|
|
Stranica: 2/6.
|
[ 142 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: EVROPSKA VOJSKA Postano: 23 stu 2018, 14:38 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6685 Lokacija: Izvan sebe
|
suverenist je napisao/la: A jbg. svako ima svoje misljenje i to dijametralno suprotno. Citao sam na index.hr, neki text gdje sve suprotno pise od ovog sto nino kaze i ljepo zakljucuje autor da je hrvatska glupa ko tenk ako to cudo ne potpise. Sta mislite da kao vlada imate takve savjetnike i da polovioca zastupa jedan a druga polovica drugi stav. Odluka se mora donijeti i kakao god okrenes ona druga ce strana pisati da si donio odluku na stetu hrvatske i hrvatskog naroda. Ja licno nebih to potpisao, cisto zainat njemackoj, engleskoj i francuskoj.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
 |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: EVROPSKA VOJSKA Postano: 23 stu 2018, 14:41 |
|
|
Evropska vojska je u sutini jos nepotrebna, potrebnija je zajednicka evropska obranbena politika, koju evropa u sustini nema. Ovako rasipa resurse, pet drzava razvija borbeni avion, nekoliko helikoptere, raketne sisteme, podmornice, nema zajednicki sistem, ako ne brojimo nato izmjene podataka itd.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
 |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: EVROPSKA VOJSKA Postano: 23 stu 2018, 14:46 |
|
|
I ja bi se pridruzio stavu koji ima obran u madarskoj kada je rekao da nece frontex. "Stoce nam frontex pa da po nalogu brisela pusta bez nase dozvole ili kontrole izbjeglice u madarsku, mi to sami puno bolje radimo." Svako treba da bude odgovoran za svoju vlastitu odbranu, a svi zajedno da pomognu tamo gdje odbrana popusti. Od zajednicke vojske je bolje za evropu par eskadrila modernih lovaca u posjedu hrvatske.
|
|
Vrh |
|
 |
serenada732
|
Naslov: Re: EVROPSKA VOJSKA Postano: 25 stu 2018, 11:31 |
|
|
https://youtu.be/BQ17gfgE-JwPo mom skromnom misljenju i te kako je potrebna, ako nista drugo da zaustavi ove balkanske budale kojima krvi nikada dosta.Na ovim nasim prostorima svi su pokazali da nisu dorasli ulogama koje su im dodjeljene, te je ocito da trebaju mentora koji ce u stopu pratiti svaki njihov korak.
_________________ Ljudski rod preuveličava sve živo, svoje junake, svoje neprijatelje, svoj značaj.
|
|
Vrh |
|
 |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: EVROPSKA VOJSKA Postano: 25 stu 2018, 14:33 |
|
|
serenada732 je napisao/la: https://youtu.be/BQ17gfgE-Jw Po mom skromnom misljenju i te kako je potrebna, ako nista drugo da zaustavi ove balkanske budale kojima krvi nikada dosta.Na ovim nasim prostorima svi su pokazali da nisu dorasli ulogama koje su im dodjeljene, te je ocito da trebaju mentora koji ce u stopu pratiti svaki njihov korak. Ja vise volim 30 000 dobro naoruzanih i opremljenih hrvatskih vojnika nego evropsku vojsku. Naravno sa raketama i dobrom borbenom avijaciom.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: EVROPSKA VOJSKA Postano: 25 stu 2018, 19:39 |
|
|
serenada732 je napisao/la: https://youtu.be/BQ17gfgE-Jw Po mom skromnom misljenju i te kako je potrebna, ako nista drugo da zaustavi ove balkanske budale kojima krvi nikada dosta.Na ovim nasim prostorima svi su pokazali da nisu dorasli ulogama koje su im dodjeljene, te je ocito da trebaju mentora koji ce u stopu pratiti svaki njihov korak. Mirsada, SFOR je otišao odavno i ne vraća se. Sami ste sa nama.
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: EVROPSKA VOJSKA Postano: 25 stu 2018, 19:45 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: Evropska vojska je u sutini jos nepotrebna, potrebnija je zajednicka evropska obranbena politika, koju evropa u sustini nema.
Tu je sve rečeno, vojska će imati smisla kada politika bude zajednička, znači vjerojatno nikad. Nego imam neki osjećaj da pojedinci zamišljaju ovu vojsku kao unutrašnjeg policajca.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: EVROPSKA VOJSKA Postano: 25 stu 2018, 19:59 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: serenada732 je napisao/la: https://youtu.be/BQ17gfgE-Jw Po mom skromnom misljenju i te kako je potrebna, ako nista drugo da zaustavi ove balkanske budale kojima krvi nikada dosta.Na ovim nasim prostorima svi su pokazali da nisu dorasli ulogama koje su im dodjeljene, te je ocito da trebaju mentora koji ce u stopu pratiti svaki njihov korak. Mirsada, SFOR je otišao odavno i ne vraća se. Sami ste sa nama. SereNada se razumije u vojsku ko drvena Marija u krivi. Još nije stigla vijest do nje,da ne primaju više konje u vojsku da vuku topove.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
serenada732
|
Naslov: Re: EVROPSKA VOJSKA Postano: 25 stu 2018, 20:19 |
|
|
Za ova dva balavca Prvo na sto sam pomislila kada sam vidjela naslov je da bi evropska vojska zaustavila dalje sukobe u Evropi, a i osigurala dobru efikasnost evropske odbrane Predpostavljam da bi funkcionisala pod budnim okom NATO-a, mozda i sa vise samostalnosti, samo ne znam sta bi bilo sa evropskim drzavama koje su vec pod okriljem Alijanse? Mislim da Alijansu vide kao sigurnije utociste. A nesto sumnjam da clanice unije imaju sredstva da bi to ostvarile.
_________________ Ljudski rod preuveličava sve živo, svoje junake, svoje neprijatelje, svoj značaj.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: EVROPSKA VOJSKA Postano: 25 stu 2018, 20:29 |
|
|
Mislim,mislim,mislila sam,mišljenja sam,pomislila sam. Kakvo mišljenje boli glava.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: EVROPSKA VOJSKA Postano: 25 stu 2018, 20:58 |
|
|
serenada732 je napisao/la: Za ova dva balavca Prvo na sto sam pomislila kada sam vidjela naslov je da bi evropska vojska zaustavila dalje sukobe u Evropi, a i osigurala dobru efikasnost evropske odbrane Predpostavljam da bi funkcionisala pod budnim okom NATO-a, mozda i sa vise samostalnosti, samo ne znam sta bi bilo sa evropskim drzavama koje su vec pod okriljem Alijanse? Mislim da Alijansu vide kao sigurnije utociste. A nesto sumnjam da clanice unije imaju sredstva da bi to ostvarile. Begajeta, umesto da lupaš napamet samo na osnovu pročitanog naslova, mogla si prvo da pročitaš šta piše u tekstu pre nego što si nas obasjala svojom mudrošću. Ovde se radi o tome da Nemačka i Francuska hoće da se brinu za vojnu bezbednost Evrope, umesto Amerikanaca.
|
|
Vrh |
|
 |
serenada732
|
Naslov: Re: EVROPSKA VOJSKA Postano: 25 stu 2018, 21:07 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: serenada732 je napisao/la: Za ova dva balavca Prvo na sto sam pomislila kada sam vidjela naslov je da bi evropska vojska zaustavila dalje sukobe u Evropi, a i osigurala dobru efikasnost evropske odbrane Predpostavljam da bi funkcionisala pod budnim okom NATO-a, mozda i sa vise samostalnosti, samo ne znam sta bi bilo sa evropskim drzavama koje su vec pod okriljem Alijanse? Mislim da Alijansu vide kao sigurnije utociste. A nesto sumnjam da clanice unije imaju sredstva da bi to ostvarile. Begajeta, umesto da lupaš napamet samo na osnovu pročitanog naslova, mogla si prvo da pročitaš šta piše u tekstu pre nego što si nas obasjala svojom mudrošću. Ovde se radi o tome da Nemačka i Francuska hoće da se brinu za vojnu bezbednost Evrope, umesto Amerikanaca. Gedzo, to nebi bila samo vojska Njemacke i Francuske. O cemu ti pricas? Znam vrlo dobro sta bi bila i koje ovlasti bi preuzela od NATO-a ili samostalno radila. I jos nesto, podsjecas me na kolegu s posla, koji sve zna i umije, nema teme gdje ne vodi glavnu rijec, a kolektiv je vecinski zenski. Bilo da se prica o vantjelesnoj oplodnji ili menstruaciji on vodi glavnu rijec i sve zna. I onda se mi jednoga dana dogovorimo da pokrenemo temu uz kafu koja je izmisljena, znaci dogadjaj koji se nije dogodio i cak je nemoguce da se dogodi. On se sav usafunjao objasnjavajuci i mlatarajuci rukama. Bila zajebancija dva mjeseca, ali nije odustao i dalje je glasnogovornik za sve i svasta. Odakle ta tvoja familija iz Bosne, da ti nije rodjo?
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: EVROPSKA VOJSKA Postano: 25 stu 2018, 21:13 |
|
|
Almasa, pa naravno da ne bi bila samo vojska Nemačke i Francuske. Poenta je u tome da su te dve zemlje pokrenule inicijativu za to. I ostaće samo na inicijativi, jer su već nekoliko zemalja odbile predlog.
Nego, kakve sve to veze ima sa tvojom željom za "smirivanjem divljih balkanskih plemena", kako si se kenjatorski izrazila.
|
|
Vrh |
|
 |
bezimeni12
|
Naslov: Re: EVROPSKA VOJSKA Postano: 25 stu 2018, 21:41 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: kako si se kenjatorski izrazila. Jel' ovo ima veze sa Sere Nada. Sta znaci broj nakon Sere Nada?
|
|
Vrh |
|
 |
serenada732
|
Naslov: Re: EVROPSKA VOJSKA Postano: 25 stu 2018, 21:45 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: kako si se kenjatorski izrazila. Jel' ovo ima veze sa Sere Nada. Sta znaci broj nakon Sere Nada? Ne znaci nista. Bez veze napisala. Neces se valjda i ti pridruziti ovim hostaplerima?
|
|
Vrh |
|
 |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Europska vojska Postano: 25 stu 2018, 21:47 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Odaje se opasno, neka je jos malo ... 
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Europska vojska Postano: 25 stu 2018, 21:47 |
|
|
Dženisa, bezveze se piše zajedno, kad već voliš druge da opominješ za pravopisne greške.
|
|
Vrh |
|
 |
serenada732
|
Naslov: Re: Europska vojska Postano: 25 stu 2018, 21:54 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Dženisa, bezveze se piše zajedno, kad već voliš druge da opominješ za pravopisne greške. Mene su na casovima srpsko-hrvatsko, hrvatsko-srpskom ucili da se pise odvojeno. npr. bez obzira, po tvom bezobzira, hahaha 
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Europska vojska Postano: 25 stu 2018, 21:59 |
|
|
U slučaju u kojem si ga upotrebila se piše zajedno. Isto kao što i "nijedan" može da se piše odvojeno u nekim slučajevima. Kao što i "jebiga" (uzrečica) i "jebi ga" (naredba ili predlog) može da se piše i zajedno i odvojeno u zavisnosti od konteksta, Fesila.
|
|
Vrh |
|
 |
serenada732
|
Naslov: Re: Europska vojska Postano: 25 stu 2018, 22:03 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: U slučaju u kojem si ga upotrebila se piše zajedno. Isto kao što i "nijedan" može da se piše odvojeno u nekim slučajevima. Kao što i "jebiga" (uzrečica) i "jebi ga" (naredba ili predlog) može da se piše i zajedno i odvojeno u zavisnosti od konteksta, Fesila. Gedzo, jebga ti.... Mi pisemo niti jedan
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Europska vojska Postano: 25 stu 2018, 22:06 |
|
|
Vi nemate standardizovan jezik, tako da možete da pišete kako hoćete, sve je pravilno, Ferida.
|
|
Vrh |
|
 |
serenada732
|
Naslov: Re: Europska vojska Postano: 25 stu 2018, 22:09 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Vi nemate standardizovan jezik, tako da možete da pišete kako hoćete, sve je pravilno, Ferida. Ovo je moj jezik
Privitak/ci: |

Download (1).jpg [ 11.39 KiB | Pogledano 1760 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
 |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Europska vojska Postano: 25 stu 2018, 22:11 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
"gedzo" gdje li se koristi ovaj sleng? ajde malo se zaigraj još, pa ces na tapetu ko vlado i sarajka, totalna demistifikacija, samo da se ne iznenadimo ... 
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Europska vojska Postano: 25 stu 2018, 22:16 |
|
|
A kao nekom nije savršeno jasno da je muslimanski trol.
|
|
Vrh |
|
 |
serenada732
|
Naslov: Re: Europska vIsterao Turke. Oslobodio Srbiju. Ratovao sa Bugarima. Isterao Švabe. Napravio Kral Postano: 25 stu 2018, 22:16 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: "gedzo" gdje li se koristi ovaj sleng? ajde malo se zaigraj još, pa ces na tapetu ko vlado i sarajka, totalna demistifikacija ...  Podcjenjujes me. Gedza - prvi srpski seljak Isterao Turke. Oslobodio Srbiju. Ratovao sa Bugarima. Isterao Švabe. Napravio Kraljevinu SHS,jebem ti HS,koji će mu kurac. Dočekao Jugoslaviju. Preživeo komuniste. Glasao za Slobu,pa sahranio Slobu. Izdržava demokratiju. Razbucaće Evropsku uniju.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|