HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 13 lis 2025, 07:57.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 911 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 37  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Draško Stanivuković
PostPostano: 02 svi 2021, 16:07 

Nije mu težak život, ali razumije ,,male,, živote i govori ono što te ,,male,, ljude boli, ono što oni žele da čuju i ono čemu se nadaju.
Je li stvarno mislite da ,,mali,, ljudi ništa ne znaju, ništa ne razumiju!? Varate se. Sve je jasno kao dan. Možda su sporije shvatali, ali shvatili su.
Draško jeste mlad i impulsivan, ali i pored tih nedostataka za takvu funkciju, koju trenutno obavlja, narod ga je objeručke prigrlio, a sve u nadi da će se nešto promijeniti na bolje. Nije bitno da li je to Draško, Vukan...Marko, Janko ili bilo ko drugi, bitno je ugledati barem mali tračak svjetlosti na kraju tunela. Previše je bilo zla, nepravde, poniženja ...svih ovih godina.
Smeta vam neuredna Banjaluka, a ne smetaju vam svakodnevni redovi za narodnu kuhinju? Svakim danom dobije par novih glasova. Ljudi su željni pravde.

Vrh

PostPostano: 02 svi 2021, 16:12 

Lapo-lapo je napisao/la:
Nije mu težak život, ali razumije ,,male,, živote i govori ono što te ,,male,, ljude boli, ono što oni žele da čuju i ono čemu se nadaju.
Je li stvarno mislite da ,,mali,, ljudi ništa ne znaju, ništa ne razumiju!? Varate se. Sve je jasno kao dan. Možda su sporije shvatali, ali shvatili su.
Draško jeste mlad i impulsivan, ali i pored tih nedostataka za takvu funkciju, koju trenutno obavlja, narod ga je objeručke prigrlio, a sve u nadi da će se nešto promijeniti na bolje. Nije bitno da li je to Draško, Vukan...Marko, Janko ili bilo ko drugi, bitno je ugledati barem mali tračak svjetlosti na kraju tunela. Previše je bilo zla, nepravde, poniženja ...svih ovih godina.
Smeta vam neuredna Banjaluka, a ne smetaju vam svakodnevni redovi za narodnu kuhinju? Svakim danom dobije par novih glasova. Ljudi su željni pravde.

Nisu ljudi željni pravde nego para.

Vrh

Naslov: Re: Stanivukovic ukivali ga u zvijezde pa ga sad napadaju :)
PostPostano: 02 svi 2021, 16:18 

Altomanović je napisao/la:
Mali je pedercic Ali ne vjerujem da je izdajnik

Ne može se takva živuljka nazvati izdajnikom.On je danas za spomenik mudžahedinima u Banjaluci a sutra se slika sa četničkom zastavom.Za malog klovna nema zime jer bogati otac će se brinuti o njemu a oni koji od njega nešto očekuju,oni za žaljenje.

Vrh

PostPostano: 02 svi 2021, 16:44 

Srpsčanin je napisao/la:
Altomanović je napisao/la:
Mali je pedercic Ali ne vjerujem da je izdajnik

Ne može se takva živuljka nazvati izdajnikom.On je danas za spomenik mudžahedinima u Banjaluci a sutra se slika sa četničkom zastavom.Za malog klovna nema zime jer bogati otac će se brinuti o njemu a oni koji od njega nešto očekuju,oni za žaljenje.

Od njega lično se ne očekuje ,,ono,, što bi zadovoljilo ogorčene ljude (za značajne promjene potrebno je više od jednog čovjeka), koje ne treba podcijeniti, jer su to mahom pošteni, vrijedni i obrazovani ljudi koji su zadnje dvije decenije degradirani na više načina. Meni se on u nekim situacijama ponaša čudno, nekako nedoraslo, napadno, nedovoljno obrazovano, ne-autirativno... ali furajući se na fazon spasioca siromašnih i obespravljenih ima velike šanse za uspjeh na političkom planu. Ne pomisliš li da takav nesavršen i nesvršeni lik, koji je pokupio glasove u glavnom gradu ne upozorava na to da je krajnje vrijeme za veliku čistku i promjene!? Ja lično nisam optimista. Ljudi su se navikli na nerad, krađu, laž, silu...tako da mi trenutno djeluje nemoguća uspostava normalnog života. Na ovakvo stanje može da odgovori samo ,,narodni Robin Hood,, jer klin se klinom izbija. A opozicija trenutno nema takve, samo sitne đeparoše.

Vrh

PostPostano: 02 svi 2021, 19:43 

Lapo-lapo je napisao/la:
Srpsčanin je napisao/la:

Od njega lično se ne očekuje ,,ono,, što bi zadovoljilo ogorčene ljude (za značajne promjene potrebno je više od jednog čovjeka), koje ne treba podcijeniti, jer su to mahom pošteni, vrijedni i obrazovani ljudi koji su zadnje dvije decenije degradirani na više načina. Meni se on u nekim situacijama ponaša čudno, nekako nedoraslo, napadno, nedovoljno obrazovano, ne-autirativno... ali furajući se na fazon spasioca siromašnih i obespravljenih ima velike šanse za uspjeh na političkom planu. Ne pomisliš li da takav nesavršen i nesvršeni lik, koji je pokupio glasove u glavnom gradu ne upozorava na to da je krajnje vrijeme za veliku čistku i promjene!? Ja lično nisam optimista. Ljudi su se navikli na nerad, krađu, laž, silu...tako da mi trenutno djeluje nemoguća uspostava normalnog života. Na ovakvo stanje može da odgovori samo ,,narodni Robin Hood,, jer klin se klinom izbija. A opozicija trenutno nema takve, samo sitne đeparoše.

Ako bih morao da biram između,s jedne strane, korumpiranih i pametnih i nekorumpiranih i zaostalih u duševnom razvoju s druge strane ,izabrao bih prve.Bez obzira koliko bio loš SNSD jedinke poput Draška Stanivukovića nemaju šta da traže u politici i na javnoj sceni uopšte.

Vrh

PostPostano: 02 svi 2021, 20:13 

Uzasno antipatican jazavac, provukao se na izborima kroz mal odaziv, podcjenjivanje od vlasti i neobican izborni sistem bez drugog kruga.

Razguzit ce ga Dodik ovako ili onako, jedva cekam.

Vrh

PostPostano: 05 svi 2021, 21:57 

Moze bit da je i on neki Crnogorac porijeklom kad nosi te crnogorske nosnje haha.

Vrh

PostPostano: 06 svi 2021, 19:43 

Kad ce ga u HR pozvati na razgovore? :zubati

Vrh

PostPostano: 06 svi 2021, 20:45 

spliter1 je napisao/la:
Kad ce ga u HR pozvati na razgovore? :zubati

Kakve razgovore? On se decidno izjasnio protiv suradnje sa Hrvatima a za "pametnu politiku" suradnje s muslimanima.

Vrh

PostPostano: 06 svi 2021, 20:49 

Hara je napisao/la:
Uzasno antipatican jazavac, provukao se na izborima kroz mal odaziv, podcjenjivanje od vlasti i neobican izborni sistem bez drugog kruga.

Razguzit ce ga Dodik ovako ili onako, jedva cekam.

Sto je najgore on je dobio natpolovicnu vecinu u prvom krugu i to prilicno ubjedljivo.Retardinjo cija retardiranost dobrim dijelom prolazi neopazeno.Vjerovatno odluce glasovi zena koje se rukovode zaključkom "što je ovaj mali sladak !".

Vrh

PostPostano: 10 svi 2021, 15:10 

Bio je na otvorenju mosta,koji je zasluga prethodnog gradonacelnika,ovaj uopste ne krpi rupe po putevima,ko djeciji grobici,ako upanes odma tocak odvalis,a stalno je po nekim skupovima.

Vrh

PostPostano: 13 ruj 2021, 17:22 

Citat:
Stanivuković u transu uz pjesmu kontroverznog Baje Malog Knindže: "Svaka bi fukara da ubije vuka"

https://avaz.ba/vijesti/bih/681080/stan ... ubije-vuka

:smajl010 :smajl016 :zivili :wub :smajl010

Vrh

PostPostano: 19 ruj 2021, 13:33 

Nista od njega,po gradu rupe,tocak mozes slomit.

Vrh

PostPostano: 19 ruj 2021, 14:30 

Drasko Stanivukovic je u svemu dojaja lik isto kao Vukanovic, utemeljeni u nac istoriji, znanje, stav, odnos prema ljudima, sve do jaja.

Medjutim DZABE SVE
, kada obojica po kljucnom pitanju imaju kancerogen stav, a to je ocuvanje BiH i to suptilno.

Oni ne shvataju da Republika Srpska ima 2 sudbine, ili ce nestati u BiH ili ce opstati kroz nezavisnost, oni misle da ce Bosnjaci da povuku rucnu ako se oni drze toga, a ne shvataju da time pucaju na Republiku Srpsku, jer misle da moze i dalje da se gura kao poslednjih 25 godina, upravo zbog manjka svesti prema Republici Srpsko na srednji i dugi rok a ne samo na kratki, oni nikada nece uzeti vlast.

Nadam se da ce im doci iz dupeta u glavu, kao Orbanu, Dodiku, i ostalima koje je Zapad doveo.

A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.

Vrh

PostPostano: 19 ruj 2021, 14:56 

Pretjerujes Tankosicu, I Dodik i Drasko su Srbende, obojica imaju isti cilj, nezavisnu Republiku Srpsku.

I Obrenovic je dao glavu Karadjordja dolje Turcima, pa je cekao priliku da oslobodi Srbiju.

Republika Srpska je trenutno u fazi Srbije u 19’om vijeku. Gradi svoje drzavotvorne misice

Vrh

PostPostano: 19 ruj 2021, 16:38 

Brate ja bih voleo da gresim jer ga bas gotivim ima slican stav kao ja, ali ovo gostovanje na Prvoj u Srbiji, mi je otvorilo sirom oci.

Niste vi odavno ni pocetak ni kraj 19og veka (kada su radili jatagani i turske glave) tu ste fazu prosli 90tih, vec ste u pozicji Slovenije krajem 80tih.
(Stavio sam prvo Hrvatske, pa sam zamenio za Slovenijom, u smislu da ste razgraniceni i da nemate potrebe za sukobima, kao Slovenija tada)

Zato me nervira njegova politika koja ne govori o nezavisnosti vec suportno, to isto i Vukanovic identicni stavovi, a to je trenutno politika Nemacke i ostalih prema BiH, samo da je odrze kako-tako, prema tome, za mene su to u trenutnoj situaciji blago izdajnicki stavovi, koji mogu da imaju ozbiljne posledice.

Takodje to njegovo insistiranje na srpskoj zaostavstini Bosne, mi nekako vuce na Djukanovica kada je bio mlad, ne svidja mi se uopste.

Srpska mora u nezavisnost u narednih 5 godina, ili ce se zaglaviti jace nego sada, i moze je zbog demografije odvesti u nezvesnost, to oni ne shvataju slepci.

Vrh

PostPostano: 19 ruj 2021, 21:17 

Vukanovic se izgleda zaposlio kao komentator na Fuj TV i na N1.Ne moze Stanivukovic biti izdajnik.Ne moze retardiran covjek biti izdajnik.Dvije trecine onoga sto izgovori Stanivukovic uopste ne razumije.
On je u stvari najmanji problem.Retardiranih ima svugdje ali retardirani ne postaju svugdje gradonacelnici.
Problem su oni koji glasaju za takvog.Problem i sramota.

Vrh

PostPostano: 19 ruj 2021, 22:30 

Srpsčanin je napisao/la:
Vukanovic se izgleda zaposlio kao komentator na Fuj TV i na N1.Ne moze Stanivukovic biti izdajnik.Ne moze retardiran covjek biti izdajnik.Dvije trecine onoga sto izgovori Stanivukovic uopste ne razumije.
On je u stvari najmanji problem.Retardiranih ima svugdje ali retardirani ne postaju svugdje gradonacelnici.

Hoces da kazes da je 55 % Srba u Banjaluci retardirano? Idi sendvicari negdje drugo.

Vrh

PostPostano: 19 ruj 2021, 22:38 

Stanivukovicu se da stosta zamjeriti. Meni su njegovi nastupi pred publikom nekako losi. U TV emisijama je puno bolji.
Ali da je "retardiran" i "dijete" su preglupe fore SNSDa, koje ovi ponavljaju da mu to zalijepe za ime. Imam osjecaj da stvaraju kontraefekat, jer narod se naljuti na te konstatacije, pa ovog jos privoli.

Vrh

PostPostano: 19 ruj 2021, 23:07 

Legionnaire je napisao/la:
Srpsčanin je napisao/la:

Hoces da kazes da je 55 % Srba u Banjaluci retardirano? Idi sendvicari negdje drugo.

Oni koji ne mogu da prepoznaju lice zaostalo u dusevnom razvoju...

Vrh

PostPostano: 19 ruj 2021, 23:13 

Legionnaire je napisao/la:
Stanivukovicu se da stosta zamjeriti. Meni su njegovi nastupi pred publikom nekako losi. U TV emisijama je puno bolji.
Ali da je "retardiran" i "dijete" su preglupe fore SNSDa, koje ovi ponavljaju da mu to zalijepe za ime. Imam osjecaj da stvaraju kontraefekat, jer narod se naljuti na te konstatacije, pa ovog jos privoli.

Čak je Lapo-lapo primijetila "Meni se on u nekim situacijama ponaša čudno, nekako nedoraslo, napadno, nedovoljno obrazovano, ne-autirativno..."

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2021, 10:29 

Odličan je Stanivuković.
Dodik je u njegovim godinama spašavao Muslimane po RS, pljuvao po Karadžiću, družio se sa Sorošem i RS nazivao Republika Šumska.
Jedno je biti u opoziciji a drugo u poziciji.
Da "Stanivukovići" pobjede, nakon prvog sastanka i pokušaja dogovora sa Muslimanima bi im jebali mater. A Muslimani bi plakali za Dodikom.

Nema zime za politiku u RS, imamo par desetina prejakih političara od kojih svaki može zamjeniti Dodika. Kad je Dodik 2006. preuzeo RS nismo imali nikog osim njega. Bio nam je zadnja šansa.
Da ne spominjem politku do Vučića u Srbiji. To je tek horror bio.
Samo opušteno.

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2021, 10:43 

Moj je utisak da smo mi ,mislim na Republiku Srpsku,najzaostalija nacija na evropskom kontinentu.Mi uopste nemamo ni intelekulace ni poltiicare,ni javne licnosti koje zavredjuju paznju.Tu spada i Dodik koji je i sam jedan obican klovn.Ali cak i za nase standarde.Stanivukovic je daleko ispod.On je najsmjesniji.

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2021, 15:04 

Jel me zajebavas?

Obrad Kesic, prof Darko Tanaskovic, Kecmanovic, Pavic?

Imate bolje intelektualce od Srbije po pitanjima za koje su strucni.

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2021, 17:33 

Srpscanin je nazalost bot. Ni blizu kao vladimira rus, ali ipak bot.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 911 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 37  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Naša Kvačica, Tomba17 i 24 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: