|
|
Stranica: 8/42.
|
[ 1044 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 20 stu 2020, 13:04 |
|
|
|
Jes vidio ti Draška, čime se bavi?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1483 of 2558 - 57.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 20 stu 2020, 13:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89000 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Lijepo.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 20 stu 2020, 13:11 |
|
|
Citat: . Osim što sjedi on i hoda po zlatnim garniturama. Sad će neki hodati za Vaškom i uzimati mu obrise guzice. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 20 stu 2020, 14:19 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 17:46 Postovi: 7508 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Naša Kvačica je napisao/la: Jes vidio ti Draška, čime se bavi? Otac mu je tajkun.Počeli su valjda da karticama za mobilni.Nešto mutno. Otac mu je kupio stranku PDP negdje 2017.Draško je inače u svojoj 27 godini student Ekonomskog fakulteta u Banjaluci.Prvo zaposlenje bilo mu je u svojstvu poslanika u NSRS.Dok su ostali poslanici polagali zakletvu (prisezali) on je viđen kako šalje sms poruke sa svog mobilnog telefona pa je morao da odvojeno položi zakletvu Ja bih rekao da je to lice zaostalo u duševnom razvoju.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Burbon
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 20 stu 2020, 14:25 |
|
|
|
Slabo pratim tog lika i ne zanima me ko ce bit gradonačelnik Banja Luke. Ali moram iskomentirat vilu. To je takav kič i neukus, liči na vile onih cigana po vukmerecu i kozari boku kad se obogate na sekundarnim sirovinama. Ovo baš moraš bit operiran od bilo kakvog ukusa da ti liči na neki luksuz.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 20 stu 2020, 14:48 |
|
|
|
Bili su bogati i prije te priče o karticama za mobilni telefon. Tatko mu ima izgleda smisla za biznis, ali mi nije jasno to što malog gura u politiku i vučiju jazbinu, tako mladog i još neiskusnog. Ja bih se plašila za njega, kao roditelj. Nije ta politička sveukupna scena u RS nimalo naivna, a nije ni tatko, čim je toliko uspješan poslovni čovjek. Da li ih neko štiti ili je nešto drugo u pitanju, nije mi jasno. U svakom slučaju mi je drago što je malo prodrmao fotelju Dodiku, ako ovaj može da nakon svega bude samokritičan i pokuša da popravi neke stvari, više nekih stvari, a ja ću navesti ono što me ,,zaustavlja,, da glasam za njega, njegovu stranku. Njegovu bahatost i bezobrazluk ja mogu tolerisati kao obični građanin RS pod uslovom da je dobar političar i da vodi zemlju napretku, ali ne mogu tolerisati njegove klonove u vidu pojedinih ministara, rukovodilaca, direktora, šefova, pa i predsjednika mjesnih zajednica koji imitirajući njegov ,,posebni,, vladalački način izazivaju bunt i negodovanje velikog broja stanovnika RS. Svi su vlast, ministri, direktori, predsjedn ćuici MZ... Ko da ih sve istrpi? Ko da se ne osjeti poniženo i ugnjetavano od strane tolikih ,,predsjednika,,!? Ne vjerujem ni Drašku, ali hajde da vidimo ko je on i šta može i ne može.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K:M
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 20 stu 2020, 15:30 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 21:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Ministry of Sound je napisao/la: Draško hoda po čistom zlatu
Bravo mladiću i tvome ćaći. Trebaju nam bogatuni, ta neće nas voditi glupa nesposobna komuno sirotinja.
Tkomu smeta neka pati i mrzi. Draško povedi BL u progres.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Orion
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 20 stu 2020, 15:33 |
|
|
karadzic je napisao/la: Svarog je napisao/la: Njegov posao nije da bistri o NATO-u nego o grijanju Banjaluke i sl . He , pitam se da li će se sada slikati pored rupa u asfaltu na gradskim ulica ,kojih će , slutim, biti mnogo više nego do sada ?  Evo prilike da nas mladić ( koji ništa konkretno nije radio, osim kratkotrajnog vođenja auto praone , u kojoj su mu radnici radili na crno ) oduševi svojim znanjima i sposobnostima .Ponekad če mu i paranormalne pritrebati. Ako ne uspije , zna se . Prvu će godinu vjerovatno da se vadi na skupštinsku većinu , naslušaćemo se toga , a onda će banjalučani sabrati 2 i 2. Mislim da će negdje na pola mandata, tj poslije izbora 2022. biti poslat u ''magareću klupu'' . Što se odvajanja Srpske od BiH tiče , malo se i to tog dječaka pita,on je tu slamčica među vihorovi . Niti jednoj srpskoj stranci u RS ne bi bilo krivo da se ona desi sutra. Ali ne može sutra, nije još zrelo. Ova utakmica je igrana 1989 . u ZG u SR Hrvatskoj Ivica Račan je još uvjek bio jugoslovenski komunista . Poslije nepune dvije godine hrvatski socijaldemokrata ( presjednik) , a potom i premijer vlade Hrvatske. Juga više nije postojala. Da li misliš da je PDP-u i SDS-u BiH draža , nego Jugoslavija hrvatskim komunistima ? Ne bih rekao. Hrvatski komunisti su predano radili na raspadu Jugoslavije a 1990. je Hrvatska UDB-a svesno predala vlast HDZ-u kako bi to sproveo u delo. Ministar spoljnih poslova Jugoslavije 1987-1991. hrvatski komunista Budimir Lončar je koristio svoju poziciju da po svetu lobira za raspad Jugoslavije. Ministar spoljnih poslova BiH iz PDP-a Igor Crnadak je tu poziciju koristio da lobira protiv Republike Srpske. Beograd nije imao nikakvu kontrolu nad hrvatskim komunističkim vrhom 80-ih godina a Sarajevo ima nad PDP-om i SDS-om o tome se radi. To što običan narod koji glasa za SDS i PDP nema pojma o tome i ne želi to da prihvati je druga stvar. Krivo si informiram. Buda Lončar je bio lobirao da se Jugoslaviji uvede embargo na oružje, što je pomoglo srpskoj strani.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Orion
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 20 stu 2020, 15:35 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Draško hoda po čistom zlatu
Tko mu je otac i čime mu se bavi da ima toliko para?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 20 stu 2020, 15:43 |
|
|
|
Narko kartel vjerojatno, sumnjam da je se obogatio na pošten način.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 20 stu 2020, 15:50 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Jes vidio ti Draška, čime se bavi? Otac mu je tajkun.Počeli su valjda da karticama za mobilni.Nešto mutno. Otac mu je kupio stranku PDP negdje 2017.Draško je inače u svojoj 27 godini student Ekonomskog fakulteta u Banjaluci.Prvo zaposlenje bilo mu je u svojstvu poslanika u NSRS. Dok su ostali poslanici polagali zakletvu (prisezali) on je viđen kako šalje sms poruke sa svog mobilnog telefona pa je morao da odvojeno položi zakletvu Ja bih rekao da je to lice zaostalo u duševnom razvoju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 20 stu 2020, 16:31 |
|
|
|
Srbin po prirodi ne voli takijasa cak kad radi u korist svog naroda
Kad krenes jednom malo takijati ode sve u vrag
Zato budi to sto jesi i samo u kost kako treba. Ja takve Hrvate i Muslimane volim. Amidza je po meni pravi Bosnjak, nije takijas
_________________ S vjerom u Boga
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 20 stu 2020, 16:36 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10410 Lokacija: Banja Luka
|
Lapo-lapo je napisao/la: Bili su bogati i prije te priče o karticama za mobilni telefon. Tatko mu ima izgleda smisla za biznis, ali mi nije jasno to što malog gura u politiku i vučiju jazbinu, tako mladog i još neiskusnog. Ja bih se plašila za njega, kao roditelj. Nije ta politička sveukupna scena u RS nimalo naivna, a nije ni tatko, čim je toliko uspješan poslovni čovjek. Da li ih neko štiti ili je nešto drugo u pitanju, nije mi jasno. U svakom slučaju mi je drago što je malo prodrmao fotelju Dodiku, ako ovaj može da nakon svega bude samokritičan i pokuša da popravi neke stvari, više nekih stvari, a ja ću navesti ono što me ,,zaustavlja,, da glasam za njega, njegovu stranku. Njegovu bahatost i bezobrazluk ja mogu tolerisati kao obični građanin RS pod uslovom da je dobar političar i da vodi zemlju napretku, ali ne mogu tolerisati njegove klonove u vidu pojedinih ministara, rukovodilaca, direktora, šefova, pa i predsjednika mjesnih zajednica koji imitirajući njegov ,,posebni,, vladalački način izazivaju bunt i negodovanje velikog broja stanovnika RS. Svi su vlast, ministri, direktori, predsjedn ćuici MZ... Ko da ih sve istrpi? Ko da se ne osjeti poniženo i ugnjetavano od strane tolikih ,,predsjednika,,!? Ne vjerujem ni Drašku, ali hajde da vidimo ko je on i šta može i ne može. Ha ..dođe i taj dan , da se se slažem sa tobom  .. bar djelomično . Ne mislim da je Draška ćaća gurnuo u politiku ( ko ima sinova njegovih godina , zna o čemu pričam). Ti si bila ćerka a ne sin , dodatni razlog da to ne kopčaš Vjerujem da je bilo upravo suprotno , da mu je ćale puno puta rekao , mani se toga koji ćeš *rac ''tu'' !? A tu ''piramidu'' nije sagradio Draško . Iako već petnaestak i više godina glasam za SNSD , glasao sam i sada ( Radojičić / SNSD ) pobjeda mnogo lošijeg kandidata Stanivukovića bi ipak MOGLA biti pozitivni abdejt političkoj scene i demokratskom kapacitetu u Srpskoj . Da li će biti uspješan , zavisi od dosta toga ,štošta dobrog se već nazire. Ponešto od toga sam upratio u ovom intervju sa muslimanskim jastrebom Zukićem , u kojem je pametno i dosta zrelo ,preveo mudžahedina žednog preko vode, Na kraju , na njegove uobičajne mantre o nacionalizmu ,Srebrenici , itd.. maherski mu je zakajlao ..da on Zukić ( mediji) najviše drobi i podgrijavaju isti , a ne Stanivuković i ini... ( između redova ''ko vas hebe , drobite , mi ćemo gledati svoja posla'') Dodik ,kao i dalje najjači lik ovdje , bi trebao izbrojati do deset , spustiti loptu , i u nekim stvarima malom dati podršku. Znam da zvuči paradoksalno , ali nije.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 20 stu 2020, 16:49 |
|
|
|
Svarog i Aga djeluju kao normalna kriticna masa. Hvala vam
_________________ S vjerom u Boga
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 20 stu 2020, 16:53 |
|
|
K:M je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Draško hoda po čistom zlatu
Bravo mladiću i tvome ćaći. Trebaju nam bogatuni, ta neće nas voditi glupa nesposobna komuno sirotinja. Tkomu smeta neka pati i mrzi. Draško povedi BL u progres.
Tačno tako. Retko kad pošten i kvalitetan političar dolazi iz siromašne porodice. Takvi su uglavnom nestabilni u svakom smislu i najviše kradu.
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 20 stu 2020, 17:47 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 17:46 Postovi: 7508 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
|
Sve je samo nije maher.Više liči na lika iz komedije nego na stvarnog gradonačelnika.Ako njegov mandat potraje 4 godine a nadam se da neće /nadam se da će biti opozvan / nagledaćemo se i naslušaćemo se njegovih bisera.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 20 stu 2020, 17:59 |
|
|
|
Ovo sa zlatom me podsjeća na onog HDZ-ovca koji je u podrumu čuvao nekretnine, pazi ugradio zlato u pod a poziva se na neku sirotinju
|
|
| Vrh |
|
 |
|
karadzic
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 20 stu 2020, 18:45 |
|
|
|
Stanivuković je inače opčinjen svojom treš mafijaškom vilom i obožavao je da se hvali i da je pokazuje. Poklanjao je ljudima uramljene slike te vile i satove sa fotografijom vile. Prosto da ne poveruješ šta je izabrano za gradonačelnika BL. Transfer blama.
_________________ 08. 01. 2019. BN TV: U toku su poslednje pripreme za sutrašnju svečanu manifestaciju proslave neustavnog "Dana RS".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 20 stu 2020, 18:53 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Sve je samo nije maher.Više liči na lika iz komedije nego na stvarnog gradonačelnika.Ako njegov mandat potraje 4 godine a nadam se da neće /nadam se da će biti opozvan / nagledaćemo se i naslušaćemo se njegovih bisera. Lik iz komedije...!? Da ne misliš na Kevina iz filma ,,Sam u kući,,? Meni liči na njega. Mali se onako sam, napušten, vrlo dobro snašao, odbranio kuću od bandita, ismijao ih i naučio pameti još u prvom dijelu, a u drugom dijelu se još više razigrao i rasturio ih. Zato, ne podcjenjuj ,,malog čovjeka,, jer može da se zaigra i čudo napravi!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K:M
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 20 stu 2020, 18:57 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 21:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Nbgd88 je napisao/la: K:M je napisao/la: Bravo mladiću i tvome ćaći. Trebaju nam bogatuni, ta neće nas voditi glupa nesposobna komuno sirotinja.
Tkomu smeta neka pati i mrzi. Draško povedi BL u progres. Tačno tako. Retko kad pošten i kvalitetan političar dolazi iz siromašne porodice. Takvi su uglavnom nestabilni u svakom smislu i najviše kradu. Teško ga je kupiti za 10 ili 30 k eura.... Sirotinjske jajare se prodaju za domjenak, kurve i 2 dana u spa.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 20 stu 2020, 19:01 |
|
|
karadzic je napisao/la: Stanivuković je inače opčinjen svojom treš mafijaškom vilom i obožavao je da se hvali i da je pokazuje. Poklanjao je ljudima uramljene slike te vile i satove sa fotografijom vile. Prosto da ne poveruješ šta je izabrano za gradonačelnika BL. Transfer blama. To je moguće jer je Republika Srpska vjerovatno najzaostalija sredina u Evorpi.Na Balkanu sigurno a možda ima gorih u nekim tamo Moldavijama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Orion
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 20 stu 2020, 19:23 |
|
|
|
Kuća mu je kičasta, što je da je. Podsjećaju na bogate Cigane iz Zagreba koji su imaju isti ukus kada su vile u pitanju, kada naprave kipove lavova na kapijama. Vidi se mu je stari nekekav Nouveau riche, nekakav seljak koji je preko noći stekao bogatstvo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Orion
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 20 stu 2020, 19:29 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: K:M je napisao/la: Bravo mladiću i tvome ćaći. Trebaju nam bogatuni, ta neće nas voditi glupa nesposobna komuno sirotinja.
Tkomu smeta neka pati i mrzi. Draško povedi BL u progres. Tačno tako. Retko kad pošten i kvalitetan političar dolazi iz siromašne porodice. Takvi su uglavnom nestabilni u svakom smislu i najviše kradu. Možda si ironičan, ali ima nešto istine u tome. Tipičan primjer je Ivo Sanader.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 20 stu 2020, 19:32 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10410 Lokacija: Banja Luka
|
Srpsčanin je napisao/la: To je moguće jer je Republika Srpska vjerovatno najzaostalija sredina u Evorpi.Na Balkanu sigurno a možda ima gorih u nekim tamo Moldavijama. E , sad si me razočarao . I kao čovjek i kao komunista .  PS karadžić nije , on je klon
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
karadzic
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 20 stu 2020, 19:39 |
|
|
Svarog je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: To je moguće jer je Republika Srpska vjerovatno najzaostalija sredina u Evorpi.Na Balkanu sigurno a možda ima gorih u nekim tamo Moldavijama. E , sad si me razočarao . I kao čovjek i kao komunista .  PS karadžić nije , on je klon Rečnik u ruke, i onda ćeš shvatiti koliko si glup i nepismen.
_________________ 08. 01. 2019. BN TV: U toku su poslednje pripreme za sutrašnju svečanu manifestaciju proslave neustavnog "Dana RS".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|