|
|
Stranica: 8/1361.
|
[ 34006 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 08 svi 2012, 23:44 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
ghost je napisao/la: Bosne ima koliko Srpske nema. Problem svega i cijele Bosne je u RS-u. Kad se ona ukine BIH bi mogla prodisati punim plućima. Dodik je Karaždićevac broj jedan i glavni problem BIH. 95% Hrvata u Bosni živi u Federaciji. To dovoljno govori o srpskoj multietničnosti. Kad bi se ukinula sutra RS vratilo bi se 200 tisuća Hrvata. Sa koliko "Komšića" ćete vi muslimani nagraditi Hrvate kad se ukine RS ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 08 svi 2012, 23:44 |
|
|
ghost je napisao/la: Treba li ukinuti Republiku Srpsku? Ima tucet razloga za to. Jedan od njih jer je nasatala na muci u porogonu više od 200 tisuća Hrvata i Bošnjaka. Financijski je neodrživa i neisplativa, srče novac, prevladava rasizam, fašizam, ksenofobija, nema ni trunke tolerancije ni multietničnosti. RS je jednako zločinačka kao i RSK ili Nedićeva Srbija. Nema države koja nije na taj način nastala. Bosna i Hercegovina je genocidna tvorevina i zločinčka država , ona je takva postala kad su Bošnjaci(tada još uvek Muslimani) zajedno sa Hrvatima preglasali Srbe i proglasili nezavisnot. Jer ako islamski cvetići i crnokušuljaši preglasaju Srbe koji su tu avnojevsku državu i stvorili , to je automatski genocidna država jer je nastala na srpskim žrtvama gde su zločin da ironija bude veća upravo učinili ti koji su proglasili nezavisnot. Tako to Srbi gledaju i to ti mora biti jasno , jer kad je to urađeno to je pišanje po srpskim grobovima , kao što to sad misliš da ako postoji RS to je pišanje po Srebreničkim žrtvama i ostali grobovima. Mislim da je činom nezavisnosti BiH nestala i uništena multietničnost , i samim time moraš se pomiriti sa :"Nikad više zajedno"!! Dosta je bilo da krvnici jedni s'drugima žive zajedno i da jedni drugima kroje kapu , a ako ti se ne sviđa? , ti pušku u šake pa probaj svoj stav ostvariti.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 08 svi 2012, 23:45 |
|
|
ghost je napisao/la: Bosne ima koliko Srpske nema. Problem svega i cijele Bosne je u RS-u. Kad se ona ukine BIH bi mogla prodisati punim plućima. Dodik je Karadžićevac broj jedan i glavni problem BIH. 95% Hrvata u Bosni živi u Federaciji. To dovoljno govori o srpskoj multietničnosti. Kad bi se ukinula sutra RS vratilo bi se 200 tisuća Hrvata. Pa kako se ne vrate u Sarajevo i razna druga mesta po Bosni? Tamo nema Srpske. A Dodik... Dodik je Ariel Šaron Citat: JERUSALIM - Jedan od vodećih izraelskih listova "Makor Rišon" (Prvi izvor) opisuje predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika kao državnika međunarodnih razmjera, možda jedinog takvog na Balkanu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 08 svi 2012, 23:45 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Ja sam glasao za DA.
Malo bi blesavo bilo da u sastavu Republike Srbije imamo i Republiku Srpsku. Zbunjujuće, posebno kad se prevodi na engleski i sl.
Naš identitet nije stvar za igru naziva i šteljenja prema Englezima tako da bi Srpska imala mjesta i u Srbiji, bilo kao regija, oblast ili šta već , mada mi se ideja ujedinjenja sa Srbijom sve manje i manje dopada s obzirom na kmetovski mentalitet tamošnjih udarnih političara.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 08 svi 2012, 23:47 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Naš identitet nije stvar za igru naziva i šteljenja prema Englezima tako da bi Srpska imala mjesta i u Srbiji, bilo kao regija, oblast ili šta već , mada mi se ideja ujedinjenja sa Srbijom sve manje i manje dopada s obzirom na kmetovski mentalitet tamošnjih udarnih političara. Šala gospodine Aga, šala. A bez kmetovskog mentaliteta ovdašnjih političara ne bi se šta imalo ujedinjavati. Malo otrov, malo med. Tako to ide.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 08 svi 2012, 23:50 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Šala gospodine Aga, šala.
A bez kmetovskog mentaliteta ovdašnjih političara ne bi se šta imalo ujedinjavati. Malo otrov, malo med. Tako to ide. Nije valjda da od svemoćnog gospodina Borisa zavisi opstanak Srpske? Da sam juče otegao papke, ne bih ni znao da je tako moćan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 08 svi 2012, 23:53 |
|
|
|
Republika Srpska ako se odvoji treba ostati nezavisna i nema se šta prikjlučivati Srbiji , bezpotreban čin u modernom društvu državnih decentralizacija. I Srbija i RS su srpske države , jedna manja a druga veća , i time Srbija prestaje biti matica jer obe su matice , za mene bar.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 08 svi 2012, 23:53 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Šala gospodine Aga, šala.
A bez kmetovskog mentaliteta ovdašnjih političara ne bi se šta imalo ujedinjavati. Malo otrov, malo med. Tako to ide. Nije valjda da od svemoćnog gospodina Borisa zavisi opstanak Srpske? Da sam juče otegao papke, ne bih ni znao da je tako moćan. Između ostalih i od svemoćnog Borisa. A to što vi ne volite svemoćnog Borisa... nije moj problem. Ja gospodina Dodika izuzetno cenim i uvek kad me on pozove da glasam, ja ga poslušam. Ali nemojmo kvariti uvaženom navodnohrvatskomzapravomuslimanskom Duhu ovakvu sjajnu temu našim mali političkim raspravama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 08 svi 2012, 23:54 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
|
Ne, ali sam za reviziju granica srpsko-hrvatskim dogovorom. Kao što već nekoliko puta spomenuh na ovom forumu, sporazum Cvetković-Maček nek nam bude temelj za novi dogovor i reviziju granica. Naravno, za godinu dvije, kad se dovrši uspostava našeg entiteta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grunf
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 08 svi 2012, 23:54 |
|
|
|
Trebalo je, ali nije. Sad je kasno. Kad je krenulo zlo onda se trebalo to zlo spriječiti. RS se može rušiti jedino novim zlom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 08 svi 2012, 23:55 |
|
|
joe enter je napisao/la: Republika Srpska ako se odvoji treba ostati nezavisna i nema se šta prikjlučivati Srbiji , bezpotreban čin u modernom društvu državnih decentralizacija. I Srbija i RS su srpske države , jedna manja a druga veća , i time Srbija prestaje biti matica jer obe su matice , za mene bar. Apsolutno, gospodine Joe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 08 svi 2012, 23:55 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Citat: JERUSALIM - Jedan od vodećih izraelskih listova "Makor Rišon" (Prvi izvor) opisuje predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika kao državnika međunarodnih razmjera, možda jedinog takvog na Balkanu.  Sad sam baš na netu našao , Dodik je imao sastanak s delegacijom židovskih organizacija iz SAD-a 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grunf
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 08 svi 2012, 23:57 |
|
|
joe enter je napisao/la: Nema države koja nije na taj način nastala.
Bosna i Hercegovina je genocidna tvorevina i zločinčka država , ona je takva postala kad su Bošnjaci(tada još uvek Muslimani) zajedno sa Hrvatima preglasali Srbe i proglasili nezavisnot. Jer ako islamski cvetići i crnokušuljaši preglasaju Srbe koji su tu avnojevsku državu i stvorili , to je automatski genocidna država jer je nastala na srpskim žrtvama gde su zločin da ironija bude veća upravo učinili ti koji su proglasili nezavisnot.
Tako to Srbi gledaju i to ti mora biti jasno , jer kad je to urađeno to je pišanje po srpskim grobovima , kao što to sad misliš da ako postoji RS to je pišanje po Srebreničkim žrtvama i ostali grobovima.
Mislim da je činom nezavisnosti BiH nestala i uništena multietničnost , i samim time moraš se pomiriti sa :"Nikad više zajedno"!! Dosta je bilo da krvnici jedni s'drugima žive zajedno i da jedni drugima kroje kapu , a ako ti se ne sviđa? , ti pušku u šake pa probaj svoj stav ostvariti. Proljev od posta. Moraš zaista isključiti mozak da ovak nekaj napišeš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 08 svi 2012, 23:58 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Između ostalih i od svemoćnog Borisa. A to što vi ne volite svemoćnog Borisa... nije moj problem.
Kakav crni gospodin Boris. Sve zavisi od pol. uticaja i silnica na međ. pol. sceni a tu je i uteg KiM kao protivteža postojanja Srpske. Od gospodina Borisa opstanak Srpske zavisi kao što zavisi od nas dvojice, gospodine Brigada. Uostalom, od istih faktora zavisi i opstanak tzv. biH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 08 svi 2012, 23:59 |
|
|
|
Jedna zamjerka ide na račun današnje RS - treba Dodiku jasno reći da nas Hrvate u RS prestane jebavat sa Vlajkijem, iako je bolji od Sejde - on ipak nije naš, mi ga nismo birali!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ghost
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 08 svi 2012, 23:59 |
|
|
|
Srbija će se kad tad odreći Srba preko Drine to vam mora biti jasno. Bez potpore Beograda RS bi sutra pala. Nije sve u enitetima. Hrvati nemaju svoj vlastiti isključivi entitet ali imaju bolju demografiju od Srba. Od čega će živjeti RS za koju godinu? Nema nikakve privrede ni vizije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grunf
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 09 svi 2012, 00:01 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Jedna zamjerka ide na račun današnje RS - treba Dodiku jasno reći da nas Hrvate u RS prestane jebavat sa Vlajkijem, iako je bolji od Sejde - on ipak nije naš, mi ga nismo birali! Vjerujem da će ti se slatko nasmijati na prigovor.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 09 svi 2012, 00:01 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Jedna zamjerka ide na račun današnje RS - treba Dodiku jasno reći da nas Hrvate u RS prestane jebavat sa Vlajkijem, iako je bolji od Sejde - on ipak nije naš, mi ga nismo birali! Šta fali Vlajkiju, meni ne smeta, koda bi neko drugi bolje na tom mjestu, ipak i on podbode tu i tamo.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 09 svi 2012, 00:02 |
|
|
ghost je napisao/la: Srbija će se kad tad odreći Srba preko Drine to vam mora biti jasno. Bez potpore Beograda RS bi sutra pala. Nije sve u enitetima. Hrvati nemaju svoj vlastiti isključivi entitet ali imaju bolju demografiju od Srba. Od čega će živjeti RS za koju godinu? Nema nikakve privrede ni vizije. Da bolja demografija, triput nas je manje, koliko trebamo čekati da dođemo na isto - 500 godina?
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 09 svi 2012, 00:02 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Između ostalih i od svemoćnog Borisa. A to što vi ne volite svemoćnog Borisa... nije moj problem.
Kakav crni gospodin Boris. Sve zavisi od pol. uticaja i silnica na međ. pol. sceni a tu je i uteg KiM kao protivteža postojanja Srpske. Od gospodina Borisa opstanak Srpske zavisi kao što zavisi od nas dvojice, gospodine Brigada. Uostalom, od istih faktora zavisi i opstanak tzv. biH. Boris i drugi akteri rade i pomažu koliko je u njihovoj moći. Nekad je to topla reč, nekad je to škola ili put, nekad je to par stotina miliona jevropskih novčanica... ali se radi. U ovim uslovima dosta, u budućnosti će biti i više. Bio tu Boris ili neko drugi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 09 svi 2012, 00:03 |
|
|
Grunf je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Jedna zamjerka ide na račun današnje RS - treba Dodiku jasno reći da nas Hrvate u RS prestane jebavat sa Vlajkijem, iako je bolji od Sejde - on ipak nije naš, mi ga nismo birali! Vjerujem da će ti se slatko nasmijati na prigovor. Iniciativa je potekla, sad je na Čoviću da koalcijskom partneru jasno kaže da slučaj Vlajki nije fer ko ni Komšić. Sad je na Čoviću da dokaže da stvarno brine i za nas u RS, kao i na Dodiku da pokaže iskrenost u odnosu prema Hrvatima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 09 svi 2012, 00:03 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Jedna zamjerka ide na račun današnje RS - treba Dodiku jasno reći da nas Hrvate u RS prestane jebavat sa Vlajkijem, iako je bolji od Sejde - on ipak nije naš, mi ga nismo birali!  Ovima se obratite, gospodine Mršo. 6000 njihovih glasača su izabrali gospodina Emila a ne 300 000 SNSD glasača gospodina Milorada.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 09 svi 2012, 00:04 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
MRSHO je napisao/la: Jedna zamjerka ide na račun današnje RS - treba Dodiku jasno reći da nas Hrvate u RS prestane jebavat sa Vlajkijem, iako je bolji od Sejde - on ipak nije naš, mi ga nismo birali! Kritika je realna , ali ipak Vlajki nije želja srpskog naroda , koliko je Vlajki dobio glasova a koliko Sejdo? Vlajki je tu gdje zbog malobrojnosti hrvatskih glasova koji su još k tome i podijeljeni a Sejdo je politički projekt Bošnjaka odnosno produkt njihove politike.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ghost
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 09 svi 2012, 00:04 |
|
|
|
Nemojmo vjerovat Čoviću pa lik ne plaća tv pretplatu. ON kaže da nisu ravnopravni samo jer nije dobio fotelje u vlasti, kad se to promijeni ko yebe narod.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grunf
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 09 svi 2012, 00:05 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Jedna zamjerka ide na račun današnje RS - treba Dodiku jasno reći da nas Hrvate u RS prestane jebavat sa Vlajkijem, iako je bolji od Sejde - on ipak nije naš, mi ga nismo birali! Šta fali Vlajkiju, meni ne smeta, koda bi neko drugi bolje na tom mjestu, ipak i on podbode tu i tamo. Podbode Vlajki, podbode Komšić. Šta im fali? Oba su za poželjeti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|