|
|
Stranica: 1010/1361.
|
[ 34004 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 svi 2022, 18:45 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7391 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Izgleda da će biti izbora na jesenKao da gledam,opozicija Republici Srpskoj će kao i svaki put prije izbora proglasiti pobjedu-U izbornoj noći pobjedničko raspoloženje držaće ih do negje 1 h poslije ponoći kad izborni štab SNSD-a objavi stvarne rezultate izbora.Do tog momenta čestiti i prepošteni Borenović,Crnadak Šarović,Govedarica i sl. uvjeravaće sebe i druge da su pobjednici.Da su "režim" i "strahovlada" pali.Da umjesto lopova i nepoštenih dolazi pošteni koji će se sa medjunarodnom zajednicom i sa Myjgurima lako dogovoriti za razliku od "režima" koji je stalno kandidovao teme koje "nas dijele" a kako bi mogao nesmetano da krade dok se građani pate u siromaštvu. U 1 h počinje druga priča.Dodik pokro izbore Kako je to pogano.Jebo im pas mater.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 svi 2022, 21:35 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Nastavljamo sa regularnim vijestima iz đikantiteta. Đikan se ne postaje, đikan se rodi odraste i umre kao đikan, tu ništa ne pomaže. Niti to što za hljeb zarađuju preko Spreče, niti korektni odnosi sa naše strane. Ne ne, kad si đikan ti nemaš drugog izbora nego biti baš to. Đikani nemaju nikakvo komunalno preduzeće, ne poznaju koncept sanitarne deponije niti išta što ima veze sa čistoćom. Povrh svega toga, đikani su odlučili da zapale smeće i prljavštinu koju dovlace na entitetsku liniju baš za Bajram, tako da se u susjednom selu ne može biti vani od smrada. Đikani, mentalno, moralno, higijenski i u svakom drugom smislu zaostao narod.
Đikani nisu svi Srbi, nego recimo oni koji su ovo napravili. Ako su svi mještani Petrova ovo uradili ili ako svi podržavaju onda je jasno. Muslimani oprezno sa šibicama. Ne se igrat kad vijetar duva.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 03 svi 2022, 12:35 |
|
|
Izgrađena 16. džamija u Banja Luci čime je i zvanično broj džamija veći od broja Muslimana u Banja Luci. Čestitamo. Citat: Džamija Arnaudija je posljednji obnovljeni biser na banjalučkom pokidanom đerdanu 1993. godinehttps://www.klix.ba/vijesti/bih/dzamija ... /220502098 Zanimljivo kako se na jeziku bošnjačkog naroda: "obnovom" - naziva izgradnja potpuno novih džamija, replika odnosno kopija starih džamija. Ćudan jezik. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 03 svi 2022, 12:37 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Nastavljamo sa regularnim vijestima iz đikantiteta. Đikan se ne postaje, đikan se rodi odraste i umre kao đikan, tu ništa ne pomaže. Niti to što za hljeb zarađuju preko Spreče, niti korektni odnosi sa naše strane. Ne ne, kad si đikan ti nemaš drugog izbora nego biti baš to. Đikani nemaju nikakvo komunalno preduzeće, ne poznaju koncept sanitarne deponije niti išta što ima veze sa čistoćom. Povrh svega toga, đikani su odlučili da zapale smeće i prljavštinu koju dovlace na entitetsku liniju baš za Bajram, tako da se u susjednom selu ne može biti vani od smrada. Đikani, mentalno, moralno, higijenski i u svakom drugom smislu zaostao narod.
Jel smrdi u Bosanskom Milanu? Tako smrdi u Šeheru svaki dan. Sad ste i vi ko Sarajlije. 
|
|
Vrh |
|
 |
dzamijas
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 03 svi 2022, 12:37 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2218 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
novovrijeme je napisao/la: Zanimljivo kako se na jeziku bošnjačkog naroda: "obnovom" - naziva izgradnja potpuno novih džamija, replika odnosno kopija starih džamija. Ćudan jezik.  Slažem se, ne trebamo to zvati obnovom, nego ponovnom izgradnjom džamije koju je srušio srbočetnički agresor.
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 03 svi 2022, 12:47 |
|
|
dzamijas je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Zanimljivo kako se na jeziku bošnjačkog naroda: "obnovom" - naziva izgradnja potpuno novih džamija, replika odnosno kopija starih džamija. Ćudan jezik.  Slažem se, ne trebamo to zvati obnovom, nego ponovnom izgradnjom džamije koju je srušio srbočetnički agresor. Pa ne možete izgraditi džamiju koja je srušena. Kao što ne mogu postojati "preživjele žrtve đenosajda". Možete samo izgraditi novu džamiju na mjestu srušene džamije. Bar na srpskom jeziku je tako. Doduše i jezik bošnjačkog naroda je izmišljen... svašta vi možete što normalnom čovjeku ne bi palo na pamet. 
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 03 svi 2022, 14:16 |
|
|
Ozren je čista planina, nenaseljena, održavana... Valjda će nekad skloniti ovu deponiju kao i onu iz Gračanice.
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 03 svi 2022, 18:11 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7391 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Lebowski je napisao/la: Ozren je čista planina, nenaseljena, održavana... Valjda će nekad skloniti ovu deponiju kao i onu iz Gračanice. Što se ti Lebowski ne bi odturčio ? Ne moraš čak ni biti hrišćanin.Možeš biti ateista.Možeš biti i žid kao braća Koen.Missim,glupo je da budeš p0tur.
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 03 svi 2022, 20:36 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ozren je čista planina, nenaseljena, održavana... Valjda će nekad skloniti ovu deponiju kao i onu iz Gračanice. Ne moraju skloniti, neka malo urede da svaki put kad Spreča nadođe ne odnese svo smeće. I da, neka ne pale noć pred Bajram da bi sutradan cijeli dan gorilo i smrdilo, nije "komšijski".
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 04 svi 2022, 09:54 |
|
|
Nije u redu ako pale smece na dan kad Muygurini proslavljaju svoj vjerski praznik u cilju provokacije.To ne treba raditi.Prije ce biti da je rijec o slucajnosti.Jednostavno ljudi ne obracaju paznju na takve okolnosti.Ako i cujes da je nekog dana Bajram ,u sledecem trenutku to zaboravis jer ti nije vazno Srpska i Muyguristan jesu susedne zemlje koje se trebaju uvazati i njegovati dobrosusedske odnose a manjine koje zive u jednoj i drugoj zemlji treba da budu most povezivanja.Granice koje spajaju a ne razdvajaju.
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 06 svi 2022, 09:24 |
|
|
Novi Izvještaj VP će biti na Vijeću sigurnosti. Ima u pdf-u na Istrazi. Malo sam preletio, isto da sam ga ja pisao Bez imalo diplomatskih uvijanja, spominje Dodika i tzv rs sto puta a dotakao se i njihovih hdz saveznika.
|
|
Vrh |
|
 |
sev
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 06 svi 2022, 09:41 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Novi Izvještaj VP će biti na Vijeću sigurnosti. Ima u pdf-u na Istrazi. Malo sam preletio, isto da sam ga ja pisao Bez imalo diplomatskih uvijanja, spominje Dodika i tzv rs sto puta a dotakao se i njihovih hdz saveznika. Neverovatno je koliko volite da neki stranac dolazi i dekretima vodi drzavu kao Britanija neku africku koloniju u 19. veku. Vi zapravo i ne zelite drzavu u kojoj cete biti svoj na svome, nego da budete deo carstva u kojem ce carski izaslanik da dolazi i vas miluje po glavi, a Srbima i Hrvatima lupa cvrge. Jezivo koliko je to podanicki mentalitet.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 06 svi 2022, 09:44 |
|
|
sev je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Novi Izvještaj VP će biti na Vijeću sigurnosti. Ima u pdf-u na Istrazi. Malo sam preletio, isto da sam ga ja pisao Bez imalo diplomatskih uvijanja, spominje Dodika i tzv rs sto puta a dotakao se i njihovih hdz saveznika. Neverovatno je koliko volite da neki stranac dolazi i dekretima vodi drzavu kao Britanija neku africku koloniju u 19. veku. Vi zapravo i ne zelite drzavu u kojoj cete biti svoj na svome, nego da budete deo carstva u kojem ce carski izaslanik da dolazi i vas miluje po glavi, a Srbima i Hrvatima lupa cvrge. Jezivo koliko je to podanicki mentalitet. Takav im je i prađed bio. Konvertiti i podanici. Ono čega se normalan čovjek stidi, Muji je ponos. Došao incestoliki njemački turista, rekao Muji da ćućne i pomilovao ga po glavi, Mujo svršava od sreće. 
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 06 svi 2022, 09:48 |
|
|
sev je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Novi Izvještaj VP će biti na Vijeću sigurnosti. Ima u pdf-u na Istrazi. Malo sam preletio, isto da sam ga ja pisao Bez imalo diplomatskih uvijanja, spominje Dodika i tzv rs sto puta a dotakao se i njihovih hdz saveznika. Neverovatno je koliko volite da neki stranac dolazi i dekretima vodi drzavu kao Britanija neku africku koloniju u 19. veku. Vi zapravo i ne zelite drzavu u kojoj cete biti svoj na svome, nego da budete deo carstva u kojem ce carski izaslanik da dolazi i vas miluje po glavi, a Srbima i Hrvatima lupa cvrge. Jezivo koliko je to podanicki mentalitet. Naravno da želimo državu u kojoj ćemo biti svoji na svome ali prvo moramo da riješimo problem remetilačkog faktora. Kužiš.
|
|
Vrh |
|
 |
sev
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 06 svi 2022, 09:50 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: sev je napisao/la: Neverovatno je koliko volite da neki stranac dolazi i dekretima vodi drzavu kao Britanija neku africku koloniju u 19. veku. Vi zapravo i ne zelite drzavu u kojoj cete biti svoj na svome, nego da budete deo carstva u kojem ce carski izaslanik da dolazi i vas miluje po glavi, a Srbima i Hrvatima lupa cvrge. Jezivo koliko je to podanicki mentalitet.
Takav im je i prađed bio. Konvertiti i podanici. Ono čega se normalan čovjek stidi, Muji je ponos. Došao incestoliki njemački turista, rekao Muji da ćućne i pomilovao ga po glavi, Mujo svršava od sreće.  Pa evo bas sad razmisljam kako bih ja razmisljao da sam bosanski musliman i poslednje sto mi pada na pamet je da bih navijao za to da neki stranac karijerista koji ne zna nista o Bosni dolazi i uredjuje drzavu i medjunacionalne odnose u njoj, bas bih se osecao onako ponizeno. Zapravo je gore kada musliman navija za to nego kada bi navijali Srbi ili Hrvati zato sto muslimani zele opstanak Bosne i izgradnju drzave u punom obimu i suverenitetu. Zar nije susta suprotnost suvereniteta to da ti dolazi stranac i naredjuje sta ces da radis kao nekom tupavom robu. A ne postoji nijedan primer drzave koja se izgradila i stekla suverenitet tako sto ju je strani gazda uredio. Sve nezavisne i suverene drzave su to postale UPRKOS a ne zahvaljujuci stranom diktatu. Da se razumemo, jedno je lobiranje i diplomatija, al sasvim drugo je ovo seirenje nad diktatom stranaca. Ja evo javno kazem da me je sramota svega sto se donese u korist Republike Srpske diktatom VP (iako mislim da su male sanse da se ikada nesto tog tipa dogodi).
|
|
Vrh |
|
 |
sev
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 06 svi 2022, 09:52 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: sev je napisao/la: Neverovatno je koliko volite da neki stranac dolazi i dekretima vodi drzavu kao Britanija neku africku koloniju u 19. veku. Vi zapravo i ne zelite drzavu u kojoj cete biti svoj na svome, nego da budete deo carstva u kojem ce carski izaslanik da dolazi i vas miluje po glavi, a Srbima i Hrvatima lupa cvrge. Jezivo koliko je to podanicki mentalitet.
Naravno da želimo državu u kojoj ćemo biti svoji na svome ali prvo moramo da riješimo problem remetilačkog faktora. Kužiš. Razumem ja vasu motivaciju i razumem da vam je potrebna diplomatska podrska, ali ti ne razumes mene, a cinjenica da me ne razumes je vrlo dobar indikator toga da drzavu za sebe necete nikada ni dobiti.
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 06 svi 2022, 09:57 |
|
|
sev je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Naravno da želimo državu u kojoj ćemo biti svoji na svome ali prvo moramo da riješimo problem remetilačkog faktora. Kužiš.
Razumem ja vasu motivaciju i razumem da vam je potrebna diplomatska podrska, ali ti ne razumes mene, a cinjenica da me ne razumes je vrlo dobar indikator toga da drzavu za sebe necete nikada ni dobiti. Pa upravu si, ne razumijem te. Pogledaj kako Ukrajinci svakodnevno prizivaju strani faktor, lobiraju, pozivaju, mole. Šta je tu loše, rade sve što bi moglo koristiti njihovom narodu i državi u borbi protiv agresije i okupacije. Imamo i mi svoje Luganske i Donjecke 
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 06 svi 2022, 10:02 |
|
|
sev je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Takav im je i prađed bio. Konvertiti i podanici. Ono čega se normalan čovjek stidi, Muji je ponos. Došao incestoliki njemački turista, rekao Muji da ćućne i pomilovao ga po glavi, Mujo svršava od sreće.  Pa evo bas sad razmisljam kako bih ja razmisljao da sam bosanski musliman i poslednje sto mi pada na pamet je da bih navijao za to da neki stranac karijerista koji ne zna nista o Bosni dolazi i uredjuje drzavu i medjunacionalne odnose u njoj, bas bih se osecao onako ponizeno. Zapravo je gore kada musliman navija za to nego kada bi navijali Srbi ili Hrvati zato sto muslimani zele opstanak Bosne i izgradnju drzave u punom obimu i suverenitetu. Zar nije susta suprotnost suvereniteta to da ti dolazi stranac i naredjuje sta ces da radis kao nekom tupavom robu. A ne postoji nijedan primer drzave koja se izgradila i stekla suverenitet tako sto ju je strani gazda uredio. Sve nezavisne i suverene drzave su to postale UPRKOS a ne zahvaljujuci stranom diktatu. Da se razumemo, jedno je lobiranje i diplomatija, al sasvim drugo je ovo seirenje nad diktatom stranaca. Ja evo javno kazem da me je sramota svega sto se donese u korist Republike Srpske diktatom VP (iako mislim da su male sanse da se ikada nesto tog tipa dogodi). + kad dodaš geografsku poziciju na kojoj se nalaze. Zamisli da je Srbija na Arapskom poluostrvu i da mi molimo Boga da nam dođe neki Arapin da upravlja sa nama. 
|
|
Vrh |
|
 |
sev
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 06 svi 2022, 10:04 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: sev je napisao/la: Razumem ja vasu motivaciju i razumem da vam je potrebna diplomatska podrska, ali ti ne razumes mene, a cinjenica da me ne razumes je vrlo dobar indikator toga da drzavu za sebe necete nikada ni dobiti.
Pa upravu si, ne razumijem te. Pogledaj kako Ukrajinci svakodnevno prizivaju strani faktor, lobiraju, pozivaju, mole. Šta je tu loše, rade sve što bi moglo koristiti njihovom narodu i državi u borbi protiv agresije i okupacije. Imamo i mi svoje Luganske i Donjecke  Moliti za pomoc je jedna stvar. Moliti za to da stranac donese zakon i jos se radovati tome, to je van svake pameti. Ja mogu da zamislim manje-vise svaku zemlju na svetu da lobira i moli za pomoc ako je napadnuta od jaceg neprijatelja, ali zaista malo koju i malo koji narod koji bi zeleo da POJEDINAC koji pritom NIJE GRADJANIN te zemlje vodi legislativu. Jel mozes da zamislis da Smit ode u Poljsku, Bugarsku, Hrvatsku, Srbiju, pa cak i na Kosovo koje nije clanica u UN i donese zakon o bilo cemu? Aj Siptari bi mozda i prihvatili, al se ni oni ne bi radovali tome, nego bi bilo "okej, to je sto je, bitno da smo sredili Srbe". A kod bosanskih muslimana opste slavlje kad je Incko nametnuo zakon o genocidu.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 06 svi 2022, 10:05 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: sev je napisao/la: Razumem ja vasu motivaciju i razumem da vam je potrebna diplomatska podrska, ali ti ne razumes mene, a cinjenica da me ne razumes je vrlo dobar indikator toga da drzavu za sebe necete nikada ni dobiti.
Pa upravu si, ne razumijem te. Pogledaj kako Ukrajinci svakodnevno prizivaju strani faktor, lobiraju, pozivaju, mole. Šta je tu loše, rade sve što bi moglo koristiti njihovom narodu i državi u borbi protiv agresije i okupacije. Imamo i mi svoje Luganske i Donjecke  Ukrajinci su hrišćani, evropljani. Vi ste druga civilizacija. Vama nikad niko ovdje iskreno neće pomoći. Pa ni najliberalniji nacisti. Pa vidili ste u ratu šta ste dobili. Kurčinu i IKAR da umočite u njega. Čemu se vi nadate? 
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 06 svi 2022, 10:05 |
|
|
sev je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ja evo javno kazem da me je sramota svega sto se donese u korist Republike Srpske diktatom VP (iako mislim da su male sanse da se ikada nesto tog tipa dogodi). Da se npr. postavi VP na Kosovu i da donese odluku o uspostavi Zajednica srpskih opština. Bila bi te sramota, osuđivao bi to, tražio da se poništi??
|
|
Vrh |
|
 |
sev
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 06 svi 2022, 10:09 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: sev je napisao/la: Da se npr. postavi VP na Kosovu i da donese odluku o uspostavi Zajednica srpskih opština. Bila bi te sramota, osuđivao bi to, tražio da se poništi?? Osecao bih se ponizeno u najmanju ruku, da neki birokratski aparatcik odlucuje o sudbini mog naroda i dela teritorije moje zemlje kao da mu je babovina. A kako bi se ti osecao da Smit recimo nametne IZ? Ili bilo sta u buducnosti sto ide na ruku Srbima ili Hrvatima?
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 06 svi 2022, 10:12 |
|
|
sev je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Pa upravu si, ne razumijem te. Pogledaj kako Ukrajinci svakodnevno prizivaju strani faktor, lobiraju, pozivaju, mole. Šta je tu loše, rade sve što bi moglo koristiti njihovom narodu i državi u borbi protiv agresije i okupacije. Imamo i mi svoje Luganske i Donjecke  Moliti za pomoc je jedna stvar. Moliti za to da stranac donese zakon i jos se radovati tome, to je van svake pameti. Ja mogu da zamislim manje-vise svaku zemlju na svetu da lobira i moli za pomoc ako je napadnuta od jaceg neprijatelja, ali zaista malo koju i malo koji narod koji bi zeleo da POJEDINAC koji pritom NIJE GRADJANIN te zemlje vodi legislativu. Jel mozes da zamislis da Smit ode u Poljsku, Bugarsku, Hrvatsku, Srbiju, pa cak i na Kosovo koje nije clanica u UN i donese zakon o bilo cemu? Aj Siptari bi mozda i prihvatili, al se ni oni ne bi radovali tome, nego bi bilo "okej, to je sto je, bitno da smo sredili Srbe". A kod bosanskih muslimana opste slavlje kad je Incko nametnuo zakon o genocidu. Ne znam kako da ti objasnim. To bi mi smetalo da je BiH dovršena država. Ali pošto nije i pošto je dio nje i dalje okupiran onda i ti stranci imaju obavezu (VP je dio Dejtonskog sporazuma) da raspetljaju sranje u koje su se davno involvirali.
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 06 svi 2022, 10:14 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Pa upravu si, ne razumijem te. Pogledaj kako Ukrajinci svakodnevno prizivaju strani faktor, lobiraju, pozivaju, mole. Šta je tu loše, rade sve što bi moglo koristiti njihovom narodu i državi u borbi protiv agresije i okupacije. Imamo i mi svoje Luganske i Donjecke  Ukrajinci su hrišćani, evropljani. Vi ste druga civilizacija. Vama nikad niko ovdje iskreno neće pomoći. Pa ni najliberalniji nacisti. Pa vidili ste u ratu šta ste dobili. Kurčinu i IKAR da umočite u njega. Čemu se vi nadate?  Šta znači iskreno pomoći. Pa i u Ukrajini imaju svoj interes, da oslabe Rusiju.
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 06 svi 2022, 10:20 |
|
|
sev je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Da se npr. postavi VP na Kosovu i da donese odluku o uspostavi Zajednica srpskih opština. Bila bi te sramota, osuđivao bi to, tražio da se poništi??
Osecao bih se ponizeno u najmanju ruku, da neki birokratski aparatcik odlucuje o sudbini mog naroda i dela teritorije moje zemlje kao da mu je babovina. A kako bi se ti osecao da Smit recimo nametne IZ? Ili bilo sta u buducnosti sto ide na ruku Srbima ili Hrvatima? Pitaj Srbe na Kosovu kako bi to prihvatili.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|