|
|
Stranica: 74/1361.
|
[ 34005 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: U Republici Srpskoj treba učiti, nema krivotvoriti diplome Postano: 22 vel 2013, 21:53 |
|
|
A glupog naslov, nigdje nije lakse "kupiti" diplomu nego u RS. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: U Republici Srpskoj treba učiti, nema krivotvoriti diplome Postano: 22 vel 2013, 21:54 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Falsifikat možeš kupiti gdje hoćeš. Inače je ovaj bio kandidat SDA za upravu FTV-a.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: U Republici Srpskoj treba učiti, nema krivotvoriti diplome Postano: 22 vel 2013, 21:56 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Lebowski je napisao/la: A glupog naslov, nigdje nije lakse "kupiti" diplomu nego u RS.  Naslov je komedija. Je ,i ja sam čuo da se u RS-u lako kupi.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: U Republici Srpskoj treba učiti, nema krivotvoriti diplome Postano: 22 vel 2013, 22:02 |
|
|
|
Ja se i sad kajem sto nisam tamo nastavio skolovanje, mogao sam tri dosad zavrsiti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: U Republici Srpskoj treba učiti, nema krivotvoriti diplome Postano: 22 vel 2013, 22:03 |
|
|
|
Doktorirat povijest, sta vezano za demografiju i jedan za privatnog biznisa. Pa da i ja pametujem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Drinski vuk
|
Naslov: Re: U Republici Srpskoj treba učiti, nema krivotvoriti diplome Postano: 22 vel 2013, 22:15 |
|
Pridružen/a: 23 sij 2013, 02:16 Postovi: 877 Lokacija: Ambasada Republike Srpske u Sarajevu
|
|
U RS skoro da vise i nema kupovine i muljavine diplomama,sad je Tuzla glavni rasadnik diplomaca. Info iz prve ruke.
_________________ DzoniBG Amerikance mogu da vole, i da im se dive samo inferiorni pojedinci i narodi...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: U Republici Srpskoj treba učiti, nema krivotvoriti diplome Postano: 22 vel 2013, 22:19 |
|
|
|
Imam povjerljive informacije da nije tako. Zato sam napisao "kupiti" diplomu. U Tuzli zaista ima na nekim fakultetima a znam 1000% bolje od tebe kakva je situacija na svakom fakultetu, koji predmet i koji profesor.
Ne znam za Banjaluku ali Doboj, Bijeljina i IS su sumnjivi. Za Banjaluku baš ništa ne znam. Ali gledao sam emisije na RTRS-u pa nisu baš lijepo govorili na Banjaluci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: U Republici Srpskoj treba učiti, nema krivotvoriti diplome Postano: 22 vel 2013, 22:20 |
|
|
Smiješan ovaj Lebowski. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Drinski vuk
|
Naslov: Re: U Republici Srpskoj treba učiti, nema krivotvoriti diplome Postano: 22 vel 2013, 22:32 |
|
Pridružen/a: 23 sij 2013, 02:16 Postovi: 877 Lokacija: Ambasada Republike Srpske u Sarajevu
|
|
Da nema Tuzle,kako bi ja "zavrsio" 4 fakulteta?! Zivila Tuzla! Sad sam skolovaniji i od Seselja. Bez zajebancije,to je zalosno,zamisli da te lijeci doktor koji nije vidio fakulteta,ili nedao Bog da te operise hirurg isti takav... Nije nemoguce u ovakvoj drzavi!
U Banjaluci sigurno nema muljavine.
_________________ DzoniBG Amerikance mogu da vole, i da im se dive samo inferiorni pojedinci i narodi...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: U Republici Srpskoj treba učiti, nema krivotvoriti diplome Postano: 22 vel 2013, 22:33 |
|
|
|
U Sarajevu državu vode konobari i mesari.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: U Republici Srpskoj treba učiti, nema krivotvoriti diplome Postano: 22 vel 2013, 22:35 |
|
|
Nurić je, između ostalog, predavao i na Visokoj školi "Primus" iz Gradiške, te Univerzitetu za poslovni inžinjering i menadžment Banja Luka. Zamislite kakvi će onda ovi strčnjaci biti. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: U Republici Srpskoj treba učiti, nema krivotvoriti diplome Postano: 22 vel 2013, 22:36 |
|
|
Drinski vuk je napisao/la: Da nema Tuzle,kako bi ja "zavrsio" 4 fakulteta?! Zivila Tuzla! Sad sam skolovaniji i od Seselja. Bez zajebancije,to je zalosno,zamisli da te lijeci doktor koji nije vidio fakulteta,ili nedao Bog da te operise hirurg isti takav... Nije nemoguce u ovakvoj drzavi!
U Banjaluci sigurno nema muljavine. Dokaze naravno nemaš. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Drinski vuk
|
Naslov: Re: U Republici Srpskoj treba učiti, nema krivotvoriti diplome Postano: 22 vel 2013, 22:38 |
|
|
|
BBC zaboravio si trgovce,cujem da ima i takvih poslanika.
A pretpostavljam da Lebowski ima dokaze o Banjaluci,sto ne prijavis,mozda i dobijes kakvu nagradu!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kovach
|
Naslov: Re: U Republici Srpskoj treba učiti, nema krivotvoriti diplome Postano: 22 vel 2013, 23:15 |
|
Pridružen/a: 10 lis 2012, 10:36 Postovi: 608 Lokacija: Bošnjački institut
|
Drinski vuk je napisao/la: Da nema Tuzle,kako bi ja "zavrsio" 4 fakulteta?! Zivila Tuzla! Sad sam skolovaniji i od Seselja. Bez zajebancije,to je zalosno,zamisli da te lijeci doktor koji nije vidio fakulteta,ili nedao Bog da te operise hirurg isti takav... Nije nemoguce u ovakvoj drzavi!
U Banjaluci sigurno nema muljavine. Otkud tebe u talibansko-muDZahedinskom gnijezdu? 
_________________ ˝Ovdje leži div, hb.org-in stid i sram, što bijaše kriv, jer bijaše Bošnjak"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Drinski vuk
|
Naslov: Re: U Republici Srpskoj treba učiti, nema krivotvoriti diplome Postano: 22 vel 2013, 23:25 |
|
|
|
Imam ja zastupnike Kovach,nisam bio u Federaciji od rata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
budimo realni
|
Naslov: Re: U Republici Srpskoj treba učiti, nema krivotvoriti diplome Postano: 23 vel 2013, 11:41 |
|
Pridružen/a: 03 lis 2012, 11:19 Postovi: 475 Lokacija: između krajnosti
|
|
Što se tiče tih bezveznih društvenih fakulteta iz šupljiranja i prodavanja magle, poput pravnog, filozofskog, raznih menadžmenata, poslovnih studija i sličnih gluposti, dakle, niti fakulteti niti studenti, a ni država nemaju ni štete ni koristi od ovakvih profesora, fakulteta, i studenata, niti oni mogu nanjeti neku štetu. Svi ti fakulteti su ionako sviranje kurcu, zato ih i ima u svakom selu sa više od 6 kuća. Važno je da ovakvih nema na pravim fakultetima, medicini, građevini, strojarstvu, elektrotehnici..., a ovi društveni, tu ionako nemaš što znati niti naučiti, potpuno je svejedno je li čaša polupuna ili poluprazna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 vel 2013, 13:05 |
|
|
Ovaj Nurić iz mog grada. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 vel 2013, 13:55 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
|
Nurić je samo jedan u nizu sa lažnom diplomom,gomila univerzitetskih profesora predaje i prima i po dvije plate mjesečno a diploma ili je lažna ili je sa privatnog fakulteta. Imamo slučajeva gdje profesori na dva različita državna predaju,pri tome na sajtovima u njihovim biografijama stoje potpuno drugačije diplome sa različitih fakulteta,al nikome nije u interesu da se to ispita....
Žali bože sve nas koji 4 godine potrošismo na državnom i koji sutra ni pripravničkog nećemo moći odraditi.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kovach
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 vel 2013, 15:00 |
|
Pridružen/a: 10 lis 2012, 10:36 Postovi: 608 Lokacija: Bošnjački institut
|
Citat: Gradonačelnik Trebinja “gađao” diktafonom novinara BN TV-a
TREBINJE - Gradonačelnik Trebinja, Slavko Vučurević, danas je na konferenciji za medije u maloj sali Gradske uprave diktafonom „gađao“ novinara BN Televizije, Nebojšu Vukanovića i predložio mu da kupi litru maslinovog ulja. „Kupi litar maslinovog ulja i progutaj izbornu kampanju. Slavko Vučurević je gradonačelnik! Kada ti pobjediš ja ću to poštovati“, poručio je Vučurević, novinaru BN TV-a.
Vučurević je ovo uradio nakon što je Vukanović postavio diktafon na mjesto predviđeno za to. Prisutni novinari su bili veoma iznenađeni napadom Vučurevića na njihovog kolegu i uvrijeđeni zbog ponašanja gradonačelnika prema njima, kao ljudima koji samo obavljaju svoj posao. Napad na Nebojšu Vukanovića u jednom trenutku se pretvorio i na direktno vrijeđanje od strane gradonačelnika, a uvrijeđeni i poniženi novinari bili su spremni i napustiti današnju konferenciju. Gradonačelnik nije štedio riječi ni prema drugim novinarima, u više navrata se derao, pa su mu prisutni predložili da “normalno” priča i da prestane sa napadima na novinare, što je Vučurević podkrijepio tim da je, kako kaže, rođen na selu, i da mu je glasno pričanje navika, jer je, kako kaže, često dozivao sa okolnih brda, prenosi TrebinjeLive.
Udarilo cetnistvo u vugla. [youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3gdQ4ylvLt0[/youtube]
_________________ ˝Ovdje leži div, hb.org-in stid i sram, što bijaše kriv, jer bijaše Bošnjak"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 vel 2013, 15:29 |
|
|
|
ništa neočekivano,a Kovach tebe opasan kompleks od četnika gruva...
Očekivan potez imajući političku situaciju u Trebinju u vidu.Sama kampanja dvojice ljudi će o tome najbolje posvjedočiti, Vukanović je konstantno pričao kako ulazi u konkurenciju sa dvojicom lopova,pričao kako će pobjediti sigurno jer je iza njega narod,kad prc.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Melcher
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 vel 2013, 16:51 |
|
Pridružen/a: 16 vel 2012, 15:37 Postovi: 952 Lokacija: AID Headquarters
|
|
Trebinjske Bosnjake i Hrvate protjerali pa im nije preostalo nista nego da udare jedni na druge.
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 vel 2013, 16:53 |
|
|
|
zbog toga valjda po federaciji svaki grad ima vehabijski pokret,sami sebe ubijaju,ruše i pucaju...ha ja,otjerali sve Srbe iz iste pa opali međusobno,naši barem se ne organizuju već gađaju novinare.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HOA
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 01:17 |
|
|
blesavi četnik veselin đuretić oće da je jadransko more srpsko, a italijanima srbi da prepuste hrvatske teritorije. lud čiča. i tako, bla la, čitav svijet srpski, bla bla. ludak. http://www.e-novine.com/entertainment/e ... -ansa.htmla televizija genocidnog entiteta srpskog mu još daje i medijski prostor. ma ja, četnik četniku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Drinski vuk
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 02:12 |
|
|
|
storaB,nemoj ulaziti sa Muslimanima u duboku raspravu,oni zacas dodju i raznesu ti se pred kucom. Nije malo jedna djevica,a kamoli 70 njih...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2013, 02:27 |
|
|
HOA je napisao/la: http://www.e-novine.com/entertainment/e ... -ansa.htmla televizija genocidnog entiteta srpskog mu još daje i medijski prostor. ma ja, četnik četniku. I veliš genocidnog? I četnik četniku? Šta reći, razumijem te, i ja sam konsterniran... nego, reci mi, iz kog si ti crtanog filma ispao, iz Ben Tena ili Bakugana?
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], Patriota i 20 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|