|
|
Stranica: 15/37.
|
[ 911 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
saskia
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 30 stu 2020, 01:04 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2584 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
novovrijeme je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: Bošnjaci će za dvije godine izabrati predsjednika RS-a. To će biti Draško Stanivuković. Bar 10k bošnjačkih glasova opozicija očekuje što će biti dovoljno za pobjedu. Protukandidat će biti Milorad Dodik. Dogovoreno Kakvo profi pišanje po Muslimanima.  01:09:07 malo se pobrkao nacionalni identitet
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
 |
saskia
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 30 stu 2020, 01:04 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2584 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
novovrijeme je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: Bošnjaci će za dvije godine izabrati predsjednika RS-a. To će biti Draško Stanivuković. Bar 10k bošnjačkih glasova opozicija očekuje što će biti dovoljno za pobjedu. Protukandidat će biti Milorad Dodik. Dogovoreno Kakvo profi pišanje po Muslimanima.  01:09:07 malo se pobrkao nacionalni identitet
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 30 stu 2020, 08:07 |
|
|
Vama paničarima skraćenog života od brige za budućnost srpskog naroda je, nadam se, jasno da se gradonačelnik bavi komunalnim pitanjima. I ovo će još biti gradonačelnik kome će većina odbornika u gradskoj skupštini biti iz protivničke političke partije.
I trebalo bi da imate malo poštovanja za Banjalučane. Kada vi, koji o Banja Luci ne znate skoro ništa, kao ni ja, uostalom, serete Banjalučanima o izboru njihovog gradonačelnika, to je sam vrhunac bezobrazluka. Čak nije bitno ni kada bi bili u pravu, kako vas nije sramota da da serete ljudima zbog toga što su izabrali gradonačelnika za kojeg su mislili da je najbolje rešenje. I meni je čudno da su izabrali bogataško derište za gradonačelnika, ali ja, kao i vi, ne živim u BL, nemam pojma o njenim problemima i potrebama i neću da budem bezobrazan da ja iz Beograda solim pamet Banjalučanima koga su trebali da izaberu. Oni znaju zašto su ga izabrali, to što ja ne znam, to je nebitno. Treba da vas je sramota da sa takvom strasti negativno komentarišete rezultate lokalnih izbora u gradu o kojem verovatno nemate pojma s pojmom. Posebno ovaj, iz nekog razloga, usplahireni i uspaničeni karadzic, ono, pao Dodikov kanditat sa funkcije gradonačelnika BL, propade celo Srpstvo. Niko ne može da me ubedi da je to ponašanje psihički zdrave osobe. Pustite ljude u BL da biraju koga oni smatraju da treba da im bude gradonačelnik i ne serite apsolutno ništa oko toga. To nisu parlamentarni ili predsednički izbori i nema šta neki mentol iz Srbije da uopšte komentariše, kamoli ovoliko sere zbog izbora gradonačelnika nekog grada u RS.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 30 stu 2020, 08:55 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Vama paničarima skraćenog života od brige za budućnost srpskog naroda je, nadam se, jasno da se gradonačelnik bavi komunalnim pitanjima. I ovo će još biti gradonačelnik kome će većina odbornika u gradskoj skupštini biti iz protivničke političke partije.
I trebalo bi da imate malo poštovanja za Banjalučane. Kada vi, koji o Banja Luci ne znate skoro ništa, kao ni ja, uostalom, serete Banjalučanima o izboru njihovog gradonačelnika, to je sam vrhunac bezobrazluka. Čak nije bitno ni kada bi bili u pravu, kako vas nije sramota da da serete ljudima zbog toga što su izabrali gradonačelnika za kojeg su mislili da je najbolje rešenje. I meni je čudno da su izabrali bogataško derište za gradonačelnika, ali ja, kao i vi, ne živim u BL, nemam pojma o njenim problemima i potrebama i neću da budem bezobrazan da ja iz Beograda solim pamet Banjalučanima koga su trebali da izaberu. Oni znaju zašto su ga izabrali, to što ja ne znam, to je nebitno. Treba da vas je sramota da sa takvom strasti negativno komentarišete rezultate lokalnih izbora u gradu o kojem verovatno nemate pojma s pojmom. Posebno ovaj, iz nekog razloga, usplahireni i uspaničeni karadzic, ono, pao Dodikov kanditat sa funkcije gradonačelnika BL, propade celo Srpstvo. Niko ne može da me ubedi da je to ponašanje psihički zdrave osobe. Pustite ljude u BL da biraju koga oni smatraju da treba da im bude gradonačelnik i ne serite apsolutno ništa oko toga. To nisu parlamentarni ili predsednički izbori i nema šta neki mentol iz Srbije da uopšte komentariše, kamoli ovoliko sere zbog izbora gradonačelnika nekog grada u RS. Majmune, tj. magarcino! Karadzic diskutuje o temi sto je OK, a ti diskutujes o diskutantima o temi, sto nije OK. Jesi li sposoban da uvidis koliko si naopak? Kao da si programiran da trolas. Hodajuca fabrika gluposti i sramote, obozava da kad drugih prepoznaje glupost i sramotu. Moderatori, hocete li spreciti ovog debila da sabotira diskusije? Na forumima koji se bave politikom obicno se komentarisu izbori sirom sveta gde god da se dese, a debil smatra da je sramota diskutovati o izborima u BL. I to tako samouverno izzgovara tu glupost, kao da ga je providjenje dotaklo. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
Nbgd88
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 30 stu 2020, 09:15 |
|
|
Citat: Srpskainfo tvrdi: Stanivuković se sastao sa Vučićem
Prije nekoliko dana novoizabrani gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković sastao se u Beogradu sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, saznaje ‘Srpskainfo’ iz dobro obaviještenih izvora u Beogradu i Banjaluci. Bio je to nezvaničan privatni sastanak, upriličen mimo protokola i potrajao je više od jednog sata – navodi sagovornik pomenutog portala.
Stanivuković tvrdi da još nije razgovarao sa predsjednikom Vučićem, ali da je “iz bratske Srbije dobio signale podrške”.
– Uvjeren sam da će moja prva zvanična posjeta, odmah nakon što preuzmem dužnost gradonačelnika Banjaluke, biti upravo posjeta Beogradu. Ja jesam u posljednjih nekoliko dana dva puta putovao u Beograd, ali zbog nastupa na tamošnjima medijima. Gostovao sam na RTS i još nekoliko televizija sa nacionalnom frekvencijom i svuda su me lijepo primili – rekao je Stanivuković.
Novoizabrani gradonačelnik Banjaluke kaže da je zahvalan “predsjedniku Vučiću i Srbiji na podršci Banjaluci i Republici Srpskoj.”
– Samo u posljednjih nekoliko godina dobili smo od Srbije donacije vrijedne više od 60 miliona evra. Evo, recimo moje naselje, u kojem sam se rodio i odrastao i gdje i danas živim, od tih je donacija dobilo vrtić, ambulantu i prostorije mjesne zajednice. I kao građanin i kao gradonačelnik ja sam zahvalan na tome – rekao je Stanivuković za Srpskainfo portal. ...i komplet Petrićeevcee!! 
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 30 stu 2020, 11:24 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10258 Lokacija: Banja Luka
|
Altomanović je napisao/la: Ajde brate postajes ko Vladimir Rus To je ta blesava navijačka ostrašćenost , čest i neizbježan simptom ovoj fazi demokratskog odrastanja. Jbga...faza..  ... mora se preboliti , ne može se izbjeći i preskočiti
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 08 sij 2021, 15:20 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Dugo im je bio "halal".
Salkić: "Dodik i Stanivuković su isti, 9. siječanj je početak genocida"
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 08 sij 2021, 15:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Bezveze USAID i ostali ulupali novce za workshopove i druženja mladih snaga na Jahorini koje će zamijeniti "nacionalističke elite".
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
espresso
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 08 sij 2021, 15:30 |
|
|
Dogodine u Sarajevu
|
|
Vrh |
|
 |
vojvodadrinski
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 08 sij 2021, 17:24 |
|
|
BBC je napisao/la: Dugo im je bio "halal".
Salkić: "Dodik i Stanivuković su isti, 9. siječanj je početak genocida" neumorni su đemosajd pa đemosajd...
|
|
Vrh |
|
 |
Altomanović
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 08 sij 2021, 18:24 |
|
|
To Drasko, dobra nosnja.
Zajebani su bivsi Sorosevci sto nisu potpisali djavolski pakt. Dodik, Orban...
Djindjic je izgleda potpisao...
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 08 sij 2021, 20:05 |
|
|
Fotoshooting je trajao sigurno pola dana.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 08 sij 2021, 20:09 |
|
|
Altomanović je napisao/la: To Drasko, dobra nosnja.
Kakva je to nošnja? Ne čini se da je karakteristična za taj kraj.
|
|
Vrh |
|
 |
Lutorčina
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 08 sij 2021, 23:24 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: Altomanović je napisao/la: To Drasko, dobra nosnja.
Kakva je to nošnja? Ne čini se da je karakteristična za taj kraj. Ovo je neka kombincija krajiške i crnogorske nošnje,koje u neku ruku i jesu slične. Kapa i džamedan su krajiški,a plava palerina i pojas nekako više vuku na crnogorštinu i još kožne čizme kao oficir sa Cetinje. Uz ovu kapu i džamedan,Krajišnici su nosili crne hlače ukrašene nogavice ili vunene čarape sa opancima. Pojas oko struka je više šaren nije jednobojan. Ovo malo on hoće da izgleda elitistički. Konja lipicanera nikad nismo ni imali,već bosanskog brdskog.
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 08 sij 2021, 23:47 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10258 Lokacija: Banja Luka
|
espresso je napisao/la: Dogodine u Sarajevu
Dječak baš voli da se slika . Radojičić nije imao vremena od posla.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
spliter1
|
Naslov: Stanivukovic ukivali ga u zvijezde pa ga sad napadaju :) Postano: 01 svi 2021, 01:12 |
|
|
Bosnje su jako ljute na ovog mladica gradonacelnika novog BL vidi se na njegovoj stranici :) zato sto nista nije ucinio sto je obeco i smece se ne redovno odvozi,jos sa Vucicem dobar.Cak se i sa Vukanom posvadjo,pa ga opozicija sad napada.Samo reda ukrase po gradu i parkinge za bicikle.Pitaju otkud mu pare za biciklo.  I sa Dodikom ce se dogovorit ako bude imo interesa.Obeco i besplatne karte autobuske za penzionere,tipicni politicar.Rupe po putevima,nista nisu asvaltirali kako je on doso:Grad opet zarasto u travu.
|
|
Vrh |
|
 |
cicak
|
Naslov: Re: Stanivukovic ukivali ga u zvijezde pa ga sad napadaju :) Postano: 01 svi 2021, 09:38 |
|
|
Dobro ga savetuju Briti , da srbuje ,da bude vernik, sve kako bi 2022 smenio Dodika ,
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Stanivukovic ukivali ga u zvijezde pa ga sad napadaju :) Postano: 01 svi 2021, 11:00 |
|
|
Sve u svemu, zna da čupa živce. Pali ih dječjim forama svakodnevno. Nije moj izbor za predsjednika, može da te koprca kao gradonačelnik, ali Trivićka nije za podcijeniti.
|
|
Vrh |
|
 |
spliter1
|
Naslov: Re: Stanivukovic ukivali ga u zvijezde pa ga sad napadaju :) Postano: 01 svi 2021, 14:52 |
|
|
Nesto nje slabo,mozda mu je konkurencija haha,tom gospodinu na biciklu  on ce kao razgovarati s onima koji su protiv rusenja kina Kozara,a srusise i posljednju zgradu po Rudom Cajevcu,doslo vrijeme da nista vise ne renoviraju,samo nove objekte prave.Doce vrijeme pa ce srusit i Cajevcev neboder,samo zato sto se moze nesto novo napravit.Nazalost to se i na Zapadu desava,jednostavno se odluce za rusenje nekog nebodera,samo zato sto se nekome ne svidja.Svijet je poludio sa djecom politicarima.:)
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Stanivukovic ukivali ga u zvijezde pa ga sad napadaju :) Postano: 01 svi 2021, 14:56 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Bilo bi zanimljivo vidjeti da sekta PZD sad blokira grad dok je on gradonačelnik.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Stanivukovic ukivali ga u zvijezde pa ga sad napadaju :) Postano: 01 svi 2021, 15:15 |
|
|
BBC je napisao/la: Bilo bi zanimljivo vidjeti da sekta PZD sad blokira grad dok je on gradonačelnik. A grad kao nije blokiran? Sprema se opet seljačka buna. Raste renta, raste teror. ,,Za stare pravice,,
|
|
Vrh |
|
 |
Riquelme
|
Naslov: Re: Stanivukovic ukivali ga u zvijezde pa ga sad napadaju :) Postano: 01 svi 2021, 15:51 |
|
|
Mi iz federacije smo kivni na mladog gradonačelnika jer nije ukinuo RS kako smo se nadali. Ne mogu vise to da drzim u sebi. Nadam se da ce izgubiti sledece izbore a da ce pobjediti gospodin Vukanovic :)
|
|
Vrh |
|
 |
spliter1
|
Naslov: Re: Stanivukovic ukivali ga u zvijezde pa ga sad napadaju :) Postano: 01 svi 2021, 19:55 |
|
|
BBC je napisao/la: Bilo bi zanimljivo vidjeti da sekta PZD sad blokira grad dok je on gradonačelnik. Neda im ni on stalno drzat onu pesnicu i vragolije ispred Boske,nego samo 15-tak dana,dok je godisnjica,tamo nema nista sad,pa rastjerali bi turiste i sto ih ima...
|
|
Vrh |
|
 |
Altomanović
|
Naslov: Re: Stanivukovic ukivali ga u zvijezde pa ga sad napadaju :) Postano: 02 svi 2021, 11:51 |
|
|
Mali je pedercic Ali ne vjerujem da je izdajnik
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
 |
spliter1
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 02 svi 2021, 15:46 |
|
|
espresso je napisao/la: Dogodine u Sarajevu
Tezak mu zivot,bas ga briga...
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|