HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 05 vel 2026, 05:58.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 142 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Europska vojska
PostPostano: 25 stu 2018, 23:31 

serenada732 je napisao/la:
Carmello Šešelj je napisao/la:
Zato što usereš svaku temu sa oftopik budalaštinama.

A sto je ti oplemenis, pa ljepis se za svaku temu. Zamisljam te kao impotentnog starog momka koji se osamio, okruzio literaturom i internetom i glumi forumskog akademika. A brate ljigav si, osjesti se preko monitora da nista ne kazes.

Znaš, ima poslovica "kada ti deset ljudi kaže da si pijan, nemoj da se raspravljaš, nego počni da se valjaš po podu". Ovde ti je bukvalno svako rekao da sereš, i ti se i dalje raspravljaš. I uz to se lažno predstavljaš, i to jako neuspešno.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2018, 00:00 

Opasan/Opasna je, sva vatrena, šišti, kipi, a dobi po turu kao Mia Kalifa onako grupno =))

Udjem na forum kad cetiri njene poruke, kaze znam ja ko ste vi svi odreda, vi ste sa bl. foruma, hoces da vam ukucam kaze kljucne rijeci koje najcesce ovdje koristite na forumu i tamo, pa nabroja par forumasa sa tog foruma, i kaze eto to ste vi ... :zubati

Reko lakše ti je da nas ganjaš preko ip adresa, i pomagala zvanog inspect element i poruka, ako niste saznali do sada ovo je ženska verzija jednog našeg poznanika, a za ovo je kriva iskljucivo moderacija koja sve vidi a ocito dopusta, jer doticni forumas se jednom opekao i sada ne nasjeda na iste fore a i koristi proxy, dakle opametio se, znamo se ...

jednom cete platiti ceh ...

Vjerski program nije obrazovni program i tačka !

Vrh

PostPostano: 26 stu 2018, 00:04 

vladimir?
inace, mislim da moderacija s razlogom pusta ovakve da trolaju. cinjenica je da se onda svi zapale i piskaraju. zivne forum, sto jeste, jeste

Vrh

PostPostano: 26 stu 2018, 00:16 

Dobro Aga, poslusacu te, odmoricu malo. Lijepo te pozdravljam i zelim ugodno vece na forumu. A ovim ostalim is, kokosi.

Ok begovice.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2018, 00:16 

.

jednom cete platiti ceh ...

Vjerski program nije obrazovni program i tačka !

Vrh

PostPostano: 26 stu 2018, 01:15 

Odlican clanak => https://slobodnadalmacija.hr/misljenja/ ... biti-nista

Europska vojska je smijesna ideja. EU ne moze izici na kraj zajednickom politikom s masovnim ilegalnim migracijama, a htjela bi imati svoju vojsku. Vojska je uvijek instrument nekakve zajednicke politike. To bi bila vojska koja bi valjda postojala, a zbog kilavljenja oko njene uporabe, odnosno nemogucnosti dogovora svih clanica, ne bi bila nikad upotrijebljena.

Gdje je europska vojska bila kada je trebalo priskociti u pomoc Nikoli Subicu Zrinskom u bitci kod Sigeta?, https://m.youtube.com/watch?v=Rw-kfLTanPE

I gdje je bila europska vojska kada je srbocetnicki agresor okicen simbolima sotonskog boljsevizma poceo genocidni projekt Velike Srbije pred vratima EU? Trebao je doci tatica preko Atlantika da rijesi krizu (SAD) nakon cetiri godine kilavljenja EU il kako se tada zvala.

Pred okupaciju BIH 800.000 stanovnika, od toga 80.000 kristijana i 50.000 pravoslavnih, sruseno 500 katolickih objekata

Vrh

PostPostano: 26 stu 2018, 08:01 

LakePlacid je napisao/la:
Opasan/Opasna je, sva vatrena, šišti, kipi, a dobi po turu kao Mia Kalifa onako grupno =))

Udjem na forum kad cetiri njene poruke, kaze znam ja ko ste vi svi odreda, vi ste sa bl. foruma, hoces da vam ukucam kaze kljucne rijeci koje najcesce ovdje koristite na forumu i tamo, pa nabroja par forumasa sa tog foruma, i kaze eto to ste vi ... :zubati

Reko lakše ti je da nas ganjaš preko ip adresa, i pomagala zvanog inspect element i poruka, ako niste saznali do sada ovo je ženska verzija jednog našeg poznanika, a za ovo je kriva iskljucivo moderacija koja sve vidi a ocito dopusta, jer doticni forumas se jednom opekao i sada ne nasjeda na iste fore a i koristi proxy, dakle opametio se, znamo se ...

Skolovala stranka, koja laz, ti si se prvi meni javio na forum sa pricom da si me nasao negdje na internetu pod nekim nickom meni nepoznatim. Moj odgovor je bio da sam i ja tebe nasla na bl forumu. LAZOVE. Evo idem da nadjem poruke.
jeli tvoj profil to? velika vjerovatnoca da jeste, kazem da ja sve nadjem, toliko o tome, a sada malo da te zajebavam na konto toga :tank
Corak strumf, corak, eto toliko od cjenjene nase policije. Tugo moja. A sta mislis da ja u pretrazivacu bl foruma ukucam neke vase specificne rijeci, tvoje, BBC, nema veze, Agine pa da vidimo ko je kutak, veve, roker, hertzog, dzontra, koza?
ja sam na bl forumu od 2012 :tt2

jesi jesi, vidjet ces na temama koliko jesi, samo te bocnem necim iz privatnog zivota, aj sad zdravo, budi mi aktivna inace mi nece biti interesantno

Vrh

PostPostano: 26 stu 2018, 08:59 

nema veze je i tamo nema veze, a ti baš nemaš veze. čuj, kutak, roker, dzontra i ostali tebe ovdje proganjaju =))

Vrh

PostPostano: 26 stu 2018, 09:03 

nema veze je napisao/la:
nema veze je i tamo nema veze, a ti baš nemaš veze. čuj, kutak, roker, dzontra i ostali tebe ovdje proganjaju =))

Ne proganjaju, nauci da citas.... Kazem samo da ista ekipa maltretira forumase ovdje kao i na bl forumu. Sada ste se ovdje prebacili, jer ste skoro sve otjerali tamo. BL forum = mrtav forum.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2018, 10:26 

Instruktor je napisao/la:

Europska vojska je smijesna ideja. EU ne moze izici na kraj zajednickom politikom s masovnim ilegalnim migracijama, a htjela bi imati svoju vojsku. Vojska je uvijek instrument nekakve zajednicke politike. To bi bila vojska koja bi valjda postojala, a zbog kilavljenja oko njene uporabe, odnosno nemogucnosti dogovora svih clanica, ne bi bila nikad upotrijebljena.

Gdje je europska vojska bila kada je trebalo priskociti u pomoc Nikoli Subicu Zrinskom u bitci kod Sigeta?, https://m.youtube.com/watch?v=Rw-kfLTanPE

I gdje je bila europska vojska kada je srbocetnicki agresor okicen simbolima sotonskog boljsevizma poceo genocidni projekt Velike Srbije pred vratima EU? Trebao je doci tatica preko Atlantika da rijesi krizu (SAD) nakon cetiri godine kilavljenja EU il kako se tada zvala.

FRANCUSKI PREDSJEDNIK ŽELI BITI NOVI NAPOLEON: ‘Europi treba prava Europska vojska, da nas brani od Rusije

macron-vojska
Francuski predsjednik Emmanuel Macron obećao je stvaranje “realne Europske vojske” za obranu kontinenta od Rusije
Ako se ne odlučimo na sastavljanje prave europske vojske, tada ne štitimo uistinu europske građane, rekao je Macron za francusku radio postaju Europe 1.
Francuski predsjednik Emmanuel Macron u utorak je ponovno pozvao na sastavljanje europske vojske koja bi Europi omogućila obranu od Rusije, bez oslanjanja na pomoć Sjedinjenih Država.

Macron želi da vojska EU bude neovisna od ključnog partnera s druge strane Atlantskog oceana. “Moramo imati Europu koja se može samostalno braniti, ne oslanjajući se samo na Sjedinjene Države” – rekao je.

“Ako se ne odlučimo na sastavljanje prave europske vojske, tada ne štitimo uistinu europske građane”, rekao je Macron za francusku radio postaju Europe 1.

Macron je već izrazio svoje mišljenje o potrebi osnivanja europske vojske u svom govoru na sveučilištu Sorbonne u rujnu 2017., kada je također pozvao na stvaranje zajedničkog europskog obrambenog proračuna.

“Ako je postojala ijedna Komisija koja je istaknula potrebu za formiranjem pravog obrambenog tijela EU-a, tada je to učinila ova Komisija”, izjavio je njezin glasnogovornik Margaritis Schinas u odgovoru na Macronovu izjavu.

“Moramo započeti i s ostalim. I u nekom trenutku … vjerojatno ćemo vidjeti nešto što će ljudi opisati kao europsku vojsku ili će doći do udruživanja europskih sredstava kako bi obrambeni identitet EU-a bio vidljiviji i smisleniji”, dodao je Schinas.

Njemačka ministrica obrane Ursula von der Leyen izjavila je da je Europa već postavila temelje za realizaciju Macronovih zahtjeva.

“Europska vojska mora biti stvorena unutar Europske unije, a ne izvan nje. Iz istog smo razloga prije godinu dana osnovali Europsku obrambenu uniju”, kazala je von der Leyen u Berlinu.

“NATO je 70 posto američki i bez SAD-a NATO neće postojati, iskreno govoreći. Dakle, francuska ideja o “europeizaciji NATO-a” tek treba pokazati svoju održivost, i da li će to SAD dopuštiti ili ne, o tome je također moguće raspravljati.”

Vrh

PostPostano: 26 stu 2018, 10:46 

Ja reko odmoriće bar godinu dana kad ono šiš, ludilo se nastavlja.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2018, 10:55 

nema veze je napisao/la:

Ne proganjaju, nauci da citas.... Kazem samo da ista ekipa maltretira forumase ovdje kao i na bl forumu. Sada ste se ovdje prebacili, jer ste skoro sve otjerali tamo. BL forum = mrtav forum.

Po čemu ta ekipa maltretira forumaše a ti kao nisi sa svojim maloumnim sranjima?? Šta hoćeš postići sa svojim trolanjem pokušaju islamske moralne i intelektualne vertikale ??

Vrh

PostPostano: 26 stu 2018, 11:08 

nema veze je napisao/la:

Pozdravite mi tu gospodu i prenesite im moje tople zamolbe da nam begovicu ne maltretiraju, ne siluju, ne masakriraju. A ni u gaće da joj ne diraju.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2018, 11:11 

smije samo on/a da maltretira i iznosi mišljenje, ostali ako rade isto, onda je jadan/na i progonjen/a.

inače, nema analize tamo, lupili joj/mu trajni na svim nalozima, zato i jeste ljut/a ovako na njih. što znači, ovdje će da nastavi sa trolanjem tema

Vrh

PostPostano: 26 stu 2018, 11:16 

Agathonikos je napisao/la:
Ja reko odmoriće bar godinu dana kad ono šiš, ludilo se nastavlja.

Brzo se regenerišem!

Vrh

PostPostano: 26 stu 2018, 11:17 

Diablo je napisao/la:

Po čemu ta ekipa maltretira forumaše a ti kao nisi sa svojim maloumnim sranjima?? Šta hoćeš postići sa svojim trolanjem pokušaju islamske moralne i intelektualne vertikale ??

Sami se potpisuju.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2018, 11:30 

Brzo se regenerišem!

Vidim. Zajebala si i one bakute s Trga Krajine koje već 8 mjeseci u stopu prate onog idiota. A sad se vratimo tematici jer i ovu temu si uništila.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2018, 11:34 

Instruktor je napisao/la:

FRANCUSKI PREDSJEDNIK ŽELI BITI NOVI NAPOLEON: ‘Europi treba prava Europska vojska, da nas brani od Rusije

macron-vojska
Francuski predsjednik Emmanuel Macron obećao je stvaranje “realne Europske vojske” za obranu kontinenta od Rusije
Ako se ne odlučimo na sastavljanje prave europske vojske, tada ne štitimo uistinu europske građane, rekao je Macron za francusku radio postaju Europe 1.
Francuski predsjednik Emmanuel Macron u utorak je ponovno pozvao na sastavljanje europske vojske koja bi Europi omogućila obranu od Rusije, bez oslanjanja na pomoć Sjedinjenih Država.

Macron želi da vojska EU bude neovisna od ključnog partnera s druge strane Atlantskog oceana. “Moramo imati Europu koja se može samostalno braniti, ne oslanjajući se samo na Sjedinjene Države” – rekao je.

“Ako se ne odlučimo na sastavljanje prave europske vojske, tada ne štitimo uistinu europske građane”, rekao je Macron za francusku radio postaju Europe 1.

Macron je već izrazio svoje mišljenje o potrebi osnivanja europske vojske u svom govoru na sveučilištu Sorbonne u rujnu 2017., kada je također pozvao na stvaranje zajedničkog europskog obrambenog proračuna.

“Ako je postojala ijedna Komisija koja je istaknula potrebu za formiranjem pravog obrambenog tijela EU-a, tada je to učinila ova Komisija”, izjavio je njezin glasnogovornik Margaritis Schinas u odgovoru na Macronovu izjavu.

“Moramo započeti i s ostalim. I u nekom trenutku … vjerojatno ćemo vidjeti nešto što će ljudi opisati kao europsku vojsku ili će doći do udruživanja europskih sredstava kako bi obrambeni identitet EU-a bio vidljiviji i smisleniji”, dodao je Schinas.

Njemačka ministrica obrane Ursula von der Leyen izjavila je da je Europa već postavila temelje za realizaciju Macronovih zahtjeva.

“Europska vojska mora biti stvorena unutar Europske unije, a ne izvan nje. Iz istog smo razloga prije godinu dana osnovali Europsku obrambenu uniju”, kazala je von der Leyen u Berlinu.

“NATO je 70 posto američki i bez SAD-a NATO neće postojati, iskreno govoreći. Dakle, francuska ideja o “europeizaciji NATO-a” tek treba pokazati svoju održivost, i da li će to SAD dopuštiti ili ne, o tome je također moguće raspravljati.”

vratimo se temi...

Vrh

PostPostano: 26 stu 2018, 14:36 

Citat:

Ma lud je sto gradi.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2018, 15:04 

Europljani se phakat zaželili Rusa.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2018, 15:34 

Tako bih rado u ruskim redovima pucao na smradove Francuze.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2018, 20:00 

Nisi jedini. Ne zaboravi i Engleze.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2018, 20:32 

Inače mi nisu jasni dežurni forumaši, kojima je rusoobožavanje religija, da tu ideju vide kao nešto upereno protiv Rusije. Formiranje Evropske vojske je san Rusije, jer bi to značilo izbacivanje Amerike i njenih baza iz Evrope. Evropa bi time ponovo postala odrasla i nezavisna i mogla bi da vodi svoju, umesto američke spoljne politike.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2018, 20:40 

Mi živimo u EU pa nas baš ne zanima što Rusi o tome misle.
Brisela je ljudima na vrh glave. A Rusi neka se sa USA dogovore kako hoće.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2018, 20:42 

Formiranje EU vojske možda je san Rusije,ali je EU nesposobna da stvori svoju vojsku. Lako je bit jak kad Ameri financiraju.Kad Evropljani trebaju povećat vojni budžet odma kuknjava. A htjeli bi EU vojsku. Hmmm daaa.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 142 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: Teuton i 18 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: