HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 19 ruj 2025, 17:40.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 33949 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 348, 349, 350, 351, 352, 353, 354 ... 1358  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj
PostPostano: 07 kol 2016, 12:45 

Dodik: Hrvatska napreduje u nazadovanju

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je Srni da hrvatska vlast mora preuzeti oštre mjere da bi se promijenio društveni ambijent u toj državi, u kojoj su sve glasniji oni koji šire mržnju i ekstremizam prema Srbima. "Hrvatska napreduje u nazadovanju", izjavio je Dodik povodom događaja u Kninu prilikom obilježavanja "Oluje".

slika

http://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=214900

Vrh

PostPostano: 07 kol 2016, 16:42 

I?Što si ga zaklo?

Vrh

PostPostano: 07 kol 2016, 16:50 

Što sad ćutiš jebo ga ti.Što si ga banovao?Za početck izađi iz tog zaklona od oflajna i kaži što si to uradio.Ne znam ni ko je.On nije ni važan.To je samo nalog.Važan si ti.Zašto si to uradio?

Vrh

PostPostano: 07 kol 2016, 16:52 

Sasvim slučajno sam video smejao sam se žabinom odgovoru..znaš i sam obrisao si ga. ...
Kaži.

Vrh

PostPostano: 07 kol 2016, 16:58 

Vidiš to ti je ta inferiornost koja se maskira arogancijom.
Sedi i razmišljaj prvo o onome šta si uradio i zašto a kasnije o ovome što sam napisao.Pozz..
Sad možeš da pobrišeš ovaj moj monolog sa teme.

Vrh

PostPostano: 08 kol 2016, 00:47 

DODIK: Ako se u Hrvatskoj nastavi širiti mržnja, nema više mjesta ni za ovo malo Srba

“Hrvatska napreduje u nazadovanju. Što prije mora stati strah i zebnja koja se u Hrvatskoj širi među Srbima, kao i paljenja srpskih zastava, veličanje ustaštva i fašističke ideologije te širenje neprijateljstva i poniženja među Srbima”, komentirao je događaje u Kninu na proslavi Dana pobjede, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Uvjeren je da te pojave moraju stati zbog mira u regiji, a ako se sve to nastavi, Dodik je uvjeren kako će Hrvatska budućnost tražiti u prošlosti, a za ono malo Srba više neće biti mjesta u takvoj državi.

“Skori izbori u RH ne mogu biti nikome alibi za širenje mržnje i fašizma”, rekao je Dodik./

http://poskok.info/wp/dodik-ako-se-u-hr ... malo-srba/

--------------------

Zaostrava se retorika i sa strane ovoga. Na stranu koliko je sramotno, licemjerno i bezpotrebno ovo, oslikava cinjencino stanje u glavama beogradskih vodja i vodje rs.

Ovaj lik je nista vise nego lutka na koncima Beograda, bilo bi zanimljivo znati sto su mu dali do znanja, mozda da ce se pojacati drasticno podrska SDS-u, ako ne bude poslusan.....

Vrh

PostPostano: 08 kol 2016, 03:08 

Realno, Dodik nije lutka na koncu Vucica ili neke trece osobe ili institucije u Beogradu, sto ne znaci da se RS ne oslanja debelo na Srbiju, a pogotovo u slucaju rata.

Srbi u BiH su se i u ratu znali oglusiti na Beograd, zaveli su im i sankcije. Za razliku od Srba u RSK, imali su nesto intelektualnog kapaciteta, ipak se sarajevski i banjalucki Srbi ne mogu usporediti s kninskim.

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

PostPostano: 08 kol 2016, 09:23 

slika

Pa ne mogu se uzporediti, tim gore, oznacava tektonske promjene, jer ovo nije kratkotrajna pizdarija kao svake godine, a i pojma neman jel' bucki iz Laktasa jasno da put A.vucica ne vodi u krilo majke Rusije u konacnici, i da je ovo tragikomedija kako bi se Srbijancima bolje prodalo da ce ubuduce imati dobro odnose sa Republik Kosovo.

Hrvati su zlopamtila, ako nije Cova, drugi jesu.

Vrh

PostPostano: 08 kol 2016, 09:49 

Robbie MO je napisao/la:
Realno, Dodik nije lutka na koncu Vucica ili neke trece osobe ili institucije u Beogradu, sto ne znaci da se RS ne oslanja debelo na Srbiju, a pogotovo u slucaju rata.

Srbi u BiH su se i u ratu znali oglusiti na Beograd, zaveli su im i sankcije. Za razliku od Srba u RSK, imali su nesto intelektualnog kapaciteta, ipak se sarajevski i banjalucki Srbi ne mogu usporediti s kninskim.

Dodik je osobno nekoliko puta govorio o tome da su mu iz beograda slali ljude sa sugestijama o popustanju stava prema MZ sto je on odbijao.Biti necija lutkarska zabava je veoma zajebano,dovoljno je da pritisnu onda BG i ode Srpska kvragu.

mnoge li si majke ojadilo!
Ljudske su te kosti zatrpale,
ljudskom si se krvlju opjanilo

Vrh

PostPostano: 08 kol 2016, 10:02 

Pa ovo je ples na ivici gospona Vucica, svasta nesto se tu valja, eno zajednicke vojne vjezbe Rusije i Srbije, 30 km od hrvatske granice, to kao nekakvo dokazivanje NATO-u, na drugoj strani mora izpostavati zapovijedi sto mu salje njemacki Bundestag, a tocka broj jedan je totalno priznavanje Kosova.

Nije ni njemu lako, pa lik izabra RH, koja je uvrzlana u svoje dnevnopoliticke pizdarije i nema sloznu vladu, kako bi pokaziva misice, indikativno je da nema nikakve otrovne strijelice spram Kosovu, Bosnjacima, Rumunjima, Bugarima, a od svih njih su dosli otrovne strijelice.

Nista.

Jedino Hrvatska, i to sa svime sto se ima, svaki ministar, sve.

I sad da mi neko objasni Dodika, koji u svon maniru pomogne Muslimanima da potmetu nogu Hrvatima, pa se obrati Hrvatima kako bi objasnjava da je on uvik za treci, uvik su mu Hrvati u glavi, da i njih obrani.

Pa i taj misli da je Covic pa sa kruske, plus sad ide pomagati Vucki u olajavanju RH, dodatno tjerajuci Covica u kut.

Pa bucki iz Laktasa mora biti bas ono siguran da ce se sve razvijati kako si on zamislja.

Vrh

PostPostano: 08 kol 2016, 11:38 

puntar2.0 je napisao/la:
DODIK: Ako se u Hrvatskoj nastavi širiti mržnja, nema više mjesta ni za ovo malo Srba

“Hrvatska napreduje u nazadovanju. Što prije mora stati strah i zebnja koja se u Hrvatskoj širi među Srbima, kao i paljenja srpskih zastava, veličanje ustaštva i fašističke ideologije te širenje neprijateljstva i poniženja među Srbima”, komentirao je događaje u Kninu na proslavi Dana pobjede, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Uvjeren je da te pojave moraju stati zbog mira u regiji, a ako se sve to nastavi, Dodik je uvjeren kako će Hrvatska budućnost tražiti u prošlosti, a za ono malo Srba više neće biti mjesta u takvoj državi.

“Skori izbori u RH ne mogu biti nikome alibi za širenje mržnje i fašizma”, rekao je Dodik./

--------------------

Zaostrava se retorika i sa strane ovoga. Na stranu koliko je sramotno, licemjerno i bezpotrebno ovo, oslikava cinjencino stanje u glavama beogradskih vodja i vodje rs.

Ovaj lik je nista vise nego lutka na koncima Beograda, bilo bi zanimljivo znati sto su mu dali do znanja, mozda da ce se pojacati drasticno podrska SDS-u, ako ne bude poslusan.....

Sta u ovim Dodikovim izjavama nije tacno ?
Bez jebanja , grebanja (glupo nam je ebavat majke jedni drugima ) ..nemoj ''okolo naokolo''.. nego budi konkretan .
Sta?

PS.
I , ako ti nije puno...jer nikako ja ( kako bi mozda Korisnik rekao, uhafizat ) koji ce vam to qurac ?
Ajde ti ,koji si ovdje jako desnih stavova ( otprilike ko da si ispo iz Topsonovih pjesama ) pomozimi da shvatim zasto je to potrebno Hrvatima i Hrvatskoj ?
Bojite se necega ?

Vrh

PostPostano: 08 kol 2016, 11:51 

Svarog je napisao/la:

Ništa nije točno.Laži obične.

Vrh

PostPostano: 08 kol 2016, 13:03 

Niste pošteni a ta halabuka i histerično ponašanje jednostavno neće proći.U interesu svih je da se svako ponaša normalno i civilizovano.To sa Hrvatskom Muslimanima u BiH nije slučaj.
Ili će te početi da se ponašate adekvatno civilizacijskim normama ili ćemo u nekoj novijoj budućnosti imati novi rat.
I ostavite me priče o pretnjama.Pogotovu priče o članstvu u NATO,EU itd.
Govorim ono što je realnost.Znate vi odlično šta je istina i kakva je istina.To delegatsko ponašanje na forumu kome i ja često podlegnem ne vodi ničemu.To jest vodi jedino u nove sukobe.Još jednom.Priču o NATO,o Šiptarima saveznicima,o Muslimanima saveznicima,zaboravite.Govorim o budućnosti gde će se stvari pre ili kasnije izmeniti.Jugoslovenske ideje više nema.Mislim da smo se razumeli šta time hoću da kažem.Da bi se na Balkanu stvorio uslov za dugotrajni mir mora se iznaći pravedno rešenje za sve.
Šta to u suštini znači?
Srbi moraju imati autonomiju na prostoru gde su bili većina 1991. u Hr.
BiH se mora podeliti na tri dela i napraviti labava konfederacija gde će svaki entitet uspostavljati političko ekonomske veze sa kim god želi.Itd itd.
Bez ovakvih rešenja imaćemo rat i nova krvoprolića za 5-10-20 godina.Ako želite to za svoju decu,onda je to druga stvar.

Vrh

PostPostano: 08 kol 2016, 13:04 

Dupli.

Vrh

PostPostano: 08 kol 2016, 13:18 

Svarog je napisao/la:
puntar2.0 je napisao/la:

--------------------

Bez jebanja , grebanja (glupo nam je ebavat majke jedni drugima ) ..nemoj ''okolo naokolo''.. nego budi konkretan .
Sta?

PS.
I , ako ti nije puno...jer nikako ja ( kako bi mozda Korisnik rekao, uhafizat ) koji ce vam to qurac ?
Ajde ti ,koji si ovdje jako desnih stavova ( otprilike ko da si ispo iz Topsonovih pjesama ) pomozimi da shvatim zasto je to potrebno Hrvatima i Hrvatskoj ?
Bojite se necega ?

Pa ono, ako izostavimo da nije bilo nikakve reakcije sa srbijanske strane na paljenje hrvatske zastave sa strane Vojislava Seselja, da, koliko je meni poznato, jos niko nije priveden za napade na hrvatsko veleposlanistvo 2008, i sigurno i prije i kasnije, na pribijanje i ugrize(!) hrvatskog mladica u Vojvodini prije par tjedana, na bacanje ulja u bunare povratnika Hrvata, te palenje auta hrvatskih tablica jucer, prekjucer u tvojoj republicici mora se covik zapitati koga vi Srbi tocno hocete zajebavati.

Na drugoj strani imamo paljenje zastavice u Kninu, sa strane pet pijanih lika, te podizanje spomenika Miri Baresicu, koji je u kraju oklen je, koji je meni, usput, vrlo dobro poznat, destljecima vec omiljen lik, i nikave veze sa histericnin likovima poput Dodika, Vucica i Pupovca ima.

Dodajmo Stepinca, i proces kanonizacije, u ciji proces se pravoslavna crkva, te komplet srbijansko, rs vodstvo uplice.

Izpadati licemjeri, nije da tebi to nije poznato, ali da zabiljezimo ipak, jel' tako.

Sto se tice mene, i mojih jako desnih stavova, pa komplet srpska forumska populacija je jako desnih stavova, izuzev Jove entera, pa to ipak ne smeta, pitan se sto hoces reci sa time onda?Zbog cega ti to spominjes, mislin, jasno je meni, ali da ipak zabiljezimo, modus operandi serbus.

Stizemo do krajnjeg pitanja, dal' se mi necega bojimo....meni se cini da se neko skroz drugi boji, u prvon redu oni kojima se Vucic obraca sa nesme niko da vas bije pricama, mitinzima, i svemu, sto Kovac tocno rece, podsjeca na pocetak 90ih. Ili, kako rece Dacic, Hrvati se naoruzavaju kako bi napali Srbiju... :001_rolleyes

Stvara se paranoja u Srba, ovaj puta da progutaju knedlu Kosovo, a dezurni pedro bi morala biti Hrvatska, jer nema udarnu vladu, sloznu, jel'.

Al' opet, meni nije jasan Dodik, i njegova politika, reci mi nesto u vezi toga, sto ti mislis, drzi li ga Vucko za jaja sa necime, nada li se da ce savez Turska-Rusija rijesiti sve probleme na prostoru...

Nije mu to pametno sto radi Covicu.

Vrh

PostPostano: 08 kol 2016, 14:07 

Eeee, jos nesto, Svaroze, ti bi onaj koji biskupa Komaricu nazva svakakvin imenima, zbog navodno huskacke retorike, jel' tako.

Pa cisto da procjenimo i izbalansiramo kako procjenjujes izjave Hrvata, i kako Srbina, posto ti izjava Milorada Laktasenka nije uopce huskacka, i taman na mistu. :zubati Eeee, likova.

Vrh

PostPostano: 08 kol 2016, 15:10 

Mislim da vise ne postoji niti jedan Srbin( sa IQ vecim od pileceg) , kome nije jasno otkud i zasto balvani 90 -ih godina u Hrvatskoj .
Makar su pokusali.

Hvala na odgovoru .

Vrh

PostPostano: 08 kol 2016, 15:16 

Svarog je napisao/la:
Mislim da vise ne postoji niti jedan Srbin( sa IQ vecim od pileceg) , kome nije jasno otkud i zasto balvani 90 -ih godina u Hrvatskoj .
Makar su pokusali.

Hvala na odgovoru .

Bolje da nisu,sad i oni vide da su izmanipulisani.Poštedili bi nas sve sranja koja smo prošli. :kava

Vrh

PostPostano: 08 kol 2016, 15:29 

Svarog je napisao/la:
Makar su pokusali.

Hvala na odgovoru .

Ne naučene lekcije iz prošlosti će očigledno svaki narod morati još jednom da prođe.Nažalost ne ostavlja nam se izbor.

Vrh

PostPostano: 08 kol 2016, 16:08 

chat nick je napisao/la:
Svarog je napisao/la:
Makar su pokusali.

Hvala na odgovoru .

Ne naučene lekcije iz prošlosti će očigledno svaki narod morati još jednom da prođe.Nažalost ne ostavlja nam se izbor.

A i balvani su pri kraju,pa ti požuri...

Vrh

PostPostano: 11 kol 2016, 14:30 

Ustavni sud RS-a odlučio: Odluka o raspisivanju referenduma o Danu RS-a može stupiti na snagu

Dodik: Više ne postoje prepreke za održavanje referenduma u RS-u

Please....please...Inzko-beg. Mi smo jaki samo u virtuali.

Okić: Samo Inzko može spriječiti održavanje referenduma u RS-u

Vrh

PostPostano: 11 kol 2016, 16:42 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Počinje kuhati u BiH pomalo. Plus ova globalna dešavanja, vidjet ćemo za 3-4 godine gdje će ovo izaći. Zanimljivo je da Ustavni Sud BiH i Ustavni sud RS su u koliziji, što bi u budućnosti sve više mogli gledati.

Citat:
DODIK: Više ne postoje prepreke za održavanje referenduma u RS-u

slika

Odluka o referendumu o Danu Republike Srpske bit će objavljena u “Službenom glasniku“ čime će stupiti na snagu, a referendum će biti održan 25. rujna za kada je i najavljen – izjavio je entitetski predsjednik Milorad Dodik.

Istakao je da za provođenje referenduma više ne postoje ustavno-pravne prepreke i da je današnja odluka Vijeća za zaštitu vitalnog nacionalnog interesa Ustavnog suda RS samo potvrda da je odluku o referendumu, ali i odluku o objavljivaju rezultata popisa stanovništva u RS-u “nemoguće osporiti jer one nikoga ne ugrožavaju”.

“Danas se smatra danom kada krećemo u službene pripreme za održavanje referenduma. Mada je moj kabinet već ranije preuzeo niz mjera kako bi se kretali upravo ka tome” rekao je Dodik za RTRS.

Vijeća za zaštitu vitalnog interesa Ustavnog suda RS-a utvrdilo je danas da Odlukom Narodne skupštine RS-a o raspisivanju republičkog referenduma, koja se odnosi na Dan RS-a – 9. siječnja, nije ozlijeđen vitalni nacionalni interes bošnjačkog naroda.

U obrazloženju Vijeće je navelo da podnositelj u zahtjevu nije ukazao na ozljedu nijednog od prava iz kruga vitalnih naconalnih interesa konstitutivnih naroda, kako su oni definirani Ustavom RS-a.

Vijeće je, naime, utvrdilo da navodi u vezi s pravnim djelovanjem Odluke Ustavnog suda BiH ne mogu biti predmet razmatranja ovog Vijeća koje može cijeniti samo da li se predloženim rješenjem u Odluci za koju se traži pokretanje postupka ozlijeđuje vitalni nacionalni interes.

Pri tome, Vijeće je ocijenilo da se osporena Odluka o referendumu jednako odnosi prema svim narodima i građanima, te da kao takva ne može ugroziti vitalni nacionalni interes ni dovesti do diskriminacije u uživanju bilo kojeg od prava zajamčenih Ustavom. Osporena odluka, po ocjeni Vijeća, nema nacionalni predznak, već se neovisno od njihove nacionalne pripadnosti, podjednako odnosi na sve građane, koji slobodno disponiraju svojim pravom da sudjeluje na referendumu.

Klub delegata bošnjačkog naroda u Vijeću naroda RS-a naveo je u zahtjevu, između ostalog, da se predmetnom odlukom o raspisivanju referenduma osporava Odluka Ustavnog suda BiH kojom je utvrđeno da propisivanje 9. siječnja, kao Dana Republike Srpske, nije u skladu s Ustavom BiH.

U zahtjevu je dalje navedeno da se datum 9. siječnja kao Dan RS-a, koji je neprihvatljiv za bošnjački narod, mora staviti izvan snage i da se više ne može propisivati kao praznik, bez obzira na volju građana i službenih vlasti u RS-u./HMS/

Vrh

PostPostano: 11 kol 2016, 16:51 

Referendum je vec slijedeci mjesec.

Ovo je bitno ne samo radi prvog poslijeratnog referenduma bilo gdje u BiH, nego i radi toga sto RS direktno rusi Ustavni sud BiH u kojem stranci imaju relativnu vecinu sudaca, sto je pored postojanja OHR-a najznacajniji kolonijalni aspekt BiH.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2016, 16:57 

Izbaciti kolonijaliste iz ustavnog suda je jedino rjesenje.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2016, 18:28 

Znaci srbiju i hrvatsku one su potpisale dejton

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 33949 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 348, 349, 350, 351, 352, 353, 354 ... 1358  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Patriota i 59 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: