HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 20 ruj 2025, 00:31.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 33949 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 345, 346, 347, 348, 349, 350, 351 ... 1358  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj
PostPostano: 21 lip 2016, 23:55 

Citat:
IVANIĆ: Slijedi kriza institucija u BiH zbog odluke o popisu
Objavljeno 19.06. - 23:40

Ivanić: Neću se više kandidirati za predsjednika PDP-a. Foto: NN
Srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić upozorio je večeras da može doći do ozbiljne krize institucija BiH ako se ništa ne promijeni u vezi s odlukom o objavljivanju rezultata popisa stanovištva.

“Ukoliko se ništa ne promijeni u vezi s tom odlukom, popis neće imati nikakve posljedice, jer ga neće priznati institucije Republike Srpske”, rekao je Ivanić u Gornjim Podgradcima, kod Gradiške, i ponovio da Republika Srpska treba objaviti svoje rezultate popisa stanovništva.

Vrh

PostPostano: 21 lip 2016, 23:58 

DOk mi uživamo u igri Hrvatske muslimani su bombardirani ovakvim "veselim" vijestima.

Vrh

PostPostano: 22 lip 2016, 00:04 

http://www.klix.ba/komentari/160620094

Retardi navukli jedva 50% na prevaru i počeli Srbe da nazivaju manjinom šta li tek misle o federalnim partnerima?
Trebalo je to bolje izgaziti.Mnogo bolje.

Vrh

Naslov: ĐOKIĆ: Srpska ima preduvjete da bude neovisna država
PostPostano: 22 lip 2016, 00:16 

Kako sa ovakvima da Švicarske i Belgije. Jadan je onaj ko se tome nada i to čeka. Muke žive.

Citat:
ĐOKIĆ: Srpska ima preduvjete da bude neovisna država
Objavljeno 16.06. - 9:42

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić izjavio je da Republika Srpska ima sve preduvjete da bude neovisna država – teritoriju, stanovništvo, sustav, organizaciju vlasti, stabilne i kvalitetne institucije.

Republika Srpska je više puta iskazala spremnost da može biti neovisna država. Međutim, zaista mislim da ovo pitanje ne bi trebalo sada otvarati, nego se posvetiti zaštiti mira i sigurnosti Balkana, rekao je Đokić.

On je sinoć za Radio-televiziju Republike Srpske kazao da ga brine situacija u Makedoniji, odnosno da sukob iz te zemlje ne bude proširen i na neka druga područja.

Đokić je naglasio da bi, ukoliko bude otvoreno pitanje prekrajanja granica na Balkanu, Republika Srpska mogla iskazati interes da bude neovisna.

– Nikada ne bih bio za bilo kakvo rješenje koje bi dovelo do nasilja. U BiH ne bi trebalo otvarati Pandorinu kutiju i vjerujem da u ovoj zemlji imamo mnogo više ljudi koji žele graditi povjerenje među narodima, dodao je Đokić.

Prema njegovom mišljenju, zabrinjavajuće je pitanje prekrajanja granica na Balkanu.

– Daytonskim mirovnim sporazumom uspostavljen je mir, ali nikada nismo imali mirovnu konferenciju za bivšu Jugoslaviju na kojoj bi bila riješena ostala otvorena pitanja”, rekao je Đokić, podsjetivši da je Daytonski sporazum projekat SAD koji se teško može mijenjati.

On smatra da je problem što razina BiH ne dijeli sudbinu svojih entiteta.

– Zato su zaslužni i kadrovi stranaka iz Republike Srpske koje na razini BiH čine vlast. Razina BiH sebi daje neku posebnu moć i ne dijeli sudbinu dva entiteta, jer su maksimalno rastrošni, rekao je Đokić, podsjetivši da razina BiH ne želi da Srpska i Federacija BiH dobiju sredstva od klirinškog duga, kojeg želi isplati Rusija.

On je napomenuo da je krajnje vrijeme da se u BiH razgovara o stvaranju boljeg okruženja za sve građane, prenosi Srna./HMS/

Vrh

PostPostano: 22 lip 2016, 04:58 

Čekat ćemo se još dom se ne prizna bosanski jezik tj Bošnjaka jezik ili Bošnjana. Bošnjaci ne odustaju od vitalnih nacionalnih interesa.
I

Vrh

PostPostano: 22 lip 2016, 05:01 

Sa Djikanima treba oštro., samo u.kost, Pa sve nek se raspada.

Vrh

PostPostano: 22 lip 2016, 08:03 

Kao i do sad. Pišem pismo Inzko čita. Vi ste tako smotani i bezveze da niste u stanju ni sa Hrvatima izaći na kraj.

Vrh

PostPostano: 22 lip 2016, 08:11 

A zašto ste se petljali u tuđe stvari. Uvijek vi sami najviše najebete jer ste pokvareni.

Citat:
Ahmetović: Ivaniću nisu smetali Bošnjaci kada su ga izabrali u Predsjedništvo BiH

Zastupnik SDA u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sadik Ahmetović ocijenio je kako političari iz RS-a koče napredak BiH. Posebno se osvrnuo na izjave člana Predsjedništva BiH Mladena Ivanića kojem, kako kaže, nisu smetali Bošnjaci kada su ga izabrali u izvršnu vlast.

Vrh

PostPostano: 22 lip 2016, 08:14 

BBC je napisao/la:
Kao i do sad. Pišem pismo Inzko čita.

Pliz Inzko....pa đemosajd jebo ga ti...zar si zaboravio.

Citat:
"Visoki predstavnik u BiH nema jasan stav u vezi s ovim dešavanjima, a on je jedini koji u ovom trenutku može i mora reagovati i poništiti odluke Narodne skupštine RS-a. Valentin Inzko to ne radi jer se kao i drugi boji Milorada Dodika i njegovih poteza", rekao je Ahmetović.

Vrh

PostPostano: 22 lip 2016, 12:41 

Haman poranio s glupostima.

Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.

The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.

Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..

Vrh

PostPostano: 22 lip 2016, 17:54 

korrisnik je napisao/la:
Čekat ćemo se još dom se ne prizna bosanski jezik tj Bošnjaka jezik ili Bošnjana. Bošnjaci ne odustaju od vitalnih nacionalnih interesa.
I

Ustavni sud BiH je donio presudu u korist tvrdnje da je kvalifikacija "jezik bošnjačkog naroda" legitimna. Sad vam odluke institucije države BiH ne odgovaraju? :neznam

Vrh

PostPostano: 22 lip 2016, 18:31 

Citat:
Novi protest zbog poskupljenja struje?

Ukoliko ne dođe do povlačenja odluke o povećanju cijene struje, opozicija će organizovati proteste u Trebinju, rekao je Zdravko Krsmanović, potpredsjednik NDP-a.

slika

"Ići ćemo na proteste i nećemo se povući sve dok cijena ne bude vraćena na nivo prije ovog sramnog povećanja", rekao je Krsmanović.

Govoreći o odluci Vlade Srpske da odustane od prodaje rudnika Ljubija demantuje navode vlasti da je taj protest bio debakl, te da je protestom poslana važna poruka vlasti.

Odustajanje od prodaje dijela državnog kapitala u rudniku Ljubija rezultat je protesta građana organizovanih u Prijedoru, kao i prtiska sindikata koji su zaprijetili protestima, rekao je Dušan Berić, poslanik SDS-a.

"Možemo podijeliti radost sa građanima zbog odustajanja od prodaje jer smo ubijeđeni da bi odluka o prodaji izraelskoj kompaniji značila gubitak 880 radnih mjesta i tužba protiv Srpske koja bi sigurno uslijedila od strane Arselor Mittala", rekao je Berić.

Miroslav Brčkalo, poslanik PDP-a je rekao da i ta stranka izražava zadovojlstvo što nije došlo do prodaje.

(Nezavisne novine)

Izvor: http://www.rtvbn.com/3822683/novi-protest-zbog-poskupljenja-struje

Vrh

PostPostano: 22 lip 2016, 21:39 

BBC je napisao/la:
Kao i do sad. Pišem pismo Inzko čita. Vi ste tako smotani i bezveze da niste u stanju ni sa Hrvatima izaći na kraj.

Hvire me moja usta. Neki dan se vraćam.kamionom kad prolazi srpski svat i čin vidje da pise Srebrenik onaj jedan mladić pokazao tri prsta. Da nije bilo starijih kolega ja bi njemu odmjerio gledam sta mi je pri ruci on misli ako je u Republici Srpskoj da moze mene krstiti sa tri prsta, ko mu hebe mater da su krenuli pištoljima samo treba jednog njihovg proburaziti i svi se bi se razbjesni bi me ronknuli nas koliko nas je bilo vraćali se izOdžak a On će meni tri prsta.
Samo smiju dok su u čoporu dok u ratu nisu mogli sa Tuzlacima prsa u prsa.

Vrh

PostPostano: 22 lip 2016, 21:45 

Vladimir RUS je napisao/la:
korrisnik je napisao/la:
I

Ustavni sud BiH je donio presudu u korist tvrdnje da je kvalifikacija "jezik bošnjačkog naroda" legitimna. Sad vam odluke institucije države BiH ne odgovaraju? :neznam

Pjevaj borbene.

Vrh

PostPostano: 22 lip 2016, 21:48 

Nije ta demokracija za vas, uvijek ga pušite. Samo nož, sablja i Kalašnjikov.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2016, 19:10 

Opet ste blokirali BiH put u NATO. Ruka vam se pozlatila, ne dajte na sebe.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2016, 19:52 

BiH može u NATO samo ako Srbija uđe u NATO. A Srbija ne želi u NATO.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2016, 20:37 

korrisnik je napisao/la:
BBC je napisao/la:

Hvire me moja usta. Neki dan se vraćam.kamionom kad prolazi srpski svat i čin vidje da pise Srebrenik onaj jedan mladić pokazao tri prsta. Da nije bilo starijih kolega ja bi njemu odmjerio gledam sta mi je pri ruci on misli ako je u Republici Srpskoj da moze mene krstiti sa tri prsta, ko mu hebe mater da su krenuli pištoljima samo treba jednog njihovg proburaziti i svi se bi se razbjesni bi me ronknuli nas koliko nas je bilo vraćali se izOdžak a On će meni tri prsta.

Vidim da si skoro ubrizgao islam.Baš te radi dobro.Trebali ste ih napasti pa onda ili odmah nastradati ili da vas sledeći put sačeka neko iza krivine sa rafalnom paljbom.Izgleda da si sazreo za prsluk sa trotilom.

Vrh

PostPostano: 24 lip 2016, 02:05 

Željka na Ivanićevom mestu i ništa ne bi bilo isto. Jer, Ivaniću su Bošnjaci dali legitimitet na izborima i bez njih čak ne bi ni bio tu gde jeste; zatim, čovek je izabran kao kandidat probosanske koalicije i, poslednje ali ne i najmanje važno, blokira sve sa kompromisom na usnama.

Da dolazi od Dodikovih, to bi značilo snažan pritisak na RS. Ovako opušteno. Ali, vi ste tako hteli.

Vrh

PostPostano: 24 lip 2016, 18:27 

korrisnik je napisao/la:
BBC je napisao/la:

=)) =)) =))

Vrh

PostPostano: 24 lip 2016, 18:28 

korrisnik je napisao/la:
Vladimir RUS je napisao/la:

Pjevaj borbene.

Udri Mujo. :zubati

Vrh

PostPostano: 24 lip 2016, 18:33 

http://dnevni-list.ba/web1/hrvati-dobivaju-prvog-nacelnika-u-republici-srpskoj/

:)

Za one koji ne znaju gdje je ovo....

https://sh.wikipedia.org/wiki/Pelagi%C4%87evo

Vrh

PostPostano: 25 lip 2016, 20:42 

Citat:
IVANIĆ: Ako RS kaže ne SSP-u i ja ću to reći u ponedjeljak na sjednici Predsjedništva
Objavljeno 25.06. - 13:38

Srpski član Predsjedništva Mladen Ivanić izjavio je da je jedini mogući način da se izađe iz krizne situacije da se odluka o objavljivanju rezultata popisa stavi izvan snage, da se donese zakon kojim se rok produžava do kraja godine i da se konsenzusom postigne politički dogovor kako će se tretirati 200.000 popisnica.

Vrh

PostPostano: 26 lip 2016, 19:11 

http://www.blic.rs/vesti/republika-srps ... ke/hdsnq5t

POLICIJSKA BRUTALNOST Advokata pretukli jer je tražio broj značke!?

G.O. | 26. 06. 2016 - 18:37h
Tokom racije u jednom od kafića u Gradiški policajci su pretukli advokata Milana Maleševića i zatim ga priveli u policijsku stanicu, saznaje "EuroBlic".

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4

Vrh

PostPostano: 28 lip 2016, 11:22 

Počelo snimanje dokumentarnog filma “Dragutin, naš kralj”

http://lat.rtrs.tv/program/tekst.php?id=3092

:rigam :klanjam

Kad sam video naslov pomislih da je nešto obećavajuće tj.konačno istinski.
Međutim kad sam video ko radi produkciju i ko je saradnik u produkciji , odmah sam znao da će ovo biti obični uradak za popovsko masturbiranje i za ponos fašisoidnih majmuna iz RS-a.

Baš me zanima kako će moji filmaški sunardnici iz RS-a predstaviti srpskog kralja koji je jedini vladao jednim delom današnje Bosne s'obzirom da je bio jebeni katolik.
A još će biti zanimljivije hoće li pristati na razgovor fratri iz Bosne Arđentine koji bi morali dići spomenik kralju Dragutinu jer bez njega ne bi bilo katoličanstva u smislu "domaćeg" jezika,klera i ispovedanja.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 33949 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 345, 346, 347, 348, 349, 350, 351 ... 1358  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 49 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: