HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 11 stu 2025, 16:06.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 34006 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 1361  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Treba li ukinuti RS?
PostPostano: 09 svi 2012, 00:05 

ghost je napisao/la:
Nemojmo vjerovat Čoviću pa lik ne plaća tv pretplatu.

Budale muslimana.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 00:06 

ghost je napisao/la:
Nemojmo vjerovat Čoviću pa lik ne plaća tv pretplatu. ON kaže da nisu ravnopravni samo jer nije dobio fotelje u vlasti, kad se to promijeni ko yebe narod.

Kad Hrvati vrate političku vlast koja im po zakonu pripada odjebat će Čović u troskoku, ali ne prije toga.

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 00:06 

ghost je napisao/la:
Nemojmo vjerovat Čoviću pa lik ne plaća tv pretplatu. ON kaže da nisu ravnopravni samo jer nije dobio fotelje u vlasti, kad se to promijeni ko yebe narod.

Šta reći...

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 00:07 

ghost je napisao/la:

Nebije ni ja platio. Upravo zbog takvih poteza vjerujem Čoviću.

Agathonikos je napisao/la:
Ovima se obratite, gospodine Mršo. 6000 njihovih glasača su izabrali gospodina Emila a ne 300 000 SNSD glasača gospodina Milorada.

Majke ti, ja uvijek mislio da je on SNSD-ovac... i koji kurac je ta stranka? Koga oni predstavljaju, kakvi su im svjetonazori? Koliki im je udio u vlasti?

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 00:09 

Ne vidim zašto je Čović veći Hrvat od Budimira ili Komšića? Ova dvojica su cijeli rat ratovali na pravoj crti protiv četnika a pitaj boga di je bio Dado.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 00:10 

POL_GASOL je napisao/la:
MRSHO je napisao/la:
Jedna zamjerka ide na račun današnje RS - treba Dodiku jasno reći da nas Hrvate u RS prestane jebavat sa Vlajkijem, iako je bolji od Sejde - on ipak nije naš, mi ga nismo birali!

Šta fali Vlajkiju, meni ne smeta, koda bi neko drugi bolje na tom mjestu, ipak i on podbode tu i tamo.

Ti to ozbiljno?

A u biti, ko da je važno da li tebi smeta ili ne smeta, nisi glasač iz RS... imamo mi dobrih, potencialnih ljudi, Hrvata glavom i bradom za tu poziciju...

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 00:11 

I Srbija i Hrvatska i Bosna su se vekovima povećavale i smanjivale , pa će tako sada da se i BiH smanji , odbojiće se RS i buduća HercegBosna , a ovi nek' naprave BiH i to sve multietničku i nadnacionalnu državu.

Ovi što se kunu i režu venu sa krikom na usnama :"Postojaće BiH , BiH forever,bla,bla,..." , e pa ja kažam isto "Da , postojaće BiH ali samo manja"!! :zubati

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 00:11 

ghost je napisao/la:
Ne vidim zašto je Čović veći Hrvat od Budimira ili Komšića? Ova dvojica su cijeli rat ratovali na pravoj crti protiv četnika a pitaj boga di je bio Dado.

Znaš li ti šta je prva crta?

Komšić nije Hrvat, to i sam kaže. Zato odjebi...

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 00:12 

MRSHO je napisao/la:

Majke ti, ja uvijek mislio da je on SNSD-ovac... i koji kurac je ta stranka? Koga oni predstavljaju, kakvi su im svjetonazori? Koliki im je udio u vlasti?

To je mala strankica sa sjedištem, čini mi se u Šipovu. Nije parlamentarna a po nekom mom mišljenju, možda je gospodin Vlajki izabran pukim slučajem jer na listićima su bila imena i sa hrvatskim i sa bošnjačkim potpredsjedničkim kandidatima a ljudi su mislili da treba zaokružiti i to, mada niste obavezni da zaokružite nesrpske kandidate. Čisto sumnjam da su glasači iz Šipova ikad dotad čuli za gospodina Emila a još manje da su dio projekta kako Hrvatima naturiti potpredsjednika kao što je to bio slučaj sa gospodinom Željkom.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 00:12 

MRSHO je napisao/la:
Grunf je napisao/la:

Vjerujem da će ti se slatko nasmijati na prigovor.

Iniciativa je potekla, sad je na Čoviću da koalcijskom partneru jasno kaže da slučaj Vlajki nije fer ko ni Komšić. Sad je na Čoviću da dokaže da stvarno brine i za nas u RS, kao i na Dodiku da pokaže iskrenost u odnosu prema Hrvatima.

Ništa od toga. Možda i griješim, ali teško.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 00:13 

ghost je napisao/la:

O kojem Komšiću vi govorite gospon ghost? Na Ozrenu se nebi složili sa vama :smijeh

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 00:13 

MRSHO je napisao/la:
ghost je napisao/la:

Gdje je on to rekao? Rekao je masu puta na skupovima da je Hrvat i da se time ponosi. On je po rođenju Hrvat i kršten je u našoj crkvi. Jest da je anacionalan ali Hrvat je.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 00:14 

Agathonikos je napisao/la:
MRSHO je napisao/la:

To je mala strankica sa sjedištem, čini mi se u Šipovu. Nije parlamentarna a po nekom mom mišljenju, možda je gospodin Vlajki izabran pukim slučajem jer na listićima su bila imena i sa hrvatskim i sa bošnjačkim potpredsjedničkim kandidatima a ljudi su mislili da treba zaokružiti i to, mada niste obavezni da zaokružite nesrpske kandidate. Čisto sumnjam da su glasači iz Šipova ikad dotad čuli za gospodina Emila a još manje da su dio projekta kako Hrvatima naturiti potpredsjednika kao što je to bio slučaj sa gospodinom Željkom.

Ma ja vjerujem da za Vlajkija nije pokrenuta sva raspoloživa "mašinerija" da se zajebu Hrvati ali ipak nije autentičan... nije mu mjesto tu gdje jest. Na kraju krajeva, uopće nije Hrvat.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 00:20 

ghost je napisao/la:
MRSHO je napisao/la:

Gdje je on to rekao? Rekao je masu puta na skupovima da je Hrvat i da se time ponosi. On je po rođenju Hrvat i kršten je u našoj crkvi. Jest da je anacionalan ali Hrvat je.

Nećemo valjda po 100. put istu priču prežvakati. Zna se tko je i što je Komšić.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 00:22 

Nije tema Komšić već tvorevina koja je rušila ustavno-pravni poredak BIH da bi danas bila ustavno zaštićena kategorija. Nema veće nepravde od toga.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 00:24 

ghost je napisao/la:
Nije tema Komšić već tvorevina koja je rušila ustavno-pravni poredak BIH da bi danas bila ustavno zaštićena kategorija. Nema veće nepravde od toga.

Nepravde su svuda oko nas. Cijeli svijet je napravljen od nepravdi. Kaj buš sad, jel ćeš ići ispravljati nepravdu i raditi zlo? Jel to put?

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 00:30 

Ja mislim da bi sam srpski narod u BIH imao više koristi od jedinstvene BIH nego ovako jadne podijeljene na dva dijela. Cijeli svijet se ujedinjuje a Bosna se dijeli. Žalosno. :rolleyes

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 00:32 

Slabo ti ide anketa ?

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 00:32 

ghost je napisao/la:
Ja mislim da bi sam srpski narod u BIH imao više koristi od jedinstvene BIH nego ovako jadne podijeljene na dva dijela. Cijeli svijet se ujedinjuje a Bosna se dijeli. Žalosno. :rolleyes

Imali bi Srbi u zajedničkoj BiH koristi i prava ko sada u Dobrovoljačkoj.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 00:34 

Cinjenica je da BiH treba novi preustroj da bi krenula naprijed.Tesko da ce,ovakva kakva jeste,skoro uci u EU i NATO.E sad ce vjerojatno neki reci" libo me racku" i ne treba da udje,bolje da se raspadne.Medjutim jasno je da ce MZ jos dugo stajati iza BiH,stovise mislim da vise ne zele cjepkati ove prostore i povlaciti nove granice.Znaci ova situacija se moze otegnuti u nedogled,druge zemlje iz regije ce se prije integrirati a BiH ce i politicki i ekonomski ostati na dnu.Bojim se da ce se Hrvati i Srbi onda masovno iseljavati za Hrvatsku i Srbiju(imaju drzavljanstva) a Bosnjaci ce procentualno demografski jacati jer nemaju kuda(Zapad sve vise i vise zatvara vrata).
Naravno do novog preustroja BiH moze doci samo konsenzusom,nema govora o nekim ukidanjima i promjenama protiv volje jednog od tri naroda.
E da li je tu neki konsenzus moguc procijenite sami.Ja osobno mislim da sa ovim garniturama politicara nije,narocito ako se uzme u obzir da je puno njih krojilo ratnu politiku na ovim prostorima!

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 00:35 

Entiteti nisu nikakva prepreka ulasku u EU. To je bošnjačka laž i propaganda.
Belgija ima jače entitete nego Varta.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 00:39 

BiH je Titova frankenštajn "Republika" , komunisti su trebali poslije 45` BiH podijelit na temelju sporazuma Cvetković-Maček i time zauvijek zatvoriti srpsko-hrvatsko odnose ali ne ,treba bit budala po običaju. BiH je komunistička abortus tvorevina , to nije lijepo ali je tako.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 00:40 

BBC je napisao/la:
Entiteti nisu nikakva prepreka ulasku u EU. To je bošnjačka laž i propaganda.
Belgija ima jače entitete nego Varta.

Nisam ni tvrdio da su entiteti problem za ulazak u EU.Mi kako se dogovorimo oni ce to prihvatiti.Problem je sto se strane u BiH najvise zbog pitanja entiteta(naravno i drugih nerijesenih pitanja) non-stop medjusobno blokiraju i nisu u stanju provesti nuzne reforme!

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 01:14 

Glasao za ne. Ni našima u BiH ni nama u RH ne odgovara to. A i sve bi se samo još više zapetljalo umjesto da se poboljša.

Uostalom već 15 godina imamo granicu sa srpskom državom na Savi. I nije tako loše.

Kako je odgovorila grupa Hrvata iz BiH kad sam prvi put ugledao ta čudna bića. Na pitanje nekog padobranca, a vi ste ih BiH? Momak, Bosna i Hercegovina nikad nije bila država nit će ikad bit. :D

Najveći problem je što smo mi ušli u Federaciju, a nije se 95' napravilo tri entiteta i svako na svoju stranu. Ova produljujemo agoniju.

Al bit će. Dogodine. :HercegBosanac

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 01:17 

3 entiteta i minimalne funkcije zajedničke države. Moderno, evropsko rešenje.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 34006 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 1361  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: LeTdoS, Patriota, pomocnik kuhara, VUKsaJUGA i 44 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: