|
|
Stranica: 6/9.
|
[ 221 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Zrinski
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 04 lip 2009, 21:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 19:55 Postovi: 160 Lokacija: Herceg Bosna
|
Mislim kakvo je ovo pitanje????? Zar postoji Hrvat koji nije iz miješanog braka i koji razmišlja svojom glavom a da nije za treći entitet???? Zar uopće ima dvojbe da je taj entitet možda i jedina nada za opstanak Hrvata u BiH?? I "slijepcima" je jasno da su "hrvatski" krajevi daleko napredniji i razvijeniji od odtataka pederacije i da svojim radom i sposobnošću možemo i bolje i dalje. Samo treba skinuti uteg zvani federacija s vrata i nema problema. Dovoljno je samo proći kockastoglavijom pa onda malo do Viteza, Kiseljaka, i Kreševa da se vidi ta ljepota i potencijal. Nisu džaba muslimani udarali na to područje da ga osvoje. I zato treba ostaviti podjele i okrenuti se saamo jednom cilju a to je treći entitet.....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Betandwin
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 04 lip 2009, 21:17 |
|
|
lider30 je napisao/la: [H-a. Jer sada u BiH je čak i lakša situacija po one koji ostaju izvan entiteta. Ostaje zajednička država, ostaje stavka da su svi konstitutivni svugdje u BiH, ma što ona značila. reče ti sa pozicije nekoga ko neće ostati van entiteta ....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 04 lip 2009, 21:22 |
|
|
Betandwin je napisao/la: lider30 je napisao/la: [H-a. Jer sada u BiH je čak i lakša situacija po one koji ostaju izvan entiteta. Ostaje zajednička država, ostaje stavka da su svi konstitutivni svugdje u BiH, ma što ona značila. reče ti sa pozicije nekoga ko neće ostati van entiteta .... Priča ti nema logike. Ako nije loše ostati van entiteta, onda nema problema za Hrvate u Sarajevu i Tuzli. Tvoj razlog pada u vodu. Znači plus za entitet. Ako je loše biti izvan entiteta, razlog više da se osnuje i da se spasi što više Hrvata. Opet plus za entitet. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1520 of 2558 - 59.42%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 04 lip 2009, 22:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25074 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Betandwin je napisao/la: lider30 je napisao/la: [H-a. Jer sada u BiH je čak i lakša situacija po one koji ostaju izvan entiteta. Ostaje zajednička država, ostaje stavka da su svi konstitutivni svugdje u BiH, ma što ona značila. reče ti sa pozicije nekoga ko neće ostati van entiteta .... Ostao sam izvan RH. Svi smo bili za neovisnost i sada mislim, da je imati nacionalnu državu - neprocjenjivo. Bez obzira na nesporazum nekad, bez obzira i na poneka nerazumijevanja. I još sam uvjeren da bi se običnim ljudima Hrvatima, koji bi ostali izvan entiteta ostao isti položaj kakvog su ga imali do sada. Pogoršao bi se onima koji sada naplaćuju hrvatstvo po Sarajevu, a-la Komšiću, Gojeru i sl. Primjerice, nitko nikad izvan Sarajeva ne bi čuo za Komšića i isti ne bi uživao sadašnji status, da se nije predstavio kao Hrvat. I što je to nego naplaćivanja svoje slučajne nacionalnosti. Ili neki ljudi po Bosni, što ih "bosanski mediji" forsiraju, samo da mogu reći kako ima Hrvata unitarista.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sultan
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 04 lip 2009, 22:54 |
|
|
Juda Iškariot je napisao/la: Sultan je napisao/la: Ma zezam se. Odakle nas sa Turskom.
Selam pozdrav Sultane...svaka ptica svom jatu leti.  I doleti Šta ćeš. Moraju malo i ovi naši domaći Turci moliti se Bogu. Samo me zanima zašto baš na turskoj zastavi 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 05 lip 2009, 00:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
Mozda zato sto su turci. Inace, teski primitivizam. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 05 lip 2009, 08:59 |
|
|
Aztec je napisao/la: Mozda zato sto su turci. Inace, teski primitivizam.  Onda kod njiih turizam cvate kad toliko turaka dolazi u posjet! 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sultan
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 05 lip 2009, 14:14 |
|
|
Aztec je napisao/la: Mozda zato sto su turci. Inace, teski primitivizam.  Ma svi su primitivni, samo ste vi naj naj ccccccccc
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 05 lip 2009, 14:39 |
|
|
Sultan je napisao/la: Aztec je napisao/la: Mozda zato sto su turci. Inace, teski primitivizam.  Ma svi su primitivni, samo ste vi naj naj ccccccccc Neka si se ti sjetio! 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boogyman
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 06 lip 2009, 14:24 |
|
|
|
BiH je za kvalitetno funkcioniranje potrebno puno više od trečeg entiteta.Ali kako stvari stoje,sama činjenica nepostojanja hrvatskog entiteta tu nefunkcionalnost još više naglašava.... Razlozi zbog kojih tog entiteta nema su sad već po malo povijesni.U tom trenutku se činilo da bi Hrvatska mogla lakše "kontrolirati" federaciju sa jedinstvenim teritorijalnim ustrojem.Pretpostavljam da je Tuđman priželjkivao neko veće približavanje bošnjaka hrvatskom korpusu.Neznam dali se radilo o političkoj kratkovidnosti ili su se stvari izjalovile na terenu manje njegovom krivicom,ali činjenica je da sada više definitivno nema mjesta nekom povijesno-političkom romantizmu i Hrvatski entitet je definitivna nužnost. Hrvatska politika prema BiH je infantilna i često je razvidna neka politička zbunjenost ili čak nezainteresiranost,a bez jačeg uključivanja Hrvatske,sami hrvati u BiH malo toga mogu sami...
_________________ ....dosta sranja s potpisima
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 06 lip 2009, 14:35 |
|
|
boogyman je napisao/la: BiH je za kvalitetno funkcioniranje potrebno puno više od trečeg entiteta.Ali kako stvari stoje,sama činjenica nepostojanja hrvatskog entiteta tu nefunkcionalnost još više naglašava.... Razlozi zbog kojih tog entiteta nema su sad već po malo povijesni.U tom trenutku se činilo da bi Hrvatska mogla lakše "kontrolirati" federaciju sa jedinstvenim teritorijalnim ustrojem.Pretpostavljam da je Tuđman priželjkivao neko veće približavanje bošnjaka hrvatskom korpusu.Neznam dali se radilo o političkoj kratkovidnosti ili su se stvari izjalovile na terenu manje njegovom krivicom,ali činjenica je da sada više definitivno nema mjesta nekom povijesno-političkom romantizmu i Hrvatski entitet je definitivna nužnost. Hrvatska politika prema BiH je infantilna i često je razvidna neka politička zbunjenost ili čak nezainteresiranost,a bez jačeg uključivanja Hrvatske,sami hrvati u BiH malo toga mogu sami... Booooggyy Inace ovake izjave dolaze od hrvatske "desnice"!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boogyman
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 06 lip 2009, 15:07 |
|
|
mara99 je napisao/la: boogyman je napisao/la: BiH je za kvalitetno funkcioniranje potrebno puno više od trečeg entiteta.Ali kako stvari stoje,sama činjenica nepostojanja hrvatskog entiteta tu nefunkcionalnost još više naglašava.... Razlozi zbog kojih tog entiteta nema su sad već po malo povijesni.U tom trenutku se činilo da bi Hrvatska mogla lakše "kontrolirati" federaciju sa jedinstvenim teritorijalnim ustrojem.Pretpostavljam da je Tuđman priželjkivao neko veće približavanje bošnjaka hrvatskom korpusu.Neznam dali se radilo o političkoj kratkovidnosti ili su se stvari izjalovile na terenu manje njegovom krivicom,ali činjenica je da sada više definitivno nema mjesta nekom povijesno-političkom romantizmu i Hrvatski entitet je definitivna nužnost. Hrvatska politika prema BiH je infantilna i često je razvidna neka politička zbunjenost ili čak nezainteresiranost,a bez jačeg uključivanja Hrvatske,sami hrvati u BiH malo toga mogu sami... Booooggyy Inace ovake izjave dolaze od hrvatske "desnice"! Ne bih baš rekao.Pa upravo desnica kreira tu i takvu politiku.No nemoj mene miješati sa nekim stranačkim ljevičarem,ja sam ljevičar zbog toga što večina mojih stavova bi se tako mogla okarakterizirati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 06 lip 2009, 15:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25074 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
mara99 je napisao/la: boogyman je napisao/la: BiH je za kvalitetno funkcioniranje potrebno puno više od trečeg entiteta.Ali kako stvari stoje,sama činjenica nepostojanja hrvatskog entiteta tu nefunkcionalnost još više naglašava.... Razlozi zbog kojih tog entiteta nema su sad već po malo povijesni.U tom trenutku se činilo da bi Hrvatska mogla lakše "kontrolirati" federaciju sa jedinstvenim teritorijalnim ustrojem.Pretpostavljam da je Tuđman priželjkivao neko veće približavanje bošnjaka hrvatskom korpusu.Neznam dali se radilo o političkoj kratkovidnosti ili su se stvari izjalovile na terenu manje njegovom krivicom,ali činjenica je da sada više definitivno nema mjesta nekom povijesno-političkom romantizmu i Hrvatski entitet je definitivna nužnost. Hrvatska politika prema BiH je infantilna i često je razvidna neka politička zbunjenost ili čak nezainteresiranost,a bez jačeg uključivanja Hrvatske,sami hrvati u BiH malo toga mogu sami... Booooggyy Inace ovake izjave dolaze od hrvatske "desnice"! Ovo je netko uzeo Bioogyjev usrename i password. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boogyman
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 06 lip 2009, 15:18 |
|
|
lider30 je napisao/la: mara99 je napisao/la: Booooggyy Inace ovake izjave dolaze od hrvatske "desnice"! Ovo je netko uzeo Bioogyjev usrename i password.  ...nije lideru,nije....svaka tema je tema za sebe i ne postoji špranca razmišljanja....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 06 lip 2009, 15:18 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 15:17 Postovi: 3720 Lokacija: Nanya Lakes
|
lider30 je napisao/la: mara99 je napisao/la: Booooggyy Inace ovake izjave dolaze od hrvatske "desnice"! Ovo je netko uzeo Bioogyjev usrename i password.  Forum je izgleda uzeo prvu "žrtvu". E da nam je ovdje dopeljat više ljevičara, da vide da Hrvati HB ne jedu male bebe i provode dane pljačkajući Lijepu Našu We are people too. If you prick us do we not bleed? 
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boogyman
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 06 lip 2009, 15:22 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: lider30 je napisao/la: Ovo je netko uzeo Bioogyjev usrename i password.  Forum je izgleda uzeo prvu "žrtvu". E da nam je ovdje dopeljat više ljevičara, da vide da Hrvati HB ne jedu male bebe i provode dane pljačkajući Lijepu Našu We are people too. If you prick us do we not bleed?  Hm,priznajem da sam banniran tamo.Isto tako je činjenica da jesam baniran zbog svojih stavova,ali ne zbog iznošenja istih već zbog maštovitog izražavanja..... Oni tamo to zovu trollanje...... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hrvatina
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 07 lip 2009, 22:33 |
|
|
|
Možda ZA,ali nakon sljedećeg rata tek.Ovako bi se legalizirala prodaja Posavine,a i Hrvati na većinskim nehrvatskim područjima u BiH bi se osjećali prodanim.Ja sam za stvaranje neke dobro jake organizacije ili zajednica koja bi bila nadležna za sve Hrvate u čitavoj BiH.Naravno prvo se boriti da se takva organizacija uvrsti u sljedeći Ustav BiH.Tako bi se lakše pomoglo Hrvatima u Sarajevu,Republici Srpskoj,gdje smo ugroženi.Ništa treći entitet neće posebno značiti jednom Čitluku ili Širokom Brijegu gdje ionako sve odiše hrvatstvom,al ova organizacija bi mogla vrlo pomoći našim sunarodnjacima koji se ionako osjećaju zaboravljenim.Hrvat uz Hrvata - formula uspjeha.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
epikur27
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 07 lip 2009, 22:38 |
|
|
|
Jebaji ga ako je ovo otvoreno pitanje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 09 lip 2009, 16:15 |
|
|
epikur27 je napisao/la: Jebaji ga ako je ovo otvoreno pitanje. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
epikur27
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 09 lip 2009, 17:57 |
|
|
lider30 je napisao/la: epikur27 je napisao/la: Jebaji ga ako je ovo otvoreno pitanje.  Htio sam reći kako je ZA već (terba biti) samopodrazumijevajuća stvar , politički aksiom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 09 lip 2009, 17:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
Za entitet, naravno Sto se tice politike RH, cisto sumnjam sve i da pomazu (politicki) da bi tu nesto znacajnije napravili, bar da ne odmazu (tipa Mesic), kao i uvijek sve ce nakraju ovisit od administracije SAD-a.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni_Mostar
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 09 lip 2009, 20:46 |
|
|
ZA! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Betandwin
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 09 lip 2009, 20:54 |
|
|
|
imaš ti uvijek ove tipa Komšić i ekipa što su se borili za građansku ,što su ratovali u Abih za samo oni znaju šta, koji će nam sjebat sve to , malo ih je ali su glasni
|
|
| Vrh |
|
 |
|
johnny
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 10 lip 2009, 08:00 |
|
|
|
naravno, za! samo se nadam da će se RH aktivnije uključit u zbivanja u BiH....... (pod aktivnije mislim da se bori za interese Hrvata)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Samo jako!
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 12 lip 2009, 15:45 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 19:46 Postovi: 1650 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
ZA!!!
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 64 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|