|
|
Stranica: 6/20.
|
[ 488 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 11 kol 2012, 11:53 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 15:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Obzirom kako ga propagiras stekla sam suprotan dojam  ( mislim na RS dakako ) Meni te bradonje ne lice na sarajevske secijase, za koje se spremas u boj.No ako ti kazes da jesu, tko sam ja da se protivim.Ruku na srce, moras priznati da pretjerujes ponekad u diskusijama.Razumijem ja N.S tebe, no kao sto rekoh razgranicite umjerene normalne Bosnjake, ( mislis da takvih nema )?partijske botove ( SDP -a), nacionaliste i vehabije. Normalni Bošnjaci biste bili ti i Lebowski po ponašanju na ovom forumu i takvih je malo koliko sam ja primjetio. Premda ja ne vjerujem nikome, i ne otpisujem mogućnost da si ti za kompjuterom omotana a kako Lebowski skriva kalašnjikov omotan u zelenu zastavu na tavanu. Lakovjernost može skupo koštati čovjeka znaš? Treba bit spreman na sve. 
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 11 kol 2012, 11:55 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 27969 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Lebowski je napisao/la: Nemamo izbore koji sruše jednu vlast i donesu novU.
Ali zato imate izbore kojima rušite one koje je birao Hrvatski narod... jbg, i to je nešto, nije loše za početak!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 11 kol 2012, 11:56 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 15:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Bobovac je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Nemamo izbore koji sruše jednu vlast i donesu novU.
Ali zato imate izbore kojima rušite one koje je birao Hrvatski narod... jbg, i to je nešto, nije loše za početak! Jebi ga ljudi rade u skladu sa svojim mogućnostima. Možda nemaju čitavu JNA, ali imaju 200 tenkova u Tuzli. I to je dobro za početak.
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 11 kol 2012, 11:56 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22080 Lokacija: među zvijezdama
|
Imas pravo N.S :) Kad krenes u boj protiv bradonja, ne vodi Mrshu samo.A tebi sretno ko u rudnik 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 11 kol 2012, 11:58 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Imas pravo N.S :) Kad krenes u boj protiv bradonja, ne vodi Mrshu samo.A tebi sretno ko u rudnik  Mršo je prvi dobrovoljac po tom pitanju. Ja ne želim boj protiv bradonja, ja sam čovjek mira, suživota i ljubavi. Ali uvijek treba bit spreman. Bradonje neće poslati upozorenje. Oni su spavači koji samo čekaju i imaju strpljenja. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 11 kol 2012, 11:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86947 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Muslimani se ne trebaju bojat raspada, nego odnosa sa susjedima nakon raspada.
Nakon što su doveli do nule svoj odnos sa Srbima, a zbog nacizma zadnjih godina došli do nule i sa Hrvatima, i kako znamo da na ovim prostorima jednom zagađeni odnosi potraju oko 100 godina prije nego se srede, pravo političko pitanje je kako će nezavisni Bošnjakistan funkcionirati u odnosu na ekonomske relacije, granične prijelaze, kontrolu ljudi i roba, itd.
Te da li je uopće poželjan u EU. Vjerojatno bi se 200-njak tisuća normalnih ljudi iselilo, ostale bi samo džamije i luđaci proizvedeni od strane fašističkih sarajevskih medija. Prije bih rekao da je neka vrsta unije s Turskom i Sjevernim Ciprom prirodnija, a u Tursku Uniju bi prirodno trebalo ući i ostali narodi koje su Turci stvorili (Turkmeni, Kirgizi,...), što vjerojatno i jest ideja nove neoosmanske politike Turske.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 11 kol 2012, 12:03 |
|
|
|
Cuj 100 g za relaksaciju odnosa ?Zar ima toliko od pocetka rata u HR.Nesto brzo prodje.
Mislim obzirom da su odnosi izmedju Srba i Hrvata vec relaksirani ?Ili su polurelaksirani ?Ili jos nisu nikako ?
Sad sam totalno zbunjena.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 11 kol 2012, 12:04 |
|
|
|
Jebote, ko da je riječ o kakvim divljacima. Fuj!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 11 kol 2012, 12:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86947 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Cuj 100 g za relaksaciju odnosa ?Zar ima toliko od pocetka rata u HR.Nesto brzo prodje.
Mislim obzirom da su odnosi izmedju Srba i Hrvata vec relaksirani ?Ili su polurelaksirani ?Ili jos nisu nikako ?
Sad sam totalno zbunjena. Pogledaj odnose između Srba i Hrvata. Možda nisi vidjela udžbenik iz hvatske povijesti, ali mi u školama učimo da su ti odnosi počeli preglasavanjem legitimnih predstavinka Hrvata u zajedničkoj Vladi i parlamentu u Beogradu, oktroiranim (nametnutim) ustavom i predstavnicima, gušenjem medija, itd. Tek nakon 100 godina, odnosi su riješeni, a u međvremenu se nakupila ogromna količina mržnje. Definitivno podcjenujete izbor Komšića i izbacivanje Hrvata iz federalne vlade na kolektivno pamćenje i kolektivnu psihologiju cijelog jednog naroda. To sada niti ikakve ustavne promjene neće izbrisati, možda tek ublažiti, ali trauma ostaje dugoročno, vjerojatno duže i od trajanja BiH.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 11 kol 2012, 12:15 |
|
|
Definitivno meni odnosi izmedju vasih politickih prestavnika izgledaju u potpunosti relaksirani, zato me i zacudila cifra od 100 g.Dakako Josipovic - Tadic, Dodik - Covic i sl. Dobro u udzbenike i vasu najnoviju povijest nemam uvid. I da nemamo razloga nista podcijeniti.Pogotovo ne izbor Komsica.Tko je Bosnjacima omogucio podvalu sa Komsicem ? Treba protestirati zbog ulaska HR u Eu. I na kraju ta tvoja zamisljena unija, nazalost ima jedan mali problem.Geografski polozaj bosnjacke zamisljene drzave.Nista od Turske morao bi Blagaj takodje uci 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 11 kol 2012, 12:19 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Pa gledaj ti to. Bošnjaci ovo, Bošnjaci ono..kao da oni sami žive u državi. Pa ovaj nacionalizam je više nepodnošljiv.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 11 kol 2012, 12:24 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Definitivno meni odnosi izmedju vasih politickih prestavnika izgledaju u potpunosti relaksirani, zato me i zacudila cifra od 100 g.Dakako Josipovic - Tadic, Dodik - Covic i sl.
Taj period od oko 100 godina je prošao, jer je počeo godine 1918. izbacivanjem iz vlade Hrvatske seljačke stranke, koja je dobila najveću podršku Hrvata. Tu počinje uzrok, korijen i početak svih odnosa sa Srbima u dvadesetom stoljeću, jer prije s tim narodom problema nismo nikad ni imali. Jednako kao što su i tada Hrvati ušli u novu državu kao ravnopravan narod, pa doživjeli hegemoniju, tako su i u zajednicu s Muslimanima (hrvatsko-bošnjačka Federacija) ušli kao ravnopravan narod i po potpisanom papiru i po ustavu i po vlastitoj svijesti, a međuvremenu doživjeli istu priču. Ne treba sumnjat da će i završetak biti isti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 11 kol 2012, 12:26 |
|
|
|
Ima tu još jedan element koji dodatno komplicira stvari. Islam. Teško biti optimist.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bullmastiff
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 11 kol 2012, 12:28 |
|
|
klix ne treba ni citat kakvih sve morona ima na tom forumu sa svih strana..i otkud znate ko stoji iza komentara... mozda BBC napise nesto protiv hrvata pod bosnjackim nickom sto se tice BiH...ukoliko se raspadne, ili dodje do ponovnog rata...doslo bi do velikog iseljavanaj ljudi..i onda bi hrvata bilo jos manje nego sto ih ima.. dalje, bih gradjani su se uspjeli odbraniti od poprilicno nadmocnijeg neprijatelja( pa vi mozete pricati sta hocete)....znaci tad bez mnogo naoruzana uspjeli, a sta bi sad tek bilo kad posjeduju solidan arsenal oruzja... al najveci problem bi bio iseljavanje, jer svako ko je pametna bjezao bi..a to bi dugorocno za hrvate bilo pogubno...tako da umjesto sto tezite raspadu BiH, mozda bi bolje bilo baciti se na ocuvanje BiH...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 11 kol 2012, 12:30 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Definitivno meni odnosi izmedju vasih politickih prestavnika izgledaju u potpunosti relaksirani, zato me i zacudila cifra od 100 g.Dakako Josipovic - Tadic, Dodik - Covic i sl.
Taj period od oko 100 godina je prošao, jer je počeo godine 1918., izbacivanjem iz vlade Hrvatske seljačke stranke, koja je dobila najveću podršku Hrvata. Tu počinje uzrok, korijen i početak svih odnosa sa Srbima u dvadesetom stoljeću, jer prije s tim narodom problema nismo nikad ni imali. Jednako kao što su i tada Hrvati ušli u novu državu kao ravnopravan narod, pa doživjeli hegemoniju, tako su i u zajednicu s Muslimanima (hrvatsko-bošnjačka Federacija) ušli kao ravnopravan narod i po ustavu i po vlastitoj svijesti, a međuvremenu doživjeli istu priču. Ne treba sumnjat da će i završetak biti isti. Ja citavu pricu shvatila pogresno, do mene je. Mislila sam da se racuna vrijeme od agresije na republiku HR devedesetih ( Vukovar - Ovcara i mjesta gdje je pobijen Hrvatski narod ) Ne zamjeri, mene u AT nisu ucili povijest o kraljevini Srba, Hrvata i Slovenaca.Ili kako se vec ta drzava zvala.Ja znam samo ovu noviju.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 11 kol 2012, 12:35 |
|
|
bullmastiff je napisao/la: dalje, bih gradjani su se uspjeli odbraniti od poprilicno nadmocnijeg neprijatelja( pa vi mozete pricati sta hocete)....znaci tad bez mnogo naoruzana uspjeli, a sta bi sad tek bilo kad posjeduju solidan arsenal oruzja...
To su vam HV i HVO oslobodili, prestanite prditi. I prestani prijetiti etničkim čišćenjem Hrvata sa svojih stoljetnih područja. Na hrvatskom si forumu, da te vrag ne bi odnijeo. Prije svega nitko vas se više ne plaši niti ste neki bitan vojni faktor. Ali čisto da znaš da si gost ovdje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 11 kol 2012, 12:35 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 27969 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Citat: [quote="bullmastiff" dalje, bih gradjani su se uspjeli odbraniti od poprilicno nadmocnijeg neprijatelja( pa vi mozete pricati sta hocete)....znaci tad bez mnogo naoruzana uspjeli, a sta bi sad tek bilo kad posjeduju solidan arsenal oruzja...
[/quote] Kakva obrana? Srbi su 1992 praktički zauzeli što su zacrtali i onda to ogradili - mislimanska vojska je do 1995 samo lupala glavom po toj ogradi. A tek protiv Hrvata, niste uspjeli ni da porazite i brojčano i tehnički višestruko slabije Hrvate, a kamoli što drugo?? I kakav vi to solidan arsenal oružja imate? 200 raspadajućih tenkova u Tuzli? Babin kalašnjikov i 2 tromblona zakopanih 5 metara lijevo od ćanife??
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 11 kol 2012, 12:54 |
|
|
Ma zakopano u ćanifi! To je onda respektabilno oružje. 
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 11 kol 2012, 13:03 |
|
|
|
Već vidim kako uspešno jurišaju zajedno sa tenkovima-omladincima na srpske i hrvatske gradove...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bullmastiff
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 11 kol 2012, 13:40 |
|
|
BBC je napisao/la: bullmastiff je napisao/la: dalje, bih gradjani su se uspjeli odbraniti od poprilicno nadmocnijeg neprijatelja( pa vi mozete pricati sta hocete)....znaci tad bez mnogo naoruzana uspjeli, a sta bi sad tek bilo kad posjeduju solidan arsenal oruzja...
To su vam HV i HVO oslobodili, prestanite prditi. I prestani prijetiti etničkim čišćenjem Hrvata sa svojih stoljetnih područja. Na hrvatskom si forumu, da te vrag ne bi odnijeo. Prije svega nitko vas se više ne plaši niti ste neki bitan vojni faktor. Ali čisto da znaš da si gost ovdje. da, hrvati Vlasic oslobodili, do banja luke sve sami hrvatski borci srbe tjerali.....uglavnom necu raspravljati..kako god, po tebi i komentarima ovdje..bosanci najslabiji bili u ratu..ok ako tako mislis u svom umu....cinjenice su drugo.. nego jebo rat...da je Bogdo vise probosanski orjentiranih dusa...a kod bosnjaka je najvise..sam dokaz je glasanje za komsica... hrvate niko ne tjera..nego hrvati previse teze hrvatskoj a umanjuju vrijednost bosne kao svoje domovine..kad se to prestane desavati hrvati ce biti glavni sugrađani bosancima..a dokle god na ovakvom forumu i u javnosti postoji visok nivo ismijavanja muslimana, dotle suzivota nema! a to o podvizima bosanskih hrvata u ratu...nekom drugom molim te ;)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 11 kol 2012, 13:44 |
|
|
|
Normalno da su bili najslabiji. Samo su jednu uspješnu ofenzivnu akciju imali. Niste ni malom narodu Hrvatima mogli Neum uzeti. Ni Mostar do kraja.
Bihaćku krajinu vam HV i Gotovina oslobodili. Sarajevo niste znali osloboditi toliko vremena, tako dočekao kraj rata.
Za nas Hrvate, a i Srbe, nema problema, možete muljati mi znamo kako stvari stoje. Ali ako takve povijesne laži gurate u glave vašoj djeci ostavljate im vrlo nesigurnu i tešku budućnost. Vječiti konflikti sa svim susjedima. Pa kako hoćete.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bullmastiff
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 11 kol 2012, 13:45 |
|
|
|
i da, niste se mogli otcijepiti u ratu i pripojiti hrvatskoj, uz svu pomoc hrvatske ....sad je omjer naoruzanja ne bas jednak ali ne i previse razlicit..tako da bolje se uvezivati sa bosanskim muslimanima, i svima probosnaski orjentisanim.nego teziti ka secesiji..srbi su tezili ka secesiji i osvajanju sarajeva..pa kolko ih sad ima u Sarajevu..ko god je htio Bosni zlo uciniti, isto mu se vratilo..
srbija je naredila g enocid u Bosni...i eno sad svake godine prirast negativan...u RS-u prirast negativan..tako Bog kaznjava one sto zlo cine..gora kazna im ne treba..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 11 kol 2012, 13:46 |
|
|
bullmastiff je napisao/la: nego jebo rat...da je Bogdo vise probosanski orjentiranih dusa...a kod bosnjaka je najvise..sam dokaz je glasanje za komsica... hrvate niko ne tjera..nego hrvati previse teze hrvatskoj a umanjuju vrijednost bosne kao svoje domovine..kad se to prestane desavati hrvati ce biti glavni sugrađani bosancima..a dokle god na ovakvom forumu i u javnosti postoji visok nivo ismijavanja muslimana, dotle suzivota nema! a to o podvizima bosanskih hrvata u ratu...nekom drugom molim te ;) Ma jebo to. Kad Bošnjaci kao jedan narod sa 33% utjecaja u državi budu razmišljali kao dva naroda sa 66% utjecaja u državi onda će sve biti OK. Pa nećemo fašizma da jedan konstitutivan narod drugim konstitutivnim narodima nameće svoje šovinističke vizije države. Zaboravi i Zbogom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 11 kol 2012, 13:47 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
bullmastiff je napisao/la: BBC je napisao/la: To su vam HV i HVO oslobodili, prestanite prditi.
I prestani prijetiti etničkim čišćenjem Hrvata sa svojih stoljetnih područja. Na hrvatskom si forumu, da te vrag ne bi odnijeo.
Prije svega nitko vas se više ne plaši niti ste neki bitan vojni faktor. Ali čisto da znaš da si gost ovdje.
da, hrvati Vlasic oslobodili, do banja luke sve sami hrvatski borci srbe tjerali.....uglavnom necu raspravljati..kako god, po tebi i komentarima ovdje..bosanci najslabiji bili u ratu..ok ako tako mislis u svom umu....cinjenice su drugo.. nego jebo rat...da je Bogdo vise probosanski orjentiranih dusa...a kod bosnjaka je najvise..sam dokaz je glasanje za komsica... hrvate niko ne tjera..nego hrvati previse teze hrvatskoj a umanjuju vrijednost bosne kao svoje domovine..kad se to prestane desavati hrvati ce biti glavni sugrađani bosancima..a dokle god na ovakvom forumu i u javnosti postoji visok nivo ismijavanja muslimana, dotle suzivota nema! a to o podvizima bosanskih hrvata u ratu...nekom drugom molim te ;) A gdje je Hercegovina u cijeloj toj priči ? Država se službeno ne zove Bosna, nego Bosna i Hercegovina. Ovo sve skupa, uključujući i ovaj tvoj upis, pokazuje da je pravi i jedini fašizam u cijeloj BiH upravo onaj bošnjački koji prezentiraju kao "pro-bosanski" . Komšić je živa manifestacija tog fašizma koji vam je razorio odnos sa Hrvatima te koji će vam i ovo malo države što vam je preostalo razje*ati do temelja. Pa vi uživajte u pro-bosanskom mentalitetu koji vam nameću FTV i ostali mediji, na svojih lijepih 23%-25% bivše BiH .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Francis Boyle misli da će se fašistička tvorevina raspasti Postano: 11 kol 2012, 13:48 |
|
|
bullmastiff je napisao/la: i da, niste se mogli otcijepiti u ratu i pripojiti hrvatskoj, uz svu pomoc hrvatske ....sad je omjer naoruzanja ne bas jednak ali ne i previse razlicit..tako da bolje se uvezivati sa bosanskim muslimanima, i svima probosnaski orjentisanim.nego teziti ka secesiji..srbi su tezili ka secesiji i osvajanju sarajeva..pa kolko ih sad ima u Sarajevu..ko god je htio Bosni zlo uciniti, isto mu se vratilo..
srbija je naredila g enocid u Bosni...i eno sad svake godine prirast negativan...u RS-u prirast negativan..tako Bog kaznjava one sto zlo cine..gora kazna im ne treba.. Imaš na ovoj susjednoj temi kako čiku srpskog policajca morate pitati smijete li vaše zastave vješati u RS. Hajde sad Bog s tobom i idi fantazirati na nekom drugom mjestu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|