|
|
Stranica: 1036/1361.
|
[ 34004 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
JAS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 20:51 |
|
|
 Šta mu ga dođe taj pempas?
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 20:54 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22030 Lokacija: među zvijezdama
|
JAS je napisao/la: :evotigana Šta mu ga dođe taj pempas? To vam je vaša svakodnevnica po kineskim fabrikama. Pelena za bebe.  koju nose odrasli Jer nema pauze kod gazde iz Kine.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
sev
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 20:56 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: A kolika je kirija u BG? Za stan od 30 kvadrata 300 eura. Koliko je u Nišu? Novom Sadu? Ajde ne prdite. Neki dan viralan oglas postao za izdavanje stana u Begešu. Namjestaj iz sedamnesetih i kuhinja od dva elementa. Stanovi su najveći problem, al tako je verujem i kod tebe u Beču, svuda su nekretnine otišle u nebesa. Al ovo za plate sam naveo na nivou Srbije. U BG je prosečna plata 800 evra, možda i malo preko. I to kad se uključe prigradske opštine koje donekle funkcionišu nezavisno (poput Lazarevca i Mladenovca). I kako god da je, gore od Zapada sigurno nije, živeo sam na Zapadu, znam šta znači traženje stana za normalne pare.
|
|
Vrh |
|
 |
JAS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 21:00 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: A kolika je kirija u BG? Za stan od 30 kvadrata 300 eura. Koliko je u Nišu? Novom Sadu? Ajde ne prdite. Neki dan viralan oglas postao za izdavanje stana u Begešu. Namjestaj iz sedamnesetih i kuhinja od dva elementa. Tuko pa ko u BG radi za 30k? To ni u provinciji nije česta pojava Pa smetlari rade za 50k i to u provinciji ,a šefići imaju do 70k.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 21:03 |
|
|
sev je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: A kolika je kirija u BG? Za stan od 30 kvadrata 300 eura. Koliko je u Nišu? Novom Sadu? Ajde ne prdite. Neki dan viralan oglas postao za izdavanje stana u Begešu. Namjestaj iz sedamnesetih i kuhinja od dva elementa. Stanovi su najveći problem, al tako je verujem i kod tebe u Beču, svuda su nekretnine otišle u nebesa. Al ovo za plate sam naveo na nivou Srbije. U BG je prosečna plata 800 evra, možda i malo preko. I to kad se uključe prigradske opštine koje donekle funkcionišu nezavisno (poput Lazarevca i Mladenovca). I kako god da je, gore od Zapada sigurno nije, živeo sam na Zapadu, znam šta znači traženje stana za normalne pare. Prosječna plaća 800 eura? U G.G Srbije od preko 1,5 mil stanovnika? Gdje se nalaze drzavne institucije i uhljebi? Ajde ne zezaj molim te. Statistika ti je tu kao bikini. Cuj prosjecna placa u BG. Kolika je u Jusijevoj Indjiji? Lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
JAS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 21:03 |
|
|
Ali bitno da NVO isanje nije parazitiranje na stranoj sisi.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 21:05 |
|
|
JAS je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pampers je marka pempasa parazitu.  Kad ces zaraditi svoj Dinar da ne sišeš ćaću za kafu? A odkud ti znaš da on ne radi ,tj da ga roditelji skrbe ? Pa sam priča to. Kao uljepšano.. zivi od nasledja lol i sam kaze da je šizifrenik. Na Jusi nicku. Podvojena ličnost. Ovo mu je drugi nick.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 21:08 |
|
|
Stvarno je besramno Jusi da sa trideset sišeš ćaću. A Indjija najbolje rastuća ekonomija i općina u Srbistanu. LOL
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
JAS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 21:10 |
|
|
Pa ako ima nasledstvo onda on tebe može da kupi. Čim ga ima toliko da ne mora da radi.
|
|
Vrh |
|
 |
sev
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 21:10 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: sev je napisao/la: Stanovi su najveći problem, al tako je verujem i kod tebe u Beču, svuda su nekretnine otišle u nebesa. Al ovo za plate sam naveo na nivou Srbije. U BG je prosečna plata 800 evra, možda i malo preko. I to kad se uključe prigradske opštine koje donekle funkcionišu nezavisno (poput Lazarevca i Mladenovca). I kako god da je, gore od Zapada sigurno nije, živeo sam na Zapadu, znam šta znači traženje stana za normalne pare.
Prosječna plaća 800 eura? U G.G Srbije od preko 1,5 mil stanovnika? Gdje se nalaze drzavne institucije i uhljebi? Ajde ne zezaj molim te. Statistika ti je tu kao bikini. Cuj prosjecna placa u BG. Kolika je u Jusijevoj Indjiji? Lol Svaka statistika je takva, pa opet, to su jedini podaci na koje možemo da se oslonimo.
|
|
Vrh |
|
 |
sev
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 21:12 |
|
|
Kakvo će skičanje o bratstvu i jedinstvu biti kada dođe zima i budu dobili malo gasa, ono za vakcine u mrskom BG će biti mala maca. A čim prođe zima onda sledi opet kako u Srbiji ništa ne valja.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 21:12 |
|
|
Ma ima on.. da ne kazem što. Uhvatio se priče od Karmela. Karmelo renta stanove i poslovne prostore. Pa Jusi lafo nasledje troši. Ne moze reci „ja sam parazit“ na ćacinoj sisi. Jusi, javi se kad budeš samostalan i sposoban za zivot. Pa nam pričaj o prosperitetu. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
JAS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 21:13 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Stvarno je besramno Jusi da sa trideset sišeš ćaću. A Indjija najbolje rastuća ekonomija i općina u Srbistanu. LOL On je ekonomista. Ne očekujem valjda od ekonomiste da mora kablove . Za njega je kancelarija.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 21:15 |
|
|
JAS je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Stvarno je besramno Jusi da sa trideset sišeš ćaću. A Indjija najbolje rastuća ekonomija i općina u Srbistanu. LOL On je ekonomista. Ne očekujem valjda od ekonomiste da mora kablove . Za njega je kancelarija. Ekonomista s privatnog faxa koji ćaća platio da podigne sebi rejting u selu. Jusi i ekonomija nisu se sreli u putu. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
JAS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 21:18 |
|
|
Nepobitna ne činjenica da je Srbija ekonomski stabilnija od giganta Bosne . Pa ne sele iz Srbije u Bosnu već obrnuto.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 21:20 |
|
|
Jeste. U Vučkinim rezimskim trakatima. Zajebali ste Švicu. Lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 21:22 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Srbija je šupak Europe. Ljudi se ubijaju za 22.000 dinara. Ne mogu struju priuštiti. RS takodjer. Parazitu Jusi zaposli se. Ne guli ćaću i mater. I Javi se iz nekog fabričkog postrojenja …. Pa nam opisi blagostanje koje vlada. Ja i? Ćemu se nadaš? Da se razoćaramo u Srpstvo i okrenemo Bosni i Muslimanima? Šta ti je u glavi? 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 21:22 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 21:23 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Jel to simuliraš pucanje u Srbe Talibane?
|
|
Vrh |
|
 |
JAS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 21:24 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Jeste. U Vučkinim rezimskim trakatima. Zajebali ste Švicu. Lol Pa svakako smo bolji od muygurlenda. Da je u muygurlendu lepo ti ne bi smrdela po BeĆu. Zavisi vas izjede što seSrbija konačno ispravila .
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 21:25 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Srbija je šupak Europe. Ljudi se ubijaju za 22.000 dinara. Ne mogu struju priuštiti. RS takodjer. Parazitu Jusi zaposli se. Ne guli ćaću i mater. I Javi se iz nekog fabričkog postrojenja …. Pa nam opisi blagostanje koje vlada. Ja i? Ćemu se nadaš? Da se razoćaramo u Srpstvo i okrenemo Bosni i Muslimanima? Šta ti je u glavi?  Ma jok. LOL Da se okrenete Rusima i zavrsite u Sibiru. LOL Laska sebi četo da njih neko zeli kao bosance. Lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 21:26 |
|
|
JAS je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Jeste. U Vučkinim rezimskim trakatima. Zajebali ste Švicu. Lol Pa svakako smo bolji od muygurlenda. Da je u muygurlendu lepo ti ne bi smrdela po BeĆu. Zavisi vas izjede što seSrbija konačno ispravila . Četistan i Srbistan su šupci Europe. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 21:26 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38547 Lokacija: Gl. grad regije
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Srbija je šupak Europe. Ljudi se ubijaju za 22.000 dinara. Ne mogu struju priuštiti. RS takodjer. Parazitu Jusi zaposli se. Ne guli ćaću i mater. I Javi se iz nekog fabričkog postrojenja …. Pa nam opisi blagostanje koje vlada. Ja i? Ćemu se nadaš? Da se razoćaramo u Srpstvo i okrenemo Bosni i Muslimanima? Šta ti je u glavi?  Valjda vas hoće k nama u veliku Hrvatsku.  Kakvi god problemi mučili Srbiju i RS, isti i još veći muče Mujetnam pa je baš i ne kužim ni ja.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 21:27 |
|
|
Ti poslje litra brlje ni sam sebe ne kuzis. I to nije novost. Nego standard.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 21:28 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: JAS je napisao/la: Pa svakako smo bolji od muygurlenda. Da je u muygurlendu lepo ti ne bi smrdela po BeĆu. Zavisi vas izjede što seSrbija konačno ispravila . Četistan i Srbistan su šupci Europe.  A što živite u zajednici sa Republikom Đikanskom? Odvojite se i idite u EU. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 29 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|