HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 25 lis 2025, 14:04.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 911 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 37  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Draško Stanivuković
PostPostano: 20 stu 2020, 20:42 

Lapo-lapo je napisao/la:
Srpsčanin je napisao/la:
Sve je samo nije maher.Više liči na lika iz komedije nego na stvarnog gradonačelnika.Ako njegov mandat potraje 4 godine a nadam se da neće /nadam se da će biti opozvan / nagledaćemo se i naslušaćemo se njegovih bisera.

Lik iz komedije...!? Da ne misliš na Kevina iz filma ,,Sam u kući,,? Meni liči na njega. Mali se onako sam, napušten, vrlo dobro snašao, odbranio kuću od bandita, ismijao ih i naučio pameti još u prvom dijelu, a u drugom dijelu se još više razigrao i rasturio ih. Zato, ne podcjenjuj ,,malog čovjeka,, jer može da se zaigra i čudo napravi!

inače ne potcjenjujem ljude.Uvijek sam oprezan u tom pogledu .Možda se varam ali meni Draško Stanivković ne odaje utisak čak ni prosječno inteligentne ličnosti ni ličnosti koja posedjuje ozbiljnije znanje iz bilo koje društvene ili neke druge oblasti.On je kao šahista koji poznaje samo teoriu otvaranja a kad se otvaranje u šahovskoj partiji završi potrebno je vući poteze iz svoje glave.Draško je za ovih nekoliko godina uspio da djelimično ovlada osnovama političke frazeologije u smislu da može da je reprodukuje u određenoj mjeri što je rekao bih njegov maksimum.
Malo je izgledno da kao takav napravi neko čudo kako kažeš.Čudo ali u negativnom smislu napravili su biraci u Banjaluci.

Vrh

PostPostano: 20 stu 2020, 20:45 

karadzic je napisao/la:
Svarog je napisao/la:
:001_huh
E , sad si me razočarao .
I kao čovjek i kao komunista . :kava
PS
karadžić nije , on je klon

Ti si retard, bez grama mozga. Žao mi je što su u RS pametni i dobronamerni ljudi poput Srpščanina i Altomanovića u manjini u odnosu na bezmozgoviće poput tebe i Agatonikusa.

Majmune iza klona ''karadžić'', pripazi malo na vokabular .

Vrh

PostPostano: 20 stu 2020, 20:51 

Svarog je napisao/la:
karadzic je napisao/la:

Ti si retard, bez grama mozga. Žao mi je što su u RS pametni i dobronamerni ljudi poput Srpščanina i Altomanovića u manjini u odnosu na bezmozgoviće poput tebe i Agatonikusa.

Majmune iza klona ''karadžić'', pripazi malo na vokabular .

Rečnik u ruke i onda ćeš shvatiti koliko si glup i nepismen.

Vrh

PostPostano: 20 stu 2020, 20:57 

Zar ovo govno klonirano još glumi Srbina?

Vrh

PostPostano: 20 stu 2020, 21:07 

Agathonikos je napisao/la:
Zar ovo govno klonirano još glumi Srbina?

Izgleda da ti morončino imaš dva profila, pošto si jedini retard koji se setio da upotrebljava reč "klon". Takođe, sa oba si prvi počeo da vređaš nakon sam kulturno i argumentovano uništio tvoje tvrdnje na nivou petogodišnjeg deteta.

Vrh

PostPostano: 20 stu 2020, 21:10 

Ovaj ishod sa Draskom kao gradonacelnikom moze da bude i u Dodikovoj reziji.
Ideja je da se izbaci u prvi plan opoziciona licnost koja u perspektivi ne moze ugroziti Dodika. Drasko je idealan za takvu licnost. Dodikova racunica je da je bolje da bude Drasko u prvom planu, nego neki pametniji covek iz opozicije.
U tom smislu onaj Dodikov bes na Banjaluku moze se smatrati neiskrenim. Objektivno, Dodik nema razloga da bude nezadovoljan ni najmanje. Opozicija je oslabila, on je ojacao. I ne samo to, njegovi koalicioni partneri, aktuelni i potencijalni, su se na ovim izborima tako pozicionirali, da nema onog bez koga se ne moze (npr. DNS), pa je Dodik dobio i tu mogucnost da moze da bira koga ce u koaliciju.
Vuciceva televizija daje prostor Stanivukovicu:

Najverovatnije uz Dodikovo aminovanje. Jer Vucicu je ipak vazniji Dodik od Draska.

Vrh

PostPostano: 20 stu 2020, 21:13 

Klonirani, banjalučkim Srbima možeš samo da prihvatiš da popušiš kurac, a ako oni budu nezadovoljni Stanivukovićem kao gradonačelnikom, oni će ga i rušiti a ne ti, kuiš?

Vrh

PostPostano: 20 stu 2020, 21:15 

Klonirani, banjalučkim Srbima možeš samo da prihvatiš da popušiš kurac, a ako oni budu nezadovoljni Stanivukovićem kao gradonačelnikom, oni će ga i rušiti a ne ti, kuiš?

Evo ja nisam iz Banjaluke ali bi me interesovalo od koga Stanivuković najavljuje da će da oslobodi Banjaluku ?

Vrh

PostPostano: 20 stu 2020, 21:15 

Ovi majmuni koji se kriju iza klonova ,često i ekavice, ''rečnika'' ..ponašaju se ko ''po knjizi'' .
Klon im na početku ''srbuje'', nekad toliko ekstremno da i meni bude neugodno čitati.
I tako gradi svoj forumski ''CV''. :zubati
Kad pomisli da ga je dovoljno ''ojačao'' , onda mu krene priča zbog koje je i došao .
Kad osjeti da je provaljen ,onda kreće sa uvredama .

I šta ?
Sad bi ja trebao da ih jednom klonu uzvraćam ? :D

Ma daj...idi igraj se sa nekim drugim.. :laugh

Vrh

PostPostano: 20 stu 2020, 21:33 

Svarog je napisao/la:
Ovi majmuni koji se kriju iza klonova ,često i ekavice, ''rečnika'' ..ponašaju se ko ''po knjizi'' .
Klon im na početku ''srbuje'', nekad toliko ekstremno da i meni bude neugodno čitati.
Kad pomisli da ga je dovoljno ''ojačao'' , onda mu krene priča zbog koje je i došao .

I šta ?

Tolko si budalaština napisao da si samo potvrdio da ti logika nije jača strana. "Krijem se iza ekavice" (jezika kojim pričam ceo život), "gradim Si-vi" na forumu hercegovačkih Hrvata čiji je smisao pljuvanje po politici Sarajeva i koji sve vreme uzdiže Dodika, da bih nakon dve godine mogao da "botujem za Dodika"!? i to konstatacijom elementarnih činjenica u vezi kvislinštva PDP-a i moronluka Stanivukovića.

Vrh

PostPostano: 20 stu 2020, 21:38 

Srpsčanin je napisao/la:

Evo ja nisam iz Banjaluke ali bi me interesovalo od koga Stanivuković najavljuje da će da oslobodi Banjaluku ?

Od fiks ideje da je Dodik = Srpska. Mislim da na to misli.

Vrh

PostPostano: 20 stu 2020, 21:47 

Svarog je napisao/la:

I šta ?

'Gedžo' se malo zanio.

Vrh

PostPostano: 20 stu 2020, 21:54 

Srpsčanin je napisao/la:

Od fiks ideje da je Dodik = Srpska. Mislim da na to misli.

Termin osloboditi u političkoj kuturi na ovim prostorima koristio se i koristi za označavanje ratnih poduhvata u smislu preuzimanja teritorije izgona nekih formacija i sl,..U borbi ideja još nisam čuo da neko koristi taj termin a i nije riječ o ideji nego o tvrdnji.
Ja sam za tu tvrdnju čuo samo u formi negacije od strane predstavnka PDP i SDS kad bi im Dodik spočitavao slugeranjstvo Bakiru a oni mu odgovarali da Dodik nije "eres" želeći da kažu da su valjda oni "eres" šta li ?.Od Dodika ili predstavnika Dodikovog režima nisam čuo za tu tvrdnju.

Vrh

PostPostano: 20 stu 2020, 22:03 

'Gedžo' se malo zanio.

"Zanio" se u verbalnom uništavanju morona koji su, u nedostatku argumenata, počeli sa uličnim vređanjem i prepucavanjem.

Vrh

PostPostano: 20 stu 2020, 22:06 

'Gedžo' je malo neurozan.

Vrh

PostPostano: 20 stu 2020, 22:12 

Svarog je napisao/la:

I šta ?

'Gedžo' se malo zanio.

Ne ide mu zavadjanje Srba , ili što bi naš narod rekao , ''ubacivanje upljuvka'' . :kava
A toliko se trudio.

Vrh

PostPostano: 20 stu 2020, 22:15 

aleksije radicevic je napisao/la:
Ovaj ishod sa Draskom kao gradonacelnikom moze da bude i u Dodikovoj reziji.
Ideja je da se izbaci u prvi plan opoziciona licnost koja u perspektivi ne moze ugroziti Dodika. Drasko je idealan za takvu licnost. Dodikova racunica je da je bolje da bude Drasko u prvom planu, nego neki pametniji covek iz opozicije.
U tom smislu onaj Dodikov bes na Banjaluku moze se smatrati neiskrenim. Objektivno, Dodik nema razloga da bude nezadovoljan ni najmanje. Opozicija je oslabila, on je ojacao. I ne samo to, njegovi koalicioni partneri, aktuelni i potencijalni, su se na ovim izborima tako pozicionirali, da nema onog bez koga se ne moze (npr. DNS), pa je Dodik dobio i tu mogucnost da moze da bira koga ce u koaliciju.
Vuciceva televizija daje prostor Stanivukovicu:

Najverovatnije uz Dodikovo aminovanje. Jer Vucicu je ipak vazniji Dodik od Draska.

A ko bi se pametan mogao da prihvati nečeg takvog kao što je zadatak da predvodi opoziciju ovakvu kakva jeste mislim na SDS i PDP a što bi značilo zastupati jednu politiku koja je suprostavljena i politici Republike Srbije stavovima Srspke pravoslvne crkve ?
Stevandić kad je napuštao SDS rekao je da je ta stranka u svađi sa svim srpskim nacionalnim institucijama.Čak su i Patrijarha prozivali.Nisu bili u svađi samo sa Kolom srpskih sestara.
Stvari treba posmatrati onakvim kakve jesu.SDS i PDP su kvlislinške organizacije i kao takve mogu da predvode samo protuve kao što je Mehitć ili neka budala kao ovaj mali retardinjo.

Vrh

PostPostano: 20 stu 2020, 22:31 

Svarog je napisao/la:

Ne ide mu zavadjanje Srba , ili što bi naš narod rekao , ''ubacivanje upljuvka'' . :kava
A toliko se trudio.

Kloniraš se kao 'Gedžo' i srbuješ ko navijen, a onda banjalučke Srbe nazoveš bosanskim govedima jer nisu glasali za Mikicu. I kad ti jedno od tih goveda a koje je dalo glas Mikici opsuje mater kloniranu a ne gedžovansku i srbijansku, onda postaneš neurozan jer znaš da si provaljen.

Vrh

PostPostano: 20 stu 2020, 22:43 

Tebe sam nazvao bosanskim govedom, jer to nesumnjivo jesi. A za takva goveda je svako zalaganje za racionalnu odbranu srpskih nacionalnih interesa "srbovanje". A tek ovaj moron Svarog što priča o "zavađivanju Srba", a naseo na propagandu BN-a i PDP-a kojoj je bukvalno smisao postojanja zavađivanje Srba :) Pravi ste naslednici Vlade Rusa, samo seljoberska verzija.

Vrh

PostPostano: 20 stu 2020, 22:56 

Srpsčanin je napisao/la:
karadzic je napisao/la:
Stanivuković je inače opčinjen svojom treš mafijaškom vilom i obožavao je da se hvali i da je pokazuje. Poklanjao je ljudima uramljene slike te vile i satove sa fotografijom vile. Prosto da ne poveruješ šta je izabrano za gradonačelnika BL. Transfer blama.

To je moguće jer je Republika Srpska vjerovatno najzaostalija sredina u Evorpi.Na Balkanu sigurno a možda ima gorih u nekim tamo Moldavijama.

Kolega, ovo samo na komentarima i na forumima MUSLIJA, se može pročitati.

Još da ste dodali još ĐIKANI ILI ŠUMNJACI.

Dojam bi bio potpun.

Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title

Vrh

PostPostano: 20 stu 2020, 23:19 

karadzic je napisao/la:
Tebe sam nazvao bosanskim govedom, jer to nesumnjivo jesi. A za takva goveda je svako zalaganje za racionalnu odbranu srpskih nacionalnih interesa "srbovanje". A tek ovaj moron Svarog što priča o "zavađivanju Srba", a naseo na propagandu BN-a i PDP-a kojoj je bukvalno smisao postojanja zavađivanje Srba :) Pravi ste naslednici Vlade Rusa, samo seljoberska verzija.

A i ovo ti je ostalo upamćeno :blushing

Gedžo je napisao/la:
Ubeđen sam da bi 99% Srba bez razmišljanja potpisalo nestanak Republike Srpske, ako bi se potpisivanje obavilo pod četničkom zastavom i ako bi Bakir u konačnom sporazumu napisao da je poreklom Živković i da je sakrio ikonu na tavanu. Jer za njih je bitna samo koreografija i mitologija, za činjenice na terenu koje su na njihovu štetu ne mare. Za Reufa sa šajkačom koji igra Užičko gratis bi dali i Sandžak.

Znači 99% Srba bi potpisalo nestanak Srpske zbog Baketove ikone jer tako kaže klonirani "Gedžo". I šta čovjek da mu kaže već da se napuši kurca i ovim 99% i onim 1% koji to ne bi potpisalo.

Vrh

PostPostano: 21 stu 2020, 00:02 

LJUBIĆ: U Sarajevu su Srbina izabrali Bošnjaci, a u Banjoj Luci je jednog umjerenog racionalnog gospodina zamijenio radikalni nacionalista

Na pitanje očekuje li promjene kao u Banjaluci i u Mostaru, rekao je: “Ne. Ne može se ponoviti ta situacija. U Banjaluci smo imali natjecanje eminentno srpskih stranaka, u Sarajevu eminentno bošnjačkih stranaka bez obzira na predznak”.

Dodao je da, kao što su Željka Komšića izabrali pretežno Bošnjaci, tako su i Srbina u općini Centar izabrali pretežno Bošnjaci.

Kazao je kako trenutno nema uvjeta da u Mostaru bude gradonačelnik druge nacionalnosti, kazao je da trenutno nema uvjeta, ali da u budućnosti vjerojatno može do toga doći.

“U Banjaluci tko god da jeste izabran, on je u konačnici izraz srpske političke volje. Jeste iznenađenje za mene jer nisam pratio događaje. Tu se dogodilo da je jednog umjerenog racionalnog gospodina Igora Radojičića zamijenio radikalni nacionalista kojem je zabranjen ulazak u Crnu Goru. Dogodilo se to da je narušen mit o Dodikovoj nepobjedivosti, ali to je samo slučaj u Banjaluci jer je SNSD na čelu s Dodikom najjača stranka kao pogledamo ukupne rezultate i mislim da će na Općim izborima to dokazati. U Sarajevu je pobijedila četvorka koji su derivati SDA, ideološki nema razlike, a i oni koji nisu kao što je Naša stranka i SDP oni su svaki put nastupali kao bošnjački blok. Razlika u ustavnoj poziciji tri naroda je što Srbi i Bošnjaci na sreću mogu sebi dozvoliti unutarnacionalni pluralizam, a mi Hrvati ne dok ne dođe do promjena Ustava”, rekao je Ljubić.

https://hms.ba/ljubic-u-sarajevu-su-srb ... ionalista/

:D

Vrh

PostPostano: 21 stu 2020, 00:37 

Gedžo je napisao/la:
Ubeđen sam da bi 99% Srba bez razmišljanja potpisalo nestanak Republike Srpske, ako bi se potpisivanje obavilo pod četničkom zastavom i ako bi Bakir u konačnom sporazumu napisao da je poreklom Živković i da je sakrio ikonu na tavanu. Jer za njih je bitna samo koreografija i mitologija, za činjenice na terenu koje su na njihovu štetu ne mare. Za Reufa sa šajkačom koji igra Užičko gratis bi dali i Sandžak.

Znači 99% Srba bi potpisalo nestanak Srpske zbog Baketove ikone jer tako kaže klonirani "Gedžo". I šta čovjek da mu kaže već da se napuši kurca i ovim 99% i onim 1% koji to ne bi potpisalo.

Hahaha, koliki retard moraš biti da više nego očitu hiperbolu (možeš i to potražiti u rečniku) shvataš bukvalno. To se odnosilo na sklonost Srba da padaju na jeftine prevare oličine u "patriotskoj" koreografiji i retorci. U Srbiji imaš gomilu "nacionalista" kojima je nebitno što je Vučić ukinuo srpsku policiju, sudove i lokalnu samoupravu na Kosovu, jer su ih režimski tabloidi sa naslovima poput "Vučić i Putin razvaljuju šiptarsku bagru", "Vučić pravi Dušanovo carstvo", "Šiptari i Hrvati kleče pred Vučićem" ubedili da je on patriota i državnik. U RS isto optrećeni koreografijom, kad vide Draška sa četničkom zastavom, ili da izjavi nešto iole patriotski, u momentu zaborave sva velikobošnjačka izdajstva PDP-a i SDS-a poslednjih godina i ubeđeni su da je on "njihov", a da samo "takija" Zapad i Muslimane.

Vrh

PostPostano: 21 stu 2020, 00:39 

karadzic je napisao/la:

Hahaha, koliki retard moraš biti da više nego očitu hiperbolu (možeš i to potražiti u rečniku) shvataš bukvalno. To se odnosilo na sklonost Srba da padaju na jeftine prevare oličine u "patriotskoj" koreografiji i retorci. U Srbiji imaš gomilu "nacionalista" kojima je nebitno što je Vučić ukinuo srpsku policiju, sudove i lokalnu samoupravu na Kosovu, jer su ih režimski tabloidi sa naslovima poput "Vučić i Putin razvaljuju šiptarsku bagru", "Vučić pravi Dušanovo carstvo", "Šiptari i Hrvati kleče pred Vučićem" ubedili da je on patriota i državnik. U RS isto optrećeni koreografijom, kad vide Draška sa četničkom zastavom, ili da izjavi nešto iole patriotski, u momentu zaborave sva velikobošnjačka izdajstva PDP-a i SDS-a poslednjih godina i ubeđeni su da je on "njihov", a da samo "takija" Zapad i Muslimane.

Kod Hrvata su ti retardi HSP.

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

PostPostano: 21 stu 2020, 01:37 

Mislim da bi 'Gedžu hiperbolu' i njegovu opsesivnu i vrišteću zabrinutost za Dodika koju pakuje u zabrinutost za Srpsku ismijao i Dodikov sin da ga je dovući na ovih par tema s kojih se vrišteći 'Gedža' ne skida u ovih zadnjih par dana. Da su Srbi toliko usrani u gaće od straha od muslimanske dominacije i mijenjanja srpske psihe u korist muslimanske politike, onda bismo se već na prvi pucanj 92. kolektivno iselili u 'Gedžinu' Srbiju ne čekajući da nas poklope, a ne čekajući ni da nam 'Gedža' drži ders o Srpstvu 25 godina od rata. Kao 'Gedža' je Srbin, a mi smo ili pobosančene ovce ili ćemo to postati, ali eto, tu su Dodik i 'Gedžovan' da nas zaštite od tog zla.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 911 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 37  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Tomba17, VUKsaJUGA i 36 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: