srebrenici
|
|
Vrh |
|
 |
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 sij 2019, 13:47 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 sij 2019, 16:40 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38440 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ma sve to dodatno učvrsti Dodu. Samo mi nije jasno zašto neće u NATO. Kakvi Rusi, evo ih digli cijene plina i RS. http://grad-busovaca.com/plin-u-bih-ove ... -30-posto/Doduše, tek će sad Sarajevo začađit.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 sij 2019, 16:53 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ma sve to dodatno učvrsti Dodu. Samo mi nije jasno zašto neće u NATO. Kakvi Rusi, evo ih digli cijene plina i RS. http://grad-busovaca.com/plin-u-bih-ove ... -30-posto/Doduše, tek će sad Sarajevo začađit. Slabo mi to koristimo. RS - 0.2 milijarde Sm3 FBiH - 1.2 milijarde Sm3 Mozda nekad kad se izgradi gasovod groz RS. Sad kontrolisemo samo prolaz kod Zvronika. NATO moze ako u njega udje Srbija. Dakle nikad. A da ce Drina biti NATO granica... samo preko nas mrtvih.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske 2019. Postano: 09 sij 2019, 01:10 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Zanimljiva tematika, gospodine Blut. Je li Republika Srpska danas više država nego Bosna i Hercegovina?https://forum.klix.ba/je-li-republika-s ... 52339.html Gospođica Sara: Ma ovaj vozi trolu uvodničar na temi. Strateški se registirao s smetljišta da provocira i lovi. Treba temu ignorirati.Gospodin Tandmand: Zašto Sarafina da se tema ignorira? Neka probosanski Anđeli politike pogledaju svoj dom, rezultate svoga rada ... gdje im je država?Gospođica Sara: Zato što je lik trolčina registriran sa smetljarskog foruma s ciljem da postavi ovu temu. I već linkove postavljaju dokone velikosrbende da se mogu ismijavati pecanju naivnih ovdje. Zato.  Nijesam vam ja velikosrbenda, gospođice Saro. Jer da jesam, kuckao bih na veljesrpskom forumu a ne forumu Hrvata BiH, jednog od moja tri konstitutivna naroda. Ja sam ponosni Bosanac i Hercegovac i time se dičim, gospođice Saro.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske 2019. Postano: 09 sij 2019, 01:27 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Zanimljiva tematika, gospodine Blut. Je li Republika Srpska danas više država nego Bosna i Hercegovina?https://forum.klix.ba/je-li-republika-s ... 52339.html Gospođica Sara: Ma ovaj vozi trolu uvodničar na temi. Strateški se registirao s smetljišta da provocira i lovi. Treba temu ignorirati.Gospodin Tandmand: Zašto Sarafina da se tema ignorira? Neka probosanski Anđeli politike pogledaju svoj dom, rezultate svoga rada ... gdje im je država?Gospođica Sara: Zato što je lik trolčina registriran sa smetljarskog foruma s ciljem da postavi ovu temu. I već linkove postavljaju dokone velikosrbende da se mogu ismijavati pecanju naivnih ovdje. Zato.  Nijesam vam ja velikosrbenda, gospođice Saro. Jer da jesam, kuckao bih na veljesrpskom forumu a ne forumu Hrvata BiH, jednog od moja tri konstitutivna naroda. Ja sam ponosni Bosanac i Hercegovac i time se dičim, gospođice Saro. Znaci ovi Muslimani otjerali sve Srbe sa foruma jer su im dirali nacionalne osjecaje pa se nasli uvrijedjeni. Sad ostali sami na forumu pa sami sebi jebu majku i nacionalne osjecaje koje doduse eto kazu i da nemaju? I jedni se dive Srbima, drugi pljuju po nama a svi u dubini duse zavide sto nisu kao Srbi. Cudnovata skupina... ne daj boze nikome takav haos u glavi.
|
|
Vrh |
|
 |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske 2019. Postano: 09 sij 2019, 06:31 |
|
|
SREĆAN DAN REPUBLIKE SRPSKE !
|
|
Vrh |
|
 |
kolubara
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2019, 10:18 |
|
|
Srecan ti dan Republiko Srpska!!!
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2019, 10:23 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8197 Lokacija: Republic of Srpska
|
Ponosna i vječna!
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2019, 10:25 |
|
|
Popovi su suvišni ali dobro.
Sretan dan Republike Srpske!
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
 |
kolubara
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2019, 10:46 |
|
|
Juce kroasani hapsili grupu veterana u batrovcima, koji podjose sa porodicama na proslavu Dana Republike Srpske.
krenuli u banjaluku
SRAMOTA! IŽIVLJAVANJE HRVATA NA BATROVCIMA: Policija uhapsila članove rukovodstva Veterana Vojske Srbije, zahvaljujući brzoj diplomatskoj akciji ubrzo pušteni
08.01.2019.
Zahvaljujući brzoj reakciji Ministarstva inostranih poslova Vlade Republike Srbije danas zadržani predsedavnici veterena i potomaka nastavili su put Banjaluke na proslavu Dana Republike Srpske. Put su nastavili pošto su privedeni na graničnom prelazu Batrovci zajedno sa svojim porodicama.
Nakon intervencije ambasade Srbije u Zagrebu, kako saznajemo Ljudmila Ostojić, konzul naše zemlje u Vukovaru lično se pojavila na graničnom prelazu.
- Ona je tražila hitno obajšnjenјe zašto su državljani Srbije zadržani i praktično uhapšeni, i svaka joj čast. Zatekla je naše sugrađene privedene na granici, i oni nisu mogli da se javljaju na mobilne telefone. Tek posle njene intervencije nastavil su put - kažu naši sagovornici.
Da podsetimo, ranije danas vlasti Republike Hrvatske zadržali su delegaciju Udruženja veterana i potomaka nekoliko sati, iako su bili sa porodicama i decom.
Privedeni su predsednik Skupštine VRS Milan Milanović i Ivan Petrović, predsednik Udruženja potomaka. Među privedenima su bili i Dušan Marković i Aleksandar Racić, visoki funkcioneri ovih organizacija. Razlog privođenja je nepoznat i nije saopšten, mada naši sagovornici kažu da su njihova imena proveravana na nekom od spiskova koje su hrvatski graničari i policajci imali u kompjuteru.
Udruženje veterana Srbije tražiće od srpskog Ministarstva inostranih poslova da uputi protestnu notu Republici Hrvatskoj i traži odgovore zbog ovog incidenta.
|
|
Vrh |
|
 |
kolubara
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2019, 10:50 |
|
|
proveravali da ih nema na nekoj poternici . Ali nisu imali vremena da im sasiju poternicu na licu mesta  Uostalom, koji kur.ac i idu preko hrvatske. Od njih su takve stvari ocekivane. Verujem da zagrebu danasnji dan nije nista manje mrzak nego sarajevu. Njima je prvo mrzeti srbina, a onda ostalo... jace je to i od seksa za njih...
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2019, 13:53 |
|
|
Lazljivi Muslimani... Pogled iz zraka na neustavnu ceremoniju u Banjoj Luci: Koliki je odziv građanahttps://www.klix.ba/vijesti/bih/pogled- ... /190109043Hvatali moment dok je publika bila na potezu od Trga do pozorista. Malo kasnije... trg godinama nije bio puniji a isto tako cijeli centar grada.  Muslimani jos jednom pokazali koliko su zlo i koliko su jadni. Crknite od muke! 
|
|
Vrh |
|
 |
chubura
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2019, 13:57 |
|
|
Nek puknu dusmani 
|
|
Vrh |
|
 |
chubura
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2019, 13:58 |
|
|
Što je više kleveta i lazi,9.januar miliji i draži.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2019, 14:03 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Muslimani jos jednom pokazali koliko su zlo i koliko su jadni. Crknite od muke!  Biće da je ostalih milion Srba protiv Srpske i za unitarnu Bazniju. Jebo Bošnju i njegovu hanalizu. Srećan Dan Republike Srpske, sestre Srpkinje i braćo Srbi 
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2019, 14:15 |
|
|
Srećan rodjendan državo moja najdraža!
|
|
Vrh |
|
 |
kezman
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2019, 14:58 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2017, 12:57 Postovi: 27 Lokacija: Независна Република Српска
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2019, 15:15 |
|
|
Športska dvorana Borik - Banja Luka, počela svečana akademija povodom Dana Republike Srpske. Prisutan je i gospodin Dragaaaaaaaaaan Čoviiiiiiiiiiiiiiiiić 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Naša Kvačica i 42 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|