|
|
Stranica: 1033/1361.
|
[ 34004 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
JAS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 09:51 |
|
|
Eto nek ste vi bitni . A ne možete da isposlujete IZ.
|
|
Vrh |
|
 |
JAS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 09:52 |
|
|
Tankosic je napisao/la: JAS je napisao/la: Kako Srbija može da napreduje u OB? Kad su ostale članice lošije od nje . Pored njih ne možeš da napreduješ. Bas zato i moze da izvuce najvecu korist od svih. Jedinstvo trziste gde si ti dominantan, gde imas najvece izvoze, i gde dobijas manjak radnika koji nam fale, o ustedama ne treba pricati. Drugo nama najbitnije, jedinstveno trziste Srbije+CG+Srpske, gde ce kapital i roba jos jace da se krece tamo gde mu je uvek bilo otezano. I trece, vezujemo region za sebe pa i politicki, od Federacije do Makedonije, mala EU a mi u njoj Nemacka. Samim tim imas vece potencijale, veci manevarski prostor, i na visem si nivou snage nego sto je sama Srbija, koristis snagu i trzsite regiona u svakim pregovorima sa svim jakim igracima narucito ekonomskim, na tebe ne gledaju kao drzavu od 7 miliona, vec 7 miliona+5 miliona region=12 miliona u svakom smislu osim politickog. I bas zato sto OB nema politicki nivo je ono sto je dobro za nas kod njega, cuvamo se rizika, a drzimo za ono sto je svima korisno. Ma mislio sam da više napreduješ uz bolje
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 09:58 |
|
|
Tankosic je napisao/la: JAS je napisao/la: Kako Srbija može da napreduje u OB? Kad su ostale članice lošije od nje . Pored njih ne možeš da napreduješ. Bas zato i moze da izvuce najvecu korist od svih. Jedinstvo trziste gde si ti dominantan, gde imas najvece izvoze, i gde dobijas manjak radnika koji nam fale, o ustedama ne treba pricati. Drugo nama najbitnije, jedinstveno trziste Srbije+CG+Srpske, gde ce kapital i roba jos jace da se krece tamo gde mu je uvek bilo otezano. . Da, ali ne može ''Srpska'' (govno) biti dio OB ako BiH nije, entiteti ne mogu samostalno ulaziti u takve aranžmane jer je BiH jedinstveni ekonomski prostor, da mogu Dodik bi to već uradio.
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 10:10 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7390 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
mirusvijetu je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Bas zato i moze da izvuce najvecu korist od svih.
Jedinstvo trziste gde si ti dominantan, gde imas najvece izvoze, i gde dobijas manjak radnika koji nam fale, o ustedama ne treba pricati.
Drugo nama najbitnije, jedinstveno trziste Srbije+CG+Srpske, gde ce kapital i roba jos jace da se krece tamo gde mu je uvek bilo otezano. .
Da, ali ne može ''Srpska'' ( govno) biti dio OB ako BiH nije, entiteti ne mogu samostalno ulaziti u takve aranžmane jer je BiH jedinstveni ekonomski prostor, da mogu Dodik bi to već uradio. U srpskom selu Potočari kod Srebenice Ispod svakog kamenog uratka zakopano je po jedno veliko govno. 
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 10:28 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38557 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ako bude zajednice izvan EU, Istanbul će joj biti glavni grad.
Srbija i Srbi imaju perspektivu samo u dva slučaja koja sam naveo. Sve drugo vodi u zaostajanje i iseljavanje.
Što mi osobno i ne bi bio problem da ne povlačite time i Hrvate BiH. Doduše, malo nas je i žilavi smo.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
JAS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 10:48 |
|
|
Kao da se dosad niste selili.
|
|
Vrh |
|
 |
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 11:01 |
|
|
JAS je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Bas zato i moze da izvuce najvecu korist od svih.
Jedinstvo trziste gde si ti dominantan, gde imas najvece izvoze, i gde dobijas manjak radnika koji nam fale, o ustedama ne treba pricati.
Drugo nama najbitnije, jedinstveno trziste Srbije+CG+Srpske, gde ce kapital i roba jos jace da se krece tamo gde mu je uvek bilo otezano.
I trece, vezujemo region za sebe pa i politicki, od Federacije do Makedonije, mala EU a mi u njoj Nemacka.
Samim tim imas vece potencijale, veci manevarski prostor, i na visem si nivou snage nego sto je sama Srbija, koristis snagu i trzsite regiona u svakim pregovorima sa svim jakim igracima narucito ekonomskim, na tebe ne gledaju kao drzavu od 7 miliona, vec 7 miliona+5 miliona region=12 miliona u svakom smislu osim politickog.
I bas zato sto OB nema politicki nivo je ono sto je dobro za nas kod njega, cuvamo se rizika, a drzimo za ono sto je svima korisno.
Ma mislio sam da više napreduješ uz bolje To je sledeci nivo. Mi vec sada saradjujemo sa najboljima u regionu a to je ubedljivo na prvom mestu Madjarska, i od njih ucimo sto sta sto mi tek treba da podignemo iz nasih rusevina kako su oni svoje, i maltene smo u nezvanicnoj konfederaciji. Nivo posle toga ti je Balkanska Visegradska grupa, Srbija+Bugarska+Grcka+Rumunija, ali mora da se ide korak po korak, da bi dosli u poziciju da pocnemo da radimo na necemu takvom. To ti je skoro 50 miliona pravoslavaca skupu u jednoj carinskoj uniji, kakvih bre 3,5 miliona Hrvata i njihovi problemi ne zanimaju nas za vek vekova. OB ti je samo srpsko resenje ekonomskog trzista i dominacije u regionu, a ne srpsko resenje za regionalne probleme ili osnov za ne znam kakav razvoj Srbije, ne, vec ekonomska pacifizacija regiona koji gravitira ka nama, a ne ka drugim gradovima (od Sofije do Zagreb).
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 11:13 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38557 Lokacija: Gl. grad regije
|
Oprosti Milane Martiću, nisam te pozn'o. Neki dan sam bio u NS, kaže domaća teta: plaće su oko 300 €, pusti statistiku što kaže. Drugi grad Srbije. I ja u bajkama živim? 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 11:23 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7390 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Kakav OB i gluposti.Nema od toga ništa kao ni od pridruženja EU.Treba raditi na razdruženju Bejhaje.Raditi onoliko koliko je moguće.Za Srpsku je u narednom periodu najvažnije da muslimanski slugani Šarović i Borenović na izborima budu što ubjedljivije poraženi jer oni su praktično jedini oslonac muslimana i ostalih agresora u Srpskoj.Muygurska manjina će svakako da iscuri za koju godinu.
|
|
Vrh |
|
 |
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 12:10 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Oprosti Milane Martiću, nisam te pozn'o. Neki dan sam bio u NS, kaže domaća teta: plaće su oko 300 €, pusti statistiku što kaže. Drugi grad Srbije. I ja u bajkama živim?  Lupetas gluposti jer nemas realan argument u diskusiji osim tvojih zamisli i fisk ideja. U Novom Sadu niko ne radi za 300e, to pas ne bi pomirisao sta si ti napisao. Znam 15 ljudi iz novog sada od kuvara preko konobara, do radnika po firmama i marketingu, niko ne izlazi ispod somica. Milan Martac je hteo da se akce sa vama, nama pa ni meni, ne pada na pamet nista slicno upravo o tome ti pricam, vi ste deo proslosti za nas poput Bugara, i postajete nam sve dalji kao sto su Slovenci, i to nam se jako svidja i na tome ce da ostane.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 13:35 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Nisi bas reprezentativan. Srbi će u EU, sa Srbijom i RS ili bez.
Kupe se ljudi iz RS
To što RS postoji 27 g. nakon rata i što imamo stalnu krizu i nestabilnost znači samo da je to bio cilj hambasada.
Tako, nemojte si pridavat važnost koju nemate. I ovaj povuci-potegni iz dana u dan je cilj. Samo se pitanja mijenjaju ali u biti ostaje kriza i iseljavanje.
Sad na 2,5 a sutra na 1,5. Nećemo se ni okrenuti.
Ja gledam iz svog kuta. Ja bih volio da je u BiH kao u RH ili da je dio BiH koji me zanima u RH.
Ovako sad mijenjam novac kad prelazim granicu na kojoj su gužve, SIM karticu drugu stavljam čim prijedem granu. Vozim se po cestama koje je Tito pravio, a ne dao bog da se nesto dogodi pa zatrebam liječnika dolje. Sve ne zagađeno, prljavo, ljudi siromašni i samo se o politici raspravljaju. Viđam ove polutalibane sa zamotanim debilkama, nelagodno mi je.
Da se to sve dovest u red ali nema volje. Meni ne smeta Srbija na Uni. Ne bi bila lošija od ovog sad što imamo. Nisi ni ti reprezentantivan. Srbija i RS neće u EU jer umiljato janje dvije majke sisa. I istočnu i zapadnu. Citat: Vučić dogovorio s Putinom: Srbija će imati najniže cijene gasa u Evropihttps://www.klix.ba/vijesti/regija/vuci ... /220529039 Neumiljati Mujo dvije kurčine sisa. Srpsku i hrvatsku. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
Lutorčina
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 13:55 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Nisi bas reprezentativan. Srbi će u EU, sa Srbijom i RS ili bez.
Kupe se ljudi iz RS
To što RS postoji 27 g. nakon rata i što imamo stalnu krizu i nestabilnost znači samo da je to bio cilj hambasada.
Tako, nemojte si pridavat važnost koju nemate. I ovaj povuci-potegni iz dana u dan je cilj. Samo se pitanja mijenjaju ali u biti ostaje kriza i iseljavanje.
Ja gledam iz svog kuta. Ja bih volio da je u BiH kao u RH ili da je dio BiH koji me zanima u RH.
Ovako sad mijenjam novac kad prelazim granicu na kojoj su gužve, SIM karticu drugu stavljam čim prijedem granu. Vozim se po cestama koje je Tito pravio, a ne dao bog da se nesto dogodi pa zatrebam liječnika dolje. Sve ne zagađeno, prljavo, ljudi siromašni i samo se o politici raspravljaju. Viđam ove polutalibane sa zamotanim debilkama, nelagodno mi je.
Da se to sve dovest u red ali nema volje. Meni ne smeta Srbija na Uni. Ne bi bila lošija od ovog sad što imamo. Što se tiče Srbije njima EU je potrebna u nekom manjem obimu, tipa više investicija iz iste,manje gužve na granici. Neke velike želje za ulazak u EU kod običnog naroda i nema. Svake sedmice se nešto novo događa neka nova fabrika da li domaća ili inostrana.Što se tiče stanovništva iz RS nama je EU više nego potrebna. Da možemo svi bi iselili izuzev budžetskih uhljeba.
|
|
Vrh |
|
 |
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 14:06 |
|
|
Vam treba nezavisnost i da vam Kinezi izgrade autoputeve i ostalo, dok Madjarska i Srbija ulecu pare, a onda vam EU ne treba ni za kurac, isto kao ni nama sto ne treba.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 14:18 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Nisi bas reprezentativan. Srbi će u EU, sa Srbijom i RS ili bez.
Kupe se ljudi iz RS
Da se to sve dovest u red ali nema volje. Meni ne smeta Srbija na Uni. Ne bi bila lošija od ovog sad što imamo. Što se tiče Srbije njima EU je potrebna u nekom manjem obimu, tipa više investicija iz iste,manje gužve na granici. Neke velike želje za ulazak u EU kod običnog naroda i nema. Svake sedmice se nešto novo događa neka nova fabrika da li domaća ili inostrana.Što se tiče stanovništva iz RS nama je EU više nego potrebna. Da možemo svi bi iselili izuzev budžetskih uhljeba. A što ne možeš? Ko ti brani? Idi odavde.
|
|
Vrh |
|
 |
Lutorčina
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 14:21 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Vam treba nezavisnost i da vam Kinezi izgrade autoputeve i ostalo, dok Madjarska i Srbija ulecu pare, a onda vam EU ne treba ni za kurac, isto kao ni nama sto ne treba. Prošle godina ozvaničena gradnja auto puta Prijedor - Banja Luka u novembru mjesecu. Za proteklih 7 mjeseci nisu ni metar puta probili. Navodno radi ga kineska kompanija. Što se tiče investicija i radnih mjesta nema ih. Ni iz Mađarske ni ti iz drugih zemalja uključujući Srbiju.. Ko radi u privatnom sektoru svaki dan mu je pakao i razmišlja o iseljenju,ko radi u državnoj službi njemu je njemački standard na poslu i u kući. Običnom narodu u BiH odgovara slobodniji pristup tržištu rada u EU.
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 14:38 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Vam treba nezavisnost i da vam Kinezi izgrade autoputeve i ostalo, dok Madjarska i Srbija ulecu pare, a onda vam EU ne treba ni za kurac, isto kao ni nama sto ne treba. Prošle godina ozvaničena gradnja auto puta Prijedor - Banja Luka u novembru mjesecu. Za proteklih 7 mjeseci nisu ni metar puta probili. Navodno radi ga kineska kompanija. Što se tiče investicija i radnih mjesta nema ih. Ni iz Mađarske ni ti iz drugih zemalja uključujući Srbiju.. Ko radi u privatnom sektoru svaki dan mu je pakao i razmišlja o iseljenju,ko radi u državnoj službi njemu je njemački standard na poslu i u kući. Običnom narodu u BiH odgovara slobodniji pristup tržištu rada u EU. Standard sličan njemačkom može imati samo neznatan broj onih kojima je država poslodavac.
|
|
Vrh |
|
 |
Lutorčina
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 14:42 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Što se tiče Srbije njima EU je potrebna u nekom manjem obimu, tipa više investicija iz iste,manje gužve na granici. Neke velike želje za ulazak u EU kod običnog naroda i nema. Svake sedmice se nešto novo događa neka nova fabrika da li domaća ili inostrana.Što se tiče stanovništva iz RS nama je EU više nego potrebna. Da možemo svi bi iselili izuzev budžetskih uhljeba. A što ne možeš? Ko ti brani? Idi odavde. Ne možemo lako svi otići iako bi svi rado otišli odavdje sem budzetlija. Neko nema rodbine po evropskim zemljama i nema gdje prvu noć prenoćiti,neko ima starije roditelje i ne može ih ostaviti. Ja planiram do godine za Hrvatsku da idem,pet puta je bolje nego u ovoj usranoj RS.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 14:57 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: A što ne možeš? Ko ti brani? Idi odavde.
Ne možemo lako svi otići iako bi svi rado otišli odavdje sem budzetlija. Neko nema rodbine po evropskim zemljama i nema gdje prvu noć prenoćiti,neko ima starije roditelje i ne može ih ostaviti. Ja planiram do godine za Hrvatsku da idem,pet puta je bolje nego u ovoj usranoj RS. Usrana ti je džamija i džemat.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 15:10 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Dodik je već sada politička prošlost, baš kao i Izetbegović, iskreno se nadam.
Što se tiče uporišta islamista, nema više uporišta, osim na području Zenice, Sarajeva, kao i kod Tuzle i ko zna još gdje.
Osim toga, to što su uporišta islamista sada pod kontrolom (a nisu), to ne znači da problem više ne postoji, več da ne postoji, do sljedeće prilike za dizanjem u vazduh po bijelom svijetu. Izetbegović bi mogao biti ako se opozicija (opet) ne iscjepka. Za Dodika ne vidim kako. Pa u Prijedoru je pomeo. To je samo proba bila za izbore u oktobru. Nema opozicija načina da uzdrma Miletovu vladavinu. Kakvih uporišta? Kampova? Gdje bolan? O jebote! U šta vi sve vjerujete! Dodik je pomeo u Prijedoru na osnovu 15 odsto stanovništva, koje je izašlo na izbore, od kojih je 5 odsto glasalo za opoziciju, a 10 odsto stanovništva za režim. To je ta pobjeda SNSD-a u Prijedoru, dok je jedno 85 odsto stanovništva, ignorisalo i jedne i druge, jer su očekivali doktoricu Maju iz SDS-a ispred opozicije, dok je opozicija se odlučila na nekog NN kandidata iz DNS-a, spram kog je čak i NN kandidat iz SNSD-a, bio manje NN, tako da sve je unaprijed mirisalo na to da će opozicija praktično pokloniti režimu pobjedu, s obzirom da SDS, DNS i PDP su prije izbora imali podršku 2/3 Prijedora, a zbog lošeg odabira, iznervirali su svoje glasače i tako poklonili SNSD-u pobjedu. Cirkus. Zato u oktobru ove godine, samo najjači kandidati dolaze u obzir. Šuška se da će Mladen Ivanić izaći na megdan Dodiku za mjesto predsjednika RS. Ako to bude, ode Dodik u političku penziju, dok Nebojša Vukanović, kog prati nekoliko stotina hiljada ljudi na društvenim mrežama, poderaće svakog Dodikovog kandidata, koji se bude kandidovao za Srpskog člana Predsjedništva BiH, dok Šarović, koji je prije 22 godine poderao Dodika na predsjedničkim izborima 2000, najvjerovatnije biće predsjednik Vlade RS. Crvena sekta je gotova. Sarajevo je puno vehabija, baš kao i tuzlanski i zenički kraj.
|
|
Vrh |
|
 |
Lutorčina
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 15:21 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Izetbegović bi mogao biti ako se opozicija (opet) ne iscjepka.
Za Dodika ne vidim kako. Pa u Prijedoru je pomeo. To je samo proba bila za izbore u oktobru. Nema opozicija načina da uzdrma Miletovu vladavinu.
Kakvih uporišta? Kampova? Gdje bolan? O jebote! U šta vi sve vjerujete!
Dodik je pomeo u Prijedoru na osnovu 15 odsto stanovništva, koje je izašlo na izbore, od kojih je 5 odsto glasalo za opoziciju, a 10 odsto stanovništva za režim. To je ta pobjeda SNSD-a u Prijedoru, dok je jedno 85 odsto stanovništva, ignorisalo i jedne i druge, jer su očekivali doktoricu Maju iz SDS-a ispred opozicije, dok je opozicija se odlučila na nekog NN kandidata iz DNS-a, spram kog je čak i NN kandidat iz SNSD-a, bio manje NN, tako da sve je unaprijed mirisalo na to da će opozicija praktično pokloniti režimu pobjedu, s obzirom da SDS, DNS i PDP su prije izbora imali podršku 2/3 Prijedora, a zbog lošeg odabira, iznervirali su svoje glasače i tako poklonili SNSD-u pobjedu. Cirkus. Sarajevo je puno vehabija, baš kao i tuzlanski i zenički kraj. Najveći procenat islamista ima : 1. Sarajevo 2. Konjic 3. Srednjobosanski kanton Bugojno i okolina Zenice 4. Maglaj,Ošve, Bočinja 5. Bužim,Cazin mada oni postepeno iseljavaju Ne znam kako je u tuzlanskoj regiji s obzirom da oni na sva usta trube o multietničnosti. Maoča je u Brčko distriktu ne znan je li još demografski održiva.
|
|
Vrh |
|
 |
JAS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 15:23 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Vam treba nezavisnost i da vam Kinezi izgrade autoputeve i ostalo, dok Madjarska i Srbija ulecu pare, a onda vam EU ne treba ni za kurac, isto kao ni nama sto ne treba. Tačno tako. Bitnije je da se autoput uradi u istočnom delu Republike Srpske .
|
|
Vrh |
|
 |
JAS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 15:27 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Izetbegović bi mogao biti ako se opozicija (opet) ne iscjepka.
Za Dodika ne vidim kako. Pa u Prijedoru je pomeo. To je samo proba bila za izbore u oktobru. Nema opozicija načina da uzdrma Miletovu vladavinu.
Kakvih uporišta? Kampova? Gdje bolan? O jebote! U šta vi sve vjerujete!
Dodik je pomeo u Prijedoru na osnovu 15 odsto stanovništva, koje je izašlo na izbore, od kojih je 5 odsto glasalo za opoziciju, a 10 odsto stanovništva za režim. To je ta pobjeda SNSD-a u Prijedoru, dok je jedno 85 odsto stanovništva, ignorisalo i jedne i druge, jer su očekivali doktoricu Maju iz SDS-a ispred opozicije, dok je opozicija se odlučila na nekog NN kandidata iz DNS-a, spram kog je čak i NN kandidat iz SNSD-a, bio manje NN, tako da sve je unaprijed mirisalo na to da će opozicija praktično pokloniti režimu pobjedu, s obzirom da SDS, DNS i PDP su prije izbora imali podršku 2/3 Prijedora, a zbog lošeg odabira, iznervirali su svoje glasače i tako poklonili SNSD-u pobjedu. Cirkus. Zato u oktobru ove godine, samo najjači kandidati dolaze u obzir. Šuška se da će Mladen Ivanić izaći na megdan Dodiku za mjesto predsjednika RS. Ako to bude, ode Dodik u političku penziju, dok Nebojša Vukanović, kog prati nekoliko stotina hiljada ljudi na društvenim mrežama, poderaće svakog Dodikovog kandidata, koji se bude kandidovao za Srpskog člana Predsjedništva BiH, dok Šarović, koji je prije 22 godine poderao Dodika na predsjedničkim izborima 2000, najvjerovatnije biće predsjednik Vlade RS. Crvena sekta je gotova. Sarajevo je puno vehabija, baš kao i tuzlanski i zenički kraj. Društvene mreže nisu RL. Shvati to . Jer da jesu Vukan bi "hajrovao "od te podrške
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 15:33 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Dodik je pomeo u Prijedoru na osnovu 15 odsto stanovništva, koje je izašlo na izbore, od kojih je 5 odsto glasalo za opoziciju, a 10 odsto stanovništva za režim. To je ta pobjeda SNSD-a u Prijedoru, dok je jedno 85 odsto stanovništva, ignorisalo i jedne i druge, jer su očekivali doktoricu Maju iz SDS-a ispred opozicije, dok je opozicija se odlučila na nekog NN kandidata iz DNS-a, spram kog je čak i NN kandidat iz SNSD-a, bio manje NN, tako da sve je unaprijed mirisalo na to da će opozicija praktično pokloniti režimu pobjedu, s obzirom da SDS, DNS i PDP su prije izbora imali podršku 2/3 Prijedora, a zbog lošeg odabira, iznervirali su svoje glasače i tako poklonili SNSD-u pobjedu. Cirkus.
Sarajevo je puno vehabija, baš kao i tuzlanski i zenički kraj. Najveći procenat islamista ima : 1. Sarajevo 2. Konjic 3. Srednjobosanski kanton Bugojno i okolina Zenice 4. Maglaj,Ošve, Bočinja 5. Bužim,Cazin mada oni postepeno iseljavaju Ne znam kako je u tuzlanskoj regiji s obzirom da oni na sva usta trube o multietničnosti. Maoča je u Brčko distriktu ne znan je li još demografski održiva. Postoje dvije Maoče. Jedna u Brčkom i druga u Srebreniku. Ona Maoča, u kojoj se nalazi leglo vehabija, pripada opštini Srebrenik, koja se nalazi u Tuzlanskom kantonu.
|
|
Vrh |
|
 |
Legionnaire
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 15:34 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Lutorčina je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: A što ne možeš? Ko ti brani? Idi odavde.
Ne možemo lako svi otići iako bi svi rado otišli odavdje sem budzetlija. Neko nema rodbine po evropskim zemljama i nema gdje prvu noć prenoćiti,neko ima starije roditelje i ne može ih ostaviti. Ja planiram do godine za Hrvatsku da idem,pet puta je bolje nego u ovoj usranoj RS. Jel si ti svjestan da većina ljudi koji odu žive prilično mizerno ? U najlošijim kvartovima, sa migrantima iz Afrike. Neko se snađe, ako je npr visoko obrazovan, dobro govori jezik i priznat je stručnjak. Al većina je donji sloj društva, sa poslovima koje domaći ne žele da rade. Neki su billi čak viši sloj tamo odakle su otišli. Šanse da zaradiš za stan u nekom pristojnom kvartu su jako male, a kuću možeš samo da sanjaš. (Ovdje ne govorim za Hrvatsku, nego uopšteno za Zapad)
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
 |
dzamijas
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 15:38 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2218 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
Lutorčina je napisao/la: Najveći procenat islamista ima : 1. Sarajevo 2. Konjic 3. Srednjobosanski kanton Bugojno i okolina Zenice 4. Maglaj,Ošve, Bočinja 5. Bužim,Cazin mada oni postepeno iseljavaju
Ne znam kako je u tuzlanskoj regiji s obzirom da oni na sva usta trube o multietničnosti. Maoča je u Brčko distriktu ne znan je li još demografski održiva. Hajde, razumijem za Bočinju. Razumijem i za konzervativnu srednju Bosnu i Cazinsku Krajinu. Ali otkud ti Sarajevo ili Konjic i to još na vrhu liste? 
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 39 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|