|
|
Stranica: 37/1358.
|
[ 33949 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ibar
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 17:10 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Zenicanin je napisao/la: Sad Doboj sljedi  I kako stojite u Doboju Gospodine Zeničanin, bolje je da priču usmjerite ka povratku izbjeglica nego o priči o karanju jer da biste nas tako mogli poklopiti, trebate dobro zaleći u krevet i karati i dan i noć, da vam žene postanu fabrike za sintezu djece, jer kako stvari stoje, ni vi, ni mi, ni Hrvati, nemamo po 10 djece već po 1-2, a troje u vrh glave  I još dodaj Agat iseljavanje, napose mladih koje pogađa sva tri naroda.
|
|
Vrh |
|
 |
Zenicanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 17:20 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2011, 02:39 Postovi: 1187 Lokacija: Bosna i Hercegovina (Herceg Bosna)
|
Agathonikos je napisao/la: Zenicanin je napisao/la: Sad Doboj sljedi  I kako stojite u Doboju Gospodine Zeničanin, bolje je da priču usmjerite ka povratku izbjeglica nego o priči o karanju jer da biste nas tako mogli poklopiti, trebate dobro zaleći u krevet i karati i dan i noć, da vam žene postanu fabrike za sintezu djece, jer kako stvari stoje, ni vi, ni mi, ni Hrvati, nemamo po 10 djece već po 1-2, a troje u vrh glave  E gospo Aga  Pa karamo se zadnjih 50 godina i nakarali smo se na 50% BiH stanovnistva  Vas je problem sto imate katstrofalan prirodni prirastaj dok je nas jos dobro u plusu. Za jedno 30 godina bit ce Doboj poznat pod imenom Allahov nebeski grad. 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 17:21 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Zeničanin kao Lebowski. Ima živce kao konj.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 17:28 |
|
|
Zenicanin je napisao/la: E gospo Aga  Pa karamo se zadnjih 50 godina i nakarali smo se na 50% BiH stanovnistva  Vas je problem sto imate katstrofalan prirodni prirastaj dok je nas jos dobro u plusu. Za jedno 30 godina bit ce Doboj poznat pod imenom Allahov nebeski grad.  Tipična bošnjačka baklava Gospodine Zeničanin, gdje su vam one priče o masovnom ubijanju Bošnjaka ili one o barem pol milijuna izbjeglica širom dunjaluka ili ove sad da mladi bježe u inozemstvo itd. Bome, bude li istine u tome, neće vas biti ni dvista tisuća u ciloj tzv. biH Nego, ne objasniste mi, koji je prosjek bošnjačke obitelji po ditetu, po vama, to bi trebao biti barem 5-6 dice po obitelji a kod Srbeka, 0.1-0.2 
|
|
Vrh |
|
 |
Zenicanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 17:30 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2011, 02:39 Postovi: 1187 Lokacija: Bosna i Hercegovina (Herceg Bosna)
|
Ibar je napisao/la: Zenicanin je napisao/la: Ej jebiga sad Banja luka  Pa to ide malo po malo, kvadrat po kvadrat, a ne odjednom grad od 250 hiljada stanovnika. Sad Doboj sljedi  U Doboju Srpske živi 50 tisuća Srba i 10 tisuća Muslimana. Ne kužim kak ćete ih tu prešišat? Il računaš i onaj Doboj koji je u Federaciji? Ma zezam ga samo haha 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 17:33 |
|
|
Zenicanin je napisao/la: Ma zezam ga samo haha  Fora je u tome što vi to ozbiljno mislite, i ne samo vi, taj način razmišljanja danas je kod Bošnjaka nešto najnormalnije. Ono kao, oni imaju skoro pa šiftarski natalitet i sve redom će ispoklapati, najprije Hrvate pa onda i Srbeke 
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 17:35 |
|
|
Nitko nema šiftarski natalitet gospon Aga barem ne u Europi  Osim možda muhamedanaca u Zapadnoj Europi 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 17:37 |
|
|
Ibar je napisao/la: Osim možda muhamedanaca u Zapadnoj Europi  Mašala U tu poklapaču itekako vjerujem. Kroz 50 godina, zapadna Europa će biti polumala Azija 
|
|
Vrh |
|
 |
Zenicanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 17:38 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Zenicanin je napisao/la: E gospo Aga  Pa karamo se zadnjih 50 godina i nakarali smo se na 50% BiH stanovnistva  Vas je problem sto imate katstrofalan prirodni prirastaj dok je nas jos dobro u plusu. Za jedno 30 godina bit ce Doboj poznat pod imenom Allahov nebeski grad.  Tipična bošnjačka baklava Gospodine Zeničanin, gdje su vam one priče o masovnom ubijanju Bošnjaka ili one o barem pol milijuna izbjeglica širom dunjaluka ili ove sad da mladi bježe u inozemstvo itd. Bome, bude li istine u tome, neće vas biti ni dvista tisuća u ciloj tzv. biH Nego, ne objasniste mi, koji je prosjek bošnjačke obitelji po ditetu, po vama, to bi trebao biti barem 5-6 dice po obitelji a kod Srbeka, 0.1-0.2  Jeboga ti, mene pitas. Pa nisam staticar Evo ti ovo    I to sve od statisticke institucije oba entiteta.
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmatia
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 17:38 |
|
|
Ibar je napisao/la: Nitko nema šiftarski natalitet gospon Aga barem ne u Europi  Osim možda muhamedanaca u Zapadnoj Europi  ali nisu irci jači i od šipaca? 
_________________ CENZURA
|
|
Vrh |
|
 |
Zenicanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 17:40 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Zenicanin je napisao/la: Ma zezam ga samo haha  Fora je u tome što vi to ozbiljno mislite, i ne samo vi, taj način razmišljanja danas je kod Bošnjaka nešto najnormalnije. Ono kao, oni imaju skoro pa šiftarski natalitet i sve redom će ispoklapati, najprije Hrvate pa onda i Srbeke  Prije da ce vas Hrvati priklopit toliko vam je los prirastaj 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 17:41 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Dalmatia je napisao/la: Ibar je napisao/la: Nitko nema šiftarski natalitet gospon Aga barem ne u Europi  Osim možda muhamedanaca u Zapadnoj Europi  ali nisu irci jači i od šipaca?  Dabome da jesu , štampaju djecu . Braća katolici u Irskoj samo naprijed 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 17:42 |
|
|
Dalmatia je napisao/la: Ibar je napisao/la: Nitko nema šiftarski natalitet gospon Aga barem ne u Europi  Osim možda muhamedanaca u Zapadnoj Europi  ali nisu irci jači i od šipaca?  Nisu! Albanci su jači od njih al Albance šora iseljavanje! Iako i Irci su dobri al nisu šta su nekad bili  E da zaboravih Rome oni su najjači 
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 17:43 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ibar je napisao/la: Osim možda muhamedanaca u Zapadnoj Europi  Mašala U tu poklapaču itekako vjerujem. Kroz 50 godina, zapadna Europa će biti polumala Azija  Nažalost :( Južna Francuska evo nekoć najkatoličkija regija na svijetu možda danas se već pretvorila u to o čem vi pričate šjor agat. Šta ću vam reć kad u Dubrovniku upoznah bračni par iz Orleansa i rekoše mi ljudi da nikad ne odem u Marseille da je to nesiguran i ˝ljigav˝ grad. A kako će tek bit onda za 50 godina 
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmatia
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 17:44 |
|
|
e zadar mi odg jedno,a ibar drugo...
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 17:46 |
|
|
Zenicanin je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Fora je u tome što vi to ozbiljno mislite, i ne samo vi, taj način razmišljanja danas je kod Bošnjaka nešto najnormalnije. Ono kao, oni imaju skoro pa šiftarski natalitet i sve redom će ispoklapati, najprije Hrvate pa onda i Srbeke  Prije da ce vas Hrvati priklopit toliko vam je los prirastaj  U Hrvatskoj svakako hoćemo već jesmo. U Srpskoj ne da ih nećemo poklopit nego još malo pa će nas bit tamo na parove razbroj se ili ti na prste jedne ruke nabrojat. Vaša mantra o tome kako ćete poklopit Srpsku vas je zapravo bacila u lažnu ekstazu neke pobjede i otrijeznjenje ce vrlo lose djelovat po vas moral. Umjesto sta reko Bumbar da poticete povratak i naseljevanje Muslimana u Istočnu Bosnu vi se trudite ispoklapat Hrvate i onda eto Srbeki će izumrijet pa je ionako sve više. Kad kažem Vi mislim na vaše političke, kulturne i intelektualne elite ne na tebe nemoj shvatit osobno.
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 17:48 |
|
|
Dalmatia je napisao/la: e zadar mi odg jedno,a ibar drugo... Zadar je tvoj Dalmat kako to da mu nevjerujes  Ne Albanci jesu jači al ih šora iseljavanje. Možda je Zadar mislio samo na Albance u Albaniji onda jesu Irci jači. Ali Kosovski i Makedonski Albanci su čudo 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 17:51 |
|
|
Zenicanin je napisao/la: Prije da ce vas Hrvati priklopit toliko vam je los prirastaj  Tek na ovo nemam komentar Gospodine Zeničanin, budimo ozbiljni jer i ovaj forum teži biti ozbiljnim 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 17:51 |
|
|
Ibar je napisao/la: Dalmatia je napisao/la: e zadar mi odg jedno,a ibar drugo... Zadar je tvoj Dalmat kako to da mu nevjerujes  Ne Albanci jesu jači al ih šora iseljavanje. Možda je Zadar mislio samo na Albance u Albaniji onda jesu Irci jači. Ali Kosovski i Makedonski Albanci su čudo  Irci šišaju Albance Albanije , ali ono što je najbitnije jest da oni svoj natalitet i prirast drže stabilnim s malim varijacijama . Albanci iz Albanije imaju zato u ovih 10 godina ogroman pad rođenih, Albance Kosova to čeka uskoro , vjerojatno kroz ovo desetljeće, Albance Makedonije zadnje , ali i njih će stići .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmatia
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 17:53 |
|
|
Ibar je napisao/la: Dalmatia je napisao/la: e zadar mi odg jedno,a ibar drugo... Zadar je tvoj Dalmat kako to da mu nevjerujes  Ne Albanci jesu jači al ih šora iseljavanje. Možda je Zadar mislio samo na Albance u Albaniji onda jesu Irci jači. Ali Kosovski i Makedonski Albanci su čudo  pa jesan,ali si ti onda napisa drugačije,pa se mislin bili virova jednon dalmatincu ili dinamovcu aj irci su bolji od albanaca iz albanije,al lošiji od kosovskih i makedonskih eto negdi ste na sredini 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 17:55 |
|
|
Dalmatia je napisao/la: Ibar je napisao/la: Zadar je tvoj Dalmat kako to da mu nevjerujes  Ne Albanci jesu jači al ih šora iseljavanje. Možda je Zadar mislio samo na Albance u Albaniji onda jesu Irci jači. Ali Kosovski i Makedonski Albanci su čudo  pa jesan,ali si ti onda napisa drugačije,pa se mislin bili virova jednon dalmatincu ili dinamovcu aj irci su bolji od albanaca iz albanije,al lošiji od kosovskih i makedonskih eto negdi ste na sredini  P.S. Ja sam Dalmatinac , ali također i Dinamovac. Ipak sam bolji izbor od Ibra koji je garant Purger i Dinamovac 
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 17:56 |
|
|
Dalmatia je napisao/la: Ibar je napisao/la: Zadar je tvoj Dalmat kako to da mu nevjerujes  Ne Albanci jesu jači al ih šora iseljavanje. Možda je Zadar mislio samo na Albance u Albaniji onda jesu Irci jači. Ali Kosovski i Makedonski Albanci su čudo  pa jesan,ali si ti onda napisa drugačije,pa se mislin bili virova jednon dalmatincu ili dinamovcu aj irci su bolji od albanaca iz albanije,al lošiji od kosovskih i makedonskih eto negdi ste na sredini  Zato rađe vjeruj meni koji imam dalmatinske korijene nego  Zadru Ma obojica smo u pravu! Živjeli Zagreb i Dalmacija naša Hrvatska bliži se EURO ljudi bit će ludilo 
|
|
Vrh |
|
 |
obamabarak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 17:56 |
|
|
nakon par komentara od likova ja ko da sam na nekom radikalnom srbskom forumu a ne na forumu hrvata
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 17:58 |
|
|
obamabarak je napisao/la: nakon par komentara od likova ja ko da sam na nekom radikalnom srbskom forumu a ne na forumu hrvata Pozdrav sa Pala , evo mene i dva moja pajdaša  :  Dogodine u Zadru !
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 svi 2012, 18:00 |
|
|
obamabarak je napisao/la: nakon par komentara od likova ja ko da sam na nekom radikalnom srbskom forumu a ne na forumu hrvata Ma kafiri svi isti izgledaju. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1320 of 2558 - 51.6%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|