|
|
Stranica: 12/20.
|
[ 494 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Shchepo
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 04 vel 2025, 18:05 |
|
Pridružen/a: 04 lip 2019, 21:36 Postovi: 643 Lokacija: Heronville
|
|
Ove godine smo ocekivali smo rast cijena struje na 23%, pad profitabilnosti muslimanskih tvrtki uvodenjem veceg minimalca, povecanu emigraciju muslimana i onda se dogodilo ovo.
Tko zna kakva nam jos ugodna iznenadenja donosi ova godina?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Barry Stanton
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 04 vel 2025, 18:16 |
|
|
|
Moj savjet je SOA.
Ukinemo svo financiranje po RH od NVO i medija, zabranimo totalan pristup strancima a s druge strane financiramo iste u susjedstvu.
Podržavamo LGBT, razno razne devijacije i radimo na padu nataliteta neprijatelja.
Obojene revolucije po susjedstvu, ako ne prihvatite Čovića za bana idu prosvjedi!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Barry Stanton
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 04 vel 2025, 18:20 |
|
|
|
Možemovce i Feralovce bi progonio, trojka među BiH muslimanima mi je simpatična kao i prosvjednici u Srbiji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 04 vel 2025, 18:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88341 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Citat: Premijer Novalić istakao je značaj pomoći koju USAID pruža Bosni i Hercegovini još od 1996. godine, kada je počela realizacija projekata u ekonomiji s ciljem instruiranja kompanija i njihove pripreme za djelovanje u uslovima tržišne ekonomije, uz značajnu materijalnu podršku. Prije je hvalio sadaku. Ima doduše čovjek pravo promijeniti mišljenje.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Banya
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 04 vel 2025, 21:24 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 19:58 Postovi: 2862 Lokacija: Hrvatinićev grad
|
|
USAID službeno gasi svoje urede u Srbiji.
_________________ ...and these villages of yours...
ut Vlachus non imperet!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Banya
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 04 vel 2025, 22:20 |
|
|
Svi se trebamo zahvalit jednom gospodinu...  Maxu Primorcu, čovjeku naprednih shvaćanja i širokih vidika, intelektualcu i patrioti... Citat: Poglavlje u Projektu 2025., kojeg je napisao Primorac odnosi se na Američku agenciju za međunarodni razvoj (USAID) i u njemu se bavi ovom značajnom agencijom te daje ideje koje u osnovi vrše apsolutnu reorganizaciju.
Primorac predlaže između ostalog i smanjenje budžeta agencije, definiše Kinu kao glavnog konkurenta kojem se treba suprotstaviti i poziva na "okončavanje fanatičke klimatske politike koja daje prednost Pekingu".
"USAID bi trebao prekinuti svoj rat protiv fosilnih goriva u zemljama u razvoju i podržati ih odgovorno upravljanje rezervama nafte i plina kao najbrži put do kraja mučno siromaštvo i potreba za neograničenom stranom pomoći", navodi se u planu kojeg je napisao Primorac.
Također, poziva se na okončavanje rodne politike koju je provodila Bidenova administracija i na uvođenje konzervativne politike po pitanju reproduktivnih prava, ali i na pojačavanje dijelova koji se tiču vjerskih sloboda te povećanje saradnje s vjerskim organizacijama.
Primorac poziva na fokusiranje pomoći na geopolitičke regije poput Azije, Afrike, Bliskog istoka i Latinske Amerike, uz marginalizaciju Evrope iz međunarodne pomoći, te jačanje vidljivosti američke pomoći kroz obavezno brendiranje projekata američkim simbolima. https://www.klix.ba/vijesti/bih/hrvatsk ... /241212070Citat: Max Primorac iz uglednog The Heritage Foundationa trasirao je promjene u agenciji
- Hercegovac autor čistke u USAID-u zbog kontroverznih projekata, uključivo BiH https://www.vecernji.ba/vijesti/procita ... ih-1835674
ut Vlachus non imperet!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 04 vel 2025, 22:26 |
|
|
|
Ponosan sam na našeg Hercegovca, hvala Max!
Razumni ljudi širom svijeta su zahvalni.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1455 of 2558 - 56.88%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 04 vel 2025, 22:45 |
|
|
Ovo je dupli gušt 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 04 vel 2025, 22:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88341 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Postavili svog čovjeka za Visokog Predstavnika.
Zatvorili USAID.
Postavili Predsjednika Europskog suda za ljudska prava gospodina Bošnjaka da vlastoručno hrvatskom rukom sruši presudu Kovačević
…
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 05 vel 2025, 00:03 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 7414 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Salivator je napisao/la: potocnj je napisao/la:
Dok ne možeš napraviti bolje, kupuješ tuđe, pa nije sigurno CIA dala pare bez prutuusluge.
Ovo što sad razvija Muskov Space X je od koristi za nacionalne interese SAD-a.
Što točno razvija i hoće li mu napokon uspjeti? Ima li u planu okupiti sve disidente na jednoj platformi ili provajderu?  Možda i najvažnije pitanje, zašto bi južnoafrikanca zanimali nacionalni interesi USA? Nisam ni sumnjao da USA može pokrenuti Space Force bez Rusije. Pokriće za sukob kojega nema. Good cop-bad cop. Što uopće poručuješ sa svojim komentarima? Južna Afrika je nacija isto kao što je i BiH "nacija". Musk je bjelac iz JAR-a, zna on dobro tko je. A povrh toga je milijarder, tu se negdje granice nacije nadilaze i stvara osjećaj za monarhiju, zašto da budem samo vladar "svojima", ako kao amerikanac mogu utjecati na cijeli svijet. Njemu JAR nije bio dovoljan, zato je otišao u Ameriku. Razmišlja šire i veće. Možda se to tebi ne sviđa, lakše je cinično bacat komentare o stvarima koje ne razumiješ. Ne razumijem ni ja, jer nisam upućen u činjenice, ali je jasno da Musk ima uspješne ideje. Bio mi je iritantan dok je preko električnih vozila predvodio woke val, možda i nesvjesno, ali pratili su ga ovi zeleni kao nekakvog mesiju. Prvi put sam stekao respekt za njega kad je iskoristio tu svoju popularnost za manipulira kriptovalutama, e tad sam znao, on ima svoje ciljeve, nije nasjeo na tuđe ideologije. Pratitetlji trendova nisu njegov cilj nego sredstvo. On razmišlja drugačije od tebe i mene, zato je on tamo a mi ovamo. Što se tiče svemira, to je logičan idući korak, malo je usporilo sve s prestankom hladnoga rata, ali on je uveo novi standard ekonomske računice u to sve. Do sada su samo ruski letovi bili ekonomski isplativi, američki preskupi, on mijenja te postavke.
_________________ Možeš kroz šumu Avdo, kroz šumu kao sirijci, nitko ba ne gleda!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 05 vel 2025, 00:10 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Koliko sam upratio čitajući sadržaje na internetu, ovi projekti su bili različitih vrsta, od guranja woke zla, ali i do poticanja turizma, institucija države, poduzetništva i sl.
Kako god, taj novac je ulazio u državu, netko ga je trošio ovdje i povećavao vrijednost tržišta i prihode od poreza. Jedno od objašnjenja kojom magijom Sarajevo bez ijedne izvozne firme, bez industrije, u siromašnoj državi s institucijama malog budžeta, je generiralo potrošnju i standard. Industrija ublehe. masallah
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 05 vel 2025, 00:47 |
|
|
|
Srdjan Puhalo na aparatima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 05 vel 2025, 01:54 |
|
|
Banya je napisao/la: USAID službeno gasi svoje urede u Srbiji. Da , upravo sam video onu Trumpovu plavušu portparolku koja je rekla da US dala 1,5 meleona za razvoj DEI radnih mesta u Srbiji.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Banya
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 05 vel 2025, 01:59 |
|
|
joe enter je napisao/la: Banya je napisao/la: USAID službeno gasi svoje urede u Srbiji. Da , upravo sam video onu Trumpovu plavušu portparolku koja je rekla da US dala 1,5 meleona za razvoj DEI radnih mesta u Srbiji. Sigurno se nije radilo o pranju novca.
ut Vlachus non imperet!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 05 vel 2025, 06:19 |
|
|
potocnj je napisao/la: Salivator je napisao/la: Što točno razvija i hoće li mu napokon uspjeti? Ima li u planu okupiti sve disidente na jednoj platformi ili provajderu?  Možda i najvažnije pitanje, zašto bi južnoafrikanca zanimali nacionalni interesi USA? Nisam ni sumnjao da USA može pokrenuti Space Force bez Rusije. Pokriće za sukob kojega nema. Good cop-bad cop. Što uopće poručuješ sa svojim komentarima? Južna Afrika je nacija isto kao što je i BiH "nacija". Musk je bjelac iz JAR-a, zna on dobro tko je. A povrh toga je milijarder, tu se negdje granice nacije nadilaze i stvara osjećaj za monarhiju, zašto da budem samo vladar "svojima", ako kao amerikanac mogu utjecati na cijeli svijet. Njemu JAR nije bio dovoljan, zato je otišao u Ameriku. Razmišlja šire i veće. Možda se to tebi ne sviđa, lakše je cinično bacat komentare o stvarima koje ne razumiješ. Ne razumijem ni ja, jer nisam upućen u činjenice, ali je jasno da Musk ima uspješne ideje. Bio mi je iritantan dok je preko električnih vozila predvodio woke val, možda i nesvjesno, ali pratili su ga ovi zeleni kao nekakvog mesiju. Prvi put sam stekao respekt za njega kad je iskoristio tu svoju popularnost za manipulira kriptovalutama, e tad sam znao, on ima svoje ciljeve, nije nasjeo na tuđe ideologije. Pratitetlji trendova nisu njegov cilj nego sredstvo. On razmišlja drugačije od tebe i mene, zato je on tamo a mi ovamo. Što se tiče svemira, to je logičan idući korak, malo je usporilo sve s prestankom hladnoga rata, ali on je uveo novi standard ekonomske računice u to sve. Do sada su samo ruski letovi bili ekonomski isplativi, američki preskupi, on mijenja te postavke. Normalno da je lakše bacati cinične komentare, ne slave mene kao mesiju, već lika koji je platio da ga slave kao mesiju. Ima on pičku materinu od ideje, zato plaća univerzitete da "sudjeluju u natječaju". Lik, koji je navodno među najbogatijim ljudima svijeta, je dva puta skoro bankrotirao. Pogodi čiji su ga novci spasili? Unuk vođe kanadskih tehnokrata, elita modernih oligarha, kojima je najveća prepreka u ostvarenju ciljeva DEMOKRACIJA. Njihove riječi. Own nothing, be happy i ostale mantre post-komunista ne rezoniraju dobro sa slobodnom individuom poput mene. Ako plate PR kampanju koja će reklamirati neuspjehe kao spas svijeta, mogu samo privući neugodnu pozornost.
_________________ Step by step, heart to heart Left, right, theft We all fall down...like toy soldiers
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 05 vel 2025, 07:25 |
|
|
Salivator je napisao/la: potocnj je napisao/la:
Što uopće poručuješ sa svojim komentarima?
Južna Afrika je nacija isto kao što je i BiH "nacija".
Musk je bjelac iz JAR-a, zna on dobro tko je.
A povrh toga je milijarder, tu se negdje granice nacije nadilaze i stvara osjećaj za monarhiju, zašto da budem samo vladar "svojima", ako kao amerikanac mogu utjecati na cijeli svijet.
Njemu JAR nije bio dovoljan, zato je otišao u Ameriku.
Razmišlja šire i veće.
Možda se to tebi ne sviđa, lakše je cinično bacat komentare o stvarima koje ne razumiješ. Ne razumijem ni ja, jer nisam upućen u činjenice, ali je jasno da Musk ima uspješne ideje.
Bio mi je iritantan dok je preko električnih vozila predvodio woke val, možda i nesvjesno, ali pratili su ga ovi zeleni kao nekakvog mesiju.
Prvi put sam stekao respekt za njega kad je iskoristio tu svoju popularnost za manipulira kriptovalutama, e tad sam znao, on ima svoje ciljeve, nije nasjeo na tuđe ideologije.
Pratitetlji trendova nisu njegov cilj nego sredstvo. On razmišlja drugačije od tebe i mene, zato je on tamo a mi ovamo.
Što se tiče svemira, to je logičan idući korak, malo je usporilo sve s prestankom hladnoga rata, ali on je uveo novi standard ekonomske računice u to sve.
Do sada su samo ruski letovi bili ekonomski isplativi, američki preskupi, on mijenja te postavke.
Normalno da je lakše bacati cinične komentare, ne slave mene kao mesiju, već lika koji je platio da ga slave kao mesiju. Ima on pičku materinu od ideje, zato plaća univerzitete da "sudjeluju u natječaju". Lik, koji je navodno među najbogatijim ljudima svijeta, je dva puta skoro bankrotirao. Pogodi čiji su ga novci spasili? Unuk vođe kanadskih tehnokrata, elita modernih oligarha, kojima je najveća prepreka u ostvarenju ciljeva DEMOKRACIJA. Njihove riječi. Own nothing, be happy i ostale mantre post-komunista ne rezoniraju dobro sa slobodnom individuom poput mene. Ako plate PR kampanju koja će reklamirati neuspjehe kao spas svijeta, mogu samo privući neugodnu pozornost. Tko će onda biti vlast? Netko mora biti vlast. Između poduzetnika i birokrate koji je na poziciju došao samo jer je poslušnik partije, biram naravno poduzetnika. Gdje vodi birokracija vidimo po USAID što je radio po svijetu, a i na temi ljevičarsko ludilo. Ukratko sotonisti iz čitanke. Da ništa više ne urade, Trump i Musk samo ako ubiju woke dužni smo im. Već su uradili više nego sve američke vlade prije. Na kraju krajeva, Trump je pošteno došao na vlast. Bezveze širiš ljevičarsku propagandu. Bili su izbori i demokracija je pobijedila. Što bi sad htio? Ljudi su glasovali po svojoj savijesti i poslali đavle u oporbu. Čekajte 4 godine pa probajte opet reklamirati nakarade, možda prođe.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1455 of 2558 - 56.88%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 05 vel 2025, 08:00 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Salivator je napisao/la: Normalno da je lakše bacati cinične komentare, ne slave mene kao mesiju, već lika koji je platio da ga slave kao mesiju. Ima on pičku materinu od ideje, zato plaća univerzitete da "sudjeluju u natječaju".
Lik, koji je navodno među najbogatijim ljudima svijeta, je dva puta skoro bankrotirao. Pogodi čiji su ga novci spasili?
Unuk vođe kanadskih tehnokrata, elita modernih oligarha, kojima je najveća prepreka u ostvarenju ciljeva DEMOKRACIJA. Njihove riječi.
Own nothing, be happy i ostale mantre post-komunista ne rezoniraju dobro sa slobodnom individuom poput mene. Ako plate PR kampanju koja će reklamirati neuspjehe kao spas svijeta, mogu samo privući neugodnu pozornost.
Tko će onda biti vlast? Netko mora biti vlast. Između poduzetnika i birokrate koji je na poziciju došao samo jer je poslušnik partije, biram naravno poduzetnika. Gdje vodi birokracija vidimo po USAID što je radio po svijetu, a i na temi ljevičarsko ludilo. Ukratko sotonisti iz čitanke. Da ništa više ne urade, Trump i Musk samo ako ubiju woke dužni smo im. Već su uradili više nego sve američke vlade prije. Na kraju krajeva, Trump je pošteno došao na vlast. Bezveze širiš ljevičarsku propagandu. Bili su izbori i demokracija je pobijedila. Što bi sad htio? Ljudi su glasovali po svojoj savijesti i poslali đavle u oporbu. Čekajte 4 godine pa probajte opet reklamirati nakarade, možda prođe. I ti projiciraš Kvačice, nemam ništa protiv Trumpa per se, a sigurno ne širim nikakvu nakaradnu ideologiju. Gledam rezultate i vodim se po savjesti. Već sam rekao da je Trump najbolji predsjednik USA zadnjih 25 godina, ali to nije težak zadatak niti je on cvijeće. Kakvi su ostali bili, i više sam nego zahvalan. Od mirotvorstva danas imamo samo prijetnje aneksijama, protjerivanjima i ratom. Živi bili pa vidjeli. 
_________________ Step by step, heart to heart Left, right, theft We all fall down...like toy soldiers
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haso
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 05 vel 2025, 08:20 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: La havle ve la kuvvete illa billah
Fadil Novalić na Facebook profilu:
Jako su me obradovale ohrabrujuće informacije iz SAD-a: zločinačka hobotnica, USAID, se gasi.
Njihovi plaćenici su montirali ovaj slučaj, za što su dobili basnoslovne svote novca. Ta organizacija je ogoljena od strane nove administracije, koja ne krije činjenicu da je njena svrha bilo upravo rušenje nepodobnih režima.
Sredstvima USAID-a su oformljene i dvije stranke koje su trenutno na radaru Tužilaštva, jedna zbog sumnje u korupciju a druga zbog sumnje u povezanost sa narkokartelom ...
Tako je premijeru. Propadaju mrzitelji SDA. Trebo je on sve poklopit
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 05 vel 2025, 08:33 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 17:46 Postovi: 7493 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Šta će sad mučenici iz redakcije Buke i siroti Stefan Blagić Ciga iz Restarta ? Njima je najteže u ovom svima teškom trenutku.  Demokratija je sada definitivno sahranjena, ali umrla je mnogo, mnogo ranije. Čak bih se usudio reći da nikada nije ni zaživjela kako treba. Naš sistem je bio veoma čudan, hibridan. Ovo što zovemo demokratijom, što smo zvali demokratijom, to uopšte nije bila prava, istinska demokratija.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 05 vel 2025, 08:42 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 7414 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Salivator je napisao/la: Normalno da je lakše bacati cinične komentare, ne slave mene kao mesiju, već lika koji je platio da ga slave kao mesiju. Ima on pičku materinu od ideje, zato plaća univerzitete da "sudjeluju u natječaju".
Lik, koji je navodno među najbogatijim ljudima svijeta, je dva puta skoro bankrotirao. Pogodi čiji su ga novci spasili?
Unuk vođe kanadskih tehnokrata, elita modernih oligarha, kojima je najveća prepreka u ostvarenju ciljeva DEMOKRACIJA. Njihove riječi.
Own nothing, be happy i ostale mantre post-komunista ne rezoniraju dobro sa slobodnom individuom poput mene. Ako plate PR kampanju koja će reklamirati neuspjehe kao spas svijeta, mogu samo privući neugodnu pozornost. Tako reci! Otvoreno, jalan si! E pa i ja sam. Ne bih htio biti Muskov zaposlenik, znam ja da on i takvi kao on koriste ljude kao sredstvo do cilja, a ovo ostalo što nabrajaš, vjeruj mi, nije on najgori u tome. Ako je išta napravio dobro, podržao je Trumpa, i stao u kraj woke ideologiji. Protiv je islamista. Za mene je Musk, i isto tako Trump, sredstvo do nekog našeg cilja, a to je da se stane u kraj ludostima. Nisam ti ja rekao da nikoga od njih gledaš kao moralne vertikale, i šta ja znam, nego da je bolje s njima u odnosu na ono što se pakovalo kao alternativa. A to da će mali čovjek izabrati vođu velike nacije posve slobodno i po svom nahođenju se nije desilo, niti će se kad desiti. Ako im je smetnja DEMOKRACIJA onda smetnje ni nemaju, jer demokracije nikada nije bilo. Počev od najmanje općine, kad ga izaberu načelnik odmah radi iza leđa onih koji su ga birali jer ima neke ciljeve, neke ljude čije apetite treba zadovoljiti: "Al to je za dobro svih nas, ne bi ovi nepismeni razumjeli, bolje da ni neznaju!" Tako isto pa prenesi na sljedeći nivo i dodaj slojeve muljaže, pa redom do vrha. Nitko nije postao milijarder da je sve radio pošteno. Ali nitko. Morao je neka pravila prekršiti, nešto smuljati s vladajućima, i to je tako. I neće se promijeniti za naših života sigurno, a možda i nikada.
_________________ Možeš kroz šumu Avdo, kroz šumu kao sirijci, nitko ba ne gleda!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 05 vel 2025, 09:20 |
|
|
|
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 05 vel 2025, 09:25 |
|
|
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kronos
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 05 vel 2025, 09:33 |
|
|
|
Eto USAID bio projekt CiA-e, ko bi reko.
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 05 vel 2025, 10:06 |
|
|
potocnj je napisao/la: Ne bih htio biti Muskov zaposlenik, Mnogi bi, jer kao bonus dobiju dio vrijednosnog rasta tvrtke na Nasdaq. Na primjer - oni kao "najnizi" u hierarhiji - serviseri, se pri zaposlavanju nude bonus, kojeg dobiju poslije 12 mjeseci zaposljenja i to po vlastitom izboru novcano ili u protuvrijednosti u dionicama. Bonus ukupno iznosi između 6.000 i 9.000 dolara, ovisno o statusu. Ima naravno mnogih koji imaju visi bonus. Da se ne bi desio tzv. "hit and run" od zaposlenika bonus se ne isplacuje odmah, vec postupacno. Poslije 12 mjeseci isplacuje se prva rata od 25% bonusa. Nakon toga, dodatnih 6,25% iznosa bonusa se distribuira na određeni datum svakog kvartala. Nakon četiri godine radnog odnosa cijeli bonus se prenosi na zaposlenika. 3 Veljace 2020g vrijednost jedne Tesla dionice bila je 52$ 3 Veljace 2025g vrijednost jedne Tesla dionice bila je 383,68$ Navisa vrijednost, ikada, jedne Tesla dionice bila je pred Bozic 2024, 440$ . Ali to se, barem planirano, nikada nemoze potrefiti. Jucer je bila 392$ https://www.macrotrends.net/stocks/charts/TSLA/tesla/stock-price-history383,68/52 = 738% rasta Ako si si se zaposlio 3 Veljace 2020g i poslije 5 godina konacno dobio cijeli iznos u donicama pa odlucio se prodati sve, a bonus bas tebi bio najnizi, od 6000$ sada je narastao na 44270$. Solidna placa kao uposlenik za bilo koga i bilo gdje, ne samo servisera. I fin si apartman sebi u gotovini kupio bilo gdje na Jadranu. Sada je pitanje, sto ce radnik izabrati u bezklasnom drustvu ravnopravnih i jednakopravnih drugova i drugarica, (osim onih koji su ravnopravniji i jednakiji od obicnih drugova i drugarica, naravno.) A. Samoupravljanje B. Novac ne samo od rada vec i od stvarne vrijednosti svog rada kao suvlasnik? Hmmmmm. I fina pozadina zbog cega je Musk veliki protivnik sadake, sa pratecim morate trebate nemozete skandalozno sramno bezobrazno sramotno i kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee = sve "vrijednosti" koje se zastupaju u USAID.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dunno
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 05 vel 2025, 10:08 |
|
|
novem je napisao/la: Top komentar: Citat: gledam u nas sta je USAID finansirao. sve su to programi za ugrozene skupine, starije osobe bez ikoga, osobe sa mentalnim i fizickim poteskocama, medijsku slobodu. ako se povuku sada, ove ugrozene kategorije ili ostaju bez ikakve pomoci ili padaju u ruke nasih dzelata na tretmen ko u domu u pazaricu. medijske slobode padaju u vodu i otvaraju se vrata cenzuri, diktaturi i itd. losa vremena za ovu drzavu dolaze. ↑ 109 ↓ 34 Hoće to kad ti država desetljećima nakon rata ovisi o sadaki USAID-a.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|