|
|
Stranica: 76/1361.
|
[ 34005 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 15:20 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
Kum Bečo je napisao/la: Odite u crkvu da se pricestite.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 15:46 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
|
Koja komedija postala ova tema.Čitam i smijem se.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 17:14 |
|
|
Imam neodoljivu želju da podelim sa kolegama ono što sam radio tokom nedeljne popodnevne dokolice.  Čitao sam stare teme na klix.ba, i naleteo na ovu: http://www.klix.ba/forum/predvidjajte-k ... t9385.htmlDavne 2004. forumaši na tom forumu su predviđali kada će se ukinuti RS. Rezulati ankete: 52% mislilo je da će se ukinuti 2006, 10% da će se ukinuti 2007. 21% da će se ukinuti 2010. i 17% koji su pogodili, da će to biti posle 2010. godine.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 17:23 |
|
|
|
kolege sa sveprijateljskoj i humanistički nastrojenog foruma su na svoj način iznijeli raznorazna mišljenja.Njihova ljubav prema Republici Srpskoj je neizmjerna,bojim se da se ne pretvori u patološku ljubav....
p.s Za desetak dana će se i definitivno znati hoće li doći do rekonstrukcije Vlade.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 17:58 |
|
|
|
Sta, pa to cudo ima i Vladu?
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 18:03 |
|
|
|
Malo više poštovanja prema svetoj srpskoj zemlji,praviću se da ne vidim pojedine šovinističke podbadalice.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Drinski vuk
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 18:14 |
|
Pridružen/a: 23 sij 2013, 02:16 Postovi: 877 Lokacija: Ambasada Republike Srpske u Sarajevu
|
|
Zasto Muslimani imaju neizdrzivu potrebu da se petljaju u unutrasnje stvari Republike Srpske?! Imaju svoju drzavu koja im pliva u govnima,a oni i dalje bulazne o RS. Nesoj.
_________________ DzoniBG Amerikance mogu da vole, i da im se dive samo inferiorni pojedinci i narodi...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 18:15 |
|
|
storaB je napisao/la: da bi nešto mogao zvati genocidnim,bojim se da moraš se edukovat po pitanju pojmovnog značenja! ;)
Kada to skontaš, onda možemo diskutovati. Znam ja dobro šta je genocid i šta zapravo znači , ali je to ovde nebitno po pitanju pojmova , jer i da je bio samo "veliki zločin,proterivanje,..." a ne genocid pripadnicima moga naroda neće biti manja krivica niti će ih smatrati manje lošima. Isto ti se hvata , i pozicija ti ostaje ista. Međutim ti i drugi se hvatate terminologije kao nečem jako bitnim i samim time osuđujete RS na moguće ukidanje , jer baš vašim odbijanjem tog pojma zakucavate poslednji ekser u sanduk. Ja te ne mogu naterati da ukapiraš , kao što sam pokušavao ove devedestih da nagovorim da ne rade ono što je činjeno jer će mnogo toga izgubiti , međutim nije bilo 'leba od priče , oni su bili pravi Srbi a ja nisam već izdajnik. A ti nastavi se braniti od pojma "genocid" i još pri tome pravdati zločine tako što ćeš ići linijom "A šta su oni nama radili.." , pa očekuj da se možemo pozdraviti od RS.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 18:17 |
|
|
|
Nemas ti ovdje Rasima
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 18:17 |
|
|
Drinski vuk je napisao/la: Zasto Muslimani imaju neizdrzivu potrebu da se petljaju u unutrasnje stvari Republike Srpske?! Imaju svoju drzavu koja im pliva u govnima,a oni i dalje bulazne o RS. Nesoj. Kolega što je najgore nemaju,a da budem iskren meni je i žao što nemaju,manje bi o tuđoj brigu vodili ;) Ovako od onih 27% bi željeli napraviti 50+%,malo morgen... joe,pa ako znaš šta je pojam genocid,onda nikako ne možeš govoriti da su tri naroda genocidna. Jer to bi bilo isto kada bi ja rekao da su sektaši sva tri religijska naroda ove države,ako razumiješ.Sekta i ateizam su dva različita pojma.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 18:22 |
|
|
storaB je napisao/la: joe,pa ako znaš šta je pojam genocid,onda nikako ne možeš govoriti da su tri naroda genocidna. Jer to bi bilo isto kada bi ja rekao da su sektaši sva tri religijska naroda ove države,ako razumiješ.Sekta i ateizam su dva različita pojma.
Gde sam ja napisao da su narodi genocidni??!! Narodi ne mogu biti genocidni ali genocidne i zločinačke radnje se mogu činiti u ime nekog naroda i to moraš prihvatiti ako hoćeš dobro sebi i narodu kome pripadaš da upravo ti ne bi lepili takvu etiketu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Drinski vuk
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 18:24 |
|
Pridružen/a: 23 sij 2013, 02:16 Postovi: 877 Lokacija: Ambasada Republike Srpske u Sarajevu
|
|
Sta sve necu procitati ovde... Boze ti sacuvaj! Zauzmes leglo terorista,za zene i djecu obezbjedis autobuse i ti im finansiras prevoz u njihovu drzavu,odvojis vojno sposobne zbog sudjenja,desi se streljanje zarobljenika i sud te osudi za genocid! Ni manje ni vise nego GENOCID.
U definiciji genocida pise da se moraju poubijati i ljudi i zene,a to se u ovom slucaju nije desilo,tako da nema govora o nikakvom genocidu. Ako se streljanje zarobljenika kvalifikuje kao genocid,onda nema sanse da bi samo Srbi mogli biti krivi za to,a po ovom "sudu" jesu.
Sudijama koje su donijele takvu presudu treba uzeti diplome i zapaliti,jer im ocito nista ne sluze.
_________________ DzoniBG Amerikance mogu da vole, i da im se dive samo inferiorni pojedinci i narodi...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 18:33 |
|
|
Drinski vuk je napisao/la: Sta sve necu procitati ovde... Boze ti sacuvaj! Zauzmes leglo terorista,za zene i djecu obezbjedis autobuse i ti im finansiras prevoz u njihovu drzavu,odvojis vojno sposobne zbog sudjenja,desi se streljanje zarobljenika i sud te osudi za genocid! Ni manje ni vise nego GENOCID.
U definiciji genocida pise da se moraju poubijati i ljudi i zene,a to se u ovom slucaju nije desilo,tako da nema govora o nikakvom genocidu. Ako se streljanje zarobljenika kvalifikuje kao genocid,onda nema sanse da bi samo Srbi mogli biti krivi za to,a po ovom "sudu" jesu.
Sudijama koje su donijele takvu presudu treba uzeti diplome i zapaliti,jer im ocito nista ne sluze. Moj kolega što je najviše ljudi se i lažno predstavljaju, nekakvi Srbi koji zastupaju interese bošnjaka.... Vrlo dobro se zna šta je genocid i koje su njegove karakteristike. One glavne nije imao zločin u Srebrenici. Neke od elemenata jeste. Genocid sam po sebi je jedan složen proces koji itekako u svojoj strukturu ima nešto što nosi i posljedicu.... Al naravno najlakše je reći da to je genocid,a to što će se svako ko se razumije u tu pojmovnu sadržinu smijati i neozbiljno te gledati je drugi par opanaka! joe Citat: Sve države ovde su genocidne , i mogu reći da su svi narodi bar odgovorni ako nisu krivi za genocid. opet kažem, pročitaj negdje definiciju Genocida,po mogućstvu da se ne radi o bosanskoj vikipediji ;) I samo ovaj isječak ti je sam po sebi kontradiktoran!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Drinski vuk
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 18:37 |
|
|
|
Ja mislim da je najveci problem u protektoratu strah Muslimana od samih sebe,tj.sta bi oni kad bi u nekom trenutku dobili drzavu,odnosno sta bi sa njom. Svoju drzavu nikad nisu imali da bi znali kako se upravlja istom. Oni se ustvari plase da ako Srbi i Hrvati odu iz ove skalamerije,sa svojim teritorijama naravno,da nece imati vise koga da optuzuju za svoju nesposobnost i neuspjehe.
Muslimanima je draza rahat-patnja,nego da sami kroje svoju sudbinu,i ucine nesto sa svojim zivotima. Strah od nepoznatog,to je njihov glavni problem. Znam da laprdaju o nekakvoj ugrozenosti od strane Srba i Hrvata,no to je samo izgovor da bi imali izgovor da salju pisma i da se krevelje pred stranim kamerama.
Kada ce te ovo priznati gospodo draga???
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 18:41 |
|
|
|
vole oni svoje komšije toliko ih vole da praktično istih i nema tamo gdje je svebosansko-bošnjačka teritorija i živalj... Ako... samo komšije više nikada neće pojesti govno kakvo su pojeli u SFRJ.
Što se mene lično tiče, zaista prema FBIH ne osjećam ništa,da rođen sam na teritoriji iste,nekoliko godina proveo,al stvarno mi je to najmanja briga,s druge strane, ne želim im ništa loše,nek su živi i zdravi,ali jedno sigurno znam, zajedno nikada nećemo moći i uskoro će i strane sile eksperiment od države podjeliti.
Štaviše, smatram da bi RS najbolje funkcionisala kao nezavisna i samostalna država,naravno sa bošnjacima kao narodom u okviru nje gdje će isti kao što to imaju i sada,imati sva prava po osnovi Povelje UN o ljudskim pravima i Deklaraciji o ljudskim pravima iz 1948.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Drinski vuk
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 18:50 |
|
|
|
I ja smatram da bi nasa Republika najbolje funkcionisala samostalno,tj.u bratskim odnosima sa Srbijom ali ipak drzati neku distancu u nekim stvarima...Mnogo gadova u Srbiji ima,da ne pocnu legla praviti i na nasoj strani,i zaglupljivat nam narod levicarskim ideologijama!
Sa Muslimanima se zaista ne moze zivjeti,najbolje bi bilo zajedno sa Hrvatima podici neki zid prema njima. Ne postoji na svijetu nijedna slicna drzava ovom eksperimentu.
Nek prica ko sta hoce,ali ako hoces da odrzis drzavu u kojoj zivi preko 20% muslimana,sva im politicka prava moras oduzeti. Sa njima nema druge,ili ih drzati pod prijetnjom silom,ali u svakom slucaju bez politickih prava,jer kad im das prava,oni samo prave probleme...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 18:50 |
|
|
storaB je napisao/la: joe Citat: Sve države ovde su genocidne , i mogu reći da su svi narodi bar odgovorni ako nisu krivi za genocid. opet kažem, pročitaj negdje definiciju Genocida,po mogućstvu da se ne radi o bosanskoj vikipediji ;) I samo ovaj isječak ti je sam po sebi kontradiktoran! Odgovornost je ono što svaki čovek i stanovnik jedne zemlje ima u slučaju da se u ime zemlje i naroda nešto loše ili dobro čini. Ja sam bio protiv rata i protiv Miloševića i ostale bagre , ali ja ima određenu odgovornost šta je rađeno u ime mog naroda i zemlje. To se ne može birati jer ti hteo ne hteo na neki način učestvuješ u životu svoga naroda i zemlje , tako da imaš odgovornost , ako ništa onda bar ti odgovornost seže u onaj segment koliko si učinio da sprečiš loše stvari u ime tvog naroda. Zato ja jesam odgovoran za zločine,genocid,....i sve ostalo jer uvek je bar ostajala mala mogućnost da se više uradi u sprečavanju zločina , pa makar to bilo i simbolično.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 18:54 |
|
|
|
Srbijanci su ih ocigledno odjebali
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Drinski vuk
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 18:56 |
|
|
joe enter je napisao/la: Odgovornost je ono što svaki čovek i stanovnik jedne zemlje ima u slučaju da se u ime zemlje i naroda nešto loše ili dobro čini. Ja sam bio protiv rata i protiv Miloševića i ostale bagre , ali ja ima određenu odgovornost šta je rađeno u ime mog naroda i zemlje. To se ne može birati jer ti hteo ne hteo na neki način učestvuješ u životu svoga naroda i zemlje , tako da imaš odgovornost , ako ništa onda bar ti odgovornost seže u onaj segment koliko si učinio da sprečiš loše stvari u ime tvog naroda. Zato ja jesam odgovoran za zločine,genocid,....i sve ostalo jer uvek je bar ostajala mala mogućnost da se više uradi u sprečavanju zločina , pa makar to bilo i simbolično. U Republici Srpskoj ti s' ovim stavovima ne da neces naci istomisljenike,nego ces vrlo vjerovatno naici na totalno suprotno... Ljudi poput tebe "zive" na B92 forumu,i prosipaju jed i zuc na RS,sto otvoreno,sto na ovaj nacin kao sto ti radis ovde. Zaista ne znam sta ti ocekujes! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 18:59 |
|
|
Drinski vuk je napisao/la: I ja smatram da bi nasa Republika najbolje funkcionisala samostalno,tj.u bratskim odnosima sa Srbijom ali ipak drzati neku distancu u nekim stvarima...Mnogo gadova u Srbiji ima,da ne pocnu legla praviti i na nasoj strani,i zaglupljivat nam narod levicarskim ideologijama!
Sa Muslimanima se zaista ne moze zivjeti,najbolje bi bilo zajedno sa Hrvatima podici neki zid prema njima. Ne postoji na svijetu nijedna slicna drzava ovom eksperimentu.
Nek prica ko sta hoce,ali ako hoces da odrzis drzavu u kojoj zivi preko 20% muslimana,sva im politicka prava moras oduzeti. Sa njima nema druge,ili ih drzati pod prijetnjom silom,ali u svakom slucaju bez politickih prava,jer kad im das prava,oni samo prave probleme... U CG imaš 30% Srba,Milo takođe kaže da imaju sva prava zagarantovana poveljom UN,na ta prava i ja mislim kada su u pitanju Bošnje... Pri tome Bošnja nema 20% u RS. A kada dođe dan nezavisnosti 50% trenutnih će se uputiti pravac Sarajeva,Tuzle i Zenice,jer jednostavno kako živjeti u srboćetnićkoj državi... Što se Hrvata tiče, to je njihova stvar i njihov rezon. Što god bih rekao moglo bi se pogrešno protumačiti,zato ću se suzdržati. Ne treba biti glup pa ne vidjeti da se sva tri naroda međusobno ne mirišu,ali onako ljudski je da i Hrvati trebaju dobit svoj dio...tamo gdje su većina. Što se RS tiče, ima ona i svojih ideologa,poput onog ljekara što se kandidovao za načelnika u Srebrenici,poput još njih nekolicine koji već nekoliko mjeseci za strane pare ubiše narod pričom o lošem životu i standardu,kao da je narod ćorav,a sve to kroz prizmu nezavisnosti kako medijske tako i političke... joe momče pročitaj definiciju genocida,ovako stavno nema smisla... Ili ću ja početi državu BIH zvati UNHCR ,ako vjeruješ.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 19:06 |
|
|
Drinski vuk je napisao/la: joe enter je napisao/la: Odgovornost je ono što svaki čovek i stanovnik jedne zemlje ima u slučaju da se u ime zemlje i naroda nešto loše ili dobro čini. Ja sam bio protiv rata i protiv Miloševića i ostale bagre , ali ja ima određenu odgovornost šta je rađeno u ime mog naroda i zemlje. To se ne može birati jer ti hteo ne hteo na neki način učestvuješ u životu svoga naroda i zemlje , tako da imaš odgovornost , ako ništa onda bar ti odgovornost seže u onaj segment koliko si učinio da sprečiš loše stvari u ime tvog naroda. Zato ja jesam odgovoran za zločine,genocid,....i sve ostalo jer uvek je bar ostajala mala mogućnost da se više uradi u sprečavanju zločina , pa makar to bilo i simbolično. U Republici Srpskoj ti s' ovim stavovima ne da neces naci istomisljenike,nego ces vrlo vjerovatno naici na totalno suprotno... Ljudi poput tebe "zive" na B92 forumu,i prosipaju jed i zuc na RS,sto otvoreno,sto na ovaj nacin kao sto ti radis ovde. Zaista ne znam sta ti ocekujes!  Vidim citirao si moj post a odgovorio mi nešto drugo. Ako možeš reci gde je to u mom postu ovo što navodiš? Ja sam druškane moj banovan sa B92 upravo zbog podrške RS-u , ali držiim svoj stav , niti mi ga kreira banda iz RS a niti one pičke sa B92-foruma , ja za razliku od mnogih imam svoje mišljenje i ne pripadam stadu. Gde sam ja prosuo žuč na RS , zašto lažeš?! , pa čoveče ja sam za nezavisnot i ukidanje BiH , aq to većina ovih Srba iz RS ne govori glasno i jasno već uvijeno. Ja ako prosipam žuč to je protiv onih koji neće da pojedu govno koje su sami izasrali pa onda mažu sve moje sunarodnike. I upravo prosipam žuč na takve jer oni se predtasvljaju kao branioci RS i srpstva , a u stvari rade na propadanju RS i njenom uništenju. A to što se moji stavovi ne uklapaju sa većinom stavova ljudi u RS , e zato me zabole milokliz znaš kako. Kao što me zabole šta ovi tzv.mirotvorci sa B92 misle.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 19:07 |
|
|
|
Ono što retard zagovara je kolektivna odgovornost - svinjarija i Hitlerovština, inače zagovarana od strane ekstremnih muslimana i Hrvata i njihovih slugeranja u Beogradu, jer njima ne odgovara da se kazne zločinci, njima čitav narod mora biti kriv. Ako su krivi zločinci, kazniš njih, a narod ima svoja prava. Međutim, ako je kriv čitav narod, onda kažnjavaš čitav narod. Tome služi i konstrukcija "zločini činjeni u ime...". Šta to znači? Pa znači ako recimo neki Milan iz Višegrada uzme tvoja kola, pa ih proda, to je krivično djelo, i imaš pravo da ga tužiš, a i policija će reagovati, jer on nema pravo da proda tvoja kola. Međutim, ako taj isti Milan ubije muslimanskog civila, sjatiće se sav ološ da ti kaže kako je on to uradio "u tvoje ime", te da si i ti odgovoran za njegova djela, s kojima nemaš ništa. Pri čemu je potpuno nebitno da li je to uradio jedan ludi pojedinac ili komandant neke vojne jedinice - niko nema prava da u moje ime čini bilo šta na šta ga nisam ovlastio.
S druge strane, priča o genocidu jeste prilična budalaština. Genocid je samo pravna kvalifikacija, u Bosni je puno više ljudi ubijeno u zločinima koji nisu kvalifikovani tako. Međutim, u nekom iskrivljenom propagandnom umu, gore je ako si kriv za genocid nego za recimo zločin nad civilnim stanovništvom. A mi Srbi nasjedamo na to, pa se branimo da eto nije bio genocid već "samo" kakvo masovno ubistvo ratnih zarobljenika... kao da je to neka bitna razlika.
Ono što jeste i mora biti naša politika je - zločina jeste bilo, treba ih kazniti. Bilo kakva kolektivna odgovornost je naravno neprihvatljiva, a politizovanje ratnih zločina koje ekstremi koriste kako bi ostvarili svoje ekstremističke ciljeve, koje su imali i prije zločina, takođe.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 19:08 |
|
|
joe nemoj više ako boga znaš,nemoj radi uništitelja BiH. ovakvim postovima samo pomažeš svima onima koji žele nezavisnu Republiku Srpsku. ;)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Drinski vuk
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 19:10 |
|
|
storaB je napisao/la: U CG imaš 30% Srba,Milo takođe kaže da imaju sva prava zagarantovana poveljom UN,na ta prava i ja mislim kada su u pitanju Bošnje... Pri tome Bošnja nema 20% u RS. A kada dođe dan nezavisnosti 50% trenutnih će se uputiti pravac Sarajeva,Tuzle i Zenice,jer jednostavno kako živjeti u srboćetnićkoj državi...
Što se Hrvata tiče, to je njihova stvar i njihov rezon. Što god bih rekao moglo bi se pogrešno protumačiti,zato ću se suzdržati. Ne treba biti glup pa ne vidjeti da se sva tri naroda međusobno ne mirišu,ali onako ljudski je da i Hrvati trebaju dobit svoj dio...tamo gdje su većina.
Što se RS tiče, ima ona i svojih ideologa,poput onog ljekara što se kandidovao za načelnika u Srebrenici,poput još njih nekolicine koji već nekoliko mjeseci za strane pare ubiše narod pričom o lošem životu i standardu,kao da je narod ćorav,a sve to kroz prizmu nezavisnosti kako medijske tako i političke... Ima u CG i vise od 30% Srba,a preko 60% ukupnih stanovnika se izjasnilo da govori srpskim jezikom. Milo i sverceri na sve nacine ponizavaju Srbe dole,priznali Kosmet,ukida se srpski jezik,zabranjuje se djelovanje SPC i mnoge druge stvari. Nikako mi ne ide u glavu zasto Srbija ne zakuva corbu svercerima dole,ili zasto zajedno sa RS ne zaprijeti svercerima zatvaranjem granica! Besplatan prijedlog od Vuka ako neko cita,nek zatvara svercerima granice!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Drinski vuk
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 19:20 |
|
|
joe enter je napisao/la: [Gde sam ja prosuo žuč na RS , zašto lažeš?! , pa čoveče ja sam za nezavisnot i ukidanje BiH , aq to većina ovih Srba iz RS ne govori glasno i jasno već uvijeno. Ja ako prosipam žuč to je protiv onih koji neće da pojedu govno koje su sami izasrali pa onda mažu sve moje sunarodnike. I upravo prosipam žuč na takve jer oni se predtasvljaju kao branioci RS i srpstva , a u stvari rade na propadanju RS i njenom uništenju.
A to što se moji stavovi ne uklapaju sa većinom stavova ljudi u RS , e zato me zabole milokliz znaš kako. Kao što me zabole šta ovi tzv.mirotvorci sa B92 misle. U jednoj recenici pises da si za ukidanje BiH,a vec u sledecoj da Srbi treba da preuzmu neku kolektivnu odgovornost za zlocine! Pa da li si ti covjece normalan?!? Jesi li svjestan sta pricas?!? Djelujes kao neuracunljiva osoba sa tim konstrukcijama! Da li je ikada u istoriji ijedan narod preuzeo kolektivnu odgovornost za nesto? Ikad?!? Igdje?!? Pa kad nisu Englezi,Francuzi,Amerikanci i ostali uistinu zlocinacki narodi,da ne zaboravim i Njemce,to treba da urade Srbi zbog par hiljada streljanih vojnika?!? Ti si potpuno lud! Ne zelim da te vrijedjam,ali ti si zaista lud.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|