|
|
Stranica: 1007/1361.
|
[ 34004 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 14:27 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: BiH je previše mala i ono što je jasno, biće uvijek pod uticajem neke velike sile. Ako ne NATO, onda Rusije ili ko već bude preuzeo od Amerike. Potenciram i vašu opciju, u skorijoj budućnosti malo vjerovatnu. Vi nemate šanse (mislim na maticu Srbiju) da budete tolika sila da možete sami donijeti odluku o kontroli teritorija BiH. Jedno je jasno, neko će uvijek biti nesretan ovdje sad hoćete li vi ili mi, to ostaje da se vidi. Pa kako taj Orban ne zabrani NATO u CG? Ili na Kosovu?
Vi ćete biti nesrećni. Ne može se živiti sa neprijateljima i biti srećan. To je Mujo nelogično i nemoguće. Kad BiH bude rasparčana na 3 dijela tek tad možete očekivati nešto pozitivno. Pa što živite? Tolike godine ste znači nesretni i?!
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 14:32 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Vi ćete biti nesrećni. Ne može se živiti sa neprijateljima i biti srećan. To je Mujo nelogično i nemoguće. Kad BiH bude rasparčana na 3 dijela tek tad možete očekivati nešto pozitivno.
Pa što živite? Tolike godine ste znači nesretni i?! Mi imamo Srbiju i Srpsku da se tješimo. I ne možemo sebe kriviti zbog postojanja tzv. BiH, viša sila, eksperiment pokusnih kunića i liberalnih nacista. Vi nemate ništa. I sami ste odabrali da budete nesrećni. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 14:41 |
|
|
Dobro, kad nam onda uzimate Sarajevo, Tuzlu, Zenicu? Ili vas to ne zanima?
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 14:45 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Dobro, kad nam onda uzimate Sarajevo, Tuzlu, Zenicu? Ili vas to ne zanima? Ne zanima.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 14:49 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22030 Lokacija: među zvijezdama
|
Jadni Dodik.
Privitak/ci: |

12D6EF8C-A13E-47D0-B517-BF7F7D806B06.jpeg [ 26.03 KiB | Pogledano 2239 put/a. ]
|
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 14:51 |
|
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 14:52 |
|
|
Ja i? Dodik tužan? Tome ste se nadali? 
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 14:57 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Ja i? Dodik tužan? Tome ste se nadali?  Meni ovo izgleda kao da potpisuje kapitulaciju. Al reći ćemo da je samo zatišje, a onda ide nova ofanziva. Tako ljepše zvuči.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 14:59 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ja i? Dodik tužan? Tome ste se nadali?  Meni ovo izgleda kao da potpisuje kapitulaciju. Al reći ćemo da je samo zatišje, a onda ide nova ofanziva. Tako ljepše zvuči. Znači sad se nadate dobrovoljnoj kapitulaciji Dodika? Svaki dan nova nada. Lahganije se predura dan. 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 15:02 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Ja i? Dodik tužan? Tome ste se nadali?  Osjećaš li makar malo stid? Znam da si sendvičar i da pišeš za egzistenciju. No ipak! Normalan čovjek nakon Milotevih “povlačenja” i “atentata, te “kidnapivanja” bi se makar povukao. Ali ti, nas uvjeravaš kako je pobEda gotova stvar. Saberi se pobogu. Da sumiramo: Izgubili ste švabske investicije od 105.000.000 zbog njemačkih sankcija. UK i USA je sankcioniralo politički vrh SNSD-a. Visoki predstavnik (kojeg ne priznajete) poništio zaključke NSRS. A Mile “prolongirao” šest mjeseci povrat nadležnosti. I ti bi mene uvjerio da pobEdjujete?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 15:04 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Meni ovo izgleda kao da potpisuje kapitulaciju. Al reći ćemo da je samo zatišje, a onda ide nova ofanziva. Tako ljepše zvuči.
Znači sad se nadate dobrovoljnoj kapitulaciji Dodika? Svaki dan nova nada. Lahganije se predura dan.  Pa nije ni to isključeno ako skonta neki bezbolan izlaz. Šta da radi ako su ukinute sve opcije finansiranja? Da se nada nekakvom prilivu, nekoj lovi od privrede u RS. To nije dovoljno ni za osnovne potrebe. Svi se mi nečemu nadamo. Ti da ćeš završiti u velikoj srbiji. Ja da ćemo riješiti ovu rubikovu kocku i da će ova zemlja krenuti normalno funkcionisati.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 15:04 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ja i? Dodik tužan? Tome ste se nadali?  Osjećaš li makar malo stid? Znam da si sendvičar i da pišeš za egzistenciju. No ipak! Normalan čovjek nakon Milotevih “povlačenja” i “atentata, te “kidnapivanja” bi se makar povukao. Ali ti, nas uvjeravaš kako je pobEda gotova stvar. Saberi se pobogu. Da sumiramo: Izgubili ste švabske investicije od 105.000.000 zbog njemačkih sankcija. UK i USA je sankcioniralo politički vrh SNSD-a. Visoki predstavnik (kojeg ne priznajete) poništio zaključke NSRS. A Mile “prolongirao” šest mjeseci povrat nadležnosti. I ti bi mene uvjerio da pobEdjujete? Turkuljak pala si ko Naser sa padobranom Utuzlu 1995. Pročitaj malo prethodne stranice ne možemo mi sad tebi ponovo prenositi šta smo prićali ha ja.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 15:06 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Znači sad se nadate dobrovoljnoj kapitulaciji Dodika? Svaki dan nova nada. Lahganije se predura dan.  Pa nije ni to isključeno ako skonta neki bezbolan izlaz. Šta da radi ako su ukinute sve opcije finansiranja? Da se nada nekakvom prilivu, nekoj lovi od privrede u RS. To nije dovoljno ni za osnovne potrebe. Svi se mi nečemu nadamo. Ti da ćeš završiti u velikoj srbiji. Ja da ćemo riješiti ovu rubikovu kocku i da će ova zemlja krenuti normalno funkcionisati. Ma pusti nebuloze stranačkih sendvičara. Dodik je pritjeran uz zid. No oni će te do beskonačnosti uvjeravati da nije tako. I da im je pobEda na vidiku.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 15:07 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Znači sad se nadate dobrovoljnoj kapitulaciji Dodika? Svaki dan nova nada. Lahganije se predura dan.  Pa nije ni to isključeno ako skonta neki bezbolan izlaz. Šta da radi ako su ukinute sve opcije finansiranja? Da se nada nekakvom prilivu, nekoj lovi od privrede u RS. To nije dovoljno ni za osnovne potrebe. Svi se mi nečemu nadamo. Ti da ćeš završiti u velikoj srbiji. Ja da ćemo riješiti ovu rubikovu kocku i da će ova zemlja krenuti normalno funkcionisati. Teško da će profunckionisati ako Srbi i Hrvati ne žele da funkcioniše. Kontaš? Ne možeš se nadati takvim glupostima. Daj neko normalno nadanje jarane. Moja nada je od 1992. do danas ista. SRBIJA!  Vjekovni san. 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 15:08 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Osjećaš li makar malo stid? Znam da si sendvičar i da pišeš za egzistenciju. No ipak! Normalan čovjek nakon Milotevih “povlačenja” i “atentata, te “kidnapivanja” bi se makar povukao. Ali ti, nas uvjeravaš kako je pobEda gotova stvar.
Saberi se pobogu.
Da sumiramo:
Izgubili ste švabske investicije od 105.000.000 zbog njemačkih sankcija. UK i USA je sankcioniralo politički vrh SNSD-a. Visoki predstavnik (kojeg ne priznajete) poništio zaključke NSRS. A Mile “prolongirao” šest mjeseci povrat nadležnosti.
I ti bi mene uvjerio da pobEdjujete?
Turkuljak pala si ko Naser sa padobranom Utuzlu 1995. Pročitaj malo prethodne stranice ne možemo mi sad tebi ponovo prenositi šta smo prićali ha ja. Četuljak, nemaš ti meni šta prenositi. Ja sam sumirala odlično vasu nezavidnu situaciju. A ti mozes guslati o poBEdi do prekosutra. To ne mijenja činjenice. Citat: . Izgubili ste švabske investicije od 105.000.000 zbog njemačkih sankcija. UK i USA je sankcioniralo politički vrh SNSD-a. Visoki predstavnik (kojeg ne priznajete) poništio zaključke NSRS. A Mile “prolongirao” šest mjeseci povrat nadležnosti.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 15:09 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Turkuljak pala si ko Naser sa padobranom Utuzlu 1995. Pročitaj malo prethodne stranice ne možemo mi sad tebi ponovo prenositi šta smo prićali ha ja.
Četuljak, nemaš ti meni šta prenositi. Ja sam sumirala odlično vasu nezavidnu situaciju. A ti mozes guslati o poBEdi do prekosutra. To ne mijenja činjenice. Citat: . Izgubili ste švabske investicije od 105.000.000 zbog njemačkih sankcija. UK i USA je sankcioniralo politički vrh SNSD-a. Visoki predstavnik (kojeg ne priznajete) poništio zaključke NSRS. A Mile “prolongirao” šest mjeseci povrat nadležnosti. Kakve investicije o ćemu se radi?
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 15:10 |
|
|
Četuljak, nemaš ti meni šta prenositi. Ja sam sumirala odlično vasu nezavidnu situaciju. A ti mozes guslati o poBEdi do prekosutra. To ne mijenja činjenice.
Kakve investicije o ćemu se radi? Googlaj :) Čuj kakve investicija. Da sumiramo još jednom. Izgubili ste švabske investicije od 105.000.000 zbog njemačkih sankcija. UK i USA je sankcioniralo politički vrh SNSD-a. Visoki predstavnik (kojeg ne priznajete) poništio zaključke NSRS. A Mile “prolongirao” šest mjeseci povrat nadležnosti.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 15:11 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Pa nije ni to isključeno ako skonta neki bezbolan izlaz. Šta da radi ako su ukinute sve opcije finansiranja? Da se nada nekakvom prilivu, nekoj lovi od privrede u RS. To nije dovoljno ni za osnovne potrebe.
Svi se mi nečemu nadamo. Ti da ćeš završiti u velikoj srbiji. Ja da ćemo riješiti ovu rubikovu kocku i da će ova zemlja krenuti normalno funkcionisati.
Teško da će profunckionisati ako Srbi i Hrvati ne žele da funkcioniše. Kontaš? Ne možeš se nadati takvim glupostima. Daj neko normalno nadanje jarane. Moja nada je od 1992. do danas ista. SRBIJA!  Vjekovni san.  Dovesćete se u situaciju da ćete željeti da funkcioniše. I to sa pjesmom. Pa to sa Srbijom ti je lako ostvarivo. Upališ motokultivator i preko Drine. I riješeno.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 15:13 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Kakve investicije o ćemu se radi?
Googlaj :) Čuj kakve investicija. Da sumiramo još jednom. Izgubili ste švabske investicije od 105.000.000 zbog njemačkih sankcija. UK i USA je sankcioniralo politički vrh SNSD-a. Visoki predstavnik (kojeg ne priznajete) poništio zaključke NSRS. A Mile “prolongirao” šest mjeseci povrat nadležnosti.
Gdje su bile predviđene te investicije? Na "bosnaskoj" ili srpskoj imovini? Ajde bulo pročitaj prethodne strance ne provaljuj se isto ko Šabannnn, Ko da ste na istoj hutbi sinoć bili. 
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 15:15 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Teško da će profunckionisati ako Srbi i Hrvati ne žele da funkcioniše. Kontaš? Ne možeš se nadati takvim glupostima. Daj neko normalno nadanje jarane. Moja nada je od 1992. do danas ista. SRBIJA!  Vjekovni san.  Dovesćete se u situaciju da ćete željeti da funkcioniše. I to sa pjesmom.Pa to sa Srbijom ti je lako ostvarivo. Upališ motokultivator i preko Drine. I riješeno. Misliš? Nakon 30 godina ti se i dalje tome nadaš? 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 15:15 |
|
|
Googlaj :)
Čuj kakve investicija.
Da sumiramo još jednom.
Izgubili ste švabske investicije od 105.000.000 zbog njemačkih sankcija. UK i USA je sankcioniralo politički vrh SNSD-a. Visoki predstavnik (kojeg ne priznajete) poništio zaključke NSRS. A Mile “prolongirao” šest mjeseci povrat nadležnosti.
Gdje su bile predviđene te investicije? Na "bosnaskoj" ili srpskoj imovini? Ajde bulo pročitaj prethodne strance ne provaljuj se isto ko Šabannnn, Ko da ste na istoj hutbi sinoć bili.  Ti si jedini provaljen ovdje. Javi centrali da te idući put pošalje sitog. I informiranog. Dosta je patetike i nebuloza. Koji propaliteti.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 15:29 |
|
|
oni smisle narative u koji mogu da veruju a da se ne rasplacu, i onda krenu nas da ubedjuju u te svoje konstrukcije.
IMOVINA je bila kljucni problem poslednjih nekoliko godina, sve ostalo od vojske do poreza je Dodikova mimikrija koju ste pojeli i sada svi mirni, a Srbi vlasnici zemlje.
Prema tome, ako ste vi zadovoljni posle svega ovim sto je prolongirao vojsku na 6 meseci, i mi smo zadovoljni, i nema potreba da se raspravljamo dalje onda.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
 |
Lutorčina
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 15:30 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Poptisano https://www.slobodnaevropa.orghttps://www.slobodnaevropa.org › k... Kinezi ulažu 50 miliona eura za izgradnju fabrike na sjeveroistoku BiH Ova njihova kompanija već radi i izvozi iz Dervente http://tvk3.info › derventa-prva-proi... Prva proizvodna kineska kompanija počela sa radom, u novembru ostarila ... Kineske kompanije prave auto put Prijedor Banja Luka https://www.atvbl.com › svecanost-p... Počinju radovi na izgradnji auto-puta Banjaluka-Prijedor - ATV Kineska kompanije pravi hidrocentralu Dabar https://www.klix.ba › privreda › vla... Vlast RS-a potpisala ugovor s Kinezima o izgradnji HE Dabar vrijedan 190 miliona ... Iskreno se nadam da se bar pola od ovog realizuje. Koliko se priča o Kinezima, konkretno za Srbiju nisu ni blizu investirali. Ovo što se navodi u člancima koje si zakačio (svaka čast  ) zvuči dobro. Ne mlatiš praznu slamu kao ova družina iz Srbije na čelu sa arambašom novovrijeme. Fabrika madraca Mirisan je u kineskom vlasništvu i već iz Drrvente izvoze uveliko. Imaja kineska fabrika negde u Bileći ili Berkovićima obrađuje mermer ili ukrasni ne znam šta već i izvozi u Kinu. Prije par mjeseci potpisan je ugovor o izgradnji hidrocentrala u Bistrici i prodaji fabrike metalnih cijevi u Foči Kinezima. BiH nije ni NATO dvorište,ni rusko ni kinesko. Mi smo neki status kvо. Nešto kao Ukrajina prije 5 - 6 godina ni na nebu ni na zemlji. Država sa malim platama i 0 ozbiljnih stranih investicija. Forumaš Novovrijeme nije iz Srbije,već Blučanin koji živi radi i čiste klozete po partizanskom Splitu.
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 15:32 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Iskreno se nadam da se bar pola od ovog realizuje. Koliko se priča o Kinezima, konkretno za Srbiju nisu ni blizu investirali. Ovo što se navodi u člancima koje si zakačio (svaka čast  ) zvuči dobro. Ne mlatiš praznu slamu kao ova družina iz Srbije na čelu sa arambašom novovrijeme. Fabrika madraca Mirisan je u kineskom vlasništvu i već iz Drrvente izvoze uveliko. Imaja kineska fabrika negde u Bileći ili Berkovićima obrađuje mermer ili ukrasni ne znam šta već i izvozi u Kinu. Prije par mjeseci potpisan je ugovor o izgradnji hidrocentrala u Bistrici i prodaji fabrike metalnih cijevi u Foči Kinezima. BiH nije ni NATO dvorište,ni rusko ni kinesko. Mi smo neki status kvо. Nešto kao Ukrajina prije 5 - 6 godina ni na nebu ni na zemlji. Država sa malim platama i 0 ozbiljnih stranih investicija. Forumaš Novovrijeme nije iz Srbije,već Blučanin koji živi radi i čiste klozete po partizanskom Splitu. Njega sam i naveo odvojeno od te družine. A idi se u kurac 
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 19 tra 2022, 15:35 |
|
|
Tankosic je napisao/la: oni smisle narative u koji mogu da veruju a da se ne rasplacu, i onda krenu nas da ubedjuju u te svoje konstrukcije.
IMOVINA je bila kljucni problem poslednjih nekoliko godina, sve ostalo od vojske do poreza je Dodikova mimikrija koju ste pojeli i sada svi mirni, a Srbi vlasnici zemlje.
Prema tome, ako ste vi zadovoljni posle svega ovim sto je prolongirao vojsku na 6 meseci, i mi smo zadovoljni, i nema potreba da se raspravljamo dalje onda. Ja te pitam sutra hoće neko da plati tvoje obveznice i pita šta ako mi ne vratiš lovu i ti kažeš pa vidiš ove šume, rijeke, potencijal...a on onda, jel si ti vlasnik i ti doneseš uknjiženo u RS, a on traži BiH pečat...i ti cuc 
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|