|
|
Stranica: 75/1361.
|
[ 34005 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 02:59 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
A četnika na ovoj temi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HOA
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 03:43 |
|
|
Metemma je napisao/la:
I veliš genocidnog? I četnik četniku? šuti balavac. da imaš obraza drugačije bi pričao. zločinca duška tadića su njegovi četnici doveli u banjalučku televiziju čim je pušten iz zatvora. sat vremena je zajedno s voditeljem lagao da nije kriv, iako svak zna šta je uradio u kozarcu, omarskoj. a tu emisiju je vodio isti taj voditelj siniša mihailović što tu iznad priča s četnikom đuretićem. od vas je katarza daleko kao što je ova planeta udaljena od druge galaksije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 12:00 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
Drinski vuk je napisao/la: storaB,nemoj ulaziti sa Muslimanima u duboku raspravu,oni zacas dodju i raznesu ti se pred kucom. Nije malo jedna djevica,a kamoli 70 njih... komični su mi...Nijednog argumenta,nijednog trenutka ni obraza ni svjesti...Al donekle ih i razumijem umjesto u školama da se obrazuju,uče ih da budu zadojeni mržnjom,umjesto u džamijama da se mole Bogu uče ih da je Islam jedino ispravno i da svako ko ga ne prihvata nije dostojan da živi... haos.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 13:15 |
|
|
HOA je napisao/la: Metemma je napisao/la:
I veliš genocidnog? I četnik četniku? šuti balavac. da imaš obraza drugačije bi pričao. zločinca duška tadića su njegovi četnici doveli u banjalučku televiziju čim je pušten iz zatvora. sat vremena je zajedno s voditeljem lagao da nije kriv, iako svak zna šta je uradio u kozarcu, omarskoj. a tu emisiju je vodio isti taj voditelj siniša mihailović što tu iznad priča s četnikom đuretićem. od vas je katarza daleko kao što je ova planeta udaljena od druge galaksije. A jesu li mu pravili doćeke i ispraćaje na aerodromu? Jel ga primio član predsjedništva? I vi nekom nešto pričate... Ben Tenovci.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 13:24 |
|
|
|
Je li tebi Alija dao RS? Sto ga pljujete onda?
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 13:28 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Je li tebi Alija dao RS? Sto ga pljujete onda? Zabraniću ti da pišeš na forumima dok ne naučiš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 13:31 |
|
|
|
Mi sirimo mrznju? Dodik negira Bosanski jezik a mi sirimo mrznju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 13:43 |
|
|
|
kako neće negirati nešto što ne postoji... Da je taj jezik bio volja svih naroda ove nesrećne države uveden bi bio za vrijeme onog fašiste Benija Kalaja!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 13:45 |
|
|
|
Kako ste bezobrazni, svima treba ban.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 13:48 |
|
|
Citat: „Potičem iz muslimanske porodice iz Bosne, a po nacionalnoj pripadnosti sam Srbin. Pripadam srpskoj literaturi, dok književno stvaralaštvo u Bosni i Hercegovini, kome takođe pripadam, smatram samo zavičajnim književnim centrom, a ne posebnom književnošću srpskohrvatskog jezika.“ MEHMED Mesa SELIMOVIC 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 13:55 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Kako ste bezobrazni, svima treba ban. Gdje si opet bio, na hutbi ili na klixu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 13:57 |
|
|
|
Braćo Srbi nemojte biti naivni i glupavi pa da sebi napravite to da se do sudnjeg dana gonjamo sa nekim strancima zvani Bošnjaci.
Zato svi u glas recimo : "Da , RS je genocidna" , ali je i BiH genocidna takođe tj,postala je to onog dana kad se proglasila njena nezavisnost.
Pošto nikad u istoriji nije zabeleženo da neko sa dušmaninom živi u istoj državi i to svi ravnopravno , onda je jasno da sve osim konačnog raspada BiH neće nikad ugasiti ove bezvezne tričarije oko toga ko je zlikobac a ko ne.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 14:00 |
|
|
|
Džo brat poput tebe mi nije potreban... Da je genocid igdje dokazan ili izrečeno da su Srbi genocidan narod,a RS genocidna tvorevina,mogli bi o tome raspravljati,pošto nijedna zvanična institucija poput UN,UNESCO, nisu nikada ništa slično pomenule,zašto bi prihvatali manipulacije i Zapadnu propagandu u vidu jednog kazamata gdje idu isključivo momci sa jedne strane....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 14:01 |
|
|
|
Kakve to veze ima sa čim, bosanski jezik pod tim nazivom postoji već 20 godina i ko tebi daje pravo da ga negiraš. Kao da ja tebi kažem da nemaš pravo zvati svoj jezik srpski jer je prije bio srpsko-hrvatski.
Nadam se da ćete prihvatiti Mešu i kao muslimančinu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 14:03 |
|
|
|
znači i šatrovački ima dužu istoriju,komedija majke mi.... Al najgore kad se počnu praviti paralele i povezivati priča sa bosansko-turskim jezikom i srednjeg vijeka,ili ono još gore kad se na osnovu istočnohercevačkog dijalekta počne priča kako srpski jezik vodi porijeklo od tog bosansko-turskog...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 14:14 |
|
|
storaB je napisao/la: Džo brat poput tebe mi nije potreban... Da je genocid igdje dokazan ili izrečeno da su Srbi genocidan narod,a RS genocidna tvorevina,mogli bi o tome raspravljati,pošto nijedna zvanična institucija poput UN,UNESCO, nisu nikada ništa slično pomenule,zašto bi prihvatali manipulacije i Zapadnu propagandu u vidu jednog kazamata gdje idu isključivo momci sa jedne strane.... Pa dobro , ja se ne probratimljujem sa nekim ko zločine u svom narodu pravda tuđim zločinima. Ništa ti ne kapiraš kao ni dobar deo srpskim forumaša , tako da će vam život proći podjebavanjem i drndanjem sa bošnjacima oko genocida i zločina. Ako ti tako možeš živeti , onda bujrum samo napred , pa dabogda ti poslednje reči kao starcu bile "Niijee bio genocid". Za mene jeste RS genocidna tvorevina jer jednostavno je jedan od njenih činiloaca zločin i proterivanje drugih i drugačijih , ali kao što sam rekao i BiH je genocidna tvorevina takođe , jer moji srpski preci su tu BiH napravili , a njen republički nivo su iskoristili upravo oni koji su bili protiv BiH i time se popišali na sve kosti i sve grobove onih koji su tu zemlju pravili , a da o genocidu nad Srbima i ne govorim. Sa Hrvatskom je isti slučaj , čak i gori nego što je genocidna BiH. Sve države ovde su genocidne , i mogu reći da su svi narodi bar odgovorni ako nisu krivi za genocid. Ali genocidnost je merilo za državu i to je jednostavno tako , pa tako mi Srbi moramo da se sa time pomirimo i svoju državu izgradimo na osnovu genocida kao što su to uradili Hrvati u Hrvatskoj , i Bošnjaci i Hrvati u BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 14:24 |
|
|
|
da bi nešto mogao zvati genocidnim,bojim se da moraš se edukovat po pitanju pojmovnog značenja! ;)
Kada to skontaš, onda možemo diskutovati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 14:46 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Kakve to veze ima sa čim, bosanski jezik pod tim nazivom postoji već 20 godina i ko tebi daje pravo da ga negiraš. Kao da ja tebi kažem da nemaš pravo zvati svoj jezik srpski jer je prije bio srpsko-hrvatski. Jel neko nekad objasnio kako to da Bošnjaci govore bosanskim a ne bošnjačkim jezikom? I kako taj jezik može da bude bosanski, kad drugi Bosanci, Srbi i Hrvati recimo, ne govore tim jezikom? Citat: Nadam se da ćete prihvatiti Mešu i kao muslimančinu. Nama kao kulturnom narodu nečije vjersko ubjeđenje nikad nije bilo problem. Glede ovog Joe entera... šta reći, i prije je djelovao kao kreten.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 14:50 |
|
|
|
To mi ti neki Srbin a nisi ni u crkvu otisao danas skupa s ovim ostalim
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 14:56 |
|
|
Metemma je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Kakve to veze ima sa čim, bosanski jezik pod tim nazivom postoji već 20 godina i ko tebi daje pravo da ga negiraš. Kao da ja tebi kažem da nemaš pravo zvati svoj jezik srpski jer je prije bio srpsko-hrvatski. Jel neko nekad objasnio kako to da Bošnjaci govore bosanskim a ne bošnjačkim jezikom? I kako taj jezik može da bude bosanski, kad drugi Bosanci, Srbi i Hrvati recimo, ne govore tim jezikom? Citat: Nadam se da ćete prihvatiti Mešu i kao muslimančinu. Nama kao kulturnom narodu nečije vjersko ubjeđenje nikad nije bilo problem. Glede ovog Joe entera... šta reći, i prije je djelovao kao kreten. Alo šabane , nemoj da me uzimaš u svoja pogana usta , mislim da smo to još ranije razrešili.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 14:56 |
|
|
|
Šta sam ja rekao o tvom pisanju na forumu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 15:04 |
|
|
joe enter je napisao/la: Alo šabane , nemoj da me uzimaš u svoja pogana usta , mislim da smo to još ranije razrešili. ? Јел те питао неко нешто? Узми лијекове и тишина ретарду.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 15:11 |
|
|
|
Metemma možda nije retard,možda jednostavno je osoba izgubljenog identiteta ;) Možda se traži i potražuje,ali nikako da se pronađe i ustanovi, ima takvih slučajeva, a možda je i član neke NVO, takvi za pare i najrođenije bi likvidirali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 15:15 |
|
|
|
Odite u crkvu da se pricestite.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 15:17 |
|
|
|
Budale niko ne sije, same niču...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|