|
|
Stranica: 18/35.
|
[ 873 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
novem
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 15:46 |
|
|
epikur27 je napisao/la: Sjećam se predsjedničkih izbora prije 10-ak godina...kandidat bio onaj vaš povijesničar Jurčević, pravaš.
Lik je bio javno podržao Lagumdžijinu Platformu i majorizaciju Hrvata. Sijećam se te emisije na HR.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 15:49 |
|
|
carles je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: E tako Carles, pa se ti misli. Ma i mi smo ludi što se uopće trudimo. Lik kurca kuži, a još nastupa s visoka. Kada tkz. desnica u RH ovako razmišlja onda se bojim da nemamo mi tu šta puno više pričat. Mislim da je vrijeme i meni i tebi promijeniti glas na anketi one teme o ujedinjenju ili samostalnosti  Sličnog razmišljanja kao divizija i moja malenkost je 99% desnice uz iznimku 1% zadrtih cviećara. E sad ako vam se ne sviđamo mi na desnici ( koji vas u potpunosti podržavamo) onda probajte na ljevici tražiti više sreće. Razni Bere, Marasi, Obuljeni, Taritaši će vam sigurno pomoći... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 15:52 |
|
|
carles je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: E tako Carles, pa se ti misli. Ma i mi smo ludi što se uopće trudimo. Lik kurca kuži, a još nastupa s visoka. Kada tkz. desnica u RH ovako razmišlja onda se bojim da nemamo mi tu šta puno više pričat. Mislim da je vrijeme i meni i tebi promijeniti glas na anketi one teme o ujedinjenju ili samostalnosti  Haha, ostade mi sramota od postova, šta sam jada vidio dok sam lobirao za ujedinjenje. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1660 of 2558 - 64.89%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 15:53 |
|
|
novem je napisao/la: epikur27 je napisao/la: Sjećam se predsjedničkih izbora prije 10-ak godina...kandidat bio onaj vaš povijesničar Jurčević, pravaš.
Lik je bio javno podržao Lagumdžijinu Platformu i majorizaciju Hrvata. Sijećam se te emisije na HR. Nisam to znao, ali evo više se ne mogu ni iznenadit.
1660 of 2558 - 64.89%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 15:56 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: novem je napisao/la:
Lik je bio javno podržao Lagumdžijinu Platformu i majorizaciju Hrvata. Sijećam se te emisije na HR.
Nisam to znao, ali evo više se ne mogu ni iznenadit. Imam je čak negdje u arhivi, ako se ne varam. Da, da. Jadno ali me ne čudi.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 16:00 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: carles je napisao/la: Ma i mi smo ludi što se uopće trudimo. Lik kurca kuži, a još nastupa s visoka. Kada tkz. desnica u RH ovako razmišlja onda se bojim da nemamo mi tu šta puno više pričat. Mislim da je vrijeme i meni i tebi promijeniti glas na anketi one teme o ujedinjenju ili samostalnosti  Haha, ostade mi sramota od postova, šta sam jada vidio dok sam lobirao za ujedinjenje.  Prošlo bi točno 3 sekunde od raspada BiH do uspostave vlasti RH na području HB. Ni RS nema kapaciteta biti država a ne vi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 16:10 |
|
|
divizija je napisao/la: epikur27 je napisao/la: U stvari vrlo je jednosatvno.
Što bi pravašija prije izabrala, a može izabrati samo jedno:
Ukidanje Republike Srpske ili vraćanje HercegBosne.
Uvjeren sam da svi ovdje znamo odgovor.
i nema se tu što više palamuditi. Tvoj proble je što ti ne shvaš da bi trenutno isti odgovr bio da pitaš bilo koga u bilo kojoj opciji u HR. Misliš li da je u HDZu drugačije? Ili na ljevici? Nemaš pojma o Hrvatskoj. Onda bogami nismo isti narod...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MeaCulpa
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 16:16 |
|
|
|
Već 5 stranica nitko od vas svetaca nije adresirao servilnost HDZa, kao stare komunjare ste koje brante Tita sa "ali ali ali".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 16:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Da zaključamo temu na 15 min (tzv circuit breaker) da spriječimo bratoubilčki rat? 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 16:32 |
|
|
|
A da pokrstite Hasana kao Srbi Kusturicu? Od Muslimana Jugoslovena postade najveci Srbin. Nego kako je Glasnovic izabran ako za njega nisu glasali Hrvati u BiH? Ne verujem da ovi iz Amerike i Australije imaju vise glasova nego Hrvati BiH. Ili oni posebno biraju svog predstavnika?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 16:50 |
|
|
NSOS je napisao/la: A da pokrstite Hasana kao Srbi Kusturicu? Od Muslimana Jugoslovena postade najveci Srbin. Njegova obitelj je u Zagrebu preko 70 godina, a on oženio muslimanku. Bez obzira na kajkanje, dinamovanje i hrvatovanje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 16:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
E da, red je da priznam jednu stvar. Toliko sam i ja napisao protiv DP na ovoj temi, a nisam otkrio osobnu vezu s tim pokretom. Stjepo Bartulica mi je rođak, LOL.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 17:04 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 9105 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
weasel je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la:
Što se nas tiče, odmah sutra ujutro protjerajte svakog Srbina koji se zatekne u Hrvatskoj.
Herceg-Bosanci nikad, dakle NIKAD nisu stali na srpsku stranu protiv Hrvatske. Tako nešto je nezamislivo.
Naprotiv, pristajali su redovno na sve dogovore, čak i na vlastitu štetu, a sve radi tzv. "višeg hrvatskog interesa".
Pa su kasnije šutjeli kad se trebalo ulaziti u NATO i EU, nemojte sad, sad je ovo važnije. OK.
Je li šaranje spomenika sad opet važnije od osnovnih prava cijelog naroda u BIH? Dokle? Kad ćemo mi postati hrvatski interes i najvažniji problem koji treba popraviti? Tko govori o protjerivanju? Neće im vlas s kose pasti ali imaju poštovati državu u kojoj žive. Nemaju pravo Srbovati u Hrvatskoj, za to je nagrada katapultiranje preko Dunava. Problem je što vi smatrate da naši problemi u RH nisu važni i da je to sve smiješno. Tko je uopće rekao da bi vi trebali čekati u redu? Pa ova nova desnica želi mijenjati stvari na bolje i kod vas i kod nas. Ako vidite da nam smetaju ovakve stvari nemojte se izrugivati s time, to je krivi način za osiguravanje naše podrške. Kad je itko čuo od mene ili divizije da vas treba ignorirati i baviti se samo s Hrvatskom? Cilj nove desnice je dovođenje suverenističke vlasti koja neće slušati brisel nego svoj narod. A to znači i potpora vama da se izborite za svoje. A vi zapeli za nebitnog Hasana koji hvata jugozomboide i nije vas se ni takao i Prkačina koji je za mirovinu. Ne osigurajte vi nama podrsku, nego osigurajete sebe preko Hrvata u BiH. Tako je bilo i prije, ali mi se cini da osim reprezentacija nemamo bas mnogo toga zajednickog. Sto se tice vaznosti nekih dogadjaja, koliku vaznost su imale Plitvice na krvavi Uskrs, ili koliku je vaznost za Polog imao Split? Doduse, tko sam ja da kazem koliku tezinu imaju komunalni problemi u odnosu na nacionalnu sihurnost...
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
1986
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 17:28 |
|
|
|
Jel divizija i weasel uopće žive u Hrvatskoj? Otkud vam uopće ideja o tome da Pupovac drma nešto? Kakvi crni Srbi u Hrvatskoj alo? Ako živiš u Slavoniji onda moraš znati situaciju kakva je. Nema ih!
U Hrvatskoj je glavni problem radikalna ljevica okupljena oko medija, točnije portala. Jutarnji, Telegram, Index itd. Ali to nije samo naš problem ista je situacija i u SAD-u (CNN, NYT), Njemačkoj, VB, svuda. I taj problem je teško riješiv jer su financirani izvana. Čak ni SDP više nema njihovu podršku. Oni npr. nemaju favorita na izborima, njima je cilj samo kaos, nered, svađa, sise, golotinja i sva druga izopačenost.
Ako vi stvarno mislite da je 100 000 Srba problem za Hrvatsku, onda ili nemate pojma o politici ili ste u pravu, ali u tom slučaju nas treba ugasiti ko državu jer ju ne zaslužujemo imati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
useless
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 18:11 |
|
|
|
U svrhu ove raspravu njima mogu i marsovci biti glavni problem. Posto smo braca nije na nama da preispitujemo koje oni probleme imaju jer ne zivimo tamo, trebamo pomoci. Rjesenje na obostrano zadovoljstvo je da mi damo podrsku antimarsovskoj ligi, a oni ce davati podrsku nama s nasim problemima.
Medjutim iako oni nama tvrde da ce nam dati podrsku i da su nam skloni, antimarsovska liga puna nekih likova koji nemaju pojma o nasem problemu niti nam daju podrsku kad su u prilici, stovise cak se ponekad optiraju za naseg neprijatelja. Nitko od divizija weasel nam nije uspio argumentirano prezentirati tu njihovu toboznju podrsku.
Prvo nam treba biti jasno ima li te pristranosti hb hrvatima ili ne. Ako je nema e onda je vrijeme nama da stanemo i vidimo jesu li ti njihovi problemi vrijedni toga da mi ostanemo na vjetrometini.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 18:27 |
|
|
|
Ako mogu Bošnjaci kukat i plakat o Srebrenici da ih cijeli svijet čuje, zašto onda Hrvati HB nisu sposobni uvjeriti Hrvate u RH da nam je HB od vitalnog interesa? Nije da nemamo sluha nego mediji plasiraju dezinformacije do te mjere da mlađi ljudi nemaju pojma tko uopće živi u BiH. Potrebna nam je medijska kampanja i veća podrška javnosti u RH. Tako će se konačno isprofilirati mainstream političari koji će stati na glavu sarajevskoj zmiji otrovnici.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 18:36 |
|
|
1986 je napisao/la: Jel divizija i weasel uopće žive u Hrvatskoj? Otkud vam uopće ideja o tome da Pupovac drma nešto? Kakvi crni Srbi u Hrvatskoj alo? Ako živiš u Slavoniji onda moraš znati situaciju kakva je. Nema ih!
U Hrvatskoj je glavni problem radikalna ljevica okupljena oko medija, točnije portala. Jutarnji, Telegram, Index itd. Ali to nije samo naš problem ista je situacija i u SAD-u (CNN, NYT), Njemačkoj, VB, svuda. I taj problem je teško riješiv jer su financirani izvana. Čak ni SDP više nema njihovu podršku. Oni npr. nemaju favorita na izborima, njima je cilj samo kaos, nered, svađa, sise, golotinja i sva druga izopačenost.
Ako vi stvarno mislite da je 100 000 Srba problem za Hrvatsku, onda ili nemate pojma o politici ili ste u pravu, ali u tom slučaju nas treba ugasiti ko državu jer ju ne zaslužujemo imati. Pupovac ne drma? Nema Pupovca, nema ruku za većinu u Saboru, ima li jače poluge vlasti od toga? Nije problem ni pola miliona Srba, problem je način izbora zastupnika manjina u Sabor gdje s šakom glasova dobijaju mandate. To više tako neće moči dalje. Problem je također s ponašanjem predstavnika Srba koji odlaze na derneke tj žalopojke na 5.8 obljetnicu Oluje. Problem je što dobijaju javni novac za njihove gluposti gdje se izrugju državi poput Novosti. Gdje ti živiš moram tebe pitati? Pogledaj kako se ponašaju po Vukovaru? Je li to po tebi prihvatljivo ponašanje?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 18:41 |
|
|
useless je napisao/la: Nitko od divizija weasel nam nije uspio argumentirano prezentirati tu njihovu toboznju podrsku.
Prvo nam treba biti jasno ima li te pristranosti hb hrvatima ili ne. Ako je nema e onda je vrijeme nama da stanemo i vidimo jesu li ti njihovi problemi vrijedni toga da mi ostanemo na vjetrometini. Nekoga tko se pretvara da spava ne može se probuditi. Velika većina vas samo kmeči zbog DP-a i traži alibij kako bi glasali opet za HDZ. VI ne želite očito nešto novo, vi želite da HDZ piša po vama i da im služite kao izvor glasova, ja drugačije ne mogu to objasniti nakon svega što su vam napravili i nakon svega što su trebali a nisu napravili. Kad vas izbace iz doma naroda Plenki, Kolinda i Njonjo će staviti tužnu priču na fejs i toplo vam preporučiti da će se boriti za vas u briselu. Što drugo nego zaključiti da narod nekad i zaslužuje vlast koju ima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 18:53 |
|
|
weasel je napisao/la: useless je napisao/la: Nitko od divizija weasel nam nije uspio argumentirano prezentirati tu njihovu toboznju podrsku.
Prvo nam treba biti jasno ima li te pristranosti hb hrvatima ili ne. Ako je nema e onda je vrijeme nama da stanemo i vidimo jesu li ti njihovi problemi vrijedni toga da mi ostanemo na vjetrometini. Nekoga tko se pretvara da spava ne može se probuditi. Velika većina vas samo kmeči zbog DP-a i traži alibij kako bi glasali opet za HDZ. VI ne želite očito nešto novo, vi želite da HDZ piša po vama i da im služite kao izvor glasova, ja drugačije ne mogu to objasniti nakon svega što su vam napravili i nakon svega što su trebali a nisu napravili. Kad vas izbace iz doma naroda Plenki, Kolinda i Njonjo će staviti tužnu priču na fejs i toplo vam preporučiti da će se boriti za vas u briselu. Što drugo nego zaključiti da narod nekad i zaslužuje vlast koju ima. Daj pogledaj tko je sve u DPu. Jedino MOSTovci bi podržali HB.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Marten
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 19:53 |
|
|
weasel je napisao/la: 1986 je napisao/la: Jel divizija i weasel uopće žive u Hrvatskoj? Otkud vam uopće ideja o tome da Pupovac drma nešto? Kakvi crni Srbi u Hrvatskoj alo? Ako živiš u Slavoniji onda moraš znati situaciju kakva je. Nema ih!
Ako vi stvarno mislite da je 100 000 Srba problem za Hrvatsku, onda ili nemate pojma o politici ili ste u pravu, ali u tom slučaju nas treba ugasiti ko državu jer ju ne zaslužujemo imati. Pupovac ne drma? Nema Pupovca, nema ruku za većinu u Saboru, ima li jače poluge vlasti od toga? Nije problem ni pola miliona Srba, problem je način izbora zastupnika manjina u Sabor gdje s šakom glasova dobijaju mandate. To više tako neće moči dalje. Problem je također s ponašanjem predstavnika Srba koji odlaze na derneke tj žalopojke na 5.8 obljetnicu Oluje. Problem je što dobijaju javni novac za njihove gluposti gdje se izrugju državi poput Novosti. Gdje ti živiš moram tebe pitati? Pogledaj kako se ponašaju po Vukovaru? Je li to po tebi prihvatljivo ponašanje? SDSS i Pupovac nemaju veze s četnicima iz tih par sela oko Vukovara. Onaj Jović iz SDSS-a na Face TVu priča o BiH kao Bošnjačkoj državi i njihovoj "napokon" većini s 50,01% kao da su Srbi i Hrvati tamo gosti i ništa ih se ne pita. Nije spomenuo Republiku Srpsku, baš je pravi Srbin.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Flamel
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 20:05 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 2360 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
|
Hasanbegović očito SDA smatra izrazom autentične bošnjačko-muslimanske misli kao suprotstavljene jugokomunizmu,dok s druge strane za sve današnje probleme koje imaju Hrvati krivca vidi u SDP-u i Komšiću,a na njih gleda kao na titoističku ujdurmu,istodobno previđajući činjenicu da svi oni pušu u isti protuhrvatski rog.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 20:07 |
|
|
weasel je napisao/la: 1986 je napisao/la: Jel divizija i weasel uopće žive u Hrvatskoj? Otkud vam uopće ideja o tome da Pupovac drma nešto? Kakvi crni Srbi u Hrvatskoj alo? Ako živiš u Slavoniji onda moraš znati situaciju kakva je. Nema ih!
Ako vi stvarno mislite da je 100 000 Srba problem za Hrvatsku, onda ili nemate pojma o politici ili ste u pravu, ali u tom slučaju nas treba ugasiti ko državu jer ju ne zaslužujemo imati. Pupovac ne drma? Nema Pupovca, nema ruku za većinu u Saboru, ima li jače poluge vlasti od toga? Nije problem ni pola miliona Srba, problem je način izbora zastupnika manjina u Sabor gdje s šakom glasova dobijaju mandate. To više tako neće moči dalje. Problem je također s ponašanjem predstavnika Srba koji odlaze na derneke tj žalopojke na 5.8 obljetnicu Oluje. Problem je što dobijaju javni novac za njihove gluposti gdje se izrugju državi poput Novosti. Gdje ti živiš moram tebe pitati? Pogledaj kako se ponašaju po Vukovaru? Je li to po tebi prihvatljivo ponašanje? Strašno i grozno. Stid me više i spominjati naše probleme sa izbornim zakonom kad vidim u kakvom hororu živite.
1660 of 2558 - 64.89%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
1986
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 20:16 |
|
|
Ako vi stvarno mislite da je 100 000 Srba problem za Hrvatsku, onda ili nemate pojma o politici ili ste u pravu, ali u tom slučaju nas treba ugasiti ko državu jer ju ne zaslužujemo imati. Pupovac ne drma? Nema Pupovca, nema ruku za većinu u Saboru, ima li jače poluge vlasti od toga? Nije problem ni pola miliona Srba, problem je način izbora zastupnika manjina u Sabor gdje s šakom glasova dobijaju mandate. To više tako neće moči dalje. Problem je također s ponašanjem predstavnika Srba koji odlaze na derneke tj žalopojke na 5.8 obljetnicu Oluje. Problem je što dobijaju javni novac za njihove gluposti gdje se izrugju državi poput Novosti. Gdje ti živiš moram tebe pitati? Pogledaj kako se ponašaju po Vukovaru? Je li to po tebi prihvatljivo ponašanje? Pa onda i Saucha i Furio Radin drmaju Hrvatskom... Da Pupovac nešto uvjetuje tražio bi mjesto u vladi. Jedini koji mogu uvjetovati (a i oni šute ko zaliveni) su HNS. Nek žali za Olujom i izbjeglicama šta da mu ja radim, to je njegovo pravo i na kraju krajeva jedini posao koji ima. Demokracija je Bogu hvala, tako da i ja i ti pa i taj Pupovac možemo reći što mislimo. Ali na kraju dana samo će se moje i tvoje mišljenje provesti u djelo jer nas ima više.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 20:33 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
weasel je napisao/la: useless je napisao/la: Nitko od divizija weasel nam nije uspio argumentirano prezentirati tu njihovu toboznju podrsku.
Prvo nam treba biti jasno ima li te pristranosti hb hrvatima ili ne. Ako je nema e onda je vrijeme nama da stanemo i vidimo jesu li ti njihovi problemi vrijedni toga da mi ostanemo na vjetrometini. Nekoga tko se pretvara da spava ne može se probuditi. Velika većina vas samo kmeči zbog DP-a i traži alibij kako bi glasali opet za HDZ. VI ne želite očito nešto novo, vi želite da HDZ piša po vama i da im služite kao izvor glasova, ja drugačije ne mogu to objasniti nakon svega što su vam napravili i nakon svega što su trebali a nisu napravili. Kad vas izbace iz doma naroda Plenki, Kolinda i Njonjo će staviti tužnu priču na fejs i toplo vam preporučiti da će se boriti za vas u briselu. Što drugo nego zaključiti da narod nekad i zaslužuje vlast koju ima. Ne pričaj gluposti. Time samo odbijaš HB Hrvate od svoje opcije. Čuj da DP bude brana muslimanskoj zamisli o preuzimanju DN??! Jel se ti zezaš??
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 20:35 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Ako mogu Bošnjaci kukat i plakat o Srebrenici da ih cijeli svijet čuje, zašto onda Hrvati HB nisu sposobni uvjeriti Hrvate u RH da nam je HB od vitalnog interesa? Nije da nemamo sluha nego mediji plasiraju dezinformacije do te mjere da mlađi ljudi nemaju pojma tko uopće živi u BiH. Potrebna nam je medijska kampanja i veća podrška javnosti u RH. Tako će se konačno isprofilirati mainstream političari koji će stati na glavu sarajevskoj zmiji otrovnici. Lobira se u Washingtonu, ili se lobira kod EU, Njemačke itd. Kako da lobiram kod hrvatskih domoljuba desničara? Domoljubi bi po definiciji trebali ljubiti dom. Ne ide to tako, to je kao da lobiraš kod majke, pa joj objašnjavaš. Da su to ikakvi domoljubi oni bi sve već znali, i nagovarali bi oni nas a ne mi njih. 
1660 of 2558 - 64.89%
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 29 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|