HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 23 kol 2026, 02:56.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 873 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 35  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz
PostPostano: 22 lip 2020, 23:20 

dudu je napisao/la:
weasel je napisao/la:
slika

Spomenik poginulim Hrvatskim redarstvenicima u Borovu, srbi polupaju i prešaraju spomenik i nikome ništa :smajl049

slika
U istom tom Borovu već godinama stoji spomenik ovoj spodobi koja je klala Hrvate, pogledajte dobro što piše na tabli!

Ajmo braćo hercegbosanci kome od vas ovo ne smeta? Bi li vi dopustili u Širokom ili Čapljini ili Mostaru ili Livnu da vam ovo rade?
To što ste vi saveznici sa Srbima u BiH to nas ne zanima, Srbi u RH ne poštuju i ne prihvaćaju ovu državu i njihovoj politici velikosrpstva će se stati na kraj kad pobjedi DP.

Je li moguće da su desničari tolike pičke da ovo sve ne polupaju nego kao neke babe sheraju slike po internetu? Ovo je sramota svoje vrste, ali Hrvati su stvarno pičke postali ako ovo slikaju na način da je čitavo.

Cuckservatives
Nevjerovatno da ovo nitko nije dignuo u zrak ... :dragobojic

Vrh

Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz
PostPostano: 22 lip 2020, 23:23 

Naša Kvačica je napisao/la:
@Dudu,

Da, zaista, weasel pita smeta li nama? Bi li mi dopustili?

Ako nekog zanima, ne bi mi dopustili, letio bi u zrak istu noć haha.

Mi ni ne moramo, muslimani sami miniraju svoje jer se zna da bi mi svakako. :zubati

Vrh

PostPostano: 22 lip 2020, 23:24 

PCM je napisao/la:
dudu je napisao/la:

Je li moguće da su desničari tolike pičke da ovo sve ne polupaju nego kao neke babe sheraju slike po internetu? Ovo je sramota svoje vrste, ali Hrvati su stvarno pičke postali ako ovo slikaju na način da je čitavo.

Cuckservatives
Nevjerovatno da ovo nitko nije dignuo u zrak ... :dragobojic

Čupala se ćirilica s javnih institucija pred tv kamerama, šteta da ih netko nije na ovo preusmjerio.

Vrh

PostPostano: 22 lip 2020, 23:25 

@Dudu,

”Spomenik” je više puta već zaliven bojom ili oštečen ali ovi opet preprave i postave. Problem je što je to grobno mjesto i na to se izvače. Drugi i po meni pravi problem je nedjelotvornost sustava koji to tolerira.
Za vas koji ne znate u Borovu su Srbi većina, pa paze tko im se mota po selu. Uz to još imaju hrpu svojih policajaca u MUP-u čak i velik broj onih koji su bili dio vojske RSK.

Vrh

PostPostano: 22 lip 2020, 23:26 

dudu je napisao/la:
@Dudu,

Mi ni ne moramo, muslimani sami miniraju svoje jer se zna da bi mi svakako. :zubati

Oni miniraju a mi ispadnemo fašisti. Totalno nije pošteno.

1660 of 2558 - 64.89%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 22 lip 2020, 23:28 

MeaCulpa je napisao/la:

Kad će više primjeri tog HDZovog potpomaganja Hrvata, samo šutite i ignorirate. Mislite da partizansko kopile Plenki po Briselu lobira za vas?

Oni bar razumiju problem i pricaju o njemu. Recimo, nije apelacija Ljubic s marsa pala, stvoreni su preduvjeti za nju. Nama je dovoljan smjerokaz koliko nekog muslimani mrze, a ovaj hdz preziru.

Vrh

PostPostano: 22 lip 2020, 23:33 

weasel je napisao/la:
@Dudu,

”Spomenik” je više puta već zaliven bojom ili oštečen ali ovi opet preprave i postave. Problem je što je to grobno mjesto i na to se izvače. Drugi i po meni pravi problem je nedjelotvornost sustava koji to tolerira.
Za vas koji ne znate u Borovu su Srbi većina, pa paze tko im se mota po selu. Uz to još imaju hrpu svojih policajaca u MUP-u čak i velik broj onih koji su bili dio vojske RSK.

Ti si mrtav ozbiljan dok ovo pišeš. Jedno selo s 30-40 rođenih godišnje, u županiji u kojoj Srbi ne mogu dobaciti 10% rođenih ovi su neviđen problem.

Alo dečko, Hrvat šamara lijevo desno kad je manjina, a nekmoli kad ima 90%+, to mu je ispod časti, zato i to mogu, normalnom Hrvatu je ispod časti da se iživljava nad toliko poraženim, ne znam kako se ti hrvatski Srbi mogu još dodatno poraziti pa treba i tim ljudima dati malo dostojanstva jebemu miša, unizujemo vlastitu pobjedu ako ćemo maltretirat i zadnje selo gdje žive Srbi.

Umjesto da nam to bude neka vrsta atrakcije, da upoznajemo ta sela i ljude koji su maltene relikt nekog vremena koje se nikad neće vratiti (poput starih i dobrih baka i djedova koji će izumrijeti najkasnije s baby boom generacijom) mi bi trebali jašiti te ljude do zadnjeg zbog nekog Pupovca.

Da se HV sastojao od takvih plačkipičkica i karakternih ništica sad bi imali neki hrvatski PLO u Sloveniji i jedno 3 milijuna Hrvata po okolnim zemljama.

Vrh

PostPostano: 22 lip 2020, 23:39 

Ma nisu Srbi problem ni ta tabla, hebeš tablu. Problem je naš Hrvatski sustav koji je toliko beščutan da nije u stanju ili da ga nije briga poslati dva čovijeka maknuti tu tablu. Srbi su tu sporedan problem. Ima ih u tri sela oko Vukovara.
Ljude više iritira i ljuti šo našu vladu nije briga, to je problem. Zašto nema zakona koji brani takva obilježja a ne sa svako malo netko u osobnom aranžmanu demontira takve instalacije. :zubati

Vrh

PostPostano: 22 lip 2020, 23:41 

Zašto bi vlada to radila? Pa to je komunalno pitanje lokalne vlasti. Nije to u nekoj drugoj državi ili pod drugom vlasti da to lokalna vlast ne može poriješavati.

Vrh

PostPostano: 22 lip 2020, 23:46 

dudu je napisao/la:
Zašto bi vlada to radila? Pa to je komunalno pitanje lokalne vlasti. Nije to u nekoj drugoj državi ili pod drugom vlasti da to lokalna vlast ne može poriješavati.

Ti očekuješ od općine koja je pod kontrolom SDSS-a da to makne? :sega

Vrh

PostPostano: 22 lip 2020, 23:49 

Onda baci bombu goni bandu, neće ti ni DP to promjeniti.

HDZu mogu naći na stotine mana i grešaka, ali ovo što se ovdje piše nije nijedna od njih ili na vrlo niskom mjestu.

Vrh

PostPostano: 22 lip 2020, 23:49 

OptimisticniVeSeljak je napisao/la:
Ako mogu Bošnjaci kukat i plakat o Srebrenici da ih cijeli svijet čuje, zašto onda Hrvati HB nisu sposobni uvjeriti Hrvate u RH da nam je HB od vitalnog interesa? Nije da nemamo sluha nego mediji plasiraju dezinformacije do te mjere da mlađi ljudi nemaju pojma tko uopće živi u BiH. Potrebna nam je medijska kampanja i veća podrška javnosti u RH. Tako će se konačno isprofilirati mainstream političari koji će stati na glavu sarajevskoj zmiji otrovnici.

Lobira se u Washingtonu, ili se lobira kod EU, Njemačke itd.

Kako da lobiram kod hrvatskih domoljuba desničara? Domoljubi bi po definiciji trebali ljubiti dom. :zubati

Ne ide to tako, to je kao da lobiraš kod majke, pa joj objašnjavaš.

Da su to ikakvi domoljubi oni bi sve već znali, i nagovarali bi oni nas a ne mi njih. :kava

Svi smo jednaki. Ne moramo mi u RH biti veći domoljubi od vas u HB. Ne čine avnojevske granice nekoga većim Hrvatom. Hrvatski narod se suočava s raznim pitanjima i trebaju se realno posložiti prioriteti a realno je da je HB prioritet broj 1. Velik broj ljudi ne shvaća trenutnu situaciju i vide neke druge prioritete. Treba prvo podići svijest a to se mora nekom vrstom lobiranja. Valjda i dijete pita majku ako mu nešto treba pa kuka i plače dok to ne dobije.

Vrh

PostPostano: 22 lip 2020, 23:52 

dudu je napisao/la:
Onda baci bombu goni bandu, neće ti ni DP to promjeniti.

HDZu mogu naći na stotine mana i grešaka, ali ovo što se ovdje piše nije nijedna od njih ili na vrlo niskom mjestu.

Ako su mogli maknuti ekspresno ploću HOS-a mogli su i ploče kojekakvih četnika.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2020, 00:04 

Čitajući postove vidim različita razmišljanja BiH Hrvata od Hrvata u Hrvatskoj što nije ništa čudno jer živimo u drukčijem okružju.
Da bi Hrvatska u političkom smislu pomogla Hrvatima u BiH(ekonomski i materijalno već pomaže) BiH Hrvati odnosno predstavnici BiH Hrvata moraju reći točno što žele od službenog Zagreba!
Hrvatska je svjesna problema islamizma (tu su i Kolindine izjave) samo očito ne postoji sklad u mišljenju između Hrvata u Hrvatskoj i BiH Hrvata o veličini i važnosti tog problema.
Naravno nerealno je očekivati da ćemo mi u Hrvatskoj biti srbofili, posebice dok su na sceni Pupovac, Vučić i njima slični odnosno da će netko drugi preuzeti primat glavnih negativaca.
U Hrvatskoj se na Bošnjake gleda dosta opušteno kao na zabavljače i zajebante tipa Enis Bešlagić, Tarik Filipović, Hana Hadžiavdagić, Emir Hadžihafizbegović, uglavnom Bošnje se ne doživljaju nešto posebno ozbiljno.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2020, 00:54 

Dutch01 je napisao/la:
Čitajući postove vidim različita razmišljanja BiH Hrvata od Hrvata u Hrvatskoj što nije ništa čudno jer živimo u drukčijem okružju.
Da bi Hrvatska u političkom smislu pomogla Hrvatima u BiH(ekonomski i materijalno već pomaže) BiH Hrvati odnosno predstavnici BiH Hrvata moraju reći točno što žele od službenog Zagreba!
Hrvatska je svjesna problema islamizma (tu su i Kolindine izjave) samo očito ne postoji sklad u mišljenju između Hrvata u Hrvatskoj i BiH Hrvata o veličini i važnosti tog problema.
Naravno nerealno je očekivati da ćemo mi u Hrvatskoj biti srbofili, posebice dok su na sceni Pupovac, Vučić i njima slični odnosno da će netko drugi preuzeti primat glavnih negativaca.
U Hrvatskoj se na Bošnjake gleda dosta opušteno kao na zabavljače i zajebante tipa Enis Bešlagić, Tarik Filipović, Hana Hadžiavdagić, Emir Hadžihafizbegović, uglavnom Bošnje se ne doživljaju nešto posebno ozbiljno.

Općenito Hrvatska ima duboki i povijesni autizam u odnosu na BiH.
Moram reći da je taj prostor za Hrvatsku izgubljen ne sada nego kroz stoljeća prije, zaključno s propašću Banovine Hrvatske i kad su uzjahali pravaši s endehazijom pa dalje.
Njegovano je nepoznavanje i par jednostavnih stereotipa, zazor i otpor.
Praktički nama na naplatu sada dolazi ono što smo radili stoljećima.
Prosječan Hrvat iz RH o BiH zna tri stvari: burek, vic o muji i hasi i eventualno Međugorje.

Realno, ne postoji ni horizontalna nacionalno solidarnost, radi se o političkim kurtoazijama i čistom političkom koristoljublju na nivou održavanja sinekura.

U biti, Hrvati u Hrvatskoj Hrvate u BiH ne doživljavaju kao svoje, pa većinski nekako i smetaju. Izuzev zavičajnih veza samih Hrvata koji su rodom iz BiH.

Takav jaz i nepoznavanje koje se razvija kroz dužu povijest ne može ni uroditi nikakvim geopolitičkim i nacionalnim uspjehom.

Svojevrsno sam kroničar ovog finala hrvatskog poraza na jugoistoku i posve mi je jasan. Do najdubljeg psihološkog refleksa i svake nijanse.

tema je za doktorat ili poveću povijesno-politički studiju.

Ova stavr i ovakav ishod, određeni su još davno prije...deteriorizacija je nastavljena kroz XX stoljeće i konačno zaključena Washingtonskim i Daytonskim sporazumom.

Teško je reći ali čini mi se da je najbolja opcija za Hrvate povlačenje s tog prostora a preostalo političko biće oblikovati u značajnu manjinu.

Blijedi HDZ, pravaški manijaci iz DP-a, vrijedan Most ali upitne političke snage ...sve skupa ...mrka kapa.

Ja ću dati glas Mostu, čisto iz odgovornosti prema onome što zastupam, premda sve skupa ne očekujem velike promjene. Ali ako bar jedan u saboru kaže bar par pravih rečenica. Bit će mi dosta.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2020, 00:59 

weasel je napisao/la:
Drugi i po meni pravi problem je nedjelotvornost sustava koji to tolerira.

To se zove "mirna reintegracija" i to je Tudjman potpisao u Erdutu.
A sto se groba tice takvih ima i u Srbiji. U Velikom Trnovcu kod Bujanovca ima isti ovakav grob nekom siptarskom teroristi koji je poginuo u sukobu 2001. Za njih heroj, za Srbe terorista. Ako se srusi bice problema, tako je i sa ovim u Borovu.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2020, 01:17 

weasel je napisao/la:

Ko pazi? babe od 65 godina? Borovo je mrtvo selo koje zaživi na srpski badnjak, uskrs i na obljetnicu 12 redarstvenika.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2020, 10:52 

Nisam znao da je Haso nositelj liste DP za I. izbornu jedinicu, to praktično znači da je neslužbeni predsjednik stranke, barem je takav status dubio na izborima.
Toliko o tome da neće imati utjecaja, tu je Škoro vjerojatno samo lice za medije.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2020, 11:24 

NSOS je napisao/la:
weasel je napisao/la:

To se zove "mirna reintegracija" i to je Tudjman potpisao u Erdutu.
A sto se groba tice takvih ima i u Srbiji. U Velikom Trnovcu kod Bujanovca ima isti ovakav grob nekom siptarskom teroristi koji je poginuo u sukobu 2001. Za njih heroj, za Srbe terorista. Ako se srusi bice problema, tako je i sa ovim u Borovu.

Povijest nas uči da je Hrvatska počinila veliku grešku što je pristala na Erdutski sporazum i mirnu reintegraciju. Kompleks operacija B.O.G. (Bog i Hrvati, zgodno zar ne), Bljesak Oluja i Grom je trebalo provesti do kraja.

Iako se Oluja nadaleko i naširoko izučava, Grom bi bio perjanica ponosa vojnog djelovanja Hrvatske, i kao što rekoh, povijest kaže da bi otklonio mnoge današnje probleme.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2020, 13:43 

Grom bi dao kredita Miloševiću da se JNA stopostotno involvira u rat, bez ikakvih paravojnih formacija, Arkana, kapetana Dragana, nego čista JNA. Umrlo bi puno više ljudi, granice bi ostale iste, a iz rata bi onda i mi izašli kao negativci u holivudskim filmovima.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2020, 16:11 

daramo je napisao/la:
Nisam znao da je Haso nositelj liste DP za I. izbornu jedinicu, to praktično znači da je neslužbeni predsjednik stranke, barem je takav status dubio na izborima.
Toliko o tome da neće imati utjecaja, tu je Škoro vjerojatno samo lice za medije.

Naravno da će imati utjecaja, čovjek je penicilin za neoboljševike i sorošoide.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2020, 16:35 

Dr. Van Nostrand je napisao/la:
NSOS je napisao/la:
A da pokrstite Hasana kao Srbi Kusturicu? Od Muslimana Jugoslovena postade najveci Srbin.

Njegova obitelj je u Zagrebu preko 70 godina, a on oženio muslimanku. Bez obzira na kajkanje, dinamovanje i hrvatovanje.

Muslimanima je vjera tisuću puta važnija od nacije. Sto puta dokazano i na ovom forumu.
Tako je i Hasanu bliži Emir Suljagić nego Slaven Raguž.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2020, 16:43 

Sylvester je napisao/la:
Dr. Van Nostrand je napisao/la:

Njegova obitelj je u Zagrebu preko 70 godina, a on oženio muslimanku. Bez obzira na kajkanje, dinamovanje i hrvatovanje.

Muslimanima je vjera tisuću puta važnija od nacije. Sto puta dokazano i na ovom forumu.
Tako je i Hasanu bliži Emir Suljagić nego Slaven Raguž.

Sad ću šokirati ove neznalice iz RH, Hasanu je bliži džihad nego Hrvatska x100. :zubati

1660 of 2558 - 64.89%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2020, 16:47 

Ako se on sam osjeća kao musliman to mu je zapovijed. Ne može drugačije. Ako se ne osjeća tako nije musliman. Jednostavno.
Musliman nisi samo zbog rođenja, već se moraš osjećati kao "allahov rob" i raditi sve što se od tebe zahtijeva.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2020, 17:00 

divizija je napisao/la:
daramo je napisao/la:

Naravno da će imati utjecaja, čovjek je penicilin za neoboljševike i sorošoide.

Najbolje da uzmemo Šešelja, svejedno je ostao bez posla.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 35  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Perec iz Zabrega i 30 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: