|
|
Stranica: 1233/1361.
|
[ 34005 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 13:40 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
|
Nadaju se raskolu u SNSD-u a jedino što može da se desi je raskol u SDA.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 13:43 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: A znači džamija je u pitanju. Pa ti ovdje znaš lijepiti članke sa klixa kao neki dokaz, kako sad ne valja taj klix?
Valja. Ja u sve vaše laži vjerujem. Obožavam da ih vam natrljam na nos kad hin zaboravite. I kako vas je Nišlija ganjao kroz korito Miljacke, i kako ste vodovodnom cijevi razvalili tenk, i kako je granata raznijela 100 muslimana u komadiće, i kako ste jeli hranu koju neće ni mačke da jedu... znam brat bratu par hiljada muslimanskih laži koje će vas pratiti dok postojite na ovim prostorima. I šta kažeš? Posvađali se Dodik i Vučić?  Ja kažem da su se posvađali? Gdje? Koliko znaš vaših laži?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 13:44 |
|
|
storarare je napisao/la: Priželjkujete sukobe unutar srpskog korpusa ,a sukobi se na kraju dese unutar mulestinskog korpusa. Nema tu nikakvih priželjkivanja. Mafijaške udruge kao što je SDA ili SNSD se jedino tako i mogu urušiti. Jaki su na spoljni uticaj, ali kad pukne unutra između njih, onda ide poput rimskog carstva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 14:07 |
|
|
Gradonačelnik Istočnog Sarajeva (to je inače jedno selo pored Sarajeva, izjavio da će postaviti nekakve table ''grad 15000000000 izbjeglih srba''. Navodno je i on sarajlija. Iače, to je ova lik, prava ona urbana, gradska faca 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 14:11 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Gradonačelnik Istočnog Sarajeva (to je inače jedno selo pored Sarajeva, izjavio da će postaviti nekakve table ''grad 15000000000 izbjeglih srba''. Navodno je i on sarajlija. Iače, to je ova lik, prava ona urbana, gradska faca  Jebote rodiš se u Sarajevu, a završiš Ekonomski fakultet na Palama. Vjerovatno mu đed sljego sa Romanije. Vid mu glOve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 14:16 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Gradonačelnik Istočnog Sarajeva (to je inače jedno selo pored Sarajeva, izjavio da će postaviti nekakve table ''grad 15000000000 izbjeglih srba''. Navodno je i on sarajlija. Iače, to je ova lik, prava ona urbana, gradska faca  Jebote rodiš se u Sarajevu, a završiš Ekonomski fakultet na Palama. Vjerovatno mu đed sljego sa Romanije. Vid mu glOve. Ja Novovrijeme zamišljam ovakvog!  Telektualac 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 14:20 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Jebote rodiš se u Sarajevu, a završiš Ekonomski fakultet na Palama. Vjerovatno mu đed sljego sa Romanije. Vid mu glOve.
Ja Novovrijeme zamišljam ovakvog!  Telektualac  Zamisli ovakav te vodi u bolje sutra 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 14:22 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Gradonačelnik Istočnog Sarajeva (to je inače jedno selo pored Sarajeva, izjavio da će postaviti nekakve table ''grad 15000000000 izbjeglih srba''. Navodno je i on sarajlija. Iače, to je ova lik, prava ona urbana, gradska faca  Znaš li ti da je u tom selu na prošlim izborima glasalo više glasača nego u Starom gradu Sarajevu? To ti je sve ono od Vječne vatre pa do Kozije ćuprije. Mi dolazimo, vi odlazite. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 14:24 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Jebote rodiš se u Sarajevu, a završiš Ekonomski fakultet na Palama. Vjerovatno mu đed sljego sa Romanije. Vid mu glOve.
Ja Novovrijeme zamišljam ovakvog!  Telektualac  Ja tebe zamišljam ovakvu!  Šnjoka  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 14:35 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Gradonačelnik Istočnog Sarajeva (to je inače jedno selo pored Sarajeva, izjavio da će postaviti nekakve table ''grad 15000000000 izbjeglih srba''. Navodno je i on sarajlija. Iače, to je ova lik, prava ona urbana, gradska faca  Znaš li ti da je u tom selu na prošlim izborima glasalo više glasača nego u Starom gradu Sarajevu? To ti je sve ono od Vječne vatre pa do Kozije ćuprije. Mi dolazimo, vi odlazite.  Ne znam to. A i da jest, pa vjerovatno zato što ste sva moguća sela strpali u taj nazovi 'grad''. Pa je i Sokolac (udaljen pedesetak km od Lukavice) također Grad Istočno Sarajevo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 14:40 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Znaš li ti da je u tom selu na prošlim izborima glasalo više glasača nego u Starom gradu Sarajevu? To ti je sve ono od Vječne vatre pa do Kozije ćuprije. Mi dolazimo, vi odlazite.  Ne znam to. A i da jest, pa vjerovatno zato što ste sva moguća sela strpali u taj nazovi 'grad''. Pa je i Sokolac (udaljen pedesetak km od Lukavice) također Grad Istočno Sarajevo  A ne ne. Bez Sokoca, Pala, Trnova... Govorim samo o potezu od Miljevića do Vojkovića, srpski dio kotline. Više ljudi glasalo nego u cijeloj Opštini Stari grad Sarajevo. Eto nas, puni se kotlina...  Vi ste u Starom gradu Sarajevu popisali 38.911 stanovnika.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 14:47 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Znaš li ti da je u tom selu na prošlim izborima glasalo više glasača nego u Starom gradu Sarajevu? To ti je sve ono od Vječne vatre pa do Kozije ćuprije. Mi dolazimo, vi odlazite.  Ne znam to. A i da jest, pa vjerovatno zato što ste sva moguća sela strpali u taj nazovi 'grad''. Pa je i Sokolac (udaljen pedesetak km od Lukavice) također Grad Istočno Sarajevo  Njima je nekakav Istoćni Stari Grad Hreša A imaju tako potrebu da negdje u šumu bubnu teritorija grada ovog ili onog i ti ideš, nigdje grada, samo šuma.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 14:48 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Gradonačelnik Istočnog Sarajeva (to je inače jedno selo pored Sarajeva, izjavio da će postaviti nekakve table ''grad 15000000000 izbjeglih srba''. Navodno je i on sarajlija. Iače, to je ova lik, prava ona urbana, gradska faca  Jebote rodiš se u Sarajevu, a završiš Ekonomski fakultet na Palama. Vjerovatno mu đed sljego sa Romanije. Vid mu glOve. Taj lik pravi grad od livade. Vaše džematlije prave livadu od grada. "Vidmu gloove hehe" likovi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 14:50 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Jebote rodiš se u Sarajevu, a završiš Ekonomski fakultet na Palama. Vjerovatno mu đed sljego sa Romanije. Vid mu glOve.
Taj lik pravi grad od livade. Vaše džematlije prave livadu od grada. "Vidmu gloove hehe" likovi. Tebi je grad ako nadžidžaš zgrada i betona, asfalta? Pa rudonja, Ameri se hvale najvećim parkom na svijetu Menhetnom, plućima grada kako ga zovu, al jok, ti uzoro Trebević i Jahorinu i misliš da si pametan što si napravio 1000 zgrada. Vojkovići i Lukavica nikad neće biti grad.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 15:07 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Taj lik pravi grad od livade.
Vaše džematlije prave livadu od grada. "Vidmu gloove hehe" likovi.
Tebi je grad ako nadžidžaš zgrada i betona, asfalta? Pa rudonja, Ameri se hvale najvećim parkom na svijetu Menhetnom, plućima grada kako ga zovu, al jok, ti uzoro Trebević i Jahorinu i misliš da si pametan što si napravio 1000 zgrada. Vojkovići i Lukavica nikad neće biti grad. Znaš li ti čitati Muslimane? Pravi. Gradi. Nije gotovo. Ima još puno posla dok se izgradi novo srpsko Sarajevo od stotinjak hiljada stanovnika. Vi mislite da grad ćiribućiriba padne sa nebesa? Alah ga stvori? Vama doduše jeste palo sa nebesa. Drugi narodi vam gradili gradove, dok ste vi virili iz mahala i ćudili se. Ko i danas.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 15:18 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Tebi je grad ako nadžidžaš zgrada i betona, asfalta? Pa rudonja, Ameri se hvale najvećim parkom na svijetu Menhetnom, plućima grada kako ga zovu, al jok, ti uzoro Trebević i Jahorinu i misliš da si pametan što si napravio 1000 zgrada. Vojkovići i Lukavica nikad neće biti grad.
Znaš li ti čitati Muslimane? Pravi. Gradi. Nije gotovo. Ima još puno posla dok se izgradi novo srpsko Sarajevo od stotinjak hiljada stanovnika. Vi mislite da grad ćiribućiriba padne sa nebesa? Alah ga stvori? Vama doduše jeste palo sa nebesa. Drugi narodi vam gradili gradove, dok ste vi virili iz mahala i ćudili se. Ko i danas. Džabe pravi, to neće nikad biti grad. Ne kontaš ti to. Ne postoji nikakvo srpsko Sarajevo. Taj smo vam naziv ukinuli. Zvanično je Istočno Sarajevo. Edukuj se kako ti se bar zovu gradovi u entitetu. Jest malo nakaradno, al kad hoćete da budete ''grad'' umjesto sarajevsko predgrađe, šta da se radi. Krkanluk i ovako i onako, nema bitne razlike.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 15:21 |
|
|
|
Ne postoje ni prefiksni "bosanski"; Novi, Brod i Gradiška, pa vam ne smeta da krezubi prolupavate.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 15:22 |
|
|
U Bosni su, nek ne postoje Bitno da smo ukinuli nakaradne izmišljotine tipa srbinja, srpskog sarajeva i tako tih gluposti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 15:23 |
|
|
|
Prefiks "bosanski" ne postoji u Republici Srpskoj. Čak ni jezik, kamoli toponim.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 15:28 |
|
|
|
Postoji Bosna i Hercegovina.
Ide ovako:
Država - Bosna i Hercegovina
Entitet - Republika Srpska
Tačno tim redoslijedom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 15:33 |
|
|
|
Ne trolaj, nije na tapetu opšti mirovni sporazum (Ustav BiH), na tapetu je prefiks "bosanski" koji u Republici Srpskoj ne postoji. Ili demantuj da ne postoji ili prekini.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 15:35 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Znaš li ti čitati Muslimane? Pravi. Gradi. Nije gotovo. Ima još puno posla dok se izgradi novo srpsko Sarajevo od stotinjak hiljada stanovnika. Vi mislite da grad ćiribućiriba padne sa nebesa? Alah ga stvori? Vama doduše jeste palo sa nebesa. Drugi narodi vam gradili gradove, dok ste vi virili iz mahala i ćudili se. Ko i danas.
Džabe pravi, to neće nikad biti grad. Ne kontaš ti to. Ne postoji nikakvo srpsko Sarajevo. Taj smo vam naziv ukinuli. Zvanično je Istočno Sarajevo. Edukuj se kako ti se bar zovu gradovi u entitetu. Jest malo nakaradno, al kad hoćete da budete ''grad'' umjesto sarajevsko predgrađe, šta da se radi. Krkanluk i ovako i onako, nema bitne razlike. Istočno Sarejevo je srpsko Sarajevo. Srpsko nije naziv nego prisvojna teritorija koja je sada samo srpska. Elem, biće grad. Nekad ste se smijali livadi i ideji a danas se smijete arhitekturi. Vidiš li razliku u vašem smijehu ooooooooooo Muslimane? Ja se ne bih smijao da mi Muslimani prave "predgrađe" Banja Luke. Osjećao bih se tako jadno i poraženo. Kao ti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 15:39 |
|
|
|
Pa poražena su strana i osjećaju se jadno. Frustracije pršte.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 15:40 |
|
|
Ja se osjecam da sam u BiH, samo kad odem u FBiH ili predjem most na Brci i odem u Kolobaru, u zapadnio dio Brckog. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 15:42 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Džabe pravi, to neće nikad biti grad. Ne kontaš ti to. Ne postoji nikakvo srpsko Sarajevo. Taj smo vam naziv ukinuli. Zvanično je Istočno Sarajevo. Edukuj se kako ti se bar zovu gradovi u entitetu. Jest malo nakaradno, al kad hoćete da budete ''grad'' umjesto sarajevsko predgrađe, šta da se radi. Krkanluk i ovako i onako, nema bitne razlike.
Istočno Sarejevo je srpsko Sarajevo. Srpsko nije naziv nego prisvojna teritorija koja je sada samo srpska. Elem, biće grad. Nekad ste se smijali livadi i ideji a danas se smijete arhitekturi. Vidiš li razliku u vašem smijehu ooooooooooo Muslimane? Ja se ne bih smijao da mi Muslimani prave "predgrađe" Banja Luke. Osjećao bih se tako jadno i poraženo. Kao ti. Naravno da ''Srpsko'' nije naziv jer smo vam to ukinuli, kao i mnogo toga. U pravu si, ja se osjećam jadno kad vidim Lukavicu. Doduše, slično osjećam koju god vukojebinu da vidim. Jadno se osjeća neko ko je Šeher zamijenio tim selom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|