|
|
Stranica: 8/8.
|
[ 181 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
ivica
|
Naslov: Re: Funkcionalnost, integritet i unutrašnja kohezija "Bošnjakistana" Postano: 02 pro 2019, 11:22 |
|
|
|
Tuđman je davno tamo 90e rekao Miloševiću na sastanku u Kninu da će " biti uspostavljen državnopravni poredak RH", davno najavljeno.Tuđman šta je obećao ispunio je, da je bilo tih sto srebrenica ili nijedna isto bi bilo, mada je diplomatskije kazati eto mi pomažemo i Bihaću jer vidite kako je to bilo tu i tu kako bi se umirila svjetska javnost. Još je prije godinu dana akcijom Bljesak najavljena Oluja. Kakve srebrenice i bihaći...
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Funkcionalnost, integritet i unutrašnja kohezija "Bošnjakistana" Postano: 02 pro 2019, 11:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88634 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
ivica je napisao/la: Tuđman je davno tamo 90e rekao Miloševiću na sastanku u Kninu da će " biti uspostavljen državnopravni poredak RH", davno najavljeno.Tuđman šta je obećao ispunio je, da je bilo tih sto srebrenica ili nijedna isto bi bilo, mada je diplomatskije kazati eto mi pomažemo i Bihaću jer vidite kako je to bilo tu i tu kako bi se umirila svjetska javnost. Još je prije godinu dana akcijom Bljesak najavljena Oluja. Kakve srebrenice i bihaći... A to je neki mali plus. Ali realno nije bog zna što. Jesu li Amerikanci dali dozvolu za Bljesak? Dozvola za Kupres, Glamoč, Grahovo, Drvar? RSK je već pogubila kote na Dinari iznad Knina, ogroman razveden teren bez nekih prirodnih obrambenih prepreka, mogli su staviti 1 vojnika na svakih 50 metara fronta (ako ih se pola odmara). To je izgubljena utakmica. Hrvatska je već dugo vremena oslobađala komad po komad teritorija. Krajini je sudbina bila zacrtana onog momenta kad je HV dosegao onu snagu. I to je to. Krajišnici su trebali sjesti za stol onda kada je Hrvatska bila najočajnija, prije nego se JNA povukla trebali su odmah ponuditi pregovore za autonomiju.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ivica
|
Naslov: Re: Funkcionalnost, integritet i unutrašnja kohezija "Bošnjakistana" Postano: 02 pro 2019, 12:03 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: A to je neki mali plus. Ali realno nije bog zna što.
Jesu li Amerikanci dali dozvolu za Bljesak?
Dozvola za Kupres, Glamoč, Grahovo, Drvar?
RSK je već pogubila kote na Dinari iznad Knina, ogroman razveden teren bez nekih prirodnih obrambenih prepreka, mogli su staviti 1 vojnika na svakih 50 metara fronta (ako ih se pola odmara). To je izgubljena utakmica. Hrvatska je već dugo vremena oslobađala komad po komad teritorija. Krajini je sudbina bila zacrtana onog momenta kad je HV dosegao onu snagu. I to je to.
Krajišnici su trebali sjesti za stol onda kada je Hrvatska bila najočajnija, prije nego se JNA povukla trebali su odmah ponuditi pregovore za autonomiju.
Što bi reka Tuđman poslje Oluje..."A šta još da vam obećam"...a u ladicama već do u detallje razrađena "Vukovarska golubica"...Samo da je namignuo, pa mislim da nema ni jednog Hrvatskog vojnika (bit ću neskroman) koji nebi naglavu se sjurio na Vukovar, taman da je nasuprot us navy, sas pičke materine...bio bi to žešći kršljus odma iza Staljingradske bitke, sigurno bi mi pitali nekoga za dozvolu, malo morgen.
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Funkcionalnost, integritet i unutrašnja kohezija "Bošnjakistana" Postano: 02 pro 2019, 12:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88634 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
ivica je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: A to je neki mali plus. Ali realno nije bog zna što.
Jesu li Amerikanci dali dozvolu za Bljesak?
Dozvola za Kupres, Glamoč, Grahovo, Drvar?
RSK je već pogubila kote na Dinari iznad Knina, ogroman razveden teren bez nekih prirodnih obrambenih prepreka, mogli su staviti 1 vojnika na svakih 50 metara fronta (ako ih se pola odmara). To je izgubljena utakmica. Hrvatska je već dugo vremena oslobađala komad po komad teritorija. Krajini je sudbina bila zacrtana onog momenta kad je HV dosegao onu snagu. I to je to.
Krajišnici su trebali sjesti za stol onda kada je Hrvatska bila najočajnija, prije nego se JNA povukla trebali su odmah ponuditi pregovore za autonomiju.
Što bi reka Tuđman poslje Oluje..."A šta još da vam obećam"...a u ladicama već do u detallje razrađena "Vukovarska golubica"...Samo da je namignuo, pa mislim da nema ni jednog Hrvatskog vojnika (bit ću neskroman) koji nebi naglavu se sjurio na Vukovar, taman da je nasuprot us navy, sas pičke materine...bio bi to žešći kršljus odma iza Staljingradske bitke, sigurno bi mi pitali nekoga za dozvolu, malo morgen. To bi bilo glupo, pogotovo da je Srbija odlučila se uključit i branit punom snagom, njima je to mali i nebitan teritorij (daleko manja simbolika), to je ravnica gdje nikakva motivacija nije bitna, samo tenk na tenk a Srbija je imala i avijaciju i puno više tenkova i artiljerije, bi bio front kao između Francuske i Njemačke u WW1, moglo je izginuti 50 000 ljudi da su obje strane tjerale inat. Vojska Srbije je naravno, i u tom trenutku bila tehnički daleko jača, puno manje motivirana, ali dovoljno da zaustave HV da su htjeli ginuti, ili naprave protunapad da su htjeli da ih 50 000 pogine za tih zadnjih par tisuća km2 teritorija.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Funkcionalnost, integritet i unutrašnja kohezija "Bošnjakistana" Postano: 02 pro 2019, 12:17 |
|
|
Golubica je trebala trajati 48 sati, uvjeren sam da bi trajala 24 po nabrijanosti,. Što se tiče Tuđmana i Oluje išao bi Tuđman u Oluju na ovaj ili onaj način, pa sam Babić je želio potpisati Z4 koji dan prije Oluje pa je odjeban. Naši su bili svjesni da nema šanse da Srbi potpišu i zbog toga su i blefirali. Nema smisla prozivati krajiško rukovodstvo za nešto što ni mi nebi nikad prihvatili. Sjetimo se Maslenice kada smo napali UN zonu pa evo dan danas Kanađani snimaju filmove o tome da su ratovali protiv HV-a iako ne znaju ni koje je to bilo godine  UN je bio nebitan i irelevantan
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Funkcionalnost, integritet i unutrašnja kohezija "Bošnjakistana" Postano: 02 pro 2019, 12:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Lock zbog offtopica.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Sokolić i 15 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|