|
|
Stranica: 1035/1361.
|
[ 34004 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 17:46 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
JAS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 17:48 |
|
|
daramo je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Šta rade Muslimani i Srbi u hrvatskom Kupresu? Napravili očito sačekušu za autobus lešinara koji su išli na gostovanje u Posušje. I naravno da će o ovome mediji šutiti iako sarajevski huligani godinama rade sranja bez kazni. Na sport sport ba slaved ovbaj događaj . Već planiraju kako će huzepeovce deneneĆit.
|
|
Vrh |
|
 |
Lutorčina
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 17:49 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Ne mogu moji nisu u Evropi već preko oceana. Ne ide mi se preko bare. Kamo sreće da sam musliman dobio bi iseljeničku vizu 1992 a i danas im njemačka ambasada više odobri iseljeničkih viza nego Srbima. Osim toga Muslimani više pomažu jedni drugima snaći se vani nego što je to kod Srba običaj. Srbi nikad neć izaći u ispomoć jedan drugome jer smo sitni ljudi ili stoka sitnog zuba. Ovo isto mi govorimo za sve druge osim sebe. Ne daj se obeshrabriti. A ako te treba islamizirati za tu vizu, tu smo, pa jel'? Ko zna možda ću  . Za sada sam postavio pitanje na temi religija ; dijeli li Hrvatska državljanstva ako se konvertira na katoličanstvo ? Za sada sam dobio negativan odgovor. Ako odselim za HR i konvertiram u rimsku crkvu možda će mi biti olakšan prijem u hr državljane. Za sad sam ovdje štekam novac za emigraciju na jesen ili na proljeće 2023.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 17:53 |
|
|
Rezultati ankete na portalu Banjaluka24.  Biće ovo zanimljivi izbori u RS. Inače, ovaj drugi je iz DNS-a (takođe opoziciona stranka). Opozicija lako može imati čak 2/3 glasova, ako već nema. Kolo sreće se okreće.
|
|
Vrh |
|
 |
Lutorčina
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 17:53 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Četnici i po.turice divljaju po hrvatskim mjestima Horor. Vlasi i baliye hoće od Kupresa da naprave nemirni Beludžistan. Bolje rečeno Trokutistan vs Šumistan = Pakistan vs Indija.
|
|
Vrh |
|
 |
analiza
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 18:07 |
|
|
To Vladimire Rusu Tri godine jednom te isto vrte u krug. Kao dobra sadasnja politika, nebi nista da mijenjaju!!!! Jest' idealno je. Vukanovic I Trivicka lijepo zbore. Ulijevaju malo nade. Malo. Jer i u stanovnistvu vlada pokvarenost. Kradu, grabe, a oci nezasite. Lopov do lopova. Ako ne ukrade bar rolnu papira iz wc-a, gdje rade, smatraju neuspjesnim radni dan. Prijete, podvaljuju, ucjenjuju, vrijedjaju... Nece opozicija, ma kako dobra, popraviti ovaj narod. To je nemoguce. Po meni je sve lose, sto se ovdje desava, vise stvar tog ,,naroda,, koji godinama klice, pljesce, uzdize one na vrhu I kada kradu I pljuju druge, psuju I vrijedjaju... Nije li taj narod vecina!? Ne treba se puno nadati, bez obzira ko ce preuzeti kormilo.
_________________ Nemoj se raspravljati niti sa rječitim, niti sa glupim; rječiti će te nadvladati u priči, dok će te glupi vrijeđati!
|
|
Vrh |
|
 |
JAS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 18:25 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Rezultati ankete na portalu Banjaluka24.  Biće ovo zanimljivi izbori u RS. Inače, ovaj drugi je iz DNS-a (takođe opoziciona stranka). Opozicija lako može imati čak 2/3 glasova, ako već nema. Kolo sreće se okreće. Ajde . Dodik po tebi gubi savake izbore od 2006 .te
|
|
Vrh |
|
 |
JAS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 18:26 |
|
|
Ajde malo davidaši nisi dugo ,
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 18:29 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38556 Lokacija: Gl. grad regije
|
Srpsčanin je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Prošle godina ozvaničena gradnja auto puta Prijedor - Banja Luka u novembru mjesecu. Za proteklih 7 mjeseci nisu ni metar puta probili. Navodno radi ga kineska kompanija. Što se tiče investicija i radnih mjesta nema ih. Ni iz Mađarske ni ti iz drugih zemalja uključujući Srbiju.. Ko radi u privatnom sektoru svaki dan mu je pakao i razmišlja o iseljenju,ko radi u državnoj službi njemu je njemački standard na poslu i u kući. Običnom narodu u BiH odgovara slobodniji pristup tržištu rada u EU. Standard sličan njemačkom može imati samo neznatan broj onih kojima je država poslodavac. Danas u VL tekst o Crikvenici. Muku muče ovu sezonu sa sezoncima. Plaće od 10k (perač suđa) do 28k kn (pizza majstor) netto + smještaj. Više se isplati sezonu odradit u RH nego radit cijelu godinu u BiH ili Srbiji. A likovi misle da će zadržat omladinu. Kad sam bio u Beogradu su mi rekli da ljeti je pola birtija i restorana zatvoreno jer konobari odu. Ako je u Beogradu tako, kako će bit u drugim mjestima.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 18:46 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 19:12 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Danas u VL tekst o Crikvenici. Muku muče ovu sezonu sa sezoncima. Plaće od 10k (perač suđa) do 28k kn (pizza majstor) netto + smještaj. Više se isplati sezonu odradit u RH nego radit cijelu godinu u BiH ili Srbiji.
A likovi misle da će zadržat omladinu.
Kad sam bio u Beogradu su mi rekli da ljeti je pola birtija i restorana zatvoreno jer konobari odu. Ako je u Beogradu tako, kako će bit u drugim mjestima.
Ma da tebi su rekli...Ne budalesaj se, majke ti. Nema tog restorana i lokala koji ne radi leti, naprotiv.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 19:13 |
|
|
JAS je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Rezultati ankete na portalu Banjaluka24.  Biće ovo zanimljivi izbori u RS. Inače, ovaj drugi je iz DNS-a (takođe opoziciona stranka). Opozicija lako može imati čak 2/3 glasova, ako već nema. Kolo sreće se okreće. Ajde . Dodik po tebi gubi savake izbore od 2006 .te Treba imati na umu, da Dodik nikada nije ništa sam izvojevao, već uz podršku tima tj. koalicije, koja stoji iza njega. Prvo je, na tenkovima SFOR-a, sa par poslanika, uz krpljenje većine sastavljene nekako i kidnapovanje jednog poslanika Hrvata iz Brčkog, helikopterom SFOR-a, doveo na glasanje, da sastavi Dodikovu većinu u NSRS. Zatim je drugi put, opet uspomoć drugih partija i njihove logistike, ponovo odabran. Da je sam išao, većina nebi glasala za njega, jer nije tip za kojeg bi masa glasala. To je tek nastao vremenom, opet uz podršku drugih, kao i sada. Nažalost, vremenom, svi su saučestvovali u Dodikovom usponu, čak i SDS i PDP. Da bogdom nisu, pošto riječ je o veoma štetnoj politici za RS, no to će uskoro biti promijenjeno. Ovo stanje ima alternativu. Puna podrška Jeleni Trivić.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 19:18 |
|
|
JAS je napisao/la: Ajde malo davidaši nisi dugo , Istraga je pokrenuta u Sarajevu. Davor je izvojevao prvu veliku pobjedu. Sljedeća je hapšenje ubica. Tik-tak.
|
|
Vrh |
|
 |
JAS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 19:37 |
|
|
Eto ti iz BeĆa znaš da on frizEra potaCa.
|
|
Vrh |
|
 |
JAS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 20:06 |
|
|
Eto nek su Mravići Diznilend . Eto u muygurlnendu se ne štrajkuje masovno . To je odlika muygura da gledaju u tuđe dvorište .
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 20:09 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22030 Lokacija: među zvijezdama
|
Ne kuzim što ste osjetljivi tako na istinu? Vama treba taj rezim izgleda da „hrani“ vaše nerealno stanje. Da vas uvjerava u Vučkine gluposti. Vapite za tim. Ovo je Srbija. I realnost vaša. Kakva istrazivanja bečkih Instituta i masovnih povrataka. Sad sto je ludom Jusiju neko savjetovao da „pozitivom liječi šitofreniju“ jbg. https://www.badgesrecpro.com/2022/05/11 ... mo-decu-2/
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 20:29 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ja uopće ne tvrdim nigdje da sam dobronamjerna. A to što tebi nedostaje elementarno logičko rasudjivanje drugi je par cipela. Dakle, ne moze vam Vučko reći: Dragi Srbi, za vrijeme moje vladavine iselilo se 3 Niša, 2 Nova Sada, 4 Pozarevca, 5Pirota, 8 Indjija itd itd
Nego ce naravno postaviti po „istrazivanju bečkog instituta“ da vam doda na vjerodostojnosti….
Sad ako tebi i ekipi botova nije jasno.. jbg
Šupak ste Europe. Prosječna plaća koju prima 80% zaposlenih manja je od 300 €. Imate loš socijalan status. Ljudi se ubijaju zbog dugova za struju.
Da nastavim?
U Sarajevu je još manja plata. Gazde u marketima plaćaju radnike 250 - 275€ ili ti 500 - 550 KM plus bonove od 100KM koje mogu da potroše u marketima kojima rok na proizvodima ističe. U gradu cijene; pivo 2,5 - 3 evra,kafa 1 evro,sok 2-3 evra ,hljeb 0,90evra ,mlijeko 1,10 evra. Šmrc  To jeste mozda kod tebe u onoj vukojebini od I.S slučaj. U Šeheru onom pravom, prijeratnom plaće su najače u drzavi. Pa tako Bingo plaća od 750 pa naviše. U ovisnosti od pozicije. Robot preko takodjer. Penny preko 800 itd itd Obzirom na iseljavanje plaće mogu samo rasti. A KS je jači ekonomski od cijele jadne RŠ. I Ti bi sa mnom o plaćama raspravljao.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 20:38 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38556 Lokacija: Gl. grad regije
|
Mujetnam, RS i Srbija, u par deka. Svi imate isti problem. Premala primanja i ostajanje izvan EU. To dovodi do iseljavanja na zapad. Mi bi trebali pod hitno regiju riješit jer u suprotnom imamo stalnu krizu tu na granicama RH.
Valjda je to i bio cilj VB i SAD-a s Kosovom i BiH.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 20:39 |
|
|
Koji to VI. Gledaj svoja posla.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 20:43 |
|
|
Lijepo sam ti prijavila post. Parazitu. Pempas Pa u fabriku. Onda se javi sa pozitivnim izvješćem o plaći i Srbiji. A ne ovako ćaći i materi piješ koštanu srz i pametuješ online. Sa kupljenom diplomom privatnog faxa. Treba tebe van iz kuće.
Na forumu hrpa alkosa i neliječenih šizofrenika. Strasno.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 20:48 |
|
|
Srbija je šupak Europe. Ljudi se ubijaju za 22.000 dinara. Ne mogu struju priuštiti. RS takodjer. Parazitu Jusi zaposli se. Ne guli ćaću i mater. I Javi se iz nekog fabričkog postrojenja …. Pa nam opisi blagostanje koje vlada.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
JAS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 20:49 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Lijepo sam ti prijavila post. Parazitu. Pempas Pa u fabriku. Onda se javi sa pozitivnim izvješćem o plaći i Srbiji. A ne ovako ćaći i materi piješ koštanu srz i pametuješ online. Sa kupljenom diplomom privatnog faxa. Treba tebe van iz kuće.
Na forumu hrpa alkosa i neliječenih šizofrenika. Strasno. Zašto mu pišeš da je parazit?
|
|
Vrh |
|
 |
sev
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 20:49 |
|
|
Daleko od toga da je situacija u Srbiji dobra, al ovo da 80% radi za 300 evra je idiotizam. Toliko je minimalac. Medijalna je 470, prosečna 640e. Ali u svakom slučaju, najbitnija stvar su cene, a pogotovo cene osnovnih namirnica. Tu odgovorno tvrdim da Srbija stoji jako dobro jer na pijaci uvek možeš da kupiš voće i povrće vrhunskog kvaliteta za smešne novce (malo je sad ova inflacija unela nemir za tržište, al i dalje je vrlo povoljno), hleb je 0.4 evra, ulje i brašno i dalje jeftinije nego u 90% Evrope, meso je skupo ali verujem da je svuda tako trenutno. Struja isto jeftinija od većine ostalih zemalja.
|
|
Vrh |
|
 |
JAS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 20:50 |
|
|
Šta ti je moć projekcije i samoprojekcije.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 svi 2022, 20:51 |
|
|
A kolika je kirija u BG? Za stan od 30 kvadrata 300 eura. Koliko je u Nišu? Novom Sadu? Ajde ne prdite. Neki dan viralan oglas postao za izdavanje stana u Begešu. Namjestaj iz sedamnesetih i kuhinja od dva elementa.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|