|
|
Stranica: 1235/1361.
|
[ 34005 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 16:16 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Kakva vladavina? Zajednički problem sva tri naroda u BiH je što ih pokušavaju voditi vucibitine i lopine. A nisu realno sposobni ni za šta osim šuplju priču.
BiH i služi samo za to da bi političari mogli da kradu. Pa kradu i tebe. Nebitno jesi li u FBiH ili RS. Nek kradu, sve ćeš ti to vratiti. Boli te kurac jelde?!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 16:17 |
|
|
Dame i gospodo, novi ministar trgovine i turizma RS! Citat: Šulić je novi ministar trgovine i turizma RS  Denis Šulić će, kako saznaje Micro mreža, biti novi ministar trgovine i turizma u Vladi Republike Srpske. Šulić će u ovom ministarstvu zamijeniti Sevlida Hurtića, koji je prvo izabran za ministra u Vladi RS, a potom je dogovorom Osmorke i SNSD-a izabran na mjestu ministra za ljudska prava i izbjeglice u Savjetu ministara BiH. Peripetija oko Šulića i Hurtića je konačno riješena, jer je prethodno Šulić bio u opticaju za pomenuto ministarstvo na nivou BiH. Šulić će na čelo ministarstva trgovine i turizma doći kao Bošnjak. Denis Šulić je rođen u Gradišci 1992. godine. Kao član SNSD-a prošao je sve stranačke organe, od predsjednika mladih na lokalnom, do predsjednika na republičkom nivou. U prethodne četiri godine obnašao je funkciju naordnog poslanika i potpredsjednika Narodne skupštine Republike Srpske. https://micromreza.com/sulic-je-novi-ministar-trgovine-i-turizma-rs/Kakav ministar trgovine i turizma, takva trgovina i turizam.  Podsjeca me na nekog, nekog ko je takodje sa pocetka 90-ih, a nije institucija koju doticni uskoro predstavlja. Ah, da, kako da zaboravim, pa naravno...  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 16:19 |
|
|
Samo se vi zajebajite, eno prašinar vas izdade za egzodus Srba iz Sarajeva. Jel to drot 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 16:21 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7423 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Rutinerr je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: BiH i služi samo za to da bi političari mogli da kradu. Pa kradu i tebe. Nebitno jesi li u FBiH ili RS. Nek kradu, sve ćeš ti to vratiti. Boli te kurac jelde?! Ne.Ja sam građanski aktivista.Proaktivan kako se to kaže.Vidi Sabedine,svjestan sam da političari u Srpskoj kradu ali se tim povodom ne može ništa učiniti dok se ne sruši Nakarada.Kad se to zlo ukloni,onda će političari u Srpskoj kao i u efbiju biti istjerani na čistac.Neće moći da se skrivaju iza nacionalnog pitanja i sl.Zato Nakaradu treba što prije sobaliti.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 16:26 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Pusti šuplju, ti si ono u Brčkom? Deda živ i zdrav, okretan i pokretan još, na pragu 90-te. Šta on ima s tobom gdje se ti osjećaš da si? Odgovori, nije mrtva glava. Vlado Rus je vaš.Ne ide u đamiju,nema arapsko ime ali je po svojim intelektualnim sposobnostima tipičan Bošnjak 1995. Srpscanin je vas. Podrzava Dodika, a Dodik podrzava Bosnjake. Zec voli kupus, kupus voli rosu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 16:27 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Kakva vladavina? Zajednički problem sva tri naroda u BiH je što ih pokušavaju voditi vucibitine i lopine. A nisu realno sposobni ni za šta osim šuplju priču.
BiH i služi samo za to da bi političari mogli da kradu. ''rs'' služi samo da političari kradu. Kad vas ukinemo, mi ćemo vas zapravo osloboditi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 16:29 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Pa kradu i tebe. Nebitno jesi li u FBiH ili RS. Nek kradu, sve ćeš ti to vratiti. Boli te kurac jelde?! Ne.Ja sam građanski aktivista.Proaktivan kako se to kaže.Vidi Sabedine,svjestan sam da političari u Srpskoj kradu ali se tim povodom ne može ništa učiniti dok se ne sruši Nakarada.Kad se to zlo ukloni,onda će političari u Srpskoj kao i u efbiju biti istjerani na čistac.Neće moći da se skrivaju iza nacionalnog pitanja i sl.Zato Nakaradu treba što prije sobaliti. Nemate glavni preduslov. Niko živ vam neće podržati to istupanje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 16:34 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Krv nije voda, ako postujes svoje pretke, onda dobro znas ko si i sta si. Osim toga, pitaj svoga djeda, ako ga jos sluh sluzi, sta je bio po nacionalnosti i to decenijama. Moj ti odgovor lezi u tom pitanju.  Šta god da je bio, jugoslovenska takija prošla. Niste uspjeli u naumu, idemo dalje. A Brčko je u BiH, samo za tvoju informaciju  Jugoslovenska prosla, bosanskohercegovacka dosla, a ko je osnovao BiH i ko je prije dosao? Opet na isto. Osim toga, (danasnje) Bosne i Hercegovine je onoliko koliko to njeni narodi hoce da je bude (gdje prestaje BiH, tu pocinje RS i obrnuto). 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 16:37 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: BiH i služi samo za to da bi političari mogli da kradu. ''rs'' služi samo da političari kradu. Kad vas ukinemo, mi ćemo vas zapravo osloboditi. Sa kapacitetom od 20 i kusur odsto, mozete samo sebe da oslobodite i od tih 20 i nesto odsto. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 16:41 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Šta god da je bio, jugoslovenska takija prošla. Niste uspjeli u naumu, idemo dalje. A Brčko je u BiH, samo za tvoju informaciju  Jugoslovenska prosla, bosanskohercegovacka dosla, a ko je osnovao BiH i ko je prije dosao? Opet na isto. Osim toga, (danasnje) Bosne i Hercegovine je onoliko koliko to njeni narodi hoce da je bude (gdje prestaje BiH, tu pocinje RS i obrnuto).  Bosanska država je postojala i prije Jugoslavije. Ne mogu ti fakat sad davati časove iz historije. Treba nešto i platiti za ekstra znanje 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 16:46 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: A u BiH je uveden aparthejd nad Bosnjacima, tj. vladavina nebosnjacke "manjine" nad Bosnjacima. Rece prekjuce akademik Esad Durakovic. A i drugi akademici se slazu.
Kakva vladavina? Zajednički problem sva tri naroda u BiH je što ih pokušavaju voditi vucibitine i lopine. A nisu realno sposobni ni za šta osim šuplju priču. Moj Milorad nije lopov. Lopovi su u Sarajevu. Ukrali od porodica šehida desetine milijardi. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 16:46 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Misliš neko kao Vojin Ma vuče malo više na vas, pogotovo kad krene s ''historijom'', tu vidimo kojem jatu leti. Vojin je sura varalica i interesĐija.Siroma Vlado je blento,blećak.Idealan za turčenje. Srpscanin pokusava da natukne sta je pokusao, samo sto ga nisu htjeli primiti. Kazu samo im je falila jos jedna budala u svojim redovima. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 16:47 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Mi možemo. Već smo izabrali Vladu i usvojiji budžet.  Upravne jedinice Govorim o državnom nivou. Čak evo i projekti u toj upravnoj jedinici zavise od odluka sa državnog nivoa. Državni nivo ne postoji. To je nivo kolonijalnog upravnika za Muslimane, zajebancija koja ima manji budžet od kantona Sarajevo i nikakve nadležnosti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 16:49 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Samo se vi zajebajite, eno prašinar vas izdade za egzodus Srba iz Sarajeva. Jel to drot  Koji prasinar?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 16:53 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Jugoslovenska prosla, bosanskohercegovacka dosla, a ko je osnovao BiH i ko je prije dosao? Opet na isto. Osim toga, (danasnje) Bosne i Hercegovine je onoliko koliko to njeni narodi hoce da je bude (gdje prestaje BiH, tu pocinje RS i obrnuto).  Bosanska država je postojala i prije Jugoslavije. Ne mogu ti fakat sad davati časove iz historije. Treba nešto i platiti za ekstra znanje  Tacno tako, bosanska. Ne bosnjacka, ne muslimanska, vec bosanska i ko je osnovao Bosnu? Samo pisi, neka kisi. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 16:55 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Ne.Ja sam građanski aktivista.Proaktivan kako se to kaže.Vidi Sabedine,svjestan sam da političari u Srpskoj kradu ali se tim povodom ne može ništa učiniti dok se ne sruši Nakarada.Kad se to zlo ukloni,onda će političari u Srpskoj kao i u efbiju biti istjerani na čistac.Neće moći da se skrivaju iza nacionalnog pitanja i sl.Zato Nakaradu treba što prije sobaliti. Nemate glavni preduslov. Niko živ vam neće podržati to istupanje. I ne mora. Dovoljno je samo da vas nerviramo, pa da vam pritisak skoci. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 17:23 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 17:40 |
|
|
|
Banjalucani se opiru svom snagom. Svaka im čast.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 17:56 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Banjalucani se opiru svom snagom. Svaka im čast. Uopšte se ne opiremo. SNSD & Co. imaju 2/3 u Skupštini Grada. A i Draško je isti ko moj Milorad. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 18:09 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
Vladimir RUS je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Vlado Rus je vaš.Ne ide u đamiju,nema arapsko ime ali je po svojim intelektualnim sposobnostima tipičan Bošnjak 1995. Srpscanin je vas. Podrzava Dodika, a Dodik podrzava Bosnjake. Zec voli kupus, kupus voli rosu.  Reko Triša mora da je istina
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 18:10 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Banjalucani se opiru svom snagom. Svaka im čast. Uopšte se ne opiremo. SNSD & Co. imaju 2/3 u Skupštini Grada. A i Draško je isti ko moj Milorad.  Da , Drale je zdravo tkivo PDP-a .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 18:12 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Jugoslovenska prosla, bosanskohercegovacka dosla, a ko je osnovao BiH i ko je prije dosao? Opet na isto. Osim toga, (danasnje) Bosne i Hercegovine je onoliko koliko to njeni narodi hoce da je bude (gdje prestaje BiH, tu pocinje RS i obrnuto).  Bosanska država je postojala i prije Jugoslavije. Ne mogu ti fakat sad davati časove iz historije. Treba nešto i platiti za ekstra znanje  Sandalj nisam te prepoznao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 19:23 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Banjalucani se opiru svom snagom. Svaka im čast. Uopšte se ne opiremo. SNSD & Co. imaju 2/3 u Skupštini Grada. A i Draško je isti ko moj Milorad.  Da je isti, dosad bi bio u SNSD-u. Nebi bio medju protestantima. Puna podrska protestantima u borbi za ocuvanje RK Borca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 19:27 |
|
|
storarare je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Srpscanin je vas. Podrzava Dodika, a Dodik podrzava Bosnjake. Zec voli kupus, kupus voli rosu.  Reko Triša mora da je istina Srecno grupnjak koaliciji! Tu se ne zna ko koga. Treba li spomenuti i to da su zajedno u koaliciji Camil i Dodik. Kakvo drustvance! Vjerujem da se ovakvoj koaliciji nisu nadali ni najvatreniji SNSD-ovci. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 sij 2023, 19:30 |
|
|
storarare je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Uopšte se ne opiremo. SNSD & Co. imaju 2/3 u Skupštini Grada. A i Draško je isti ko moj Milorad.  Da , Drale je zdravo tkivo PDP-a . Vama je zdravo tkivo, onaj ko je sa vama tj. onaj za koga mislite da je s vama. Nema saradnje sa SNSD-om, sve dok je Dodik na vlasti i u politickim vodama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|