|
|
Stranica: 19/35.
|
[ 873 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
weasel
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 15:25 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la:
Što se nas tiče, odmah sutra ujutro protjerajte svakog Srbina koji se zatekne u Hrvatskoj.
Herceg-Bosanci nikad, dakle NIKAD nisu stali na srpsku stranu protiv Hrvatske. Tako nešto je nezamislivo.
Naprotiv, pristajali su redovno na sve dogovore, čak i na vlastitu štetu, a sve radi tzv. "višeg hrvatskog interesa".
Pa su kasnije šutjeli kad se trebalo ulaziti u NATO i EU, nemojte sad, sad je ovo važnije. OK.
Je li šaranje spomenika sad opet važnije od osnovnih prava cijelog naroda u BIH? Dokle? Kad ćemo mi postati hrvatski interes i najvažniji problem koji treba popraviti? Tko govori o protjerivanju? Neće im vlas s kose pasti ali imaju poštovati državu u kojoj žive. Nemaju pravo Srbovati u Hrvatskoj, za to je nagrada katapultiranje preko Dunava. Problem je što vi smatrate da naši problemi u RH nisu važni i da je to sve smiješno. Tko je uopće rekao da bi vi trebali čekati u redu? Pa ova nova desnica želi mijenjati stvari na bolje i kod vas i kod nas. Ako vidite da nam smetaju ovakve stvari nemojte se izrugivati s time, to je krivi način za osiguravanje naše podrške. Kad je itko čuo od mene ili divizije da vas treba ignorirati i baviti se samo s Hrvatskom? Cilj nove desnice je dovođenje suverenističke vlasti koja neće slušati brisel nego svoj narod. A to znači i potpora vama da se izborite za svoje. A vi zapeli za nebitnog Hasana koji hvata jugozomboide i nije vas se ni takao i Prkačina koji je za mirovinu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 15:25 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Što se nas tiče, odmah sutra ujutro protjerajte svakog Srbina koji se zatekne u Hrvatskoj.
Herceg-Bosanci nikad, dakle NIKAD nisu stali na srpsku stranu protiv Hrvatske. Tako nešto je nezamislivo.
A da malo pričitaš postove ljudi ovdje koji govore o "opsesiji pupovcem2??? Naša Kvačica je napisao/la: Naprotiv, pristajali su redovno na sve dogovore, čak i na vlastitu štetu, a sve radi tzv. "višeg hrvatskog interesa".
Pa su kasnije šutjeli kad se trebalo ulaziti u NATO i EU, nemojte sad, sad je ovo važnije. OK.
Ništa vi niste pristajali ni utjeli u ime ničega, pristajali ste jer niste imal isnage biti solo igrač. Da ste mogli biti, igrali biste solo. Naša Kvačica je napisao/la: Je li šaranje spomenika sad opet važnije od osnovnih prava cijelog naroda u BIH? Dokle? Kad ćemo mi postati hrvatski interes i najvažniji problem koji treba popraviti?
Te dvije stvari nisu suprotstavljene. Naš Penava je vaše gore list. Kao i naš Blago Zadro. Dok takvi ne budu vodili Hrvatsku, nećete od nje imati nikakve konkretne pomoći.Hoću ti reći da postavljaš krivu dihotomiju i nasjeo si na HDZ propagandu. Stvari stoje ovako - što su vama muslimani, nama su Srbi i obrnuto. Zato je vama Dodik koristan saveznik, nama je Hasan. Srbe dalje od unutarnje politike RH, Hasana dalje od vanjske. Ili prihvati to ili odyebite od nas i živite u uvjerenju da će vam HDZ pomoći nakon 1001 izdaje.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 15:26 |
|
|
|
Kad je trebalo Hrvatskoj, onda je predsjednik RH bio predsjednik svih Hrvata. Postojao je čak i "opći hrvatski interes".
Kad ne treba Hrvatskoj, onda su dvije države.
Istiniti su vicevi o Bosancima, a i Hercegovci su budaletine također.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1660 of 2558 - 64.89%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 15:27 |
|
|
divizija je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Što se nas tiče, odmah sutra ujutro protjerajte svakog Srbina koji se zatekne u Hrvatskoj.
A da malo pričitaš postove ljudi ovdje koji govore o "opsesiji pupovcem2??? Naša Kvačica je napisao/la: Naprotiv, pristajali su redovno na sve dogovore, čak i na vlastitu štetu, a sve radi tzv. "višeg hrvatskog interesa".
Ništa vi niste pristajali ni utjeli u ime ničega, pristajali ste jer niste imal isnage biti solo igrač. Da ste mogli biti, igrali biste solo. Naša Kvačica je napisao/la: Je li šaranje spomenika sad opet važnije od osnovnih prava cijelog naroda u BIH? Dokle? Kad ćemo mi postati hrvatski interes i najvažniji problem koji treba popraviti?
Te dvije stvari nisu suprotstavljene. Naš Penava je vaše gore list. Kao i naš Blago Zadro. Dok takvi ne budu vodili Hrvatsku, nećete od nje imati nikakve konkretne pomoći.Hoću ti reći da postavljaš krivu dihotomiju i nasjeo si na HDZ propagandu. Stvari stoje ovako - što su vama muslimani, nama su Srbi i obrnuto. Zato je vama Dodik koristan saveznik, nama je Hasan. Srbe dalje od unutarnje politike RH, Hasana dalje od vanjske. Ili prihvati to ili odyebite od nas i živite u uvjerenju da će vam HDZ pomoći nakon 1001 izdaje. Evo ja sam odjebao od vas.
1660 of 2558 - 64.89%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 15:29 |
|
|
MeaCulpa je napisao/la: U 9toj, 10toj, 1oj ili 2goj bih dao glas Mostu. Hasanov status među desnicom u pereciji je simptom needuciranosti pereca o statusu Hrvata u BiH. Sama ta neiformiranost je posljedica nasljednika jugosrpske elite koja vlada medijima i paraobavještajnim strukturama. . Njega su stvorila njegova djela kao ministra kulture i zastupnika u skupštini koji je skinuo Tita s placa. Na taj konto on dobiva glasove i dok je tako nećemo ga se odreći.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 15:30 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kad je trebalo Hrvatskoj, onda je predsjednik RH bio predsjednik svih Hrvata. Postojao je čak i "opći hrvatski interes". . Nije to trebalo Hrvatskoj koliko vama. Da se ne vraćam na tu temu. Hrvati BIH su bili važni Hrvatskoj, ali obrnutao je važnost bila 1000 puta veća.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 15:31 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Evo ja sam odjebao od vas.
Ja ću se i dalje zalagati da Hrvatska vanjska politia pojača podršku BH Hrvatima. Pa taman da opet 90% glasate za HDZ. Kakvi ste da ste, naši ste.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
epikur27
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 15:33 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Tekbir!A nego 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
useless
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 15:34 |
|
|
|
Divizija, dp nama nudi Glasnovica. To nam je dovoljno, iz toga je jasno koliko je to neozbiljna prica po pitanju bh hrvata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 15:36 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kad je trebalo Hrvatskoj, onda je predsjednik RH bio predsjednik svih Hrvata. Postojao je čak i "opći hrvatski interes".
Kad ne treba Hrvatskoj, onda su dvije države.
Istiniti su vicevi o Bosancima, a i Hercegovci su budaletine također. Što vi uopće hoćete od nas? Misliš da bi ikakva vlast u Hrvatskoj mogla ozbiljno pomoći vama dok medijima drmaju Indexi i Yutarnji i dok Pupi i ekipa preko 8 zastupnika ucjenjuju kad god stignu. Dok mi ne napravimo normalan sustav s jakom nacionalnom vladom, mi vam nikako pomoći ne možemo. Misliš da bi vam itko iz ljevice ili od tih manjinaca pomogao? Njih to uopće ne zanima, njih zanima kako svoj glas u Saboru prodati za što više utjecaja i državnog novca. Dok se udbaška duboka država ne izbaci iz sedla nema širenja Hrvatske politike van titinih perec granica, ne zato što mi to tako želimo nego zato što nam nedaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
epikur27
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 15:37 |
|
|
divizija je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Evo ja sam odjebao od vas.
Ja ću se i dalje zalagati da Hrvatska vanjska politia pojača podršku BH Hrvatima. glasajući za DP...ma divota hebalo majku...pratim ovu priču skoro 20 godina i uvijek isti pravaši uvijek isti gnoj Sjećam se predsjedničkih izbora prije 10-ak godina...kandidat bio onaj vaš povijesničar Jurčević, pravaš. Tako radim trening ujutro emisija U mreži prvoga, on gost kao kandidat. Pita ga za BiH i ideju trećeg. veli on ma kkavi to je glupa ideja i ide u korist samo srbima , udbi i ostalo.. čak je i Pupovac kojeg ne možete smisli u emisiji Otvoreno otvorenije govorio o pravima Hrvatskog naroda u bih na subjektivitet.. ali vi ćete reći to je zato što podržava i srbe pa naravno neka ih i podržava podržavam ih i ja jer konzumiramo isto pravo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
carles
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 15:40 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: E tako Carles, pa se ti misli. Ma i mi smo ludi što se uopće trudimo. Lik kurca kuži, a još nastupa s visoka. Kada tkz. desnica u RH ovako razmišlja onda se bojim da nemamo mi tu šta puno više pričat. Mislim da je vrijeme i meni i tebi promijeniti glas na anketi one teme o ujedinjenju ili samostalnosti 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 15:46 |
|
|
epikur27 je napisao/la: Sjećam se predsjedničkih izbora prije 10-ak godina...kandidat bio onaj vaš povijesničar Jurčević, pravaš.
Lik je bio javno podržao Lagumdžijinu Platformu i majorizaciju Hrvata. Sijećam se te emisije na HR.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 15:49 |
|
|
carles je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: E tako Carles, pa se ti misli. Ma i mi smo ludi što se uopće trudimo. Lik kurca kuži, a još nastupa s visoka. Kada tkz. desnica u RH ovako razmišlja onda se bojim da nemamo mi tu šta puno više pričat. Mislim da je vrijeme i meni i tebi promijeniti glas na anketi one teme o ujedinjenju ili samostalnosti  Sličnog razmišljanja kao divizija i moja malenkost je 99% desnice uz iznimku 1% zadrtih cviećara. E sad ako vam se ne sviđamo mi na desnici ( koji vas u potpunosti podržavamo) onda probajte na ljevici tražiti više sreće. Razni Bere, Marasi, Obuljeni, Taritaši će vam sigurno pomoći... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 15:52 |
|
|
carles je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: E tako Carles, pa se ti misli. Ma i mi smo ludi što se uopće trudimo. Lik kurca kuži, a još nastupa s visoka. Kada tkz. desnica u RH ovako razmišlja onda se bojim da nemamo mi tu šta puno više pričat. Mislim da je vrijeme i meni i tebi promijeniti glas na anketi one teme o ujedinjenju ili samostalnosti  Haha, ostade mi sramota od postova, šta sam jada vidio dok sam lobirao za ujedinjenje. 
1660 of 2558 - 64.89%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 15:53 |
|
|
novem je napisao/la: epikur27 je napisao/la: Sjećam se predsjedničkih izbora prije 10-ak godina...kandidat bio onaj vaš povijesničar Jurčević, pravaš.
Lik je bio javno podržao Lagumdžijinu Platformu i majorizaciju Hrvata. Sijećam se te emisije na HR. Nisam to znao, ali evo više se ne mogu ni iznenadit.
1660 of 2558 - 64.89%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 15:56 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: novem je napisao/la:
Lik je bio javno podržao Lagumdžijinu Platformu i majorizaciju Hrvata. Sijećam se te emisije na HR.
Nisam to znao, ali evo više se ne mogu ni iznenadit. Imam je čak negdje u arhivi, ako se ne varam. Da, da. Jadno ali me ne čudi.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 16:00 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: carles je napisao/la: Ma i mi smo ludi što se uopće trudimo. Lik kurca kuži, a još nastupa s visoka. Kada tkz. desnica u RH ovako razmišlja onda se bojim da nemamo mi tu šta puno više pričat. Mislim da je vrijeme i meni i tebi promijeniti glas na anketi one teme o ujedinjenju ili samostalnosti  Haha, ostade mi sramota od postova, šta sam jada vidio dok sam lobirao za ujedinjenje.  Prošlo bi točno 3 sekunde od raspada BiH do uspostave vlasti RH na području HB. Ni RS nema kapaciteta biti država a ne vi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 16:10 |
|
|
divizija je napisao/la: epikur27 je napisao/la: U stvari vrlo je jednosatvno.
Što bi pravašija prije izabrala, a može izabrati samo jedno:
Ukidanje Republike Srpske ili vraćanje HercegBosne.
Uvjeren sam da svi ovdje znamo odgovor.
i nema se tu što više palamuditi. Tvoj proble je što ti ne shvaš da bi trenutno isti odgovr bio da pitaš bilo koga u bilo kojoj opciji u HR. Misliš li da je u HDZu drugačije? Ili na ljevici? Nemaš pojma o Hrvatskoj. Onda bogami nismo isti narod...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MeaCulpa
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 16:16 |
|
|
|
Već 5 stranica nitko od vas svetaca nije adresirao servilnost HDZa, kao stare komunjare ste koje brante Tita sa "ali ali ali".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 16:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Da zaključamo temu na 15 min (tzv circuit breaker) da spriječimo bratoubilčki rat? 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 16:32 |
|
|
|
A da pokrstite Hasana kao Srbi Kusturicu? Od Muslimana Jugoslovena postade najveci Srbin. Nego kako je Glasnovic izabran ako za njega nisu glasali Hrvati u BiH? Ne verujem da ovi iz Amerike i Australije imaju vise glasova nego Hrvati BiH. Ili oni posebno biraju svog predstavnika?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 16:50 |
|
|
NSOS je napisao/la: A da pokrstite Hasana kao Srbi Kusturicu? Od Muslimana Jugoslovena postade najveci Srbin. Njegova obitelj je u Zagrebu preko 70 godina, a on oženio muslimanku. Bez obzira na kajkanje, dinamovanje i hrvatovanje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 16:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
E da, red je da priznam jednu stvar. Toliko sam i ja napisao protiv DP na ovoj temi, a nisam otkrio osobnu vezu s tim pokretom. Stjepo Bartulica mi je rođak, LOL.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 22 lip 2020, 17:04 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 9105 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
weasel je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la:
Što se nas tiče, odmah sutra ujutro protjerajte svakog Srbina koji se zatekne u Hrvatskoj.
Naprotiv, pristajali su redovno na sve dogovore, čak i na vlastitu štetu, a sve radi tzv. "višeg hrvatskog interesa".
Je li šaranje spomenika sad opet važnije od osnovnih prava cijelog naroda u BIH? Dokle? Kad ćemo mi postati hrvatski interes i najvažniji problem koji treba popraviti? Tko govori o protjerivanju? Neće im vlas s kose pasti ali imaju poštovati državu u kojoj žive. Nemaju pravo Srbovati u Hrvatskoj, za to je nagrada katapultiranje preko Dunava. Problem je što vi smatrate da naši problemi u RH nisu važni i da je to sve smiješno. Tko je uopće rekao da bi vi trebali čekati u redu? Pa ova nova desnica želi mijenjati stvari na bolje i kod vas i kod nas. Ako vidite da nam smetaju ovakve stvari nemojte se izrugivati s time, to je krivi način za osiguravanje naše podrške. Kad je itko čuo od mene ili divizije da vas treba ignorirati i baviti se samo s Hrvatskom? Cilj nove desnice je dovođenje suverenističke vlasti koja neće slušati brisel nego svoj narod. A to znači i potpora vama da se izborite za svoje. A vi zapeli za nebitnog Hasana koji hvata jugozomboide i nije vas se ni takao i Prkačina koji je za mirovinu. Ne osigurajte vi nama podrsku, nego osigurajete sebe preko Hrvata u BiH. Tako je bilo i prije, ali mi se cini da osim reprezentacija nemamo bas mnogo toga zajednickog. Sto se tice vaznosti nekih dogadjaja, koliku vaznost su imale Plitvice na krvavi Uskrs, ili koliku je vaznost za Polog imao Split? Doduse, tko sam ja da kazem koliku tezinu imaju komunalni problemi u odnosu na nacionalnu sihurnost...
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|