|
|
Stranica: 1008/1361.
|
[ 34004 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 15:38 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22030 Lokacija: među zvijezdama
|
Ovo nema stvarno nigdje. I pored svih argumenata i izdaje, još uvjek se vjeruje u Miletove epove i vraćanje nadležnosti. Koje je, pazi ironije, upravo Mile prenio na BiH.  Visokog predstavnika ne priznaju. No njegove odluke ne smiju pogaziti. Kako su najavljivali. Nego prolongiraju lafo povrat nadležnosti na šest mjeseci 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 15:50 |
|
|
Citat: Sve što Dodik radi je manipulacija i predizborna laž - Nikada neće vratiti nadležnosti - Od prvog momenta sam tvrdio i sada tvrdim da je teorija kako će SNSD vratiti Republici Srpskoj prenesene nadležnosti manipulacija i najobičnija predizborna laž, kaže Vukota Govedarica, član Predsjedništva SDS-a.
Vukota :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 16:00 |
|
|
Dodik nije vratio nijednu nadležnost. Niti je proces povrata nadležnosti nastavljen. A prolongiran iskljucivo proces povrata nadležnosti odbrane i poreza vojske. Te moždane driblinge možete vašoj krezuboj sirotinji plasirati. Nikom drugom.
Dakle Dodikova predizborna kampanja i spin oko povrata nadležnosti, koje uzgred on prenio sa entiteta na BiH stopiran je u potpunosti. Nikakva “vojska” nije ostavljena za kraj.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 16:12 |
|
|
Nije kliks nikom dao spin. Nego ti ne znaš čitati. I u kopiranom tekstu koji si ti postao iz režimskih medija, Dodik govori u množini kad je prolongiranje u pitanju.
Sad sto si ti podkapacitiren to je iskljucivo tvoj problem. Logika nalaze da te poslove..
Nemačka traži da poništimo zaključke koje smo o tome doneli, a odnose se na suspendovanje ingerencija BiH kao što su vojska, indirektni porezi jer znaju da je postojanje tog dokumenta za nas obaveza, koju ćemo mi sprovesti. Logika nalaže da zbog novih okolnosti te poslove prolongiramo za još šest meseci. Ne jurišamo nigde, ali mogu da kažem da su svi dokumenti urađeni i spremni. Čeka se procedura, ali trenutak za to ćemo mi da odredimo. Zbog konstelacije odnosa bilo bi glupo da nekome bodemo oči.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 16:45 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Tankosic je napisao/la: oni smisle narative u koji mogu da veruju a da se ne rasplacu, i onda krenu nas da ubedjuju u te svoje konstrukcije.
IMOVINA je bila kljucni problem poslednjih nekoliko godina, sve ostalo od vojske do poreza je Dodikova mimikrija koju ste pojeli i sada svi mirni, a Srbi vlasnici zemlje.
Prema tome, ako ste vi zadovoljni posle svega ovim sto je prolongirao vojsku na 6 meseci, i mi smo zadovoljni, i nema potreba da se raspravljamo dalje onda. Ja te pitam sutra hoće neko da plati tvoje obveznice i pita šta ako mi ne vratiš lovu i ti kažeš pa vidiš ove šume, rijeke, potencijal...a on onda, jel si ti vlasnik i ti doneseš uknjiženo u RS, a on traži BiH pečat...i ti cuc  To se vec u praksi desilo i naravno da nikakav pecat BIH nije trazen, moj jadnicak cemu se ti nadas. Mi smo zadovoljni, vi ste zadovoljni, eto sloge i mira.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 19:34 |
|
|
Kakvo je ovo prijateljstvo? Citat: Rusi obavijestili Republiku Srpsku da je plin skuplji za 14,6 posto Citat: Kompanija "Gazprom export" je dostavila cjenovnik gasa Republici Srpskoj za drugi kvartal ove godine u kojem je navedeno da je gas skuplji za 14,6 posto u odnosu na prvo tromjesečje, a preduzeće "Gas-Res" prema svojim kupcima ići će sa nešto manjim poskupljenjem toga energenta. Direktor "Gas Resa" Ljubo Glamočić rekao je za Glas Srpske da je cjenovnik za drugi kvartal u skladu sa potpisanim ugovorom još iz 2015. godine. "Te cijene mijenjaju se samo kvartalno u skladu sa ugovorom. Također, cijene gase usklađuju se i sa cijenama naftnih derivata i njihovim kretanjem na berzi", naveo je Glamočić. Naveo je da su danas od Gazproma dobili prijedlog cijena za drugi kvartal koja je u odnosu na prvo tromjesečje uvećana za nešto manje od 15 posto. "Došlo je rasta cijena. Ta cijena je usaglašena. Mi ćemo, s obzirom na status naših kupaca i da bi dali neki svoj skromni doprinos, ići sa nešto manjim povećanjem prema našim kupcima. To poskupljenje od strana nas iznosit će do 13 posto. U zavisnosti od kupca do kupca to će biti rast cijena za nekih 12,7 posto. Na taj način ćemo, ako ništa, podijeliti taj teret rast cijena energenta sa kupcima", naveo je Glamočić. On je naglasio da su za april uplatili avans po cijenama iz prvog kvartala. "Mi radimo kao i u prethodnom periodu. Nema nikakvih promjena", rekao je Glamočić i naglasio je da RS nastavlja gas da plaća Gazpromu u valuti euro kako je i i definisano potpisanim ugovorom
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Fikret Halimic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 21:10 |
|
|
Dio teksta koji je bula preskocila Citat: Federacija BiH je još prije nekoliko dana saopštila da su cijene gasa od strane Gazproma prema tom entitetu povećane za 21,7 posto.
|
|
Vrh |
|
 |
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 21:18 |
|
|
Fikret Halimic je napisao/la: Dio teksta koji je bula preskocila Citat: Federacija BiH je još prije nekoliko dana saopštila da su cijene gasa od strane Gazproma prema tom entitetu povećane za 21,7 posto.
Nebitno, i vama su braća Rusi gurnuli do jaja.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
 |
Fikret Halimic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 21:33 |
|
|
Znaci, Rusi podijelili jednu i jedinu. Jos bh. patrijotama i graDZanima opalili visu cijenu nego prelijepoj i vjecnoj Republici Srpskoj.
Zasto se zbog ovog ataka na suverenitet bejha i podizanja entitetske granice ne oglasava Secija muslimanskih hintelektualaca Tocak 99, Islamska zajednica, Sejdo i ekipa, da osude ovaj potez i usput pozovu na bojkot ruskog plina.
Da sam ja musliman, ponistio bih ugovor s Gazpromom i presao na 10 puta skuplji americki ukapljeni plin ili cumur iz Breze (ako su prekinuli strajk). Sta se ceka, ima li neko s karakterom u kasabi?
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 23:27 |
|
|
Čekaj, vi bistte opet ratovali sa NATO snagama ako dođe do toga?
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 23:46 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7392 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Lebowski je napisao/la: Čekaj, vi bistte opet ratovali sa NATO snagama ako dođe do toga? Da,uz pomoc ruskog nuklearnog oruzja.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
Vrh |
|
 |
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 20 tra 2022, 00:49 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Čekaj, vi bistte opet ratovali sa NATO snagama ako dođe do toga? Dabome. Sad zavisi sta smatras "NATO koji bi opet ratovao protiv nas". Amerikanci ne bi direktno jer bi u slucaju takvog sukoba bili zauzeti sa Rusima i Kinezima. Od okoline, Rumuni nas ne bi napadali, Grci nas ne bi napadali, i verovatno Madjari nas ne bi napadali, raspadnuti Bugari koji ne bi smeli zbog Rusa da ratuju. Ostaje lokalna ex-Yu boranije, i da kazemo da Nemci na primer dovedu trupe da pomognu, pa to je san svakog Srbina.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 20 tra 2022, 07:42 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Čekaj, vi bistte opet ratovali sa NATO snagama ako dođe do toga? Kako misliš opet? Kad su to ratovali? Ja samo znam da ih je NATO bombardovao. Nije tu bilo nikakvog rata.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 20 tra 2022, 07:58 |
|
|
Zašto bi Nato napadao Srbiju, i tko to daje instrukcije Nato državama koje ne smiju odbiti?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1339 of 2558 - 52.35%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 20 tra 2022, 08:19 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Kakvo je ovo prijateljstvo? Citat: Rusi obavijestili Republiku Srpsku da je plin skuplji za 14,6 posto Citat: Kompanija "Gazprom export" je dostavila cjenovnik gasa Republici Srpskoj za drugi kvartal ove godine u kojem je navedeno da je gas skuplji za 14,6 posto u odnosu na prvo tromjesečje, a preduzeće "Gas-Res" prema svojim kupcima ići će sa nešto manjim poskupljenjem toga energenta. Direktor "Gas Resa" Ljubo Glamočić rekao je za Glas Srpske da je cjenovnik za drugi kvartal u skladu sa potpisanim ugovorom još iz 2015. godine. "Te cijene mijenjaju se samo kvartalno u skladu sa ugovorom. Također, cijene gase usklađuju se i sa cijenama naftnih derivata i njihovim kretanjem na berzi", naveo je Glamočić. Naveo je da su danas od Gazproma dobili prijedlog cijena za drugi kvartal koja je u odnosu na prvo tromjesečje uvećana za nešto manje od 15 posto. "Došlo je rasta cijena. Ta cijena je usaglašena. Mi ćemo, s obzirom na status naših kupaca i da bi dali neki svoj skromni doprinos, ići sa nešto manjim povećanjem prema našim kupcima. To poskupljenje od strana nas iznosit će do 13 posto. U zavisnosti od kupca do kupca to će biti rast cijena za nekih 12,7 posto. Na taj način ćemo, ako ništa, podijeliti taj teret rast cijena energenta sa kupcima", naveo je Glamočić. On je naglasio da su za april uplatili avans po cijenama iz prvog kvartala. "Mi radimo kao i u prethodnom periodu. Nema nikakvih promjena", rekao je Glamočić i naglasio je da RS nastavlja gas da plaća Gazpromu u valuti euro kako je i i definisano potpisanim ugovorom Obzirom da liberalni nacisti plaćaju plin 3.000 dolara a mi 10x jeftinije... Izuzetno prijateljstvo.  Hljeb je poskupio više u RS. Liberalno nacistički evro pojela inflacija ko dinar 90ih. Sve im se raspada pa i valuta.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
bura
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 tra 2022, 22:14 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 25 tra 2022, 09:17 |
|
|
bura je napisao/la: Ovo će postati legendaran clip. 
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 25 tra 2022, 09:34 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=471347 Zipa kako ove vlaške seljačine u naslov stave nešto samo da njihov mali iskompleksirani vođa prikaže kao neko veoma bitan. Naslov je takav da sugeriše da je sastanak sa Macronom ili održan ili se održava ili će biti održan. A zapravo samo još jedno u nizu moljakanje da se sastane sa nekim . Nedavno je bilo pismo Scholzu evo sad i ovo. Nećemo komentirati činjenicu da se ovaj sastajao sa nekim desničarima iz stranke Le Pen  Nisam siguran da Macron uopšte zna da bi trebao imati sastanak sa Miletom. Pa poznato je da se naš Mile okreće kako vjetar duva. Jel se dogovorio sa Janšom ili je pozvao Goloba na sastanak? Zna li se šta?
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 25 tra 2022, 09:36 |
|
|
Mariooo je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=471347 Zipa kako ove vlaške seljačine u naslov stave nešto samo da njihov mali iskompleksirani vođa prikaže kao neko veoma bitan. Naslov je takav da sugeriše da je sastanak sa Macronom ili održan ili se održava ili će biti održan. A zapravo samo još jedno u nizu moljakanje da se sastane sa nekim . Nedavno je bilo pismo Scholzu evo sad i ovo. Nećemo komentirati činjenicu da se ovaj sastajao sa nekim desničarima iz stranke Le Pen  Nisam siguran da Macron uopšte zna da bi trebao imati sastanak sa Miletom. Pa poznato je da se naš Mile okreće kako vjetar duva. Jel se dogovorio sa Janšom ili je pozvao Goloba na sastanak? Zna li se šta? Mile je prijatelj sa Macronom na twitteru, sve je moguće. 
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 25 tra 2022, 09:40 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Nisam siguran da Macron uopšte zna da bi trebao imati sastanak sa Miletom. Pa poznato je da se naš Mile okreće kako vjetar duva. Jel se dogovorio sa Janšom ili je pozvao Goloba na sastanak? Zna li se šta?
Mile je prijatelj sa Macronom na twitteru, sve je moguće.  Tačnije, Mile ga prati na twitteru, ovaj ne zna ni da postoji 
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 25 tra 2022, 20:00 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 tra 2022, 08:35 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Republika Srpska će trgovinu kriptovalutama urediti zakonom kao u Srbijihttps://www.klix.ba/biznis/finansije/re ... /220425113Uskladjivanje... ...domaćeg zakonodavstva sa pravnom stečevinom Srbije u cilju što bržeg ulaska u Srpsku uniju. 
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 tra 2022, 08:47 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
Tribali ste to potpuno liberalizirat.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2022, 19:09 |
|
|
Malo lijepih vijesti is RS. Vidimo se u Doboju! 
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 tra 2022, 08:45 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Malo lijepih vijesti is RS. Vidimo se u Doboju!  Inšalah 
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|